Prancūzija, Paris
L Forms : Ekspertai silikoninių formų kūrime Mes gaminame aukštos kokybės silikonines formas įvairiems profesionaliems ir pramoniniams kūrybiniams naudojimams. Mūsų specializacijos apima : Šokoladai : Mūsų formos leidžia kurti šokoladus su subtiliomis formomis ir smulkiais detalėmis, puikiai tinkančius šokolado meistrams, norintiems nustebinti savo klientus arba plėtoti savo kūrybiškumą. Desert...
Prancūzija, Mandeure
...Popieriai ir kortelės, tinkamos tiesioginiam kontaktui su maistu, su arba be riebalų barjero. FoodPack sukurtas šaltoms ir karštoms aplikacijoms, atitinkančioms maisto pakavimo reikalavimus. Atitinka Europos reglamentus BfR36/BfR36.2 Asortimentas Nuo 80g/m² iki 450g/m² Pagaminimo būdu Prieinamas sandėlyje 120-300-350-400g/m² Formatas 70x100cm Baltas, spalvotas, kakavos, kraft, juodas Aplikacijos Visų tipų maisto pakavimas Indeliai Dėžutės Kepimo formos...
Prancūzija, Volgelsheim
...Romantiškas silikoninis formos šokoladui, leidžiantis jums namuose gaminti vaško šokoladus kaip tikriems profesionalams. Ši romantiška formos šokoladui yra lengvai naudojama, lanksti ir patvari. Dėl savo lygaus ir neporėto paviršiaus, ji užtikrins lengvą šokolado išėmimą. Temperatūros 40°C iki +230°C Vienas gabalas = apie 10 gramų vaško. Kita taikymo sritis - ši maisto kokybės forma gali būti...
Prancūzija, Hérouville Saint-Clair
...susijusiomis su šokolado pasauliu. Pritaikytos formos ir dekoracijos: klasikinės ar originalios formos, mes jas pritaikome jūsų produktams. Taip pat siūlome pasirinkimą pritaikomų dekoracijų arba dirbame su jūsų specifiniu dekoru, remdamiesi jūsų techniniais reikalavimais. Maisto kontaktas: visi mūsų šokoladui skirti gaminiai yra tinkami maisto kontaktui ir buvo išbandyti pagal Prancūzijos standartus (indų standartas). Visi siūlomi apdailos ir pritaikymo variantai taip pat atitinka maisto kontaktui keliamus reikalavimus. Taigi, kalbant apie prekes...
Prancūzija, Talant
... lengvai prižiūrima. Ši profesionali šokolado forma turi kojų spaustukus, užtikrinančius geresnį stabilumą. Jūsų Kalėdų šokolado formos medžiaga suteikia blizgesio šokoladiniams gaminiams, tuo pačiu palengvindama formų išėmimą. Jos skaidrumas leidžia lengvai dekoruoti reljefinius ornamentus. Geriau naudoti apvalkalo šokoladą, kad gautumėte lygius ir blizgius gaminius. Norint formuoti savo Kalėdų šokoladą: prieš tai nudažykite savo formą arba ne. Supilkite paruoštą apvalkalo šokoladą. Nuoroda: DRCP012 Sandėlyje: 85 produktai Išmatavimai: 25x5x9.5cm & 19.5x7.5cm...
...Kaip nepasiduoti šio Kalėdų maišelio, kuris primena kepurę, pagundai? Žvaigždžių produktas tarp šokolado gamintojų, ši pakuotė skatina impulsyvius pirkimus ir turėtų būti užsakyta be dvejonių.
Prancūzija, Faverolles-Sur-Cher
... g iš jų sočiųjų riebalų rūgščių 0.1 g Angliavandeniai 72.8 g iš jų cukrų 44 g Baltymai 4.3 g Druska 0.2 g Minimalus galiojimo laikas 4 mėnesiai po gamybos. Mūsų prieskonių duona gaminama rankiniu būdu dirbtuvėse, esančiose FaverollessurCher, LoiretCher. Grynas medus, nes mūsų recepte nenaudojame jokių kitų saldiklių; stiprus gintaro medaus skonis, derinamas su mūsų prieskonių mišiniu, suteikia puikų poskonį. Štai prieskonių duona, kuria mes mėgstame dalintis. Neto svoris: 250g Pakuotė: medinis formos filmas etikete + atvirkštinė etiketė Gamybos laikas: 15 dienų...
Prancūzija, Saint Orens De Gameville
