... prieskonių, medienos prieskonių. Maceracija: Cristal 5 savaitės. Stiprumas: Aukštas 4*. Referencijos ID kvepalų dizaineriui: Moofk Bak R540 #GC216 (M/W). Visas nuorodas rasite mūsų kataloge, galite teirautis susisiekę su mumis per šią svetainę arba tiesiogiai mūsų WhatsApp komerciniame centre.
...Suteikia lūpoms natūralų ir bespalvį grožį. Apsaugo jas nuo aplinkos poveikio ir yra puikus sąjungininkas kovojant su įtrūkusiomis lūpomis. Drėkina ir sukuria apsauginį bei ilgalaikį sluoksnį, dėka bičių vaško. Kartu su vitamino C, esančio kokosų vaisiuose, ir pirmo šalto spaudimo ekologiško alyvuogių aliejaus maceracija su verbena, tai yra rekomenduojamas produktas, skirtas šaltų opų ir mažų žaizdų prevencijai.
...Šio tipo vynai gaminami iš Tempranillo veislės vynuogynų, kartu su Garnacha veislės vynuogynais. Veislių pasiskirstymas: 70% Tempranillo, 30% Garnacha. Gamyba: Vynuogės be stiebų, naudojant nerūdijančio plieno talpas, su mėnesio maceracija.
KATAVIMO PASTABA: Jaunas raudonas vynas yra vyšninės spalvos su purpuriniais ir blizgiais atspalviais.
NOSYJE: Platus, su galingais raudonųjų vaisių ir...
...Šis prieskonių mišinys buvo kruopščiai paruoštas ir atitinka rimtas viduramžių receptūras.
Į butelį pridedama vyno arba vynuogių sulčių. Filtruota, ši maceracija suteikia nepaprastą aperityvą: tonizuojantį, labai skanų, ilgai išliekančio skonio.
Be jokių pridedamų aromatų.
... bet kuriuo kitu metu."},"Bouteilles":"0,75 l / 0,375 l","Dosage":"6 g/l","Vinification":"Pinot Noir mišinio maceracija ir tradicinė vynifikacija, brandinimas nerūdijančio plieno talpose.","Exposition":"Pietų-Pietvakarių","Culture":"Racionali vynininkystė","Altitude":"250 - 320 metrų"}...
...puodelio formos, labai trumpas, leidžia kontroliuoti derlių.
Derlius: rankinis.
Vyninimas:
Tradiciškai Beaujolais metodas, pusiau anglies dioksido,
visą kekę. Su 8 dienų maceracija vidutiniškai.
Brandinimas talpose trunka 6–8 mėnesius.
Degustacija:
Vynas, kuris nesielgia išpuoselėtai!
Aromatas pasižymi charakteringais
pivonijų ir vyšnių aromatais. Burnoje jis tvirtas, mėsingas.
Taninas yra, bet nėra šiurkštus.
Vynuogyno apvalumas čia pasireiškia gražia gylio.
...Šalavijų tinktūra
Kräutermax augalų skystis Šalavijas. Pagamintas iš šalavijo lapų ir gėlių distiliato.
Kräutermax augalų skysčiai gaminami tradiciniu distiliavimo metodu. Kräutermax skysčių gamyba remiasi trimis esminiais etapais: augalinių komponentų maceracija ir fermentacija, vandens garų distiliacija gryno alkoholio talpykloje ir likučių (šlamšto) pelenavimas. Ši gamybos menas pasiekė savo...
...ÁNFORA PIU Tinto
FICHA TÉCNICA:
Denominacija kilmės:
IGP Sierra Sevilla
Sudėtis:
garnacha ir tempranillo
Vyninimas:
Fermentuota su maceracija induose 1 mėnesį ánforoje
Brandinimas:
10 mėnesių brandinimas ant mielių, po gėlių plėvele toje pačioje ánforoje
Alkoholio kiekis:
14-14,5o
SKONIO PASTABOS:
Išvaizda: vyšninė raudona
Kvapas: Galingas, viliojantis
vaisiai su mineraliniais akcentais Skonis: Patraukli įtampa burnoje ir itin mineralinis...
... plieniniuose rezervuaruose, naudojant atrinktus mieles apie 10 dienų 24-26°C temperatūroje ir maceracija ant odelių. Po to vyksta galutinė presavimo procedūra su minkštais presais ir malolaktinė fermentacija plieniniuose rezervuaruose. Vynas brandinamas prancūziškose ir amerikietiškose ąžuolo statinėse 18 mėnesių.
...VIOGNIER
Granitinė plokštuma, pietų, pietryčių ekspozicija
Vynmedžiai 15–20 metų.
Derlius:
50 hl/ha
Rankinis derlius.
