Prancūzija, Saint-Bris-Le-Vineux
...Skaidrus raudonas vynas su granato-purpuriniais atspalviais. Gaivus, tikslus su mažų raudonųjų uogų (miško braškių, aviečių, serbentų) natomis. Platus, gilus, švelnūs taninai sudaro malonų ir skanų derinį. Atgalinis kvapas su gėlėmis (pionomis) ir prieskoniais (baltuoju pipiru).
Prancūzija, Bordeaux
... taninus. Vynas išpilstomas po 15-20 dienų, prieš malolaktinę fermentaciją.\n\nDégustation\nSu tamsiai rubino spalva, šis vynas atveria intensyvų vaisių aromatą su prieskoniais, būdingais gerai subrendusiems Cabernet Sauvignon. Burnoje taninai yra švelnūs ir šilti. Struktūra yra plati, su miško vaisių natomis ir švelniu poskoniu. Šis vynas bus labai vertinamas jūsų užkandžiuose su mėsos ir sūrio lentelėmis.\n\nCépages: Cabernet Sauvignon (60%), Merlot (37%), Petit Verdot (3%)\nProducteur: Dufour šeima Šventojo Mykolo Rieufret (33720)\nFormats et conditionnements: Butelis (75cl) - Dėžė po 6 - 2021"}...
Prancūzija, Paris
...Pasiduokite Bourgogne raudonojo vyno elegancijai, vynui, pasižyminčiam gilia ir išskirtine sudėtingumu. Kruopščiai brandintas prancūziškuose ąžuolo statinėse, šis vynas atskleidžia turtingus sunokusių raudonųjų vaisių aromatus ir subtilias medienos natas. Burnoje, aksominė tekstūra ir švelnūs taninai apgaubia gomurį, siūlydami harmoningą ir žavingą pojūčių patirtį. Leiskite sau būti sužavėti šio Bourgogne raudonojo vyno amžina elegancija.
Prancūzija, Rennes
...[terdézom] yra lengvas ir subalansuotas ekologiškas raudonasis vynas. Jį lengva atrasti, jis puikiai tinka plačiai auditorijai. "Tai vynas, kurį mėgstame gerti." Degustacija Šis vynas pasižymi gražia rubino spalva su violetiniais atspalviais ir kompotinių vaisių aromatu. Burnoje jaučiasi daug vaisių, taip pat prieskonių ir vanilės natų, švelnūs taninai ir gražus ilgumas. Jis išlaiko savo vaisiškumą poskonyje su juodųjų vaisių, tokių kaip gervuogės ir juodieji serbentai, aromatais. Pakuotė 3 litrai...
Prancūzija, Lézignan-Corbières
...Pasirodymai Medžio aromatas, minkšti ir subtilūs taninai, aromatiniai priedai labai panašūs į prancūzišką ąžuolą. Rekomendacijos Baltieji vynmedžiai: subtilus medžio aromatas po 4–5 mėnesių. (Pirmasis degustavimas labai anksti). Raudonieji vynmedžiai: brandinimas mažiausiai 10 mėnesių. Džiovinimas Natūralus, lauke, sunkiomis klimato sąlygomis: lietus, šaltas vėjas ir natūrali šiluma. Džiovinimo laikas: 2 metai.
Prancūzija, Quincampoix
...Rhum vieux Montebello – 3 metai – 0,7 litro butelis 46° | žemės ūkio Kilmė: Guadeloupe Gamintojas: distilerija Montebello Nos: gana jūrinis tonas. Skonis: labai švelnūs taninai, fone jaučiamos migdolai ir cukranendrės. Pabaiga: vyriška ilga trukmė burnoje. Labai įdomus Rhum vieux Montebello, viršijantis tai, ką jo 3 metų brandinimas gali leisti manyti. Dinaminis brandinimas laive Gallant čia atlieka akivaizdų ir malonų vaidmenį. Šis romas buvo pervežtas burlaiviu Gallant.
Prancūzija, Auxerre
...Nez Labai aromatingas, subtilus, švelnus ir kvapnus. Laukinių vaisių (gervuogės, juodieji serbentai), prieskonių ir saldymedžio natų. Bouche Traškūs ir išraiškingi taninai, rafinuotumas, puikus balansas, gražus lankstumas, aromatinis išlikimas. Accord metvin raudona mėsa, balta mėsa, žvėriena, paukštiena, sūris ir grybai Vinification senėjimas naujose prancūziškose ąžuolo statinėse trečdaliu Œil...
Prancūzija, Cénac
...Vynuogės skinamos rankomis, fermentacija vyksta tradiciškai, kontroliuojant temperatūrą, o vynas kas rytą ir vakarą per visą fermentacijos laikotarpį yra permaišomas. Vėliau šis vynas brandinamas prancūziškuose ąžuolo statinėse 12 mėnesių. Nosinė Sudėtinga. Pirmiausia jaučiami švieži vaisiai, vėliau išryškėja aviečių ir kakavos natų. Skonis Struktūruotas ir sudėtingas, taninai yra švelnūs ir...
... pakankamai švelnūs, be kartumo, bet labai ryškūs). Caladoc N taip pat tinka gaminti vaisinius ir subalansuotus rožinius vynus. Kultūriniai ir agronominiai gebėjimai Caladoc N turi vidutinį augimo stiprumą. Jį galima trumpai genėti ir formuoti į puodą. Jo derlius yra reguliarus, ir jis nėra linkęs į uogų kritimą. Aprašymo elementai Identifikavimui atsižvelgiama: - į jauno ūglio galą, kuris turi vidutinį gulėjusių plaukelių tankį, - į jaunas žalias lapus, - į žolinių ūglių su tarpais.
