Italija, Bronte
Italija, Salerno
Po karo Pasquale Battista Cetaroje įsteigė mažą maisto konservų dirbtuvę, daugiausia gaminančią ančiuvį, ir ją valdė su aistra ir pasididžiavimu iki 90-ųjų. Ryšys tarp ančiuvio apdorojimo ir Cetaros turi istorinių šaknų, ir šiandien, kaip ir vakar, tradicija tęsiasi dėka pono Battista vaikų. Laikui bėgant, mūsų produkto skonis nepasikeitė, kaip ir apdorojimo etapai, kuriuose svarbu pasirinkti žali...
Italija, Imperia
... Lygūrijos tradicijai. Calvi Genujos baziliko pesto PDO turi intensyvią žalią spalvą ir pasižymi šviežiu bei subtiliu skoniu. Produkto etiketė 'Prieduose' rasite etiketę su maistinėmis vertėmis ir kita informacija apie produktą. Pora Išskirtinis prieskonis pirmiems patiekalams. Laikymo būdas Laikyti sausoje ir vėsioje vietoje, toliau nuo šilumos šaltinių. Atidarius laikyti šaldytuve (+4°C) ir suvartoti per 5 dienas. Kodas: PESTO 80...
Italija, Orbassano
PASTA GIRARDI yra organizuota amatų įmonė iš Pjemonto, specializuojanti nuo 1997 metų kasdienėje šviežios makaronų, ravioli, lasagnų ir aukštos kokybės gurmaniškų patiekalų gamyboje, skirtų maisto sektoriaus profesionalams (HORECA) ir mažmeninei prekybai, tiek nepriklausomai, tiek organizuotai. Kiekvienas mūsų produktas yra nuolatinės dėmesio tyrimams ir žaliavų atrankai rezultatas, o galiausiai v...
Italija, Messina
...Pistacija nesigaili: sūriems patiekalams ji suteikia visą savo kokybę, skonį, intensyvią spalvą, savo natūralumą ir autentiškumą... Pasiekiama įvairių skonių: Pistacijų pesto su baravykais; Pistacijų pesto su trumais; Pistacijų pesto su Sicilijos druska.
Italija, Giuliano
...Miltai "00", vanduo, raugas (natūralus mielės iš 0 tipo minkštųjų kviečių miltų milteliais, mielės, salyklinių grūdų miltai), druska, saulėgrąžų aliejus, alyvuogių aliejus, pomidoras, vyšniniai pomidorai, mozzarella, ekstra virgin alyvuogių aliejus, pesto.
Italija, Riesi
...Migdolai yra labai naudojamas ingredientas įvairiose tradicinėse Viduržemio jūros virtuvėse, ypač Sicilijoje, Sardinijoje ir Apulijoje, tiek saldžiuose, tiek sūriuose patiekaluose. Jie renkami rankomis ir su lazdomis (lankstūs 3–5 metrų ilgio pagaliukai) rugpjūčio-rugsėjo mėnesiais ir naudojami tiek virtuvėje (trapanesų pesto), tiek konditerijoje (konfektai, sausainiai, pyragėliai, marcipanas...
Italija, Martina Franca
"Pioggia Store" yra Italijos įmonė, lyderiaujanti tradicinių Puglijos maisto produktų gamyboje ir platinime, orientuota į eksportą į tarptautines rinkas ir didmeninę prekybą. Dėka kruopštaus žaliavų pasirinkimo, gaunamų tik iš vietinių ūkių ir gyvulininkystės, garantuojame autentiškus ir aukštos kokybės produktus. Mūsų asortimentas apima šviežius sūrius, tokius kaip bufalo mozzarella, kreminė burr...
Italija, Paterno'
Sicilijos amatininkų įmonė, gaminanti aukštos kokybės daržovių konservus daugiau nei 50 metų. Aptarnaujamos zonos: Europa, Vidurinis Rytai, Azija, JAV, Kanada, Australija. Tiekimas konteineriais 20 arba 40 pėdų. Pilni paletai. Mažmeninė prekyba Italijoje ir Europoje. Pomidorų padažas, pestai, patė, saldžios kreminės užtepos. Konservai alyvuogių aliejuje arba acte, tokie kaip užkandžiai: žalios ir...
