Prancūzija, Rouvres Les Vignes
...CHAMPAGNE Claude PERRARD Blanc de Blancs gimė iš kruopščiai atrinktų ir sumaišytų Chardonnay vynuogių. Ši cuvée sužavės savo rafinuotumu ir gyvumu. Jau galite grožėtis jos gražia šviesiai geltona spalva su šiek tiek žalių atspalvių. Aromatas atskleidžia citrininį vaisių ir šiek tiek skrudintų natų. Burnoje vystosi visa citrusinių vaisių gama, greipfrutas ir kalkės. Jis taip pat palaikomas labai...
Prancūzija, Malataverne
...nes jis vis dar gaminamas rankomis. Su išmaniai patobulinta receptūra, siekiant gauti geriausius aromatus, gaunama traški ir subtili vanilės skonis, kuris puikiai dera su viena iš gėrimų, kurie garsina Languedoc-Roussillon – rožiniu vynu... Jūs tikrai žinote Bordo ar Burgundijos vynus... bet ar žinojote, kad Languedoc-Roussillon yra seniausia vyno regionas?
Prancūzija, Brue Auriac
... papildytas švelniomis prieskoninėmis ir vanilės natomis. Vėliau jis pereina į pipirų ir rožių uogų natas. Burnoje ataka yra apvali ir kūniška, su prieskoninėmis natomis, po to pereina į saldžias juodųjų uogų natas ir medienos natas, kurios palaiko gražų ir ilgą finišą. Maisto ir vyno derinimas: Raudona mėsa, mėsos patiekalai, grybai, sūriai Patiekimas: 18-20°C Laikymas: Gerti dabar arba toliau gerės per 5 metus...
Prancūzija, Saint Christol De Rodières
...Ingredientai : - 99 % Baltojo vyno actas, gautas iš ekologinės žemdirbystės - 1 % Trumų aromatas Naudojimo patarimai : Salotų, baltos mėsos, foie gras ir žuvies pagardai. Šis produktas taip pat yra prieinamas 3-5-10 litrų kubiluose, 220 litrų statinėse, 1000 litrų konteineriuose pagal užsakymą. Taip pat yra 25 cl.
...Šiam gruziniškam saldžiam baltajam vynui buvo naudojami Rkatsiteli ir Mtsvane vynuogės, auginamos Kachetijos širdyje. Vynas turi patrauklią šiaudų geltonumo spalvą. Vyno skonis yra švelnus, harmoningas, su malonia saldumo, vaisių natomis ir gaiviu poskoniu. Šiame vyne išryškėja gaivus, išraiškingas aromatas su lengvomis vaisių-gėlių natomis. Vynas puikiai tinka kaip aperityvas, desertams ir...
Prancūzija, La Teste-De-Buch
...Vynas su aromatu, pagamintas iš vyno ir šviežio baziliko Sémillon (70%) ir Sauvignon (30%) Spalva: švelniai auksinė su žaliomis atspalviais Aromatas: citrininiai ir gėlių natų Skonis: graži aromatinė sudėtingumas su švelniomis prieskoninėmis ir medaus natomis Pabaiga: bazilikas ir citrina Patiekti gerai atšaldytą… 6 butelių kartonas po 75cl (13,90€ už butelį) 11% tūrio Spalva: švelniai auksinė su žaliomis atspalviais Aromatas: citrininiai ir gėlių natų Skonis: graži aromatinė sudėtingumas su švelniomis prieskoninėmis ir medaus natomis Pabaiga: bazilikas ir citrina...
Atitinkantys produktai
Baziliko dvasia x6
Baziliko dvasia x6
Slovėnija, Ljubljana
... statinėse 54 mėnesiai. Nefiltruotas. Brandinimo potencialas: 2019–2029 Charakteristikos: Vynas yra gilesnio auksinio geltonumo su gintaro atspalviais. Intensyvesnis aromatas yra visiškai subrendęs ir siūlo daugiausia trečiųjų natų. Galima pajusti medų, pušų dervą, balzaminius natų, levandą. Burnoje vynas yra sausas, stiprus, vidutiniškai rūgštus. Labai stipri ir tvirta Malvasia, ji yra gana šilta, bet ne aštri. Skonis burnoje nėra ilgas, bet intensyvus. Maisto derinimas: Puikiai dera su bet kokiais stipraus skonio patiekalais ir brandintais sūriais. Patiekti 10 - 12 °C.
