Prancūzija, Charbonnières-Les-Bains
...Lėtai skrudintos anakardžių riešutai su pieniniu šokoladu ir sūdyta karamele - Lėtai skrudinti anakardžių riešutai panardinti į belgų pieninio šokolado ir sūdyto karamelės sluoksnį! Dieviška! - Baltymų šaltinis & Skaidulų šaltinis - Iki 50% mažiau cukraus nei kitose prekės ženkluose! - Galiojimo laikas mažiausiai 10 mėnesių...
Prancūzija, Arengosse
... tirpstančio karamelio malonumą. Natūralus rudas dažiklis E150c: Naudojamas saikingai, kad suteiktų mūsų cukrui būdingą atspalvį, šis natūralus cukraus kilmės dažiklis prisideda prie gurmaniškos estetikos, nesumažinant kokybės. Rekomenduojamas naudojimas: Karšti ir šaltieji gėrimai: Pabarstykite ant savo kavos, kapučino, karšto šokolado ar net ant savo pieno kokteilio, kad suteiktumėte gurmanišką akcentą. Desertai ir kepiniai: Įberkite žiupsnelį į savo pyragų, keksiukų, ledų ir kitų saldžių skanėstų receptus. Nuoroda:SUCRE0002A...
Prancūzija, Merville
...Karamele gabaliukai, skirti naudoti kaip užpilas arba įtraukiant šokolado taikymuose. Taip pat gali būti naudojami kaip užpilas pieno ar sausainių produktuose. Gabaliukų dydis gali svyruoti nuo 1 mm iki 8 mm, atsižvelgiant į jūsų poreikius.
Prancūzija, Objat
...Ingredientai: 35% pieno šokoladas, kilmė ne ES (cukrus, kakavos sviestas, viso pieno milteliai, kakava, emulsiklis: rapsų lecitinas, vanilė bourbon ankštyje), karamelė (gliukozės sirupas, saldintas nugriebto pieno milteliai (nugriebtas pienas, cukrus), feuilletine (kvietiniai miltai, cukrus, augalinis riebalas (kokosų), rapsų aliejus, antioksidantas: alfa-tokoferolis, nugriebto pieno milteliai, koncentruotas sviestas (pienas), vanilės aromatas, druska, emulsiklis: rapsų lecitinas, miežių salyklo ekstraktas, dažiklis: paprikos ekstraktas)...
Prancūzija, Vouneuil-Sous-Biard
... tvarias ir atsakingas praktikas. Be išskirtinio skonio, Vanilės - Šokolado plytelė yra pagaminta Prancūzijoje iš aukštos kokybės ingredientų, garantuojančių išskirtinę skonio patirtį. Nesvarbu, ar tai būtų dovana, ar tiesiog malonumas sau, ši plytelė yra kvietimas į unikalų sensorinį kelionę, kur kiekvienas kąsnis atskleidžia sudėtingus ir subtilius skonius. Leiskite save sužavėti šia plytele, kuri sujungia tradiciją ir inovacijas, kad kiekvieną akimirką suteiktų malonumą.
Prancūzija, Saint Orens De Gameville
...Mūsų Velykų asortimentui paruošėme mažus naminius kiaušinius, įdarytus karamele (sūdyta karamele, bananais ir aistra) ir pralinėmis (lazdyno riešutais, žemės riešutais, kokosais, skrudintais kukurūzais, sezamu), taip pat mažus šokoladinius gyvūnėlius (juodasis šokoladas, pieninis šokoladas ir baltasis šokoladas su Tonka pupelėmis ir Madagaskaro vanile). ŠIS STRAIPSNIS GALI BŪTI IŠSIŲSTAS PER...
Prancūzija, Biguglia
...Receptas, sukurtas Emilie iš Le Meilleur Pâtissier M6 3 sezono, kuri naudojo mūsų pieno šokolado kriaušių karamelės džemą ir mūsų Cukizzi žemės riešutų pieno šokolado karamelę. Gaminamas ir mėgaujamasi be jokios saiko...
Prancūzija, Tonneins
...Mūsų riešutų sviestas su šokolado-karamelės skoniu ir žemės riešutų gabaliukais. Gimęs 2016 metais, kai du broliai (Michalas ir Mikolajus) ir vienas jų draugas (Robertas) norėjo pasiūlyti 100% natūralius ir skanius užtepus produktus, pagamintus iš riešutų. Idealiai tinka užtepti arba pridėti prie desertų. Galiojimo laikas: 12 mėnesių Neto svoris: 250g Pakuotė: x6...
