Ispanija, Guijuelo-Salamanca
... žalias avies pienas Gamybos tipas: Enziminė koaguliacija Rūgštis: Gyvūninė rūgštis iš ėriuko Šeimos tipas: Brandintas presuotas sūris, nevirtas, pelėsiniu/plaunamu žieve Brandinimas: Nuo trijų iki penkių mėnesių.
Ispanija, Salamanca
Mes esame Ispanijos eksportavimo konsultacija, įsikūrusi Salamankoje. Mūsų darbas daugiausia susijęs su Ispanijos gurmaniškų produktų eksportu klientams, kurie dirba su geriausiais pasaulio produktais. Mūsų įmonė Clover Value, S.L. specializuojasi labai aukštos kokybės maisto produktų eksportavime. Be mūsų pačių gaminamų iberinių produktų, eksportuojame daugybę kitų prekių, kurių reikalauja mūsų ...
Ispanija, Cuarte De Huerva
...Boffard senovinis avies sūris „Riserva“ „Riserva“ tipo sūris yra brandintas sūris, pagamintas naudojant 100% žalią avies pieną, kaip numato senoji kastilietiška tradicija. Brandinimo procesas, griežtai kontroliuojamas, trunka mažiausiai 8 mėnesius (3 kg svorio produktui) arba 4 mėnesius (1 kg svorio produktui), per kuriuos sūriai 3 kartus ištraukiami iš sandėlio ir apšlakstomi alyvuogių aliejumi...
Ispanija, Malagón
Turėdami daugiau nei pusę amžiaus istoriją, esame La-Mancha regione Iberijos pusiasalyje, Quesos Rocinante yra vienas iš pirmaujančių sūrių gamintojų Ispanijoje. Kiekvienam pieno tipui siūlome platų sūrių asortimentą su skirtingais brandinimo laikotarpiais: nuo švelnaus iki rezervinio avies pieno sūrio, arba su rozmarinu padengtu žieve; gryno ožkos pieno sūrio su rozmarinu arba mirkyto raudonajam...
...Iberijos sūris yra presuotas sūris, pagamintas iš trijų pienų mišinio (karvės, avies ir ožkos). Tai populiariausias sūris Ispanijoje, ir pagal proporcijas, nustatytas 4 punkte I priedo 2011 m. vasario 28 d. Karališkojo dekretu Nr. 262/2011, kuriuo patvirtinamos sūrių ir lydyto sūrio kokybės normos. Visi sūriai, kurie bus parduodami su pavadinimu „Iberijos“, turi būti pagaminti iš šviežio pieno šiais proporcijomis: ne daugiau kaip 50% karvės pieno, ne mažiau kaip 15% ožkos pieno ir ne mažiau kaip 15% avies pieno.
Ispanija, Totanes
... 15% avies pieno. Sūris gaminamas visus metus. Mes skiriame pusiau brandintą sūrį nuo brandinto pagal brandinimo laikotarpį. Pusiau brandintas sūris turi brandinimo laikotarpį nuo vieno iki trijų mėnesių, presuota pasta, kompaktiška masė, tačiau ne visiškai uždara, su mažomis ertmėmis visame pjūvyje ir šiaudų geltonumo spalva ant dramblio kaulo fono, dėl trijų pienų mišinio. Brandintas sūris brandinamas nuo trijų iki šešių mėnesių. Visi mūsų sūriai gaminami be maisto priedų ir yra be lizocimo, natamicino ir sorbatų. Be glitimo.
Ispanija, Badajoz
...100% Manchego avies pieno sūris, su natūralia gelsva plutele, kreminis, dramblio kaulo spalvos, pasižymi geru aromatu ir skoniu, prieinamas įvairių brandinimo profilių.
Ispanija, Madrid
... šaltinis. Įvairovės: Brandintas mišrus sūris (V-C-O) Pusiau brandintas mišrus sūris (V-C-O) Sūris, pagamintas iš avies pieno Brandintas avies sūris Rezervinis avies sūris Mini pusiau brandintas avies sūris Mini pusiau brandintas mišrus sūris (V-O)...
