Ispanija, Villajoyosa
Chocolates Clavileño esame šokolado gamintojai nuo 1882 metų, įsikūrę Villajoyosa, Alicante (Ispanija). Gaminame šokolado plyteles, kakavos miltelius, šokolado glaistą ir šokolado granules, turėdami gamybos pajėgumus, kad galėtume aprūpinti maisto mažmeninę prekybą ir pramonės sektorių tiek kiekybe, tiek kokybe, išlaikydami stiprų įsipareigojimą tradicijai ir inovacijoms. Siūlome šokolado plytel...
Prancūzija, La Ciotat
Prancūzija, Marseille
...La Barre Marseillaise ® yra Marseilio šokoladininkės specialybė. Pralinas "be sviesto ir grietinėlės" – grynas malonumas, natūralus, traškus, senoviškas, su apelsinu ar vyšnia, tai plati pasirinkimo galimybė, laukanti gurmanų Marseilio šokoladininkėje.
Vokietija, Hamburg
...Pasinerkite į neatsispiriamą Maltesers šokolados pasaulį, kur grynas malonumas susitinka su tobulumu. Kiekvienu skaniu kąsniu būsite nuvesti į dangišką saldumo ir traškumo karalystę, sukurdami aromatų simfoniją, kuri šoka ant jūsų skonio receptorių. Įsivaizduokite tai: skani, aksominė pieno šokolado apvalkalas, švelniai apgaubiantis švelnų, lengvą korio branduolį. Pirmojo kąsnio metu šokolado...
Nyderlandai, Bv Nijkerk
... oleino naudojimo būdų yra salotų ir kepimo aliejai. RBD PALMIŲ ALIEJAUS NAUDOJIMAS: Vafliai, sausainiai, slapukai, saldainiai, šokoladas, ledai, aromatizavimas, konditerija, kepiniai ir kt. RBD PALMIŲ ALIEJUS - SKIRTINGI KLASIAI: SUPER RBD PALMIŲ OLEINAS (CP6) RBD PALMIŲ OLEINAS (CP8) RBD PALMIŲ OLEINAS (CP10)...
Italija, Torino
Vokietija, Hohentengen
70 metų patirties. Günthart yra viena iš tarptautiniu mastu pirmaujančių įmonių saldumynų dekoravimo srityje. Daugiau nei 1500 darbuotojų dirba 10 šalių pagal IFS ir BRC kokybės standartus. Mūsų patirtis tortų dekoravimo ir dovanų srityje bei entuziazmas naujoms idėjoms daro mus jūsų idealiu partneriu saldžiems tortų dekorams ir novatoriškoms dovanoms. Mūsų tarptautiniai Günthart darbuotojai ir p...
... logotipais. Mūsų privalumai: - Rafinuotumas: Kokybė ir autentiškumas apibūdina mūsų šokoladus. Ilgai išlieka burnoje, pagaminti iš geriausių kakavos rūšių ir griežtai atrinktų žaliavų. Šokoladas yra 100 % grynas kakavos sviestas. - Kūrybiškumas ir originalumas: mūsų klientams siūlome daugiau nei 50 naujų kūrinių su įvairiomis ganachų ir pralinų linijomis. - Estetika: Be savo skonio ir kvapo kokybės, mūsų šokoladai išsiskiria tuo, kad visi yra subtiliai dekoruoti kakavos sviestu. Taip pat gaminame triufelius, šokolado diskus ir siūlome degustacinius rinkinius.
Švedija, Ystad
... triufelių, taip pat šokoladinių plytelių ir kitų skanėstų meistriškai. Mūsų produktų asortimente yra grynas juodasis šokoladas, pieno šokoladas arba šokolado gabalėliai, pripildyti įvairių rūšių šokolado kremu. Pas mus taip pat galite dalyvauti šokolado degustacijoje arba šokolado gamybos kursuose. Šviežius ingredientus ir žaliavas iš vietinių gamintojų mes vertiname labai aukštai, o dirbtiniai...
Belgija, Liège
Chez Carré Noir, šokoladas rimuojasi su kūrybiškumu. Ši parduotuvė-dirbtuvė, pradėjusi veiklą internetu, išryškina savo produktus, paversdama juos tikrais komunikacijos objektais. Šokoladinė reguliariai bendradarbiauja su jaunais Liège dizaineriais. Rezultatas: produktas, kuris yra išaukštintas ir pateiktas keliose originaliose formose. Šypsenos, subtiliai primenančios Carré Noir logotipą...