Derlius atskirtas nuo stiebų, kad būtų 18 valandų odos maceracija.
Vyninimas talpose su temperatūros kontrole.
Degustacija:
Subtilus ir labai gėlių aromatas, burnoje graži sudėtingumas su abrikosų ir persikų aromatais. Gražus apvalumas.
...{"CÉPAGES":"VEISLĖS\nCinsault: 70%\nCarignan: 15%\nGrenache: 15%\nLaipsnis: 12.5°\n\nVINIFIKACIJA\nVinifikuotas kaip rožinis vynas iš raudonųjų vynuogių. Lėtas spaudimas 3 valandas, po to fermentacija termoreguliuojamose nerūdijančio plieno talpose su natūraliomis mielėmis. Anglies maceracija, siekiant išgauti vaisių. Vinifikacija termoreguliuojamose nerūdijančio plieno talpose 6 mėnesius su...
...Mes sukūrėme labai efektyvią aliejinių ekstraktų (arba aliejinių maceratų) gamybos įrenginį. Siūlome kelis ekstraktų tipus (saulės maceracija, alyvuogių aliejus, saulėgrąžų aliejus), kurie tiks jūsų dietinėms gamyboms.
Kreipkitės į mus, jei norite individualių aliejinių ekstraktų (aliejinės maceracijos).
... anti-senėjimo koncentratas. Jį galima naudoti savo priežiūros rutinoje, kad sustiprintumėte odą ir sulėtintumėte raukšlių atsiradimą.
Nemirtingumo makeratas ramina esant sumušimams, mėlynėms ar patinimams. Jis taip pat vadinamas „boksininko aliejumi“. Be to, jis skatina komfortą ir sąnarių lankstumą.
Maceracija atlikta Prancūzijoje iš Bio nemirtingumo gėlių.
Nuoroda: HVIMMORTELLE50...
...Veislės: Tempranillo 100%.
Vynininkystė: Vynmedžiai visiškai priklauso šeimai, kas leidžia mums kontroliuoti gamybą, atlikti priežiūrą ir pasirinkti skirtingus vynynus, kad pagamintume skirtingus vyno tipus. Tokiu būdu mes reguliariai palaikome savo kokybės tikslus.
Paruošimas: Anglies maceracija su temperatūros kontrole.
Degustacijos pastabos: Vyšnių raudona spalva su vidutiniškai aukštu sluoksniu, turi švarius raudonųjų vaisių aromatus, su užuominomis į saldymedį. Jo skonis išsiskiria burnoje, yra ilgalaikis, lydimas subalansuotos rūgšties ir švelnių taninų.
Veislės: Tempranillo 100%...
... shea sviestas: jis saugo, minkština ir atkuria pažeistą odą.
Ekologiškas monoi aliejaus maceratas: Tiaré gėlių maceracija ekologiškame nerafinuotame kokosų aliejuje, praturtinta 100% natūraliu „Tiaré“ kvapu. Maitina, minkština, ramina ir saugo odą, gerina jos stangrumą.
Ekologiškas jojobos aliejus: Tinka visų tipų odai, jis yra apsauginis, minkštinantis ir drėkinantis. Regeneruojantis, palaiko odos elastingumą ir stangrumą, kovoja su senėjimo požymiais.
...Vaistinė augalas, žinomas dėl cirkuliacijos skatinimo.
Ekologiškas, šviežias augalų ekstraktas (nešaldytas).
Maceracija nuėmimo vietoje (Kilmė Prancūzija).
50 ml stiklinė butelis.
...MILLESIME : 2020
CEPAGE : Pineau d'Aunis (50%), Gamay (50%).
TERROIR : Molingi priemolio dirvožemiai.
VINIFICATION ET ELEVAGE : Vynuogės skinamos labai gerai subrendusios. 24 valandų maceracija žemoje temperatūroje.
APPELLATION : AOP Rosé d'Anjou.
NOTES DE DEGUSTATION : Rožinė, lašišos spalvos. Harmoningas mažų raudonųjų vaisių aromatas. Skonis malonus, švelnus, su vaisių ir pipirinių prieskonių natomis.
ACCORD METS/VIN : Apéritif, mėsos užkandžiai, pica, vaisių desertai.
TEMPERATURE DE SERVICE : Tarp 6 ir 8°C.
Kartonas su 6 buteliais po 75cl...
...Mes gaminame šią jonažolės aliejų vasaros saulėgrįžos metu, apie birželio 21 d., nes būtent tuo metu augalas atskleidžia geriausias savo savybes.
Saulės maceracija jonažolės žiedų viršūnių ekologiškame sezamo aliejuje.
Atkreipkite dėmesį, kad mūsų jonažolės maceratas turi labai mažą levandų ir palmarozos eterinių aliejų dozę, kad subalansuotų kvapą. Tai labai malonu.
DĖMESIO:
Šio aliejaus...
...Pavadinimas: IGP Côtes Catalanes
Veislė: 100% Syrah
Dirvožemis: Vynuogės kilusios iš marno šistų kalvų pietinėje Caudiès pusėje.
Vynuogynų amžius: Pasodinta 1997 m.
Gamyba: Vynuogės iš trijų salelių apdorojamos atskirai ir sujungiamos tik vėliau. Po visų derliaus vynuogių atskyrimo, maceracija ir taninų bei antocianinų išgavimas vyksta švelniai, naudojant rankinį presavimą ir trumpus pakėlimus...
...Mūsų raudonųjų vynų fermentacija vyksta 25°-30°C temperatūroje termoreguliuojamose nerūdijančio plieno talpose.
Viduryje fermentacijos atliekame išpylimą, kad gautume geresnę ekstrakciją tarp vynuogių odelių ir vyno mošto, o vėliau ekstrakcija vyksta švelniau.
Po fermentacijos vyksta 8 dienų maceracija.
Išraiškingas aromatas, jo kvapas yra prieskoniuotas, skrudintas, vanilinis, juodųjų vaisių...
...Anizės mėgėjams siūlome žvaigždinio anyžiaus, dar vadinamo "badiane", ir garsiosios Madagaskaro vanilės maceraciją, kuri suteikia šiai cuvée saldumo ir apvalumo.
Būklė: Naujas produktas
Šalis: Prancūzija
Gamybos regionas: Normandija
Pavadinimas: Calvados likeris
Metai: 2020
Alkoholis: 26°
Talpa: 50cl...
...{"CÉPAGES":"VEISLĖS\nGrenache 60 %\nSyrah 30 %\nMourvèdre 10 %\nVINIFIKACIJA\nDerlius nuimamas etapais: Syrah skinamas ir vyninamas pirmiausia, po to sekant Grenache ir Mourvèdre. Vyninimas vyksta pagal tradicinius Rodano slėnio principus:\nfermentacija ir maceracija trunka 4–5 savaites, kontroliuojant temperatūrą, o procesas baigiamas karšta maceracija. Skirtingų veislių vynai sumaišomi po 6...
...Lengvas ir vaisinis rožinis vynas.
Pagamintas iš vienos veislės Malbec, šis rožinis vynas turi įdomų aromatą su kūnu. Su angliškų saldainių, granatų sirupo ir miško braškių natomis, tai malonus rožinis vynas, kurį galima mėgautis.
Spalva: Rožinė
AOC: Bordeaux Rosé
Vynmedžiai: Molio-smėlio dirvožemis
Vyninimas: Šalta priešfermentinė maceracija...
...Visas derlius (anglies maceracija) arba sutraiškymas ar atskyrimas į Vinimatic (juostinis transporteris, siurblys,...) įdedamas per užpildymo duris. Maceracijos etapo metu operatorius inicijuoja homogenizacijos ciklus. Kiekvienas ciklas susideda iš kelių sukimų (pavyzdžiui, nuo 1 iki 5) į priekį arba atgal. Keletas ciklų per dieną yra pakankami vyninimui (paprastai nuo 1 iki 4), atsižvelgiant į...
...Spalva: intensyvi rubino raudona.
Aromatai: platus ir ilgalaikis, su juntamu vyšnių kvapu ir vanilės natomis.
Skonis: pilnas, apvalus, su švelniais ir subalansuotais taninais.
Patiekimo temperatūra: 16-18°C.
Pora: puikiai tinka prie raudonos mėsos, žvėrienos ir brandintų sūrių. Vyninimas: po vynuogių atskyrimo, misos maceracija su odelėmis trunka 6-7 dienas 24-26°C temperatūroje. Baigus malolaktinę fermentaciją, dalis vyno brandinama barelėse, kita - plieninėse talpose.
Brandinimo potencialas: 2 ir daugiau metų, priklausomai nuo derliaus.
... (kompleksuose arba atskirai).
Mūsų gamybos etapai Fitoterapija
(pagal BPF standartus ir mano HACCP metodą)
Pumpurų rinkimas & transportavimas
Rūšiavimas & valymas
Sauso svorio nustatymas & Pumpuro maceracija
Pumpurų spaudimas & Filtravimas
Kontrolė & Įrašymas
Kompleksų paruošimas
Kontrolė, Įrašymas & Sandėliavimas
Pakuotė buteliuose
„GEMMOTHERAPY“ sektorius Phytofrance tai šviežių pumpurų naudojimas po ekstrakcijos, skystoje formoje.