Lenkija, Brzozów
...Padeda esant uždegimams ir alergijoms. Turi šildomąjį poveikį ir gerina nervų sistemos veiklą.&nbsp;<strong>Naudojimas</strong>Šiuo metu orkido miltai vėl grįžta į mūsų virtuvę. Dabar jie naudojami kepant duoną, pyragus, sausainius, gaminant naminius makaronus, tešlą koldūnams ar blynams.
Bulgarija, Otets Paisievo
... suteikia žolelei aromatinių ir gaivinančių savybių. Veikimas: Ideali priedas kulinarijoje ir kosmetikoje. Finas, aromatingas ir subtilus. Pašalina spuogus, ramina odą. Atgaivina nuobodžią ir riebalų turinčią odą. Sustabdo plaukų slinkimą ir skatina augimą. Naudojamas kaukėse ir šveitikliuose veidui, plaukams, kūnui. Tinka pyragams, kruasanams, saldumynams. Puikiai tinka patiekalams ir salotoms, gaiviesiems gėrimams ir ledams. Iš mėtų taip pat gaminami kompresai odos bėrimams, sumušimams ir pūlinėms. Rinkimas: Budjak...
Prancūzija, Le Muy
... esant labai aukštai temperatūrai, ant iškepto produkto nėra pastebimos jokios karbonizacijos ar prilipimo prie krosnies. Mūsų fleurette kepimo metu visiškai išnyksta. Mūsų Fleurette taip pat gali būti naudojama medinėse krosnyse picoms. Mes pakuojame 25 kg maišais. Granuliacija: nuo 0,10 iki 0,315 mm: Vidutinė tankis: nuo 550 iki 650 gr/L...
Lenkija, Lublin
...VG Titans W65-M tekstūruotas kviečių baltymas yra universalus augalinis baltymų produktas, sukurtas įvairioms kulinarinėms programoms. Šis sausas produktas, gautas per pažangią ekstrudavimo procesą, hidratacijos metu transformuojasi į mėsai panašią tekstūrą, todėl jis yra idealus ingredientas augalinėms burgeriams, dešroms, šaltai pjaustytoms mėsoms ir kt. Jo didelis baltymų kiekis ir...
Ukraina, Lebedyn
... aliejaus virškinamumo, ypač riebalų rūgščių, būtinių šilumos stresui mažinti. • Sudėtyje yra reikšmingas kiekis tokoferolio, kuris suteikia stabilumą aliejui laikymo metu. • Išsiskiria dideliu būtinųjų riebalų rūgščių - linolo ir oleino - kiekiu, atitinkamai 9.0 ir 2.0. • Turi malonų duonos kvapą ir yra vartojama visų žemės ūkio gyvūnų ir paukščių.
Italija, Marmirolo
...W: 340 ÷ 360. Mažai rafinuoti minkštųjų kviečių miltai su kviečių gemalais siūlo puikų maistinių medžiagų koncentratą vis labiau sveikatai jautriam rinkos segmentui. Jie prisitaiko prie skirtingų gamybos tipų, yra idealiai tinkami lengvam ir burbuliukų turinčiam produktui. Anniversario, atsiradę po metų po 90-ojo jubiliejaus šventimo, interpretuoja mūsų malūno atmintį, istoriją ir konkurenciją per savo tyrimų centrą. Anniversario PIETRO yra idealus ilgai fermentuotoms tešloms. 25KG...
Lenkija, Warszawa
...Mėsos ir kaulų miltai yra baltymų produktas, gautas po to, kai riebalai ir drėgmė buvo pašalinti iš ruminantų žaliavos įprasto perdirbimo proceso metu. Mėsos ir kaulų miltai yra auksinės iki vidutinės rudos spalvos. Šis galutinis produktas naudojamas kaip baltymų šaltinis ne ruminantų gyvulių pašarams. Tai yra viena iš daugelio sudedamųjų dalių, kurias mitybos specialistas naudos formuodamas...
Italija, MILANO
...Caputo 1924, il Mulino di Napoli Nuo 1924 metų mes dirbame su kviečiais su dosnumu ir aistra, kad pasiūlytume profesionalams ir baltojo meno entuziastams aukščiausios kokybės miltus, pagamintus visiškai gerbiant žaliavas ir tradicijas. 1 PALLET 40 MAIŠŲ PO 25 KG 1 MAIŠAS PO 25 KG =EURO 14,90 GALIOJIMO TERMINAS 24/09/2025 MINIMALUS UŽSAKYMAS 15 PALLET...