Belgija, Ghislenghien
Belvas, grynas kakava tikriems šokoladams. Viena iš retų sąžiningų šokoladinių Europoje, aukštos kokybės šokoladas yra pažymėtas Max Havelaar ženklu. Be to, ji pasuko į ekologiškumą: saldainiai ir šokoladas be cukraus su autentiškais skoniais, gryni ir kokybiški ingredientai (tik Stevija, Maltitolis ir natūralūs cukrūs, esantys kakavoje ir lazdyno riešutuose). Mūsų šūkis: tik natūralu, tiek 72...
Prancūzija, Peyruis
La Maison Manon gimė iš René MANON, bitininko, ir Louis BELLON, konditerio, susitikimo. Taip jau daugiau nei šimtą metų mūsų krašto stebuklai transformuojasi visų gurmanų malonumui. Confiserie-Chocolaterie MANON įsikūrusi Peyruis, Alpes-de-Haute-Provence (04), Durance slėnyje, tarp Provanso ir Alpų. 100% rankų darbo gamyba Mūsų grynas kakavos sviestas CHOCOLAT pateikiamas daugiau nei 100...
Prancūzija, Moyon
... žieveles ar juodąsias traškučius). Kokybė yra prioritetas Les Chevaliers d'Argouges, todėl įmonė natūraliai įgijo „šokoladas iš gryno kakavos sviesto“ pavadinimą, patvirtinantį, kad šokoladuose nėra augalinio riebalo.
Prancūzija, Boissy Saint Leger
Meistras šokolado meistras Val de Marne regione nuo 1960 metų. Jau tris kartas šeima Janin gamina šokoladus tradiciniu būdu. Tai viena iš paskutiniųjų amatų šokoladinių Île-de-France. Šokoladai gaminami iš geriausių kakavos pupelių ir paruošiami su dideliu rūpesčiu, laikantis senųjų tradicijų. Chocolats Janin – tai šokoladų gamybos dirbtuvės 94, kur Stéphane Janin, šokolado meistras Île-de-France,...
Italija, Moncalieri
Mūsų šeima maisto produktus ir gėrimus platina nuo 1952 metų. 2009 metais įsteigėme įmonę, skirtą tik eksportui, Gusti d'Italia S.r.L.: tarp jos partnerių yra kai kurie svarbiausi platintojai ir gamintojai Italijoje. Nuo 2020 metų turime BRC Agent and Broker sertifikatą.
Įmonė HOLGER FOOD Sp. z o.o. buvo įkurta 1997 m. Poznanėje. Dėl aukštos produktų kokybės ir mūsų darbuotojų įsitraukimo greitai tapome lyderiais tarp plačios vandens pomadų gamintojų. To pasekmė buvo įmonės plėtra ir veiklos perkėlimas į Lubonį, netoli Poznanės. Laikui bėgant išplėtėme savo veiklą, įtraukdami gliukozės sirupų pakavimą ir pardavimą, taip pat įvairių rūšių maisto produktų bitėms gam...
Italija, Aprilia
Cioccafè prasideda su Laura Ferruolo, kuriai senelis perduoda su dideliu kruopštumu senovinę neapolitietišką saldainių gamybos meną. 1970 metais ji kartu su vyru Felice Basile įsteigia „Confettificio Ferruolo“. Daugelį metų „Confettificio Ferruolo“ gamina ir parduoda įvairių rūšių saldainius, leisdama „Meistrui Sor Felice“, kaip jis vis dar žinomas, Felice Basile, konsoliduoti ir tobulinti jau tur...
Belgija, Sint-gillis-waas
...Belgų kepiniai yra tokie pat unikalūs kaip pasaulyje garsus belgų šokoladas. Vienas iš šios konditerijos kultūros atstovų yra Lilly's Cakes. Tai amatinė kepykla, kuri sujungia šeimos receptus iš buvusios Biscuiterie Boone Gente, Biscuiterie Jacky Antverpene ir vaflių gamintojo Alliance Haselte, sudarydama asortimentą, kuriame kiekvienas kepinys yra grynas malonumas. Nuolat investuodama į pažangiausius pramoninius gamybos procesus, Lilly's Cakes tapo specialistu frangipane kepinių, genoise tortų ir minkštų kiaušinių vaflių gamyboje.
... produktai: grynas šokoladas (pagamintas su alyvuogių aliejumi), propolis, bičių pienelis, medus. El Candil laikosi Europos normų, prekiaudamas neperpildomais aliejaus buteliais. DARBO LAIKAS: PIRMADIENIS - PENKTADIENIS 10.30 - 14.30 // 17.45 - 20.45 ŠEŠTADIENIAIS 11 - 14.45...