Ispanija, Campo De Criptana
DANSO DOP MANCHEGO yra įmonė, specializuojanti Manchego sūryje, sudaryta iš žmonių, turinčių didelę patirtį. Mūsų asortimentą papildo ožkų, avių ir Iberijos sūriai (50% karvės, 25% ožkos ir 25% avies), visi pagaminti iš geriausios kokybės pieno. Mūsų DANSO ir CANTARERO sūriai yra kietos konsistencijos, jų aromatas ir skonis yra švelnus jaunesniuose (pusiau brandintuose), labiau išryškėjęs...
Ispanija, Porzuna (ciudad Real)
Agrovillaserra S.L. gaminame aukščiausios kokybės alyvuogių aliejų ir D.O.P. Manchego sūrį jau daugiau nei 20 metų. Amatiniai sūriai su apsaugota kilmės vieta, prieinami skirtingų brandinimo lygių. Alyvuogių aliejus, turintis didelę asmenybę ir skonį, prieinamas įvairiais formatais ir rūšimis. Villajos sūris gaminamas iš Manchego avies pieno, kuris yra mūsų Manchego sūrio pagrindinė žaliava...
Ispanija, Casar De Cáceres
Rankų darbo sūriai Amatiniai sūriai Sūriai su PDO Torta del Casar Avies pieno sūriai Sūrių tiekėjas Sūrių gamintojų grupė Daržovių renetas Žalias pienas Natūralus sūris, pagamintas tradicinėmis technikomis Alergenai: be glitimo...
Ispanija, Villamayor De Calatrava
Mes esame Quesos Finca La Cruz, grynų avies sūrių gamintojai. Mūsų produktai gaminami iš grynos pieno, gauto iš mūsų pačių avių, todėl galime pasiūlyti vienodą kokybę, aromatą ir tekstūrą. Be to, jie vakuumiškai supakuoti ir uždaryti lino audiniu, kad geriau nusausėtų.
Ispanija, Madridejos
Mes esame įsikūrę Madridejose (Toledo - ISPANJA), pačiame La Manchos širdyje. Strateginėje vietoje, apsuptoje puikių ganyklų ir Mančego sūrio lopšyje. Šiuo metu renkamės avies pieną iš daugiau nei 50 atrinktų ūkių. Gamindami įvairių rūšių sūrius, atsižvelgiame į jų brandinimą. Platiname visoje Ispanijoje, tačiau didžiausia mūsų pardavimų dalis yra tarptautinėje rinkoje, vis daugiau eksportuojame...
Ispanija, Legasa
Mes esame įmonė iš šiaurės Navarra, turime 6,000 avių bandą ir gaminame sūrį iš mūsų avių pieno. Mūsų sūris yra pagamintas iš žaliavinio avies pieno, gaminamas rankiniu būdu. Pagrindinis mūsų sūrio skirtumas yra natūrali pluta su Bertiz pelėsiu, kuri saugo sūrį ir suteikia jam būdingą kreminį skonį. Neseniai gavome kelis tarptautinius apdovanojimus, kuriais labai didžiuojamės: • Didysis...
Ispanija, Zamora
... sūrių gamyba, tiek iš avies, tiek iš mišinio (avis, ožka ir karvė), išskiriant avies sūrius su kilmės ženklu DO "Queso Zamorano" ir mūsų sūrį CASTELLANO, turintį IGP "Castellano". Taip pat verta paminėti mūsų specialybę - sūrį "Ibérico", pagamintą iš specialaus žaliavinio avies, ožkos ir karvės pieno mišinio. Taip pat gaminame pasterizuoto pieno sūrius.
Ispanija, Coreses-Zamora
Žalias avies pieno sūris. Minkštas-pusiau brandintas-brandintas-rezervas-didelis rezervas.
Ispanija, Teruel
Amatinė šviežių pasterizuotų avies pieno sūrių gamyba, naudojant savo pašarų gamybą gyvulių šėrimui. Internetinė parduotuvė.
