Prancūzija, Esquiule
...Mėgaukitės ir džiuginkite su mūsų Ossau Iraty avies sūriu, pagamintu Baskų šalies ir Béarn kalnų piemenų. Sūris brandinamas 4–8 mėnesius mūsų rūsio Baskų šalyje. Kadangi gamyba yra amatinė, svoris yra apytikslis. Mes pristatome visoje Prancūzijoje. Taip pat parduodame sūrius svorio kategorijose 1, 2 ir 4 kg. Norėdami pateikti užsakymą, spauskite čia: https://www.fromages-fermiers.com/nos-fromages/ Dėl informacijos rašykite mums: commandebalaka@gmail.com...
Prancūzija, Marseille
...tipiškas sūris iš Italijos centro-pietų ir salų, pagamintas iš viso avies pieno, šviežias ir koaguliuotas su augaline arba gyvūnine rūgštimi (avino ar ožkos), sūrus ir aromatingas, jei brandintas kelis mėnesius, su būdingu aštriu skoniu, jei brandinimas buvo ilgesnis; Yra keletas rūšių: pecorino Romano, pecorino Sarde, pecorino toscano ir pecorino Sicilien.
Prancūzija, Rungis Cedex
...Ožkos sūris Poitou-Charentes, Quercy, Sancerrois ar Touraine regionų specialybės, Buisson siūlo platų ožkos sūrių pasirinkimą. Poitou-Charentes ožkos sūris Quercy ožkos sūris Sancerrois ožkos sūris Touraine ožkos sūris avies sūris sausas avies sūris pusiau brandintas avies sūris...
Prancūzija, Hélette
... natūralios: AOP Ossau-Iraty avies sūris 12 mėnesių brandinimo, AOP Ossau-Iraty avies sūris 12 mėnesių brandinimo ant medinės lentos, AOP Ossau-Iraty avies sūris iš žaliavinio pieno 5-6 mėnesių brandinimo, AOP Ossau-Iraty avies sūris 4 mėnesių brandinimo, Petit Agour tometas iš žaliavinio pieno su čili, baskiškas karvės pieno sūris, karvės-avis sūris, avies plytelė, avies sūris su Espelette pipirais, ožkos-avis sūris, AOP Ossau-Iraty avies sūris iš žaliavinio pieno su Espelette pipirais, ožkos sūris. Agour namai siūlo visus sūrius, pusę sūrių, porcijomis, supjaustytus riekelėmis.
... karvės pieno. Sūrių gamintojas iš ožkos pieno: mini ožkos sūris, ožkos sūris... Sūrių gamintojas iš avies pieno: formuotas avies sūris... Chavignol ožkos sūrių gamintojas... Prancūzų deserto kremų gamintojas. Pieno džemo su Guérande druska gamintojas;...
Prancūzija, Roquefort
Įkurta 1906 metais, šeimos įmonė GABRIEL COULET perduodama iš kartos į kartą. Įmonė gamina avies sūrį, Roquefort, ir siūlo platų sūrių pasirinkimą. Siekiant užtikrinti kokybę ir meistriškumą, sūriai gaminami laikantis tikslaus gamybos proceso. Kokybės įrodymas, GABRIEL COULET Roquefort reguliariai apdovanojamas medaliais Prancūzijos ir Europos konkursuose.
Populiarios šalys šiai paieškos frazei

europages programėlė yra čia!

Naudokite mūsų patobulintą tiekėjų paiešką arba kurdami užklausas naudokite naują „europages“ programėlę pirkėjams.

Atsisiųsti iš „App Store“

App StoreGoogle Play