Portugalija, Tortosendo
...Patirkite unikalų skonių derinį mūsų sūryje iš brandintos avies ir ožkos pieno. Šis sūris pasižymi pusiau minkšta tekstūra ir ryškiu aromatu, pagamintas iš žaliavinio avies ir ožkos pieno. Sūris koaguliuojamas su gyvūniniu renetu ir turi geltoną žievę su žemu cilindriniu pavidalu. Puikiai tinka sūrių mėgėjams, šis sūris siūlo malonų skonių sprogimą, kuris sužavės jūsų pojūčius.
Slovakija, Košice
Sveiki atvykę į MILKYLAND, svarbiausią maisto produktų platinimo lyderį, turintį dešimties metų patirtį didmeninės prekybos, importo/eksporto ir efektyvaus logistikos valdymo srityje. Mūsų pagrindinė specializacija yra pieno produktai, ypač plati sūrių ir augaliniais riebalais praturtintų alternatyvų gama. Su didžiuliu pasididžiavimu siūlome aukščiausios kokybės sūrių pasirinkimą, tokių kaip Mozza...
Italija, Martina Franca
...Cacioricotta yra tradicinis itališkas sūris, ypač vertinamas dėl savo turtingo skonio ir universalumo virtuvėje. Šis sūris gaminamas iš karvės ir avies pieno derinio, kuris suteikia jam unikalų skonį ir tvirtą konsistenciją. Cacioricotta puikiai tinka tarkuoti ant makaronų ir risotto, arba mėgautis vienam su šlakeliu alyvuogių aliejaus. Jo gebėjimas išryškinti patiekalų skonius daro jį...
Ispanija, Guijuelo-Salamanca
... žalias avies pienas Gamybos tipas: Enziminė koaguliacija Rūgštis: Gyvūninė rūgštis iš ėriuko Šeimos tipas: Brandintas presuotas sūris, nevirtas, pelėsiniu/plaunamu žieve Brandinimas: Nuo trijų iki penkių mėnesių.
Italija, Misano Adriatico
...SEPI Pecorino Gran Sepi, 1,5 kg pakuotė, yra aukštos kokybės sūris iš Sardinijos. Su savo unikaliu ir ryškiu skoniu, šie sūriai puikiai tinka bet kokiems patiekalams praturtinti ir patenkinti išrankiausius skonius. Pagamintas iš vietinio avies pieno, SEPI Pecorino Gran Sepi yra puikus pasirinkimas sūrio mėgėjams.
Italija, Radicofani
Ispanija, Salamanca
Mes esame Ispanijos eksportavimo konsultacija, įsikūrusi Salamankoje. Mūsų darbas daugiausia susijęs su Ispanijos gurmaniškų produktų eksportu klientams, kurie dirba su geriausiais pasaulio produktais. Mūsų įmonė Clover Value, S.L. specializuojasi labai aukštos kokybės maisto produktų eksportavime. Be mūsų pačių gaminamų iberinių produktų, eksportuojame daugybę kitų prekių, kurių reikalauja mūsų ...
Ispanija, Cuarte De Huerva
...Boffard senovinis avies sūris „Riserva“ „Riserva“ tipo sūris yra brandintas sūris, pagamintas naudojant 100% žalią avies pieną, kaip numato senoji kastilietiška tradicija. Brandinimo procesas, griežtai kontroliuojamas, trunka mažiausiai 8 mėnesius (3 kg svorio produktui) arba 4 mėnesius (1 kg svorio produktui), per kuriuos sūriai 3 kartus ištraukiami iš sandėlio ir apšlakstomi alyvuogių aliejumi...
Italija, Dorgali
...Charakteringas sūris, gaminamas tik iš viso avies pieno, užtikrinantis ryškų ir šiek tiek aštrų skonį, kuris išsiskiria kiekviename kąsnyje. Jo pusiau virtas, tvirtas ir gryno balto spalvos sūris yra supakuotas cilindro formos, su nevalgoma plutele, liudijančia senovinę meną ir kruopštų dėmesį detalėms. Puikiai tinka suteikti klasės jūsų patiekalams, nuo paprasto tarkavimo iki sudėtingesnių receptų.
Ispanija, Malagón
Turėdami daugiau nei pusę amžiaus istoriją, esame La-Mancha regione Iberijos pusiasalyje, Quesos Rocinante yra vienas iš pirmaujančių sūrių gamintojų Ispanijoje. Kiekvienam pieno tipui siūlome platų sūrių asortimentą su skirtingais brandinimo laikotarpiais: nuo švelnaus iki rezervinio avies pieno sūrio, arba su rozmarinu padengtu žieve; gryno ožkos pieno sūrio su rozmarinu arba mirkyto raudonajam...
Prancūzija, Esquiule
...Mėgaukitės ir džiuginkite su mūsų Ossau Iraty avies sūriu, pagamintu Baskų šalies ir Béarn kalnų piemenų. Sūris brandinamas 4–8 mėnesius mūsų rūsio Baskų šalyje. Kadangi gamyba yra amatinė, svoris yra apytikslis. Mes pristatome visoje Prancūzijoje. Taip pat parduodame sūrius svorio kategorijose 1, 2 ir 4 kg. Norėdami pateikti užsakymą, spauskite čia: https://www.fromages-fermiers.com/nos-fromages/ Dėl informacijos rašykite mums: commandebalaka@gmail.com...