Italija, Nave
...Pasiūlyti deriniai Aperitivai, užkandžiai, antipasti, žuvies sriubos, ryškiai skonio žuvys, virtos daržovės, pagardinta makaronai, risotai. Pastaba Sudėtyje yra sulfitų. Talpa: 1,5 ltl Kodas: 08295 Kategorija: Putojantys vynai Alkoholio kiekis: 11% Šalis: Italija Regionas: Pjemontas Vynuogės: Baltojo vyno vynuogių mišinys, subalansuotas. Spalva: Šviesiai geltona. Aromatas: Švelnus laukinių gėlių, charakteringas. Skonis: Sausas, sūrus, gaivus ir harmoningas.
Prancūzija, Jarnac
... brandinimo proceso. Per visus šiuos metus brendžiai lėtai išgaruoja, ir reikia maždaug trijų butelių brendžių, kad pagamintumėte vieną butelį Initiale Extra. Truffelė Drėgni rūsiai, kurių grindys tokios pačios jau šimtmečius, leidžia Initiale Extra aromatui lėtai vystytis. Mes skiriame ypatingą dėmesį šiems rūsiams, kad išlaikytume tobulas drėgmės sąlygas, be kurių šis aromatas negalėtų vystytis...
Prancūzija, Bordeaux
... mėnesių ankstesnio derliaus ąžuolo statinėse. Degustacija: Vynas pasižymi labai gražiu purpuriniu raudonumu. Pirmasis aromatas, labai žadantis, yra turtingas ir ekspresyvus. Jis atskleidžia juodųjų serbentų ir vyšnių kiršų natas, susipinančias su kedro ir prieskonių aromatais. Skonis yra malonus ir tekstūruotas, pabrėžiamas subrendusiais ir kreminiais taninais. Ilgas ir mėsingas finišas, papildytas šviesių tabako ir mentolio natų, užbaigia šio vyno tobulą harmoniją.
Prancūzija, Pantin
...Informacija Žanras: Neutralus - Cuvée Tradition 2014 Baltas 75 cl Dviguba Medalis. Saulėtas Baltas Vynas Entre-Deux-Mers / Bordo Vynuogynas Sertifikuotas AREA HVE2 / Nepriklausomas Vynininkas. Šio vyno spalva šviesi ir blizgi, o aromatas labai išraiškingas, su geltonų vaisių, citrusinių vaisių ir juodųjų serbentų pumpurų natomis. 2014 Klasika Bordo regione, sausas, subtilus, vaisinis ir gėlinis...
Vokietija, Freudenstadt
...Intensyvi spalva, aromatas ir kvapas Galingas, prieskonių kupinas Vokietijos Lembergeris su pipiriniais ir uogų natomis, derinamas su tradiciškai rankomis skinamu portugališku jūros druska! Tai ne tik puikiai atrodo, bet ir suteikia intensyvų aromatą, pavyzdžiui, keptai mėsai, risotui ar net keptam žiediniam kopūstui... Ingredientai: Natūraliai neapdorota rankomis skinama jūros druska iš Portugalijos be priedų, Vokietijos raudonasis vynas iš Lemberger vynuogių (turi sulfitų)...
Prancūzija, Parnac
...Intensyvus ir sudėtingas Cahors Šis giliai spalvotas vynas yra ekspresyvus ir harmoningas; jo sudėtingas aromatas primena juoduosius serbentus, prieskonius ir skrudintus vaisius. Burnoje jis yra mėsingas ir galingas, o aksominė tekstūra liudija apie puikų ąžuolo brandinimo technikos valdymą. Juodųjų vaisių, saldymedžio ir šokolado aromatai užbaigia pilną vyno išraišką. Pateikite dekantuotą (arba atidarytą kelias valandas anksčiau) ir mėgaukitės 15-16° temperatūroje. Siūlomas derinys: žvėriena, foie gras, triufeliai, miško grybai, tournedos, pienu šeriamas ėriukas.
Prancūzija, Les Riceys Bas
...Neatsispiriama šios pusiau sauso vyno saldumo suteiks jums skonių, kurie yra malonūs ir šilti. Išvaizda: Blizganti, skaidri ir šviesi, tvirto aukso spalvos. Putos tankios, homogeniškos, burbuliukai smulkūs. Aromatas: Jo kvapas labai išraiškingas, baltųjų ir geltonųjų vaisių aromatai išsiskiria apvalumu ir elegancija, po jų seka džiovintų vaisių ir konditerijos aromatai. Skonis: Brandus ir vaisiškas, jis harmoningai subalansuotas su labai gerai ištirpintu saldumu.
Šveicarija, Fribourg
...Aromatinė žvakė su gintaro ir atsipalaidavimo atmosfera. Ši BIO sojų vaško žvakė su savo daugkartiniu indeliu dega mažiausiai 16 valandų. Jos spalva gauta pridedant natūralių mikų. Sudėtyje yra stearino rūgšties, kad pailgintų jos tarnavimo laiką. Vaisinis alkoholinio vyno aromatas su prieskonių natomis.
