Prancūzija, Paris
...Les pestos aux fruits secs buononaturale ajoutent une touche d'élégance sans effort à n'importe quel premier ou deuxième plat. Ce pesto sans gluten est élaboré à partir des meilleures noisettes siciliennes et se distingue par sa saveur remarquablement délicate. Poids net:90g...
Italija, Bronte
Italija, Salerno
Po karo Pasquale Battista Cetaroje įsteigė mažą maisto konservų dirbtuvę, daugiausia gaminančią ančiuvį, ir ją valdė su aistra ir pasididžiavimu iki 90-ųjų. Ryšys tarp ančiuvio apdorojimo ir Cetaros turi istorinių šaknų, ir šiandien, kaip ir vakar, tradicija tęsiasi dėka pono Battista vaikų. Laikui bėgant, mūsų produkto skonis nepasikeitė, kaip ir apdorojimo etapai, kuriuose svarbu pasirinkti žali...
Italija, Imperia
... Lygūrijos tradicijai. Calvi Genujos baziliko pesto PDO turi intensyvią žalią spalvą ir pasižymi šviežiu bei subtiliu skoniu. Produkto etiketė 'Prieduose' rasite etiketę su maistinėmis vertėmis ir kita informacija apie produktą. Pora Išskirtinis prieskonis pirmiems patiekalams. Laikymo būdas Laikyti sausoje ir vėsioje vietoje, toliau nuo šilumos šaltinių. Atidarius laikyti šaldytuve (+4°C) ir suvartoti per 5 dienas. Kodas: PESTO 80...
Italija, Orbassano
PASTA GIRARDI yra organizuota amatų įmonė iš Pjemonto, specializuojanti nuo 1997 metų kasdienėje šviežios makaronų, ravioli, lasagnų ir aukštos kokybės gurmaniškų patiekalų gamyboje, skirtų maisto sektoriaus profesionalams (HORECA) ir mažmeninei prekybai, tiek nepriklausomai, tiek organizuotai. Kiekvienas mūsų produktas yra nuolatinės dėmesio tyrimams ir žaliavų atrankai rezultatas, o galiausiai v...
Prancūzija, Maubeuge
... marinatą sudaro labai aukštos kokybės česnakai ir aromatinės žolelės. Ji suteiks gastronominį prisilietimą, vertą didžiųjų šefų, ėrienai, veršienai ar jautienai. Ypač rafinuota, ji primena tokias receptūras kaip Maître d’hôtel arba sraigių padažus. Lengva naudoti ir paruošta naudoti, ši Oued-Amlil marinatą išsiskiria savo žalia spalva ir sviesto-pesto skoniu. Restoranai, užkandinės, greito maisto vietos ir mėsinės, kurios naudoja šią Nuoroda: ART0012...
Italija, Messina
...Pistacija nesigaili: sūriems patiekalams ji suteikia visą savo kokybę, skonį, intensyvią spalvą, savo natūralumą ir autentiškumą... Pasiekiama įvairių skonių: Pistacijų pesto su baravykais; Pistacijų pesto su trumais; Pistacijų pesto su Sicilijos druska.
Prancūzija, Cournon D'auvergne
... du Cantal Saulėgrąžų aliejus: GEAC Dou Chonlai Périgordo riešutai Naudojimo patarimai Ideali prieskonių pasta, skirta makaronams, gnocchi, ji gali būti įdaryta į lašišą folijoje arba tepti ant daržovių sumuštinių. Galima tepti ant picų, sūrių pyragų, bruschetta, arba pagardinti sūrius pyragus. Šis pesto gali būti įvairiai naudojamas! Atidarius, laikyti šaldytuve ir suvartoti per 5 dienas. Energija: 171 kJ (41 kcal) Riebalai: 3,2g Iš jų sočiųjų riebalų rūgščių: 0,4g Angliavandeniai: 2,2g Iš jų cukrūs: 2g Baltymai: 0,7g Druska: 0,6g...
