Prancūzija, La Vicogne
Bio Fast yra ekologiškų daržovių gamintojas. Per 20 metų mes stengiamės gaminti kokybiškas daržoves mūsų šeimos ūkyje šiaurės Prancūzijoje. 2015 metais mes nusprendėme perkelti mūsų ūkį į ekologinę žemdirbystę, kad atitiktume visuomenės lūkesčius ir būtų labiau suderinti su mūsų įsitikinimais. Šiandien galime jums pasiūlyti mūsų bulves ir raudonąsias burokėles, taip pat morkas, svogūnus ir įvai...
Atitinkantys produktai
Raudonieji Burokėliai
Raudonieji Burokėliai
Kiti produktai
Bulvės
Bulvės
Prancūzija, Rabastens De Bigorre
...Kaimo terrina Label Rouge 180g - Jean Brunet...
Prancūzija, Ploufragan
„Les Fermiers d’Argoat“ buvo įkurti 1975 metais grupės apie dvidešimt veikėjų, kurie buvo įkvėpti savo įsitikinimo dėl „volailles fermières label rouge“ sektoriaus potencialo. Per metus ši iniciatyva išsiplėtė, kad apimtų tris kitus sektorius: „œufs fermiers label rouge“ 1983 metais, „porcs fermiers label rouge“ 1988 metais, „porcs label rouge“ 2006 metais ir „lapins fermiers label rouge“ 2013 met...
Atitinkantys produktai
Charcuterija
Charcuterija
Kiti produktai
KIAUŠINIAI
KIAUŠINIAI
Prancūzija, Rungis Cedex
...Label Rouge ėriuko mėsa, ėriuko mėsa. EUROVOLAILLES yra Label Rouge ėriuko tiekėjas.
Prancūzija, Thorame-Basse
...Label Rouge medus. Label Rouge yra kilmės, grynumo, kokybės ir skonio garantija. Tokios pat aukso spalvos kaip ir skonio, šis kreminis, pasaulyje garsus medus džiugins net pačius išrankiausius skonius.
Prancūzija, Rungis
...Halal ūkininkų perlinės vištos didmenininkas Label Rouge Rungis ir HALAL MIN perlinės vištos tiekėjas RUNGIS.
Prancūzija, Malataverne
Sveiki atvykę į DISTRAZUR, jūsų smulkiosios prekybos didmenininką. Jau daugiau nei 25 metus aptarnaujame tradicinę prekybą, nuolat siekdami pasiūlyti kokybiškus produktus, pritaikytus mūsų klientams ir skirtingus nuo didmeninės prekybos kanalų. Mūsų prekės ženklas, „Les Saveurs du Clavon“, žavi net pačius išrankiausius gurmanus. Jis lengvai atpažįstamas ir garantuoja skanių, rafinuotų ir subtilių ...
Prancūzija, Auros
...Cuit, Ūkinis kiaulienos kumpis, auginamas lauke, LABEL ROUGE 7.5 kg ir 3.5 kg, galiojimo laikas 30 dienų Amatinė gamyba iš Landes. Kumpis