Lenkija, Warszawa, Poland
...Dextrozė (d-glukoze) yra paprastas cukrus, gaunamas pramoninėmis sąlygomis iš krakmolo, naudojant rūgštinę arba fermentinę hidrolizę. Dextrozė yra bekvapė balta kristalinė milteliai. Dextrozė yra populiari įvairiuose maisto gamybos segmentuose, nes ji pagerina aromatą ir skonį, taip pat suteikia gaivumo pojūtį. Fermentacijos produktuose dextrozė naudojama kaip anglies šaltinis ir nešiklis. Mėsos pramonėje dextrozė leidžia geriau paskirstyti druską ir nitratą per perdirbtą mėsą.
Prancūzija, Moncoutant Sur Sèvre
... bakterinė mikroflora (fermentuojanti cukrus) vystosi simbiozėje su proteolitine grybų mikroflora (skaidanti baltymus). Pastaroji gali tapti invazinė, kai sąlygos yra palankios jos proliferacijai (per didelis cukrų vartojimas, audinių rūgštingumas, stresas, gydymas, turintis įtakos apsauginiai bakterinei mikroflorai). MycoDelite® skirtas žmonėms, turintiems virškinimo ir urogenitalinių diskomfortų.
Vokietija, Berlin
...Mūsų užsakomoji pakavimo paslauga apima stick'ų, maišelių, pakuočių, sachet'ų, maišų, sandarių maišelių užpildymą, taip pat maisto ir ne maisto produktų pakavimą. Visus birius žaliavas, kurias mums pateiksite, užpildysime individualiai sukurtuose ir aukštos kokybės atspausdintuose stick'uose. Nesvarbu, ar tai būtų cukraus mišiniai, stevia, ksilitolis, eritritolis, gėlių cukrus, saldikliai...
Vokietija, Bad Bentheim
... sultys apdorojamos į Arenga cukrų. Šį cukrų tiekia Masarang fondas. Be to, apželdintos plantacijos suteikia naują buveinę nykstančioms rūšims. Palmių cukrus primena rudąjį cukrų, tačiau, skirtingai nei įprastas stalo cukrus ir rudasis cukrus, palmių cukrus turi daug daugiau mineralų, tokių kaip magnis ir kalis. Palmių cukraus struktūra panaši į minkšto cukraus, todėl jis labai tinkamas kepimui. Palmių cukrus turi savitą karamelinį skonį ir yra idealus maisto ir gėrimų saldinimui.
Italija, Milano
...PRODUKTO PAVADINIMAS INGREDIENTAI MIŠINYS FIZINĖ BŪKLĖ PRODUKTO TECHNINĖ LAPAS TECHNINĖS CHARAKTERISTIKOS OCRATOSSINA DRĖGMĖ ALERGENAI ESPRESSOBAR INTENSYVUS 100% KAVA MOKA SKRUDINTA IR MALTA KAVA VACUUM < 0.1 μg/kg < 1 % nesantys MAISTO CHARAKTERISTIKOS 100g produkto 445.10 kcal/100g – 1843.70 KJ/100g 13.90 g 3.07 g 0..01 g 14.20 g 64.00 g 0.00 g Energijos vertė Bendras riebalų kiekis iš jų...
Vokietija, Berlin
...Mes esame Icumsa 45 cukraus tiekėjai, žinomi dėl savo aukštos grynumo ir kokybės. Mūsų cukrus gaminamas iš geriausių žaliavų ir yra idealus maisto pramonės naudojimui. Mes eksportuojame šį cukrų visame pasaulyje ir siūlome konkurencingas kainas bei greitus pristatymo terminus. Pasitikėkite mūsų patirtimi tarptautinėje prekyboje, kad rastumėte geriausius cukraus produktus savo poreikiams.