Ispanija, Almagro ( Ciudad Real )
Sūrių gamyba ir platinimas. Įmonė, kuri specializuojasi rankų darbo Mančego sūrių gamyboje, įskaitant brandintą, pusiau brandintą ir švelnų sūrį, atitinkantį Mančego sūrio kilmės tarybos reikalavimus, pagamintą iš grynos Mančego avies pieno. Mes siūlome telematinį platinimą ir internetinį Mančego produktų pardavimą, taip pat Rioja vynus ir Rias Baixas vyną, Galicijos likerius. Taip pat galite rasti nacionalinių konservų ir delikatesų, Almagro baklažanų ar kitų produktų mūsų internetinėje parduotuvėje.
Ispanija, Villamayor De Santiago
Šeimos įmonė, turinti ilgą tradiciją avininkystėje ir daugiau nei 40 metų patirties sūrių gamyboje. Šiandien ji veikia per dvi savo padalinius dviejuose įstaigose Villamayor de Santiago, Cuenca: SŪRIAI ir GASTRONOMIJA. Senoviniame SANABRIA SŪRIŲ gamybos ceche gaminamas Queso Manchego DOP ir specialybės iš avies, ožkos ir mišrios pieno, kaip tai buvo daroma visada. 5 km atstumu, 7000 m2 gamykloje...
Ispanija, Sevilla
... pienelis, medaus garstyčios, meduje konservuotos vaisiai, iberijos kiaulienos paštetai, produktų pritaikymas, pavyzdžiui, aliejai, likeriai ir kt., dovanų krepšeliai, maisto gaminiai, tokie kaip bulių uodegos dešra, kiaulės kojų dešra, tuno dešra ir kiti gaminiai, nepasterizuoti ožkų sūriai iš žaliavos pieno, minkšti sūriai, brandinti sūriai tiek iš avies, tiek iš ožkos, sūrio kremai, o galiausiai...
Ispanija, Granada
La Quesería 1907 yra NATURAL FOOD GOURMET IBERICA SL sūrių prekės ženklas, sukurtas siekiant pasiūlyti mūsų klientams visoje produktų gamoje aukščiausią kokybę, naudojant geriausias žaliavas ir turint geriausius specialistus jų gamyboje. Tradicija Quesera, LA QUESERIA 1907, sūriai gaminami rankiniu būdu, laikantis senųjų sūrininkų papročių, gerbiant tradiciją ir rūpinantis visais mūsų sūrių gyvenimo etapais, nuo gamybos iki jų atvykimo į mūsų klientų stalą. Avies, ožkos ir karvės sūriai, švieži, minkšti, brandinti, varškės sūriai. Mes turime sūrį, kuris tinka jūsų stalui, jūsų verslui.
Ispanija, Logroño
... kumpiai ir pelekai D.O. Jabugo. 2. Jūros konservai: nugarinė, salchichón, chorizo, avies sūriai, ožkos sūriai, tuno filė, ventresca, midijos, šiaurinis bonito. 3. Sūdyti žuvies produktai, pusiau konservai, aromatizuoti aliejai, medus, kremai. Tunų mojama iš Almadraba, marukos ikrai ir kt. Ančiuviai, menkės ir kt. Aromatizuoti su trumais, juodaisiais, natūraliais ir kt. Tarp mūsų tiekėjų turime...
Solucione Gastronomicas Ubeda yra tvirtai įsitvirtinusi Alcoy firmą mūsų regione. Tai pirmųjų prekių ženklų platintojas. Produktai ypač skirti kolektyvams, organizacijoms, viešbučių ir restoranų sektoriui. Tokie kaip: šaldyti žuvys, jūros gėrybės, žuvų ir jūros gėrybių konservai, kumpiai, dešros, aliejai, sūdyti produktai, gėrimai, avies sūriai ir kt.,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, Įmonę valdo Sara Ubeda Jimenez.
Populiarios šalys šiai paieškos frazei

europages programėlė yra čia!

Naudokite mūsų patobulintą tiekėjų paiešką arba kurdami užklausas naudokite naują „europages“ programėlę pirkėjams.

Atsisiųsti iš „App Store“

App StoreGoogle Play