Prancūzija, Plérin
...Visi žinome tą garsųjį šokoladinį batonėlį su karamele ir žemės riešutais, S*****RS, manau, kad dauguma mūsų jį mėgsta. Ir manome, kad jums patiks šis traškus ir minkštas sausainis su sūdytais žemės riešutais, pieniniu šokoladu ir skania karamele su Normandijos grietinėle. Maxi sausainis su Maxi skoniu, kad prisimintume gerus prisiminimus. Energija: 2063 kj / 493 kcal Riebalai: 24 g Iš jų sočiųjų riebalų rūgščių: 14 g Angliavandeniai: 62 g Iš jų cukrūs: 37 g Baltymai: 6,8 g Druska: 1 g...
Prancūzija, Wingles
Sveiki atvykę į šokolado pasaulį Chocolatstehle, jūsų skanų partnerį, teikiantį aukštos kokybės šokoladą. Mes specializuojamės rankų darbo aukščiausios klasės šokoladų gamyboje profesionalams. Dirbame su kruopščiai atrinktomis žaliavomis, gautomis iš tvarių ūkių, kad užtikrintume išskirtinius produktus. Mums svarbu gerbti šokolado tradicijas, tuo pačiu metu diegiant naujoves, kad galėtume pasiūly...
Prancūzija, Le Touquet-Paris-Plage
Chut YPTM yra lyderis tarptautinėje prekyboje ir distribucijoje, aptarnaujantis GD pirkimų centrus ir visų prekių ženklų pardavimo taškus. Turėdami 17 metų patirtį, siūlome visapusiškas paslaugas: - Tarptautinis kokybiškas šaltinių paieška su geriausiomis kainomis Prancūzijoje. - Asmeninė pagalba iš daugiakalbių tarptautinės prekybos ekspertų. - Didmeninė importacija iš Didžiosios Vartojimo Prekė...
Prancūzija, Etaples
...Mūsų karamelė, skirta tepti, yra gaminama rankiniu būdu mūsų dirbtuvėse Šiaurės Prancūzijoje. Pasirenkame aukštos kokybės ingredientus, visi iš Prancūzijos, kad sustiprintume jos skonius. Leiskite sau nustebti jos skanumu ir kreminiu švelnumu!
Prancūzija, Furiani
ALINE CHOCOLATIERE perkuria šokolado saldainių klasiką bastiečių stiliumi. Tai visa Korsika šokoladiniuose skanėstuose: subtilus derinys tarp Grožio salos lobynų ir gero šokolado, per medų, citrusinius vaisius, lazdyno riešutus, maquis lobynus ir emblematiškus Canistrelli, kurie sugrąžina į vaikystės prisiminimus ir žada netikėtų bei stebinančių skonio patirčių. Dabar jau keletą metų seserys Giam...
Prancūzija, Domjean
...Krispi ryžių pūsti, karamelė ir baltojo šokolado apvalkalas iš gryno kakavos sviesto su šiek tiek rapsų aliejaus, kad būtų sušvelninta tekstūra. Be palmių aliejaus. Privalumai: Šis įdėklas leidžia derinti tekstūras desertuose, sukuriant kontrastą: tirpstantis kremas su minkštu biskvitu ir krispio įdėklu. Skrudinti ryžių pūsti, uždaryti šokolade, nesušlampa, išlieka traškūs ir garsūs, beveik...
Prancūzija, Talant
...Šiame receptų knygoje „Verrines ir Maži Pyragai“ autorių Stéphane Glacier ir Gaëtan Paris, dviejų geriausių Prancūzijos meistrų, pateikiamos receptų rinkinys individualiems desertams ir verrinams. 17 verrinų receptų (su varškės sūriu, ryžiais su pienu, apelsinais ir karamele...), 26 individualių desertų receptai (gariguet širdis, karameliniai mille-feuille...), šokolado dekoravimo pavyzdžiai, 18...
Prancūzija, Poitiers
...Rum Cask : Skrudintos kavos, skrudintos duonos, šokolado, medaus ir vanilės natos. – Sherry Cask : Džiovintų vaisių (džiovintos slyvos, figos), vanilės ir prieskonių natos. – Port Cask : Džiovinti vaisiai, muskatas, pipirai, vanilė ir saldumas, primenantis karamelę. – Virgin Oak Cask : Šiek tiek vaisinis ir pipirinis. Šieno, ąžuolo ir vanilės užuominos. – Calvados Cask : Obuolių, kriaušių ir migdolų natos.