Vokietija, Bad Ditzenbach
...Maisto papildas su manozė, biotinu, vitaminu C ir B2 Manozė (D-manozė) yra paprastas cukrus, glaudžiai susijęs su kitais monosacharidais, tokiais kaip gliukozė ar fruktozė. Mažais kiekiais manozė randama gamtoje daugelyje augalų, medžių ir vaisių, tokių kaip persikai, obuoliai ir abrikosai, taip pat kai kuriose uogose, pavyzdžiui, spanguolėse. Žmogaus organizmas taip pat gamina šiek tiek D...
Ispanija, Dicastillo-Deikastelu (Navarra-Nafarroa)
... visas esamas savybes, vitaminus, kvapus ir natūralius ingredientus. Kremas yra visiškai natūralus ir pagamintas iš cukraus, apelsinų ir alyvmedžių kanapių ingredientų, be konservantų ar dirbtinių saldiklių. Jame gali būti mažų vaisių gabalėlių. Pridėtas cukrus sudaro mažiau nei 10%. Šis kremas sujungia apelsino ir jo "C" vitamino savybes su alyvuogių sulčių savybėmis, turinčiomis polifenolių ir pagamintomis iš malimo metu gautų alyvuogių dalių, tirpstančių vandenyje. Vėliau jis patiria pasterizacijos ir koncentracijos procesą, produkto...
Nyderlandai, Raalte
... šakose, įskaitant maisto gamybą, kosmetiką ir farmaciją. Tai polisacharidas, gaunamas fermentuojant cukrus bakterijos Xanthomonas campestris. Šis universalus ingredientas turi unikalių savybių, kurios daro jį vertingu priedu plačiam taikymo spektrui. Xanthan naudojimo privalumai: Antra, pagerinta tekstūra: xanthan gum gebėjimas sukurti gelio konsistenciją daro jį populiariu pasirinkimu gerinant maisto produktų, tokių kaip padažai, užpilai ir pieno alternatyvos, tekstūrą.
Prancūzija, Warmeriville
...Ingredientų sąrašas: 100% saulėgrąžų aliejus Nutri-score: Nutri-score D Maistinė vertė 100g: Energijos vertė (kcal) 900 kcal / 100g Druska 0 g / 100g Riebalai 100 g / 100g Cukrus 0 g / 100g Baltymai 0 g / 100g Sočiųjų riebalų rūgščių 11 g / 100g Angliavandeniai 0 g / 100g Vitaminas E 0.06 mg / 100g...
...Ekologiška Juodųjų Gervuogių Uogienė Energija (kJ ir kcal): 1017 kJ Kalorijos: 243 kcal Baltymai (g): 0,77 g Angliavandeniai (g): 60,19 g Cukrus (g): 60,19 g Riebalai (g): 0 Skaidulos (g): 0,43 g...
Vokietija, Heidelberg
...Bruknių Saldumas Pagrindiniai ingredientai: bruknė, cukrus, burokėlis, imbieras Natūralus: Ne Terminis apdorojimas: Ne Colin-Ingredientų Ref: 058K2401...
Lietuva, Kaunas
... CBD šokolado juostelėse (30mg CBD kiekvienoje). Galingumas: 30mg CBD/juostelė Forma: Apvali Spalva: Ruda Kvapas: Originalus turtingas šokoladas Skonis: Stiprus tamsus šokoladas Maisto saugos sistema: ISO 22000:2018...
Vokietija, Versmold
...Cukrumi vadinamas saldus, kristalinis maisto produktas, gaunamas iš augalų, be įvairių kitų cukraus rūšių. Mūsų pasiūlymas apima: Kristalinis cukrus EU Kat. II Cukraus pudra Cukrus iš kanapių Ruožinis cukrus Smėlio cukrus...
Atitinkantys produktai
Cukrus
Cukrus
Kiti produktai
Dextrozė
Dextrozė
Ispanija, Villarrubia (cordoba)
...Kaip ir kiti SOL asortimento medžiagos, VSOL suteikia aukštą barjerą su reikiamomis savybėmis, tačiau apima patobulinimus, kad būtų galima naudoti vertikaliuose pakavimo mašinose. Ji turi gerą karštą sukibimą ir žemą suvirinimo temperatūrą. Savybės: Ji suteikia aukštą aromato ir deguonies barjerą ir yra vandeniui nepralaidi. Taip pat atlaiko šilumos apdorojimą, pavyzdžiui, pasterizaciją. Taikymas: Riešutai, ryžiai, cukrus, druska, gyvūnų maistas ir kt.
