Prancūzija, Nice
... 6–7 tonų hektarui, siekiant užtikrinti aukščiausią vaisių kokybę. Su bendra 15 000 butelių, po 0,75 litro, gamyba, šis 2015 metų sausas raudonasis vynas turi 12,5% alkoholio. Jo gamybos procesas rodo įsipareigojimą kokybei ir autentiškumui. Vynuogės, rankomis surinktos ir kruopščiai atrinktos, buvo fermentuojamos atvirose 225 litrų statinėse, su 20 dienų maceracija, po kurios sekė 10 mėnesių brandinimas nerūdijančio plieno talpose.
Prancūzija, Merignac
...Maceracija, pagaminta iš Bordo cannelés ir romo, taip pat mūsų naminio cukraus sirupo. Receptas su konditerijos skoniais, skirtas pabrėžti Bordo regiono gastronomiją.
Austrija, Unterpurkla
...Durch&Durch Bio įkūrė Alois Posch. Mes siūlome aukštos kokybės CBD ir CBG ekologiškus kanapių aliejus, ekologiškas kanapių tepalus ir ekologiškas kanapių kapsules. Viską gaminame patys ir specializuojamės inovatyvių ir naujų produktų pasiūloje. + be tirpiklių + nuo augalo iki galutinio produkto - viskas iš vienų rankų + unikali gamyba per maceraciją + ekologiškai sertifikuota + CBD ir CBG...
Belgija, Citadelle Namur
... atrasti kiekvieną šio nepaprasto amato etapą: kvapų mišinio simfonija, kompozicija, maceracija, kvapo pažadinimas, olfaktinis testas, glazūravimas, filtravimas, pakavimas... Nepamirštant parodos apie parfumeriją, paveikslų, skulptūrų... Šis „garsas, šviesos ir kvapai“ yra toks užburiantis, kad pamirštama apie išorinį pasaulį.
Prancūzija, Laure-Minervois
... vaisiškumo, Viognier dėl švelnumo ir Roussane. Mūsų vynams nėra medžio brandinimo, baltiesiems vynams taikomas bendras mielių brandinimas (6 mėnesiai) ir raudoniesiems vynams - daugiau nei 6 savaičių maceracija. Vynuogių apdorojimas gravitacijos būdu, sulfito kiekio mažinimas. Mūsų vynų charakteris: vaisiškumas, malonumas, kontroliuojami ir šilkiniai taninai. Mūsų buteliai (vizualas): spalvingi, jie...
Italija, San Donaci
Cantina San Donaci, įkurta 1933 m., yra viena iš seniausių įmonių Salento regione. Įmonės nuosavybė yra Salice Salentino (istorinėje zonoje) labiausiai tinkamose vietose, kurios apima apie 500 hektarų ir pasižymi dideliu dirvožemio ir mikroklimato įvairove. Šiandien Cantina San Donaci naudoja labai novatoriškas technologijas. Maceracija automatinėse vyninimo mašinose su nerūdijančio plieno...
Prancūzija, Barcelonnette
Atraskite visas autentiškas skonio savybes didelės rankų darbo likerio iš Provanso. Grand Rubren yra likerių gamykla, specializuojanti likerio gamyboje, naudojant augalų ar vaisių maceraciją. Receptai, kokteiliai, likeriai ir gėrimai laukia jūsų atradimo.
Prancūzija, Martillac
PARSEC yra įmonė, specializuojanti sprendimų stebėjimui ir automatizavimui, skirtų rūsio įrangai, kūrime ir įgyvendinime. PARSEC suteikia vyno gamybai galimybę tiksliai kontroliuoti ir valdyti visus vyninimo parametrus. PARSEC dalyvauja keliuose etapuose: maceracija ir ekstrakcija, deguonies tiekimas ir inertizacija, termoreguliacija, fermentacijos kinetika, cellarmate ir stebėjimas bei inžinerija.
Maceracija ir distiliavimas augalinių žaliavų aukštos kokybės gėrimų gamybai.
Amatiniai ekologiški ir neekologiški aperityvai, pagaminti iš vyno ir gėlių maceracijos. Baltas su liepos ir šeivamedžio gėlių maceracija. Raudonas su miško uogomis ir angeliškų gėlių.
...). Mūsų asortimente rasite vertingą Monocultivar Tortiglione, vienos rūšies Pendolino ir Dritta, DOP pretuziano Colline Teramane bei mūsų aromatizuotus aliejus, pagamintus naudojant tokias technikas kaip maceracija ir spaudimas, be sintetinių cheminių aromatų.
Populiarios šalys šiai paieškos frazei