Prancūzija, Bellême
...Tamsaus šokolado plytelė, grynas ekvadorietiškas 76% kakavos. Su galingu kartumu, šis šokoladas siūlo vaisinį ir medinį galutinį skonį, turintį labai gražų ilgumą burnoje. Siekdami pasiūlyti išskirtinius produktus, mes renkamės geriausias žaliavas. Neto svoris (G):100...
Prancūzija, Camphin En Carembault
...Dignus mūsų senojo Tamsaus Šokolado įpėdinis Šiai atnaujintai receptūrai nusprendėme sušvelninti kampus. Baigėsi gryno kakavos, turinčio daugiau nei 20%, aštrumas, nesukant nieko šalia, kad jį sušvelnintume; dabar laikas tikrai skaniai pasimėgauti: tai karštas šokoladas. Norint atkurti visas charakteringas skonio savybes, kurios sudaro šį skanų mišinį, turėjome inovuoti, įtraukdami ingredientus...
Prancūzija, Épaignes
Nuo 1960 metų mūsų šokoladininkų komanda kasmet gamina tūkstančius šokoladų, visada laikydamasi amatininkų tradicijos su kantrybe ir pagarba. La Royale Normande įsipareigoja siekti tobulumo gamindama savo pralinę, kas garantuoja unikalius ir gilius skonius mums ir jums. Šios požiūrio privalumas yra galimybė stebėti pralinės receptą ir galutinio produkto kokybę. Taip išsaugome savo amato žinias ir ...
Prancūzija, Saint Orens De Gameville
...Brazilija yra plati ir nepaprastai turtinga bei įvairi šalis. Šiame šokolade buvo naudojamos dvi kakavos rūšys, auginamos Brazilijoje: Criollo ir Forastero. Jos suteikia šiam juodajam šokoladui dominuojančių džiovintų vaisių skonių, papildytų švelniu medžio ir kakavos atspalviu. Šis šokoladas išreiškia visus savo aromatus tiek vartojamas vienas, tiek naudojamas jūsų receptuose – pyragaičiai...
Prancūzija, Thiais
EUROTECH CONCEPT yra įmonė, įsikūrusi Thiais, specializuojanti eksportuoti įrangą, skirtą Afrikos rinkai. Dėl mūsų žinių apie šią rinką, be to, kad padedame žmonėms, norintiems pradėti verslą, mes padedame įmonėms didinti jų konkurencingumą mechanizacijos dėka. Taip pat aprūpiname mažas ir vidutines įmones, taip pat pramonininkus. Mes vidutiniškai padedame Afrikai atlikti tam tikrą technologinę re...
Prancūzija, Talant
...Su savo skaniu šokolado kvapu, ji yra lengvai apdorojama, jūsų kūriniai taip pat gali lengvai sulipti be priedų. Ingredientai: cukrus; gliukozės sirupas; grynas baltas šokoladas 34% (cukrus, kakavos sviestas, VISAS pienas milteliais, išrūgos milteliais, nugriebtas pienas milteliais, emulsiklis E322, vanilino aromatas); kakavos sviestas; krakmolas; vanduo; emulsikliai E422, E415; dažiklis E171...
Prancūzija, Arles
...Maison Lesage Išskirtinių šokoladų asortimentas. Vidutinis šokolado saldainio svoris 13G Šokolado tipas Grynas kakavos sviestas Laikymas Sausoje vietoje, esant 14–17°c Degustacija Rekomenduojama ragauti esant 20°c per 8 savaites po pirkimo.
Prancūzija, La Ciotat
Prancūzija, Marseille
...La Barre Marseillaise ® yra Marseilio šokoladininkės specialybė. Pralinas "be sviesto ir grietinėlės" – grynas malonumas, natūralus, traškus, senoviškas, su apelsinu ar vyšnia, tai plati pasirinkimo galimybė, laukanti gurmanų Marseilio šokoladininkėje.
... logotipais. Mūsų privalumai: - Rafinuotumas: Kokybė ir autentiškumas apibūdina mūsų šokoladus. Ilgai išlieka burnoje, pagaminti iš geriausių kakavos rūšių ir griežtai atrinktų žaliavų. Šokoladas yra 100 % grynas kakavos sviestas. - Kūrybiškumas ir originalumas: mūsų klientams siūlome daugiau nei 50 naujų kūrinių su įvairiomis ganachų ir pralinų linijomis. - Estetika: Be savo skonio ir kvapo kokybės, mūsų šokoladai išsiskiria tuo, kad visi yra subtiliai dekoruoti kakavos sviestu. Taip pat gaminame triufelius, šokolado diskus ir siūlome degustacinius rinkinius.
Prancūzija, Peyruis
La Maison Manon gimė iš René MANON, bitininko, ir Louis BELLON, konditerio, susitikimo. Taip jau daugiau nei šimtą metų mūsų krašto stebuklai transformuojasi visų gurmanų malonumui. Confiserie-Chocolaterie MANON įsikūrusi Peyruis, Alpes-de-Haute-Provence (04), Durance slėnyje, tarp Provanso ir Alpų. 100% rankų darbo gamyba Mūsų grynas kakavos sviestas CHOCOLAT pateikiamas daugiau nei 100...
Prancūzija, Moyon
... žieveles ar juodąsias traškučius). Kokybė yra prioritetas Les Chevaliers d'Argouges, todėl įmonė natūraliai įgijo „šokoladas iš gryno kakavos sviesto“ pavadinimą, patvirtinantį, kad šokoladuose nėra augalinio riebalo.
Prancūzija, Boissy Saint Leger
Meistras šokolado meistras Val de Marne regione nuo 1960 metų. Jau tris kartas šeima Janin gamina šokoladus tradiciniu būdu. Tai viena iš paskutiniųjų amatų šokoladinių Île-de-France. Šokoladai gaminami iš geriausių kakavos pupelių ir paruošiami su dideliu rūpesčiu, laikantis senųjų tradicijų. Chocolats Janin – tai šokoladų gamybos dirbtuvės 94, kur Stéphane Janin, šokolado meistras Île-de-France,...
Prancūzija, Nantes
Prancūzija, Genas
Prancūzija, Wintzenheim
Prancūzija, Aix En Provence
Prancūzija, Saint-Étienne