Vokietija, Bad Camberg
...Nuo kūdikių grūdų iki sriubos komponentų ir dar daugiau... Daugelį metų maisto ekstrudavimo technologija buvo naudojama gaminant daugybę greitai paruošiamų grūdų produktų, įskaitant grūdus, skirtus mažų vaikų maitinimui. Ekstrudavimo technologijos naudingumas kaip greito paruošimo proceso buvo įrodytas be jokių abejonių. Ekstrudavimo technologija ne tik ekonomiškai naudinga gaminant greitai...
Vengrija, Budapest
...Lino sėklos laikomos vienu iš pirmųjų supermaisto produktų pasaulyje, vartojamos daugiau nei 6000 metų. Šios sėklos yra turtingos skaidulų, riebalų rūgščių ir žinomos dėl savo naudos sveikatai, įskaitant kovą su vėžiu ir širdies bei kraujagyslių problemomis. Lino sėklos yra universali sudedamoji dalis, dažnai gaminamos kaip avižiniai dribsniai arba pridedamos prie kokteilių, suteikiant riešutinį skonį. Jos taip pat naudojamos duonose, salotose ir mėsos patiekaluose Artimuosiuose Rytuose. Dėl savo maistinės vertės ir kulinarinio universalumo, lino sėklos yra vertingas papildymas bet kuriai dietai.
Vokietija, Nürnberg
...Miežių grūdas yra universali grūdų kultūra, turinti turtingą istoriją, trunkančią tūkstančius metų. Jis yra vertingas maisto šaltinis ir plačiai naudojamas įvairiose kulinarinėse ir pramoninėse srityse. Su kramtomu tekstūru ir švelniu riešutų skoniu, miežiai dažnai vartojami kaip sveiki grūdai arba sumalti į miltus. Jie naudojami duonos, košės, sriubų ir salyklo gėrimų gamyboje. Šis atsparus...
Ispanija, Molina De Segura
...Lord Spices Group kvinoja yra maistingas ir universalus ingredientas, suteikiantis švelnų skonį ir unikalią tekstūrą bet kuriam patiekalui. Turėdami daugiau nei 100 metų patirties sėklų gamyboje, siūlome aukščiausios kokybės kvinoją, kuri yra prieinama sėklos pavidalu. Mūsų kvinoja neturi GMO ir kilusi iš Lotynų Amerikos, užtikrinant jos šviežumą ir autentišką skonį. Ji idealiai tinka naudoti salotose, troškiniuose ir įvairiuose sveikuose patiekaluose, suteikdama virėjams ir maisto įmonėms patikimą ir aukštos kokybės ingredientą.
Turkija, Çorum
... specialiai pagamintas būgno kišenes su besisukančiu plieno korpusu, veikiant centrifugos jėgai. Kai besisukantis būgnas pasiekia tam tikrą tašką, svetimkūniai ir sulaužyti grūdai kišenėse nukrenta į specialų reguliuojamą kanalą būgne. Kol iš būgno išeina išvalyti grūdai, svetimkūniai ir sulaužyti grūdai, krentantys į kanalą, yra išmetami spirale, esančia kanale. Veikimo metu sausi grūdai būgne paverčiami miltais. Šie miltai ištraukiami naudojant žemo slėgio orą. Maisto pramonėje; Miltų ir semolinos gamyklose, Bulguro gamyklose, Lęšių valymo įrenginiuose,...
Lenkija, Warszawa, Poland
...Kukurūzų glitimo miltai yra šalutinis produktas, gautas drėgnos malimo proceso metu, gaminant kukurūzų krakmolą. Galutinis produktas yra homogeni ir smulkūs geltonai-oranžiniai miltai. Jis turi šviežią grūdų kvapą. Kukurūzų glitimo miltai yra turtingi baltymų ir pakankamai geri metionino, kuris yra vertingas kiaušinių dedančioms vištoms. Santykinai didelis geltonųjų ksantofilų kiekis daro kukurūzų be glitimo miltus populiariu pasirinkimu paukščių pigmentacijai.
Italija, Guarene
... yra 20 m³/h, užtikrina didelį našumą. Taip pat galima su filtru, skirtu miltelių produktams, tokiems kaip lazdyno riešutų miltai, pieno miltai ir produktai su panašiomis savybėmis, pakavimui. Filtras turi būti užsakytas užsakymo metu. Pakavimo mašina yra aprūpinta dažytu ratiniu stovu. Maksimalus maišelio storis mm. 0.20 (0.8 bendras su pūslėmis). Įrengus mašiną su įrankiais, pagamintais pagal...