Ispanija, Tarragona
... įvairiomis iššūkių situacijomis vaikams visose amžiaus grupėse. Naudojimo būdas: Leiskite, kad saldainis lėtai ištirptų burnoje. Vartokite 1-3 saldainius per dieną. Ingredientai: Cukrus, gliukozės sirupas, rūgštingumo reguliatorius (citrinos rūgštis), aromatai, vitaminas C (askorbo rūgštis), niacinas (nikotinamidas), vitaminas E (D,L-alfa-tokoferilo acetatas), pantoteno rūgštis (D-pantotenato kalcis), vitaminas B6 (piridoksino hidrochloridas), vitaminas B2 (riboflavinas), folio rūgštis (pteroilmonoglutaminė)...
Italija, Reggio Emilia
...Karbohidratų asortimente yra įvairių tipų cukrų ir sirupų. Šioje kategorijoje taip pat rasite gausų augalinės kilmės maistinių skaidulų asortimentą. Maisto laktozė Kristalinis dekstrozė Fruktozė Sukrozė CAT. II Cukraus pudra Nedidelis cukrus Trehalozė Maltodekstrinai ir miltelių gliukozės sirupas 21 DE, 30 DE, 38-40 DE Skystas gliukozės sirupas (40 DE, 60 DE) ir fruktozės pagrindu pagamintas...
Prancūzija, Brignais
...% (kakavos sviestas*, cukrus*, pieno milteliai*), mėlynės* 1,75% (miško mėlynės*, obuolių koncentratas*), gervuogės* 1,25% (miško gervuogės*, obuolių koncentratas*), oleino saulėgrąžų aliejus*. *Ingredientai iš ekologinės žemdirbystės. Gali turėti pėdsakų riešutų, sojos. Maistinė informacija 100g: Energija 1736 kJ/413 kcal, Riebalai: 13 g (iš jų sočiųjų riebalų: 2,8 g), Angliavandeniai: 60 g (iš jų cukrūs: 15 g), Maisto skaidulos: 7,9 g, Baltymai: 10 g, Druska: 0,02g. Sertifikuota FR-BIO-01 Pagaminta Prancūzijoje ES/Ne ES BIO: Taip Formatas: 800g, 5kg 100% Augalinis: Taip...
Prancūzija, Saint-Gaudens
... talpyklas. Idealiai tinka kolektyvams (restoranams, kavinėms, universitetams, mokykloms, ligoninėms, savivaldybėms…) ir maisto pramonės įmonėms (skerdykloms…) Ilgalaikis efektyvumas, naudojant biotechnologijas. Sudėtyje yra labai atsparių ir efektyvių nepatogeninių mikroorganizmų, kurie išskiria specifinius fermentus, kad spręstų problemas, susijusias su riebalų talpyklų naudojimu.
Belgija, Wingene
... kraštovaizdį. Kilmė: Madagaskaras Regionas: Haut Sambirano Veislė: Criollo-Trinitario ir Forastero Užuominos: Raudonieji vaisiai, citrusiniai vaisiai ir jazminai SKU: 5430002193168 GRYNAS ŠOKOLADAS: 100% kakavos pupelės Energija: 550Kcal, 2300kJ Bendras riebalų kiekis: 52g Iš jų sočiųjų riebalų: 31g Angliavandeniai: 5g Iš jų cukrus: 0g Baltymai: 15g Druska: 0g...
Prancūzija, Marseille
SOMEXPORT buvo įkurta 1994 metais. Mes tiekiame pirkimo centrams, avitailleur'ams, tačiau pirmiausia Afrikai, Karibų jūros regionui, Indijos ir Ramiojo vandenyno klientams, ir galiausiai Viduriniams Rytams. Mes esame importo ir eksporto įmonė, prekiaujanti sausais, šviežiais ir šaldytais produktais, dirbame su daugiau nei 300 Prancūzijos ir Europos tiekėjų. Mes specializuojamės šiuose agroalimenta...