Prancūzija, Marseille
...tipiškas sūris iš Italijos centro-pietų ir salų, pagamintas iš viso avies pieno, šviežias ir koaguliuotas su augaline arba gyvūnine rūgštimi (avino ar ožkos), sūrus ir aromatingas, jei brandintas kelis mėnesius, su būdingu aštriu skoniu, jei brandinimas buvo ilgesnis; Yra keletas rūšių: pecorino Romano, pecorino Sarde, pecorino toscano ir pecorino Sicilien.
...Iberijos sūris yra presuotas sūris, pagamintas iš trijų pienų mišinio (karvės, avies ir ožkos). Tai populiariausias sūris Ispanijoje, ir pagal proporcijas, nustatytas 4 punkte I priedo 2011 m. vasario 28 d. Karališkojo dekretu Nr. 262/2011, kuriuo patvirtinamos sūrių ir lydyto sūrio kokybės normos. Visi sūriai, kurie bus parduodami su pavadinimu „Iberijos“, turi būti pagaminti iš šviežio pieno šiais proporcijomis: ne daugiau kaip 50% karvės pieno, ne mažiau kaip 15% ožkos pieno ir ne mažiau kaip 15% avies pieno.
Ispanija, Totanes
... 15% avies pieno. Sūris gaminamas visus metus. Mes skiriame pusiau brandintą sūrį nuo brandinto pagal brandinimo laikotarpį. Pusiau brandintas sūris turi brandinimo laikotarpį nuo vieno iki trijų mėnesių, presuota pasta, kompaktiška masė, tačiau ne visiškai uždara, su mažomis ertmėmis visame pjūvyje ir šiaudų geltonumo spalva ant dramblio kaulo fono, dėl trijų pienų mišinio. Brandintas sūris brandinamas nuo trijų iki šešių mėnesių. Visi mūsų sūriai gaminami be maisto priedų ir yra be lizocimo, natamicino ir sorbatų. Be glitimo.
Prancūzija, Rungis Cedex
...Ožkos sūris Poitou-Charentes, Quercy, Sancerrois ar Touraine regionų specialybės, Buisson siūlo platų ožkos sūrių pasirinkimą. Poitou-Charentes ožkos sūris Quercy ožkos sūris Sancerrois ožkos sūris Touraine ožkos sūris avies sūris sausas avies sūris pusiau brandintas avies sūris...
Ispanija, Badajoz
...100% Manchego avies pieno sūris, su natūralia gelsva plutele, kreminis, dramblio kaulo spalvos, pasižymi geru aromatu ir skoniu, prieinamas įvairių brandinimo profilių.
Belgija, Nivelles
...ChèvrArdennes siūlo kelias išskirtines skonių variacijas: žydinčioje plutelėje, šviežioje žolelių riekelėje, su medumi, razinomis, svogūnais, bruschetta, su citrina, apkeptais. Taip pat yra pelenų plytelė, sluoksniuota ožkos sūrio pyragas su medumi, Parmigiano Reggiano sūris, Danų mėlynas sūris ir dar daug kitų. Ožkos sūriai, sukurti atsižvelgiant į mūsų kokybės standartus, tikrai pagerins jūsų, kaip reikalingo platintojo, reputaciją, renkantis šviežius ir išskirtinius sūrius savo klientams.
Italija, Marciano Della Chiana
...Pecorino Toscano DOP Stagionato yra tradicinis sūris, pasižymintis kietu pavidalu, pagamintu iš pasterizuoto avies pieno, su pridėtu rauginiu ir druska. Pecorino Toscano DOP Stagionato brandinimo trukmė yra ne mažiau kaip 120 dienų ir jis puikiai tinka praturtinti itališkos virtuvės patiekalus.
Graikija, Eleftherio
...Feta (graikų Φέτα, féta, "riekė") yra sūdyta baltoji varškė, gaminama Graikijoje iš avies pieno arba iš avies ir ožkos pieno mišinio. Tai trupinėjęs brandintas sūris, dažniausiai gaminamas blokais, turintis šiek tiek grūdėtą tekstūrą.
Ispanija, Madrid
... šaltinis. Įvairovės: Brandintas mišrus sūris (V-C-O) Pusiau brandintas mišrus sūris (V-C-O) Sūris, pagamintas iš avies pieno Brandintas avies sūris Rezervinis avies sūris Mini pusiau brandintas avies sūris Mini pusiau brandintas mišrus sūris (V-O)...