Prancūzija, Fraisse Des Corbieres
...aromatizavimui. Cardona dvaras gamina savo Morèéum iš atrinktų raudonųjų vynų iš Corbières terroiro, kurie brandinami ąžuolo statinėse natūralioje oloje. Šis galingas ilgai brandinto vyno aromatas yra sušvelnintas garrigue medumi, o laukinių gervuogių sulčių redukcija primena pasivaikščiojimus magiškoje ir paslaptingoje miško aplinkoje.
Prancūzija, Arles
...L'artisan Popol Paruošimas kulinariniam balzaminiam actu su kvapiosiomis trumelėmis. Ingredientai: Modenos balzamiko actas IGP 6% rūgštingumo 98% (vyno actas, vynuogių moštas, dažiklis E150d, sulfitai). Natūralus juodųjų trumelių aromatas 2%.
Ispanija, Murcia
... rūgštimi. Pabaigai, nuostabus gėlių aromatas pakyla virš visko. Vynas: Raudonas vynas Veislė: Garnacha 100% Šaknis: Rupestris du lot Kilmingumo pavadinimas (DO): Kvalifikuotas DO Rioja Alkoholio laipsnis: 15º Gamyba: 732 buteliai...
Vokietija, Hamburg
...Kategorija: Vyno prieskoniai Vyno prieskoniai - šventė pojūčiams! Kodėl vyno prieskoniai? Geras vynas savaime jau yra malonumas. Įdomiai prieskoniuotas maistas taip pat. Vynas ir patiekalai, harmoningai suderinti su tinkamais vyno prieskoniais, dabar suteikia visiškai naują malonumo dimensiją. Pakerėkite save ir savo svečius su mūsų Sauvignon-Blanc prieskoniu! Skonis ir aromatas: citrininis...
Prancūzija, Brissac Loire Aubance
...CEPAGE : Cabernet franc, Grolleau noir. TERROIR : Argilo-sableux. VINIFIKACIJA IR BRANDINIMAS : Vynuogės kruopščiai skinamos rankomis dėžutėse. Vinifikacija pagal tradicinę metodiką. Putojančio vyno gamyba ir brandinimas ant mielių 12 mėnesių rūsyje. APPELLATION : AOP Crémant de Loire. DEGUSTACIJOS PASTABOS : Smulkios burbuliukai, dengiantys lašišos spalvos vyną. Vaisinis aromatas su gėlių natomis. Gaivus, vaisinis ir elegantiškas skonis. MAISTO/VINO DERINIMAS : Šventiniai užkandžiai, kokteiliai, braškių pyragas. PATEIKIMO TEMPERATŪRA : Nuo 7 iki 9°C. Kartonas su 6 buteliais po 75cl...
Italija, Salerno
...antioksidantas, skonio stipriklis, aromatas, druska, natūralūs aromatai. TMC 120 dienų +4°C. Įmonė veikia laikydamasi nacionalinių ir Europos teisės aktų, savikontrolės režimu ir pagal HACCP sistemos principus. Įmonė taiko valymo ir dezinfekcijos, dezinfekcijos ir higienos kontrolės procedūras, taip pat atlieka mikrobiologinius ir cheminius patikrinimus žaliavoms, pusgaminiams, galutiniams produktams ir apdorojimo etape imtoms mėginėms. Šviežias produktas užšaldomas -20°C temperatūroje pagal Reg. CE 853/04. Žinomi alergenai pažymėti paryškintu šriftu pagal teisės aktų reikalavimus.
Ispanija, Menbrilla (ciudad Real)
...","Composición Cualitaitva":"100% raudonasis vynas iš raudonųjų vynuogių","Fase olfativa":"Intensyvus raudonųjų vaisių aromatas","SO2L":"30 mg/l","Definición":"Raudonasis vynas Tempranillo, 2014 metų derlius","ATpH":"4,7 gr/l, išreikšta vyno rūgštimi","AV":"0,49 gr/l","pH":"3.8","SO2T":"45 mg/l"}...
Italija, Roma
...Ingredientai: Ketchupas (pomidorų koncentratas 50%, vanduo, cukrus, vyno actas, druska, natūralūs aromatai, tirštikliai: ksantano guma ir guar guma), vasaros trumai 3% (Tuber aestivum Vitt.), druska, aromatas. Rūgštiklis: Pieno rūgštis E270. Galiojimo laikas: 12 mėnesių. Naudojimo būdas: Idealiai tinka mėsai, šaltiesiems patiekalams, virtiems mėsos patiekalams, salotoms. Organoleptinės savybės...