Austrija, Wien
...Skystas cukrus - maisto ar farmacijos kokybė...
Lietuva, Kaunas
... pagerinti virškinimą, reguliuoti medžiagų apykaitą, palaikyti normalų cholesterolio ir gliukozės lygį kraujyje bei apsaugoti nuo širdies ir kraujagyslių ligų, diabeto ir nutukimo. Šie makaronai ypač tinkami dietinei mitybai. Bent pusė rekomenduojamos dienos grūdų produktų normos turėtų sudaryti visagrūdžiai maisto produktai. Dėl visų grūdo dalių buvimo, visagrūdžiai makaronai turi šviesiai rudą spalvą...
Italija, MILANO
... draugais. Ingredientai: Pomidorai (148g per 100g pomidorų kečupo), actas, cukrus, druska, prieskoniai ir aromatinių žolelių ekstraktai (turi saliero), prieskoniai. Pakuotė 8 1 VNT = EUR 2,90 1 PALLET 54 PAKUOTĖS PO 8 VNT GALIOJIMO DATA 01/11/25 MINIMALUS UŽSAKYMAS 30 PALLET...
Prancūzija, Feurs
... Jei skonio suteikimas galutiniam maisto produktui yra įrodytas, degintas cukrus bus žymimas kaip: „karamelė (gliukozės sirupas, vanduo, cukrus) arba (cukrus, vanduo)“. Jei jis suteikia tik spalvą, žymėjimas bus: „dažiklis: E150a“.
...Baltas kristalinis cukrus, be gumulėlių, dėmių ir svetimų priemaišų. Cukrus saldus, be svetimų kvapų ir skonių. Cukrus, ištirpęs, yra skaidrus, be neištirpusio nuosėdžio, mechaninių ir kitų priemaišų. Drėgmės masės dalis - 0,08% Spalva tirpale ICUMSA vienetais - 38,0 Sukrozės masės dalis, %, - ne mažiau kaip 99,91% Patogeninių mikroorganizmų nėra - nėra. Genetiškai modifikuotų organizmų nėra.
... užpildymas, laikomų ant padėklo Dervos, tirpiklių ir lako produktai Maisto ir gėrimų produktai, tokie kaip skystas cukrus, aliejus ir dervos skystis Maks. talpa: 300kg X 4 statinės Padalijimas: 0.2kg/statinė Užpildymo talpa: 100~1200kg Užpildymo tikslumas: ≤ 0.1% Užpildymo greitis: 40~60 statinių/val Aukščio diapazonas: 0-50mm(H) Platforma: 1300X1300mm Statinės matmenys: ≤φ600×h950mm Oro slėgis: 0.4~0.8Mpa Užpildymo vožtuvas: Medžiaga: SUS304/316 Galia: AC 110V/220V, 50/60Hz, 10A Veikimo temperatūra: -10°C iki 40°C...
...Baltasis cukrus, dar žinomas kaip pramoninis cukrus, tradiciškai gaminamas iš cukrinių runkelių ir cukranendrių. Didmeninės prekybos baltasis cukrus gali būti suskirstytas į dvi kategorijas, atsižvelgiant į kristalų grynumą: ES I kategorija ir II kategorija. II kategorija reiškia tradicinį pramoninį cukrų. Kaip rodo pavadinimas, šis cukrus gaminamas pramoniniu būdu. Pagrindiniai klientai, saldainių gamintojai ir maisto pramonės įmonės, naudoja šio tipo cukrų įvairioms reikmėms.

europages programėlė yra čia!

Naudokite mūsų patobulintą tiekėjų paiešką arba kurdami užklausas naudokite naują „europages“ programėlę pirkėjams.

Atsisiųsti iš „App Store“

App StoreGoogle Play