Italija, Trecastagni
...Pistacijų pesto, puikus priedas makaronams. INGRIDIENTAI: Pistacijos 50%, saulėgrąžų aliejus, druska ir pipirai.
Atitinkantys produktai
Pistacijų pesto - 190 Gr.
Pistacijų pesto - 190 Gr.
Italija, Gravina di Catania
...Prieskonis pirmiems patiekalams ir mėsai arba padažams pagardinti. Šviežias bazilikas, kruopščiai atrinktas ir auginamas žaliuose Sicilijos kalnuose, yra šio pesto pagrindas, kartu su migdolais ir žiupsneliu jūros druskos. Po atidarymo pridėti ekstra viergin alyvuogių aliejaus iki viršaus ir laikyti šaldytuve. Vartoti per 10/12 dienų. Ekologiškas, be glitimo ir veganiškas. Be konservantų ir pridėtų cukrų. Etiketė 4 kalbomis: italų, anglų, vokiečių ir prancūzų. Laikymo trukmė: 36 mėnesiai nuo gamybos datos.
Italija, San Pietro Clarenza
Mes esame amatininkų įmonė, gaminanti paruoštus maisto produktus patogiose pakuotėse po 190 g; 290 g; 950 g; 2.850 g ir prekiaujame aukštos kokybės Sicilijos vynais, taip suteikdami savo klientams platų aukštos kokybės produktų asortimentą labai KONKURENCINGOMIS KAINOMIS. Visi mūsų siūlomi produktai, iš kurių daugelis yra draugiški veganams, yra paruošti iš ingredientų, auginamų Etnos šlaituose, ...
Trumų karalius yra jauna ir dinamiška įmonė, pasinaudojanti patyrusių darbuotojų ir medžiotojų paslaugomis. Ji turi dvi pagrindines kompetencijos sritis: geriausių grynų ir nesugadintų trumų atranką bei teritorijos, kurioje ieškoma ir atrenkama produkcija, apsaugą, visiškai gerbiant aplinką, kurioje veikia. Kalbame apie Isernia provinciją, Abruzzo, Lazio ir Molise nacionaliniame parke, žemę, kuri ...
ĮMONĖ TURI REIKŠMINGĄ PATIRTĮ STATYBŲ IR RESTAURAVIMO SRITYJE. JI KREIPIA DĖMESĮ Į MALŲ IR PLOKŠČIŲ KALCIO GRAŠO GAMYBĄ IR PARDAVIMĄ, SKIRTUSIUS ĮPRASTAI STATYBAI IR ISTORINIŲ PASTATŲ IR PAMINKLŲ ATKŪRIMUI IR VERTINIMUI. PIRKINIŲ KOKYBĖ IR YPATUMAI, VISIŠKAI NATŪRALŪS, BE TO, UŽTIKRINA Tvirtumą, STABILUMĄ IR ILGAAMŽIŠKUMĄ, SUTEIKIA GERĄ ALTERNATYVĄ ĮPRASTINIAMS STATYBOS MATERIALEMS IR ĮSITRAUKIA Į...
Italija, Forlì
... tinka užkandžiauti žiūrint televizorių ar geriant kokteilius. Nors laikomos labai kaloringu maistu, pistacijos yra turtingos Omega 3 ir Omega 6, vitamino E ir daugybės mineralų, naudingų mūsų organizmo gerovei. Pistacijos natūraliai neturi glitimo, todėl puikiai tinka tiems, kurie serga celiakija. Keptos pistacijos su lukštais yra labai vertinamos ruošiant sūrius padažus (pistacijų pesto), kremus, padažus, puikiai tinka gaminant skanias kotletus, nuostabius pirmuosius patiekalus ir užkandžius.