Prancūzija, Hélette
... natūralios: AOP Ossau-Iraty avies sūris 12 mėnesių brandinimo, AOP Ossau-Iraty avies sūris 12 mėnesių brandinimo ant medinės lentos, AOP Ossau-Iraty avies sūris iš žaliavinio pieno 5-6 mėnesių brandinimo, AOP Ossau-Iraty avies sūris 4 mėnesių brandinimo, Petit Agour tometas iš žaliavinio pieno su čili, baskiškas karvės pieno sūris, karvės-avis sūris, avies plytelė, avies sūris su Espelette pipirais, ožkos-avis sūris, AOP Ossau-Iraty avies sūris iš žaliavinio pieno su Espelette pipirais, ožkos sūris. Agour namai siūlo visus sūrius, pusę sūrių, porcijomis, supjaustytus riekelėmis.
Ispanija, Campo De Criptana
DANSO DOP MANCHEGO yra įmonė, specializuojanti Manchego sūryje, sudaryta iš žmonių, turinčių didelę patirtį. Mūsų asortimentą papildo ožkų, avių ir Iberijos sūriai (50% karvės, 25% ožkos ir 25% avies), visi pagaminti iš geriausios kokybės pieno. Mūsų DANSO ir CANTARERO sūriai yra kietos konsistencijos, jų aromatas ir skonis yra švelnus jaunesniuose (pusiau brandintuose), labiau išryškėjęs...
LACTOVIL yra žinoma įmonė pieno produktų sektoriuje Portugalijoje, kuri užsiima įvairių rūšių sūrių gamyba ir prekyba: Sūriaiavies pieno, Sūriai iš ožkos pieno, Sūriai iš karvės pieno, Avies varškė. Stalo sūriai, Brandinti sūriai, Sviestiniai sūriai, Aštrūs sūriai, Pusiau riebūs sūriai, Lengvi sūriai, Flamengo sūriai, Kamuoliniai sūriai, Juostiniai sūriai, Varškė, Mišrūs sūriai ... Įsikūrusi...
Ispanija, Porzuna (ciudad Real)
Agrovillaserra S.L. gaminame aukščiausios kokybės alyvuogių aliejų ir D.O.P. Manchego sūrį jau daugiau nei 20 metų. Amatiniai sūriai su apsaugota kilmės vieta, prieinami skirtingų brandinimo lygių. Alyvuogių aliejus, turintis didelę asmenybę ir skonį, prieinamas įvairiais formatais ir rūšimis. Villajos sūris gaminamas iš Manchego avies pieno, kuris yra mūsų Manchego sūrio pagrindinė žaliava...
Ispanija, Casar De Cáceres
Rankų darbo sūriai Amatiniai sūriai Sūriai su PDO Torta del Casar Avies pieno sūriai Sūrių tiekėjas Sūrių gamintojų grupė Daržovių renetas Žalias pienas Natūralus sūris, pagamintas tradicinėmis technikomis Alergenai: be glitimo...
Portugalija, São Martinho Do Porto
Casa do Favo vertina ir suteikia matomumą mažiems nacionaliniams gamintojams, pristatydama pasauliui, per išskirtinį dizainą, kas geriausia gaminama Portugalijoje. Siekiame įkvėpti žmones tapti pokyčių katalizatoriais, iššūkdami formas ir išlikdami ištikimi savo esmei. Prekiaujame rozmarino ir daugiažiedžių medumi 250g, 350g ir 500g formatuose mūsų išskirtinėje Casa do Favo pakuotėje. Taip pat siūlome 100% ožkos ir 100% avies sūrius unikaliame Casa do Favo formate.
Ispanija, Villamayor De Calatrava
Mes esame Quesos Finca La Cruz, grynų avies sūrių gamintojai. Mūsų produktai gaminami iš grynos pieno, gauto iš mūsų pačių avių, todėl galime pasiūlyti vienodą kokybę, aromatą ir tekstūrą. Be to, jie vakuumiškai supakuoti ir uždaryti lino audiniu, kad geriau nusausėtų.
... répondent à tous les goûts.", "Lithuanian": "Dešimties žmonių komanda „Gros-Chêne“ sūrinė gamina daugiau nei trisdešimt skirtingų sūrių, pagamintų iš ekologiško žaliavinio avies ir karvės pieno, taip pat iš žaliavinio (ekologiško ar ne) ožkos pieno, surinkto iš regiono ūkių. Kietieji, minkšti, presuoti, žydintys, persiliejantys arba švieži, rankų darbo gaminiai atitinka visus skonius."}...
Ispanija, Madridejos
Mes esame įsikūrę Madridejose (Toledo - ISPANJA), pačiame La Manchos širdyje. Strateginėje vietoje, apsuptoje puikių ganyklų ir Mančego sūrio lopšyje. Šiuo metu renkamės avies pieną iš daugiau nei 50 atrinktų ūkių. Gamindami įvairių rūšių sūrius, atsižvelgiame į jų brandinimą. Platiname visoje Ispanijoje, tačiau didžiausia mūsų pardavimų dalis yra tarptautinėje rinkoje, vis daugiau eksportuojame...
Populiarios šalys šiai paieškos frazei

europages programėlė yra čia!

Naudokite mūsų patobulintą tiekėjų paiešką arba kurdami užklausas naudokite naują „europages“ programėlę pirkėjams.

Atsisiųsti iš „App Store“

App StoreGoogle Play