Belgija, Gosselies
... senovinį procesą. Naudojami tik aukščiausios kokybės ingredientai ir 100% grynas kakavos sviestas. Tobulumas, formų įvairovė ir išskirtinis skonių subtilumas prisidėjo prie nacionalinės ir tarptautinės jo produktų šlovės, kurie visada gaminami laikantis tradicijų, kokybės ir aptarnavimo. BRUYERRE šokoladai neapima konservantų. Siekdami patenkinti drąsiausių šokolado mėgėjų skonius, šokolado meistrai nuolat ieško naujų skonių derinių. Bruyerre – tai aistra šokoladui.
Belgija, Oostende
Tik pačios švariausios sudedamosios dalys, tai jaučiasi! Dieviškas Herman Desserts skonis prasideda nuo aukštos kokybės žaliavų. Todėl mes naudojame tik geriausias sudedamąsias dalis, turinčias puikų kainos ir kokybės santykį. Mūsų produktuose nenaudojami dažikliai, konservantai ir priedai. Mes dirbame tik su Belgijos šokoladu, turinčiu 100% kakavos sviesto (ambao), tikra grietinė, grynas...
Mūsų gaminami ledai yra puikus kūrybiško požiūrio į senas, patikrintas receptūras ir moderniausių gamybos technologijų derinys. Natūralūs produktai, taip pat mūsų jauno technologijos specialisto aistra ir meistriškumas leidžia mūsų klientams mėgautis naujų, neįprastų skonių įvairove. Nuoširdžiai kviečiame visus gurmanus į mūsų ledainę "Lodotvórca" Rzeszowe, Kreczmero g. 6/2. Tikimės, kad mūsų natū...
Ispanija, Valencia
Mūsų specializuotoje kūrybinių kepinių parduotuvėje rasite viską, ko reikia, kad jūsų desertai būtų nuostabūs: šimtai fondanto rūšių, formelių, pjaustytuvų, dažų, aromatų... ir begalė produktų, kurie pažadins jūsų kūrybiškumą. Mūsų tikslas visada yra pasiūlyti JUMS GERIAUSIAS KAINAS ir GERIAUSIAS PASLAUGAS, kad jūsų pasitenkinimas būtų visiškas. Tam mūsų klientų aptarnavimas dirba nuo 10:00 iki 21...
Ispanija, BARCELONA
Belgija, Wauthier-Braine
Turkija, Bursa
Mūsų įmonė buvo įkurta 2018 metais Bursoje ir savo kompetenciją grindžia tris kartas trunkančia patirtimi, perduodama iš kartos į kartą. Mūsų įmonė, pagrįsta kokybės, higienos ir tvarumo principais, siūlo pramoninius ir mažmeninius produktus, pagamintus iš kruopščiai atrinktų žaliavų.
Lenkija, Wiazowna
Šokolado gamykla Chocomoco įkurta 1995 metais, specializuojasi šokolado plytelių gamyboje, taip pat gamina įdarytus saldainius, kuvertūras ir kremus. Didžiausias gamyklos privalumas yra šokolado masių gamyba nuo pat pradžių. Chocomoco apdoroja kakavos masę, kakavos sviestą, cukrų ir pieną į puikius produktus, kuriuos eksportuoja į 25 šalis visame pasaulyje. Gamyklos veikla grindžiama kokybės serti...
Vokietija, Ebern
... fondanto gėlės, pavyzdžiui, saulėgrąžas, gaisrininkų automobilį, jaunavedžius arba angelą. Mūsų modeliuojamas šokoladas yra mėlynos, rudos, veganiškos, rožinės, violetinės, sidabrinės arba raudonos spalvos. Modeliuokite gėles ir figūras arba išpjaukite lapus ir gėles, arba naudokite modeliuojamą šokoladą kaip torto apdangalą.
...1979: Gimė "Dolce Idea" – šokolado fabrikas, dirbantis rankiniu būdu, vadovaujamas Gennaro Bottone. Nuo 1979 metų jis džiugina skonius įvairiais produktais, kurie sujungia amatininkų sąžiningumą su fantazija ir kūrybos menu. Nenuostabu, kad Bottone įmonė vadinasi "Dolce Idea". Tai patvirtina, kad šokoladas yra laikomas moliu, kurį galima formuoti pagal kliento skonį ir konditerio įkvėpimą. Tačiau...
Saldainių gamyba ir pardavimas...