Prancūzija, Montauroux
...Dideli sausainiai, kurių skersmuo 10 cm, išlieka minkšti (ilgalaikis galiojimas). Skoniai: natūralūs šokolado gabaliukai, karamelė, citrinos meringue, šokoladas. Kiti skoniai pagal užklausą.
Prancūzija, Yvetot
...Ši elegantiška ir madinga dėžutė talpina du šokoladinių triufelių maišelius: natūralaus šokolado ir šokolado su traškiais karamelės gabaliukais. Mėgaukitės šiais minkštais ir rafinuotais šokoladiniais triufeliais visoms gurmaniškoms progoms. O dėka lengvai uždaromo dangtelio, kakavos triufelis išlaiko visą savo skonį.
Prancūzija, Marseille
Šokoladu aptrauktos specialybės (juodasis, pieno, nugatų kremas, karamelė, triufeliai ir kt.) ir dekoratyvinės perlai (sidabrinės, auksinės, įvairiaspalvės, su cukraus arba šokolado įdaru), mažos įvairiaspalvės šokolado širdelės. Dirbame su atrinktais migdolais: Avola, Prancūzijos ir Ispanijos migdolai, pasirinkti dėl jų skonio originalumo. Kalbant apie mūsų šokolado specialybes, jas gaminame iš itin aukštos kokybės šokolado. Mūsų šokolado dragėlių žaliava yra pagaminta iš 70 % kakavos. Ieškome eksportui skirtų platintojų.
... produktai: makaronai, makaronų rinkiniai, šokoladas, šokolado rinkiniai, užtepiama pasta, šokoladiniai saldainiai, šokolado plytelės iš kilmės, pyragai, madeleines, kepiniai, saldumynai, sausainiai, ledai ir sorbetai, stiklainiai, magnumai, vacherinai, 250 ir 500 ml indeliai, sūrių ir saldžių užkandžių rinkiniai. Dovanų pasiūlymai verslui, įmonėms, įmonių komitetams CE, personalizavimas...
Prancūzija, SERRES-CASTET
Rankų darbo saldainių, prabangių šokoladų, džiovintų vaisių ir šokoladu aptrauktų migdolų gamyba. Saldainių ir šokoladinių specialybių asortimentas, įskaitant garsiuosius RAUDONUSIS VYNIUS, marinuotus didžiųjų vynų, tokių kaip Sauternes, Jurançon... Nuo 1945 metų, kai šokolado dirbtuvę įkūrė Guy Verdier, trečioji karta stengiasi išlaikyti savo produktų kilnumą. Ši šeimos įmonė patyrė tikrą augimą...
Prancūzija, Quiberon
... subtilius įdarus, tokius kaip pralinai, ganachai, karamelės, nugatos, marcipanai… Apsilankykite Henri Le Roux internetinėje parduotuvėje, kad atrastumėte jos rafinuotumą ir eleganciją! Ten rasite mūsų juodojo ir pieno šokolado asortimentus, mūsų šokolado plyteles iš geriausių kakavos rūšių, turinčių kilnias kilmės šalis! Taip pat pasinerkite į Henri Le Roux karamelės, be skanios CBS®, yra daugiau nei 10 vaisinių skonių, kuriuos galite atrasti! Negalima pamiršti ir kitų skanėstų: Caramélier®, CBS® (Sūdyto sviesto karamelė) užtepiama pasta, arba Bonsoncoeur®, subtili šokoladinė užtepiama pasta.
Prancūzija, Quimper
Amatininkas šokolado gamintojas Kimpere, Bretanėje, gaminame apie 35 rūšių aukštos kokybės šokoladinių saldainių: lazdyno riešutų pralinai, migdolų pralinai, ganache, pagaminta iš aukščiausios kokybės kakavos, migdolų pasta, sūdyto sviesto karamelė, sūdyto sviesto karamelė, skirta tepti, pardavimas šokolado profesionalams, nuolaidos įmonių komitetams, siuntimas visoje Prancūzijoje, internetinė parduotuvė.
Populiarios šalys šiai paieškos frazei

europages programėlė yra čia!

Naudokite mūsų patobulintą tiekėjų paiešką arba kurdami užklausas naudokite naują „europages“ programėlę pirkėjams.

Atsisiųsti iš „App Store“

App StoreGoogle Play