Italija, Bronte
... kultūrų. Iš tradicijos, aistros ir inovacijų sintezės gimsta mūsų pistacijų dešra, laikoma klasika vietinėje kulinarinėje tradicijoje. Nuo pistacijų pesto kreminės iki traškučių, likerio ir miltų, Specialia vertina tikrąjį DOP pistacijų skonį ir pietų virtuvę, gimusią Viduržemio jūros saulėje. Pagrindinis Specialia tikslas yra klientų pasitenkinimas ir aiškaus bei ramios santykių kūrimas nuo pat pradžių.
Italija, Rocchetta Nervina
Ūkis Cuvea gamina visiškai ekologiškus ir šaltai spaustus ligūrijos alyvuogių aliejus Italijos Rivjeroje. Be taggiasca alyvuogių aliejaus, mes taip pat kuriame tradicinius itališkus padažus (tokius kaip baziliko pesto, raudonas pesto) ir produktus su taggiasca alyvuogėmis (tokius kaip bekaus taggiasca alyvuogės, taggiasca alyvuogių kremas ir bekaus taggiasca alyvuogės) ir juos parduodame mūsų...
Italija, Brescia
... mitybos reikmėms: taip pat yra be glitimo, veganiškų, be palmių aliejaus, ekologiškų, neskrudintų, sveikų užkandžių, tinkamų visiems. E-komercijoje galima įsigyti vieną prekę arba taupymo dėžutes, kurios padeda kaupti produktus už sumažintą kainą. Tarp įmonės produktų išsiskiria: supakuoti užkandžiai Risibisi su ankštinėmis daržovėmis, grissinai Saltelli, grissinai su sūriu, užkandžiai su picos ir pesto...
Italija, Castiglione Di Sicilia
..." papildoma pušų riešutais, graikiniais riešutais, razinomis, žemės riešutų trupiniais, anakardžiais ir kokosų drožlėmis. Iš kruopščiai atrinktų žaliavų, naudojant tikslias ir atidžias darbo metodikas bei kokybės kontrolę kiekviename gamybos etape, galime pasiūlyti įvairių pusgaminių ir žaliavų konditerijoms ir ledainėms, tokių kaip pesto ir pistacijų kremas, apvalkalai, kakava milteliais, greitosios grietinėlės, aromatai pastoje, miltelių pagrindai, užpilai, ekologiškas migdolų aliejus, riešutų pralinai, vaisių pastos ir tradiciniai skoniai.
Italija, Città Di Castello
Nuo 1990 metų įmonė Tartufi Bianconi specializuojasi triufelių apdorojime ir tradicinių produktų gamyboje, naudojant žaliavas iš Umbrijos. Tai ne tik švieži sezoniniai produktai, bet ir platus triufelių padažų ir prieskonių asortimentas, taip pat baravykai, ragù, triufelių aliejus, pesto, triufelių medus, balzamiko, aštrios žolelės ir džiovinti grybai, triufelių sviestas, triufelių risotto...
Italija, Diano San Pietro
... alyvuogių aliejaus gamybos, taip pat gaminame konservus, pesto, džiovintus pomidorus, įdarytas paprikas. Įmonė teikia didelę reikšmę natūralaus žaliavų aromato išsaugojimui, todėl alyvuogės yra spaudžiamos per 24 valandas po jų surinkimo, o bazilikas per keletą valandų po atvykimo paverčiamas pusgaminiu ir pesto.
Agriturismo Sanacore yra šeimos valdomas ūkis, esantis Baglio Misiliscemi: seniausias šios srities ūkis, turintis tūkstantmetę istoriją, įsikūręs ant švelnių kalvų tarp žavių Trapani ir Marsala miestų. Agriturismo restorane, kuris dirba kiekvieną dieną visus metus, galėsite atrasti tikruosius Sicilijos virtuvės tradicinius skonius, tokius kaip Busiata al Pesto Trapanese arba mėsos kuskusą. Mūsų...
Populiarios šalys šiai paieškos frazei

europages programėlė yra čia!

Naudokite mūsų patobulintą tiekėjų paiešką arba kurdami užklausas naudokite naują „europages“ programėlę pirkėjams.

Atsisiųsti iš „App Store“

App StoreGoogle Play