Bulgarija, Sevlievo
...Trys skirtingi skoniai 1. Pomidorų pasta su alyvuogėmis ir pesto 2. Graikinių riešutų pasta 3. Makaronai su česnaku ir petražolėmis Galimi pakuotės dydžiai: 12 vnt. pakuotė 60 vnt. pakuotė Naudotos žaliavos: Sraigių mėsa Helix Aspersa Maxima, traškūs vafliniai kiautai sraigės forma, Karvės sviestas (86% riebalų), pomidorų pasta, alyvuogės, graikiniai riešutai, svogūnai, česnakai, prieskoniai, baltasis vynas Gaminimo metodas: paruošta tiesioginiam vartojimui. Šildykite įkaitintoje orkaitėje 200 °C temperatūroje 12 minučių. Patiekite šiltai. Laikymas: – 18 °C...
Italija, Giuliano
...Miltai "00", vanduo, raugas (natūralus mielės iš 0 tipo minkštųjų kviečių miltų milteliais, mielės, salyklinių grūdų miltai), druska, saulėgrąžų aliejus, alyvuogių aliejus, pomidoras, vyšniniai pomidorai, mozzarella, ekstra virgin alyvuogių aliejus, pesto.
Vokietija, Bad Bentheim
... pat svarbus chlorofilo šaltinis. Taip pat dilgėlėje randama taninų, baltymų, flavonoidų (antioksidantų), gleivių ir skaidulų. Ką galima daryti su dilgėle? Dilgėlė naudojama receptuose polentai, pesto, tyrėms, dilgėlių sriubai arba kaip žolelių arbata. Ji turi priešuždegiminių savybių, yra naudinga šlapimo takų ir kepenų valymui, taip pat padeda geriau susidoroti su stresu ir nuovargiu. Dilgėlės lapas turi natūraliai švelnų, augalinį skonį. Džiovinta dilgėlė...
Italija, Riesi
...Migdolai yra labai naudojamas ingredientas įvairiose tradicinėse Viduržemio jūros virtuvėse, ypač Sicilijoje, Sardinijoje ir Apulijoje, tiek saldžiuose, tiek sūriuose patiekaluose. Jie renkami rankomis ir su lazdomis (lankstūs 3–5 metrų ilgio pagaliukai) rugpjūčio-rugsėjo mėnesiais ir naudojami tiek virtuvėje (trapanesų pesto), tiek konditerijoje (konfektai, sausainiai, pyragėliai, marcipanas...
Italija, Martina Franca
"Pioggia Store" yra Italijos įmonė, lyderiaujanti tradicinių Puglijos maisto produktų gamyboje ir platinime, orientuota į eksportą į tarptautines rinkas ir didmeninę prekybą. Dėka kruopštaus žaliavų pasirinkimo, gaunamų tik iš vietinių ūkių ir gyvulininkystės, garantuojame autentiškus ir aukštos kokybės produktus. Mūsų asortimentas apima šviežius sūrius, tokius kaip bufalo mozzarella, kreminė burr...
Italija, Paterno'
Sicilijos amatininkų įmonė, gaminanti aukštos kokybės daržovių konservus daugiau nei 50 metų. Aptarnaujamos zonos: Europa, Vidurinis Rytai, Azija, JAV, Kanada, Australija. Tiekimas konteineriais 20 arba 40 pėdų. Pilni paletai. Mažmeninė prekyba Italijoje ir Europoje. Pomidorų padažas, pestai, patė, saldžios kreminės užtepos. Konservai alyvuogių aliejuje arba acte, tokie kaip užkandžiai: žalios ir...
Ispanija, Reus ( Tarragona )
...Pesto padažas yra viena iš garsiausių padažų pasaulyje ir išsiskiria nuostabiu baziliko skoniu. Šis aromatingas padažas, kilęs iš Genujos, puikiai tinka visų rūšių receptams, be tradicinės makaronų. Taip pat jis tinka mėsai ir žuviai pagardinti.
Prancūzija, Villeneuve Sur Lot
Prancūzija, Mietesheim
...Šis užtepas, pagamintas iš žaliosios ir juodosios alyvuogės, yra didelis klasika pietų virtuvėje. Jis naudojamas makaronų patiekaluose, kaip pagrindas bruschettai ar vinaigretėms, tiesiog mėgaujantis ant duonos gabalėlio arba prieskoniuojant jūsų sriubas ir daržoves. Ekologiški ingredientai apdorojami šaltai, kad būtų užtikrintas autentiškas skonis. 100% veganiškas, šis alyvuogių pesto neturi...
