Turėdama daugiau nei 40 metų patirtį, Bioaltech yra lyderis aplinkos biotechnologijų srityje, įsipareigojusi kurti novatoriškus ir tvarius sprendimus.
Gimusi iš aistros natūralioms technologijoms, įmonė koncentruojasi į nuostabias augalų ir bioaktyvių junginių, gautų iš dumblių, galimybes gerinti žmogaus gerovę per natūralius ir pažangius sprendimus. Mūsų atsidavimas inovacijoms leidžia mums būti...
AMATŲ ŠOKOLADINĖ ROMA
Konditerijos Hansel ir Gretel yra viena geriausių amatų konditerijų Romoje, siūlanti rankų darbo šokoladus. Visiškai rankų darbo šokoladų gamyba atpažįstama iš ingredientų rafinuotumo ir kokybės, jų formų netolygumo ir drąsos pasirinktuose deriniuose. Bet kuris klientas, ieškantis rankų darbo šokoladų Romoje, bus patenkintas visais savo poreikiais.
Castelvedere užsiima saldumynų, šokolado ir daugelio kitų skanių produktų gamyba ir didmenine prekyba - konkurencingomis kainomis. Įmonė išsiskiria daugybe produktų, siūlomų per Kalėdų ir Velykų laikotarpį. Castelvedere, kurios būstinė yra Bresčioje, tiekia cash&carry, supermarketams, maisto parduotuvėms, barams ir restoranams. Norėdama geriau aptarnauti klientus, įmonė remiasi plačia agentų tinkl...
Mūsų šeima maisto produktus ir gėrimus platina nuo 1952 metų.
2009 metais įsteigėme įmonę, skirtą tik eksportui, Gusti d'Italia S.r.L.: tarp jos partnerių yra kai kurie svarbiausi platintojai ir gamintojai Italijoje.
Nuo 2020 metų turime BRC Agent and Broker sertifikatą.
Cioccafè prasideda su Laura Ferruolo, kuriai senelis perduoda su dideliu kruopštumu senovinę neapolitietišką saldainių gamybos meną. 1970 metais ji kartu su vyru Felice Basile įsteigia „Confettificio Ferruolo“. Daugelį metų „Confettificio Ferruolo“ gamina ir parduoda įvairių rūšių saldainius, leisdama „Meistrui Sor Felice“, kaip jis vis dar žinomas, Felice Basile, konsoliduoti ir tobulinti jau tur...
...1979: Gimė "Dolce Idea" – šokolado fabrikas, dirbantis rankiniu būdu, vadovaujamas Gennaro Bottone. Nuo 1979 metų jis džiugina skonius įvairiais produktais, kurie sujungia amatininkų sąžiningumą su fantazija ir kūrybos menu. Nenuostabu, kad Bottone įmonė vadinasi "Dolce Idea". Tai patvirtina, kad šokoladas yra laikomas moliu, kurį galima formuoti pagal kliento skonį ir konditerio įkvėpimą. Tačiau...
Sciascia Caffè Romoje yra istorinė įstaiga, įkurta 1919 metais Prati rajone. Kaip ir tada, jau įžengus į vidų, būsite apgaubti nuostabių kvapų, sklindančių iš įvairių šviežiai skrudintų mišinių, kuriuos galima įsigyti tiek pupelėmis, tiek maltais, tinkamais bet kokiam namų aparatui, su siuntimu visame pasaulyje. Tarp daugybės pasiūlymų yra grynas kava arba patiekiama tamsaus šokolado žiede su šviežia grietinėle, puikus didysis kapučinas, Sciascia Caffè paruoštas tamsus šokoladas, ekologiškų vaisių sultys, apelsinų sultys ir dar daug daugiau.
Konditerijos ir šokolado meistrai nuo 1887 metų, aukščiausios kokybės itališki gamintojai, pusgaminių šokoladui ir galutiniams produktams, pralinėms, juodajam šokoladui, šokoladiniams šaukšteliams, torto sabauda kūrėjai, žaliavos iš 0 km, skonio meistras, europiniu mastu pripažinta amatininkų puoselėjimo meistrystė, išskirtinai amatininkų skonis. Mes palaikome didelius gamybos kiekius.