Prancūzija, Lugasson
...Šis vynas yra skaidrus, blizgus, rubino raudonumo su vyšnių akcentais. Merlot veislės aromatai išsiskiria raudonųjų serbentų ir juodųjų vyšnių natomis. Ataka yra aiški, o raudonųjų vyšnių ir vanilės skoniai lydi saldymedžio ir gausaus finišo. Taninai yra švelnūs.
Prancūzija, Geispolsheim
...Fermentacijos procesas trunka daug ilgiau ir vyksta žemesnėje temperatūroje nei su vynuogių sultimis. Tai išsaugo sveikus ingredientus granatų sultyse bei turtingą ir vaisišką skonį bei aromatą. Pusiau saldus granatų vynas NRAN yra kaštoninės spalvos, maloniai rūgštus ir aromatingas nosyje. Skonis yra vaisiškas ir plačiai aštrus. Taninai yra švelnūs. Poskonis yra ilgai trunkantis sodrus uogų ir granatų. NRAN yra gaivus kokteilių vynas, patiekiamas šiek tiek atšaldytas. Rekomenduojama gerti NRAN su minkštais sūriais, vaisiais ir desertais.
Prancūzija, Bordeaux
... statinėse. Degustacija: Purpurinė spalva su violetiniais atspalviais. Gėlių aromatas, kuriame juntama pavasarinė pavasarinė gėlė ir violetinė, susipina su braškių, juodųjų vyšnių ir serbentų aromatais. Aromatinė sudėtis subtiliai pabrėžta medienos natomis. Minkštas ir švelnus įėjimas pereina į tvirtą ir gaivų burnos vidurį, šilkiniai taninai jau ištirpę, todėl tai yra labai rafinuotas vynas. Vynas, turintis puikų balansą ir ilgą laikymo potencialą.
Prancūzija, Issy-Les-Moulineaux
...Domeno des Hauts Châssis Les Galets cuvée yra skanus terroir vynas, puikiai atspindintis šią nuostabią Crozes-Hermitage appellaciją. Jame juntamos viliojančios juodųjų vaisių (vyšnių, gervuogių, juodųjų serbentų, slyvų) natos, taip pat labai švelnūs taninai. Šis gražus butelis taip pat siūlo baltųjų pipirų ir džiovintų žolelių (rozmarinų, čiobrelių) aromatus, kuriais galima mėgautis degustacijos...
Prancūzija, Saint Cannat
... savaites termo-reguliuojamuose rezervuaruose, apie 25°C temperatūroje. Brandinama 18 mėnesių ąžuolo statinėse. Vynas gali būti laikomas 8-10 metų. SKONIO PASTABOS Gili raudona spalva, intensyvus aromatas ir labai subtilūs raudonųjų vaisių kvapai, švelnūs taninai su maloniu ilgiu. Maisto derinimas: ypač vertinsite mūsų Bandol raudonąjį vyną su žvėriena, troškiniais, sūriais... Ideali degustacijos temperatūra: nuo 16° iki 18°C. Atidarykite 1-2 valandas prieš degustaciją.
Prancūzija, Paris
...Pagamintas pagal mūsų amatininkų metodus, Rhum Vieux Coeur de Canne yra 4 metus brandinto balto romo, laikomo prancūziškuose ir amerikietiškuose ąžuolo statinėse, rezultatas. Jo švelnūs taninai ir brandumas džiugins gurmanus, mėgstančius saldžius ir subtiliai prieskoniuotus skonius. Šis didysis klasikas puikiai tinka senam punchui kokteiliuose, taip pat kaip digestifas. Ekologiškai atsakingu požiūriu. La Favorite naudoja etiketes, antetiketes ir pakuotes iš perdirbto popieriaus, sudaryto iš 95% cukranendrių skaidulų ir 5% kanapių skaidulų.
Prancūzija, Soussans
...Rubino spalvos vynas su margais atspalviais. Aromatas atviras, platus, švelnus ir apvalus. Saldus įėjimas, apvalūs ir malonūs taninai, turintys labai gražų brandumą. Vynas spindi savo žavesiu ir žaismingumu. Elegantiškas vynas, turintis gražų buvimą, bet be jokių šiurkštumų. Šis vynas skatina ragauti ir vėl ragauti, todėl jį norisi vartoti ir mėgautis. „Jei tai būtų istorinis paminklas, tai būtų Le Petit Trianon“. Mūsų patarimai: dekantuoti ½ valandos prieš patiekimą; vartojimo temperatūra 17°C.
Château Beaumont yra įsikūręs Haut-Médoc, netoli Bordo. Château Beaumont pasirinko racionalią vyno gamybą, siekdami pagaminti aukštos kokybės vynuoges, gerbdami aplinką. Beaumont vynai turi švelnią, moterišką, šilkinę struktūrą. Taninai paprastai yra ištirpę ir švelnūs. Juos galima ragauti jauniems, išskyrus kai kuriuos derlius.
Populiarios šalys šiai paieškos frazei

europages programėlė yra čia!

Naudokite mūsų patobulintą tiekėjų paiešką arba kurdami užklausas naudokite naują „europages“ programėlę pirkėjams.

Atsisiųsti iš „App Store“

App StoreGoogle Play