...Velykinis šokoladinis pieno šokolado fritiūrinis maišelis, kuris yra kreminis ir skanus. Formos mažų gyvūnų, kurie pramogaus vaikus. ŠIS STRAIPSNIS GALI BŪTI IŠSIŲSTAS PER COLISSIMO ARBA CHRONOPOST Laikymo sąlygos: Apsaugoti nuo šviesos ir drėgmės Optimalus vartojimo laikotarpis: 3 mėnesiai Neto svoris (G): 130 Energija: 2428kJ / 580kcal Riebalai: 39,8g Iš jų sočiųjų riebalų rūgščių: 23,8g Angliavandeniai: 45,2g Iš jų cukrūs: 44,4g Baltymai: 8,4g Druska: 0,2g...
Prancūzija, Cohade
...Šokolado glaistymas jūsų ledams ant pagaliuko Nuotrauka nėra sutartinė – gali šiek tiek skirtis Mes taip pat galime pagaminti įvairius vandens voneles jūsų ledams ant pagaliuko, kad juos būtų galima panardinti tiesiai iš formos. Galime pagaminti kelias skirtingas voneles Taip galėsite glaistyti savo ledus ant pagaliuko tiesiai po 40.
Prancūzija, Paris
...Šokolado odos virvės kaklo papuošalas su šlifuotu auksiniu ovalo formos motyvu Ilgis 42 cm + 6 cm ilginimo grandinėlė Svoris 37 g...
Prancūzija, Rungis
...Pušies riešutai, kuriuos galite įtraukti į savo pestus, maišyti su salotomis, be abejo, ras savo vietą jūsų virtuvėje! Pušies riešutas, ši maža, dramblio kaulo spalvos ir pailgos perlo formos sėkla, vystosi po kiekviena pušies kūgio žvyneliu. Daugiau nei dvidešimt pušų rūšių gamina sėklas, skirtas derliui nuimti, kad galėtume jas mėgautis visus metus. Traškūs ir malonūs burnoje dėl savo švelnumo...
Prancūzija, Jarnac
... prabangus digestifas. Idealiai tinka po vakarienės, jo gylis ir sudėtingumas puikiai dera su turtingais juodo šokolado skoniais, ypač jei jis turi didelį kakavos kiekį. APDOVANOJIMAI SIDABRO MEDALIS Tarptautinė vyno ir spiritinių gėrimų varžybos 2009 SIDABRO MEDALIS San Francisco tarptautinė vyno varžybos 2009 AUKSO MEDALIS San Francisco pasaulio spiritinių gėrimų varžybos 2008 DUBLINIS AUKSO MEDALIS San Francisco pasaulio spiritinių gėrimų varžybos 2007...
Prancūzija, Tilloy Lez Cambrai
...Velykinė šokoladų staigmena Nustebinkite savo vaikus šiuo dėžute, pilna skanėstų. Ši graži dėžutė turi baltą šokoladinę lazdelę, kuri yra triušio formos, pieninį Calimero šokoladą ir daugybę įvairių spalvų traškučių (kukurūzų dribsniai, apgaubti šokoladu). Šiais metais pasirinkite rankų darbo produktus, kad švęstumėte Velykas, ir jūsų vaikai tikrai pasimėgaus. Be konservantų, be palmių aliejaus...
Prancūzija, Plérin
...Visiems šokolado mėgėjams ši viso šokolado receptūra tikrai patiks. Jūs įsimylėsite sausainio traškumą, tirpumą su šiuo širdies formos be palmių aliejaus užtepu, ir šiek tiek jūros druskos. Maxi sausainis su Maxi skoniu visiems jūsų godiems norams. Energija: 2165 kj / 518 kcal Riebalai: 28 g Iš jų sočiųjų riebalų rūgščių: 12 g Angliavandeniai: 61 g Iš jų cukrūs: 42 g Baltymai: 6 g Druska: 0.52 g...
Prancūzija, Sausheim Cedex
...Décors & Créations, įkurta 1994 metais, specializuojasi šokolado dekoracijų gamyboje, maisto serigrafijoje ir termoformuotų formų gamyboje. Ji turi du naujus gamybos padalinius, įsikūrusius Mulhouse – Sausheim, iš kurių centrinė būstinė, užimanti 1500 m², skirta serigrafijai ir šokolado dekoracijoms. Pasitelkdama savo istorinius įgūdžius, ypač integruodama CHOCOSIEGEL, pripažintą termoformuotų formų kūrimo srityje, Décors & Créations nuolat tobulėja, siekdama dar labiau patenkinti savo klientus.
Populiarios šalys šiai paieškos frazei

europages programėlė yra čia!

Naudokite mūsų patobulintą tiekėjų paiešką arba kurdami užklausas naudokite naują „europages“ programėlę pirkėjams.

Atsisiųsti iš „App Store“

App StoreGoogle Play