...Šis produktas įkvėptas žuvų temos. Robiwood dizaino komanda, kurdama teminius produktus, sujungia unikalias akacijos medžio formas per tam tikras su tema susijusias vaizdus. Šioje žuvų tema paremtų žaidimų grupėje yra dvi laiptinės ir čiuožykla su kopimo laipteliais. Amžiaus grupė: 3+ metų KRIITINIS KRIKŠTIMO AUKŠTIS: 0.6 m ŽAIDIMO KAPACITETAS: 15-20 vaikų Išmatavimai (Ilgis x Plotis x Aukštis): 2.6 m x 3.6 m x 1.2 m...
Prancūzija, Brignais
...Skani orkaitėje kepta grūdų juosta, švelniai saldinta kokosų cukrumi, su minkštomis mėlynėmis ir juoduoju šokoladu. Puikiai tinka pradėti dieną arba pasimėgauti pertraukėlės metu. Vegan, be palmių aliejaus, avižos iš Prancūzijos. Ingredientai: Avižų dribsniai* 35%, kokosų cukrus*, kokosų aliejus*, saulėgrąžų sėklos*, migdolų miltai*, viso grūdo avižų miltai*, juodasis šokoladas* 5% (kakao 88...
Vokietija, Frankfurt Am Main
...Braziliškų riešutų miltai gaunami iš riešutų ekstrakcijos proceso, kurio metu gaunami du šalutiniai produktai: vienas yra aliejus, o kitas - vadinamasis pyragas, kuris vėliau patenka į malūną. PRIVALUMAI Braziliškų riešutų miltai laikomi supermaistu, ypač rekomenduojami tiems, kurie kenčia nuo arteriosklerozės ir inkstų problemų. Tai puikus mineralų šaltinis, tokių kaip magnis, manganas, cinkas...
Lenkija, Warszawa
...Saulėgrąžų miltai granuliuoti dideliame maiše po 1 toną. Produkto parametrai: • Baltymai: 39% • Drėgmė: iki 10,4% • Riebalai: 1,4% • Skaidulos: 22,8% Kaina: • 1.250 PLN už didelį maišą, su pristatymu Mazovijos provincijoje arba aplink Białą Podlaską. Minimalus užsakymas 22 tonos - pilnas sunkvežimio kiekis, mokėjimas pristatymo metu. Papildoma informacija: • Atsisiunčiami sertifikatai ir...
Vokietija, Bad Bentheim
... archeologinių radinių, susijusių su gumbų grandymui naudojamais įrankiais, matyti, kad kasaava buvo auginama Brazilijoje ir Venesueloje jau 3000 m. pr. Kr. Gamybos procesas Kasaavos miltai Kasaavos miltai yra smulkiai malta dehidratuota miltelių forma, turinti daug skaidulų ir krakmolo, gaunama smulkinant kasaavos šaknis, kurios yra spaudžiamos ir džiovinamos. Naudojimas Kasaavos miltai Kasaavos...
Ispanija, San Vicente Del Raspeig-Alicante
... tarp sveikos mitybos mėgėjų. Be savo skanaus skonio, Natūrali migdolų pasta yra turtinga esminių maistinių medžiagų. Ji turi sveikų riebalų, baltymų ir skaidulų, todėl yra puikus pasirinkimas tiems, kurie siekia subalansuotos mitybos. Šis produktas yra natūrali energijos šaltinis ir puikiai tinka vartoti bet kuriuo paros metu. Jos kruopštus gamybos procesas užtikrina, kad kiekvienas kąsnis būtų nepakartojamos skonio patirties.
Čekija, Praha 1
... šalyse, tokiose kaip JAV, Pietų Amerika, Kanada ir Australija, pavasario sezono metu, užtikrinant optimalų augimą ir kokybę. Kviečiai yra apdorojami, kad išlaikytų savo maistinę vertę, todėl jie yra pageidaujamas pasirinkimas viso grūdo arba apdorotų viso kviečio miltų taikymams. EG Export and Import didžiuojasi galėdama pasiūlyti geriausios kokybės Kietąjį raudonąjį kviečius 2 klasę...
Prancūzija, Montelimar
... su Guérande druskos karamele, supakuotas į 200 g maišelį su kartoniniu dugnu, kuriame yra nugato papilotės. Ingredientai: cukrus, gliukozės sirupas, medus, migdolai, karamelė su sūdyta sviestu (8,7 %), pudra, bulvių krakmolas, nesūdyta duona (vanduo, alyvuogių aliejus, miltai), kiaušinio baltymas, natūralus vanilės ekstraktas. Gaminimo būdas: medus ir gliukozės sirupas verdami katile, kiaušinio baltymas pridedamas prie virto cukraus, vanilės, migdolų ir karamelės. Alergenai: migdolai, kiaušiniai, galimi pėdsakai riešutų.