Suomija, Turku
Italija, Trecastagni
...Pistacijų pesto, puikus priedas makaronams. INGRIDIENTAI: Pistacijos 50%, saulėgrąžų aliejus, druska ir pipirai.
Atitinkantys produktai
Pistacijų pesto - 190 Gr.
Pistacijų pesto - 190 Gr.
Vokietija, Hamburg
...Barilla Pesto Rosso yra kulinarinis šedevras, kuris džiugina pojūčius ir kiekvieną patiekalą pakelia į naują lygį. Šis ryškiai raudonas pesto yra sudarytas iš harmoningos saulėje džiovintų pomidorų, aromatingo baziliko ir kruopščiai atrinktų Viduržemio jūros žolelių mišinio, siūlančio turtingų, sodrių skonių sprogimą, kuris palieka neišdildomą įspūdį jūsų gomuryje. Pasinerkite į žavingą šviežiai...
Italija, Gravina di Catania
...Prieskonis pirmiems patiekalams ir mėsai arba padažams pagardinti. Šviežias bazilikas, kruopščiai atrinktas ir auginamas žaliuose Sicilijos kalnuose, yra šio pesto pagrindas, kartu su migdolais ir žiupsneliu jūros druskos. Po atidarymo pridėti ekstra viergin alyvuogių aliejaus iki viršaus ir laikyti šaldytuve. Vartoti per 10/12 dienų. Ekologiškas, be glitimo ir veganiškas. Be konservantų ir pridėtų cukrų. Etiketė 4 kalbomis: italų, anglų, vokiečių ir prancūzų. Laikymo trukmė: 36 mėnesiai nuo gamybos datos.
Prancūzija, Wissous
...Pistou (pesto) De Gros Thym Ref: FINE008 Turinys: 190 g...
Prancūzija, Marseille
...Italų maisto produktų didmenininkas. Italų AOP produktai. Tiesioginė importacija iš Italijos. Italų sūrių platinimo specialistas: Parmigiano Reggiano AOP, Grana Padano AOP arba Pecorino Romano AOP… Mascarpone, gorgonzola, ricotta arba bufalo mozzarella… Italų mėsos gaminių didmenininkas: itališki mėsos gaminiai: San Daniele AOP kumpis, coppa, speck. Italų padažų importas: Pesto Genovese AOP...
Turkija, Istanbul
...AŠTRUS ČILI PADAŽAS, SALDUS ČILI PADAŽAS, LOUISIANA PADAŽAS, BARBECUE PADAŽAS, SRIRACHA PADAŽAS, SALDŽIŲ IR RŪGŠTŲ PADAŽAS, PESTO PADAŽAS...
Graikija, Corinth
Feréikos yra įsikūręs senoviniame Korinte, Graikijoje, ir 2008 metais įkūrė seserys Maria ir Penny Vlachou. Feréikos valdo visą sraigių auginimo procesą, pradedant nuo pirmos dirvožemio analizės sraigių ūkyje iki jų gamybos, kol skanus skonis pasiekia jūsų gomurį. Mes prižiūrime pasaulinį sraigių auginimo vystymąsi, teikdami išsilavinimą ir žinias, sukauptas per daugiau nei 12 metų patirtį šioje ...
{"French": "Né en 2013 avec pour objectif de valoriser des spécialités italiennes d’exception, Casa Di Cecco est une entreprise familiale spécialisée dans le commerce de gros de produits alimentaires italiens. Guidés par l’amour des traditions et le goût des saveurs authentiques, nous avons sélectionné pour les épiceries fines et les moyennes surfaces, en France et à l’international, le meilleur d...
Prancūzija, Mandelieu
...1 ŽALIAS PESTO 180GR 1 ARTŠOKŲ PASTA 180 GR 1 ŽALIŲ OLIVŲ PASTA 180GR Neto svoris: 540 GR Galiojimo laikas: 2023 M. RUGPJŪTIS...
Populiarios šalys šiai paieškos frazei

europages programėlė yra čia!

Naudokite mūsų patobulintą tiekėjų paiešką arba kurdami užklausas naudokite naują „europages“ programėlę pirkėjams.

Atsisiųsti iš „App Store“

App StoreGoogle Play