Prancūzija, Paris
... natas. Mūsų vyno rūsių meistras Hervé Damoiseau kruopščiai dirba, kad nuolat atkurtų šio subtilaus ir gurmaniško mišinio organoleptines savybes. DEGUSTACIJOS PASTABOS Spalva: gintarinė Aromatas: BBQ, vanilės, cinamono ir apelsinų džemo natos Tekstūra: sausa Skonis: sausas ir medinis, prieskonių ir dūmo natos Pabaiga: citrusiniai vaisiai, dūmas ir kartusis apelsinas.
Ispanija, Santiago De Compostela
...Jis kruopščiai paruoštas, kad alkoholis būtų pašalintas tiesiai prieš buteliavimą, išsaugant jo organoleptines savybes, pašalinant tik alkoholio ir kalorijų turinį iš šio raudono vyno, turinčio gausų vaisių manifestą, turtingą raudonųjų vaisių niuansų. Marron raudona, vidutinio gylio. Tiesioginis aromatas, vyninis, primenantis vynuogių odelę, raudonuosius vaisius ir lengvas pieno užuominas...
Italija, Marciano Della Chiana
... spalva. Dėl sultingo ir pilno skonio jis puikiai tinka tiek vienas, tiek su šokoladu. Puikiai dera su brandintais sūriais. Formatas: 0,5 l. Vyno tipas: Pasito. Metai: 2019. Šalis: Italija. Regionas: Toskana. Vynuogės: 100% Aleatico. Brandinimas: 6 mėnesiai mažose medinėse statinėse - 6 mėnesiai butelyje. Spalva: Intensyvi rubino raudona. Aromatas: Braškė, Džiovinta slyva, Laukinė rožė. Temperatūra: 12° C. Idealiai tinka: Šokoladui, brandintiems sūriams.
Prancūzija, Les Riceys
...CÉPAGES : 100 % PINOT NOIR VINIFIKACIJA : 7 metų brandinimas rūsyje. ASAMBLIAŽAS : 20 % rezervinio vyno iš nuolatinės soleros. DOSAVIMAS : Nėra dosu. Mažiau nei 0,5 g/l DEGUSTACIJA : Šis grynas Pinot Noir atspindi mūsų terroir ir mūsų meistriškumą, aromatas subtilus, derinantis citrusinių vaisių ir baltų gėlių kvapus. Burna išlieka sudėtinga ir ilgalaikė, su subtilių ir delikačių geltonų vaisių aromatų pabaiga, išreiškianti ne dosu šampano grynumą. MEDALIS : 2 žvaigždutės 2020 m. Hachette vynų gide...
...Lėtai brandinamos vynuogės nuolydžio kalkakmenio dirvožemyje Nees Karyes, Larisa, leidžia vynui pasireikšti per savo labiausiai charakteringą ir tipišką būdą. Šviesiai geltona, su žalsvais atspalviais, intensyvus vaisių aromatas ir išskirtinė rūgštis. Tai nauja vyno kokybės dimensija, siūlanti daugybę gastronominių galimybių. Patiekiama 10 - 12°C...
...Argentinos pasaulinio lygio vynas su dideliu charakteriu Šis vynas yra lygus tokioms raudonojo vyno legendoms kaip Latour, Haut-Brion, Solaia ir Grange. Jausmingas, itin rafinuotas aromatas pasižymi miško uogų, violetų ir juodųjų pipirų natomis, o burnoje vynas yra įspūdingas, galingas, turtingas ir su jaudinančia sudėtingumo bei ilgio gausa. EAN: 7794450008305...
Vokietija, Berlin
... produktai, tokie kaip mūsų Vidamo šokoladas, kuris specialiai pritaikytas vynui, viskiui ir kt., yra ypač vertinami. Kategorijoje „Degustacijos“ kiekvieną savaitę pasirodo straipsniai apie degustacijas, kurie informuoja apie naujausius geriausius derinius. Įmonės pavadinimas, sudarytas iš „Vida“ (gyvenimas), „Ramo“ (puokštė, kvapas, aromatas) ir „Amor“ (meilė), jau atskleidžia mūsų filosofiją. Klientas turėtų su malonumu ir aistra išbandyti produktus, mėgautis jais ir derinant atrasti visiškai naujas aromatų niuansus.
Populiarios šalys šiai paieškos frazei

europages programėlė yra čia!

Naudokite mūsų patobulintą tiekėjų paiešką arba kurdami užklausas naudokite naują „europages“ programėlę pirkėjams.

Atsisiųsti iš „App Store“

App StoreGoogle Play