Prancūzija, Aix En Provence
...Nuo seniausių laikų ROGER kepa savo skrebučius ir sausainius atvirame formoje. Tešla laisvai kyla kepimo metu, taip suteikdama traškumą ir lengvumą. Pagaminti iš aukščiausios kviečių miltų, šie šiek tiek vanilės skonio skrebučiai, pabarstyti saldžiais razinomis, puikiai tinka visoms malonumo akimirkoms. Toasts su Razinomis Sudėtis: kviečių miltai (kviečių miltai, glitimas), džiovintos razinos...
Vokietija, Kassel
... perdirbimo kiekius. Tai apima įkrovimo šluotą (neabraziniams ir trupininiams produktams), šaltuosius smulkintuvus ir dozavimo sraigtus. Išdžiovintas galutinis produktas atskiriamas nuo oro srauto naudojant žarnų filtrus arba ciklonus. Norint pagerinti produkto išeigą arba sumažinti dulkių emisijas, taip pat įmanomos dviejų pakopų sprendimai (pvz., ciklonai su drėgnais atskyrikliais). Taikymo sritys: • Natūralūs ir modifikuoti krakmolai (kviečiai, kukurūzai, bulvės, tapioka) • Miltai • Pigmentai • Anglis • Skraidančios pelenai...
Vokietija, Hamburg
...Daigintų kviečių, kukurūzų, speltų, žirnių, lupinų, sorų, alfalfos, raudonųjų dobilų, linų ir lęšių mišinys. Daigų miltai sudaryti iš įvairių augalų šeimų sėklų. Jų skirtingos sudedamosios dalys gali būti naudojamos mūsų naudai. Vitalumas, jėga ir sveikata! Daigų miltai yra ypač vertingi ir suteikia jums jėgų, vitalumo ir sveikatos dėl savo didelio maistinių medžiagų potencialo. Augalų sėklos...
Lietuva, Kaunas
... trakto funkcionavimui, taip pat vitaminą E. Virimo metu makaronai išlaiko savo maistinę vertę, vertingas grūdų savybes ir nesulimpa bei netampa košės. Kiaušinių makaronai suteikia patiekalams naują išskirtinį skonį. Kiaušiniai turi atitinkamą lengvai virškinamų amino rūgščių, riebalų – fosfolipidų, ypač lecitino, cholino, vitaminų ir mikroelementų koncentraciją. Lecitinas reguliuoja cholesterolio...
ufs.country_names.RU, Saratov
...Tai yra vienas iš pirmųjų domestikuotų grūdų, kuris buvo auginamas pačioje neolito revoliucijos pradžioje, maždaug prieš 10 000 metų. Kvietys plačiai naudojamas kaip maisto, pramoninis ir pašarų augalas. Iš kviečių grūdų gaminami miltai, grūdai, alkoholis, aliejus. Jų miltai naudojami kepant duoną, gaminant makaronus ir konditerijos gaminius. Iš kviečių semolinos gaunami grūdai, kuskusas, bulgur, freek. Kvietys taip pat naudojamas ūkininkų gyvulių šėrimui ir įtraukiamas į kai kuriuos receptus, skirtus gaminti įvairius alkoholinius gėrimus, tokius kaip alus ir degtinė, taip pat viskį.
...Sojų miltai yra vienas iš pagrindinės gyvulių ir paukščių mitybos produktų. Jie gaunami išspaudžiant aliejų iš sojų pupelių ekstrudavimo proceso metu. (Nereikėtų painioti su sojų pašarais, kurie gaminami naudojant kitokią technologiją ir skiriasi nuo miltų pagal riebalų ir baltymų kiekį). Sojų miltai naudojami gaminant pilnus kompleksinius pašarus ir pašarų mišinius. Tai aukštos kokybės baltymų ingredientas, leidžiantis pasiekti gerų šėrimo rezultatų. Sojų baltymai gerai įsisavinami organizmo ir jų biologinė vertė yra panaši į gyvulinės kilmės baltymus.
Vokietija, Oyten
...Aromatingas ekologiškas avinžirnių miltai iš neapkepintų avinžirnių. Virimo ir kepimo metu ekologiški avinžirnių miltai praturtina įvairius patiekalus skaniu būdu. Jie turi tvirtą vietą rytų virtuvėje ir puikiai sutirština sriubas ar padažus. Avinžirnių miltai yra vertinga sudedamoji dalis, skirta blynams, picos tešlai, kotletams ir kaip priedas duonos bei pyragų tešloms. Kepant galima pakeisti...

europages programėlė yra čia!

Naudokite mūsų patobulintą tiekėjų paiešką arba kurdami užklausas naudokite naują „europages“ programėlę pirkėjams.

Atsisiųsti iš „App Store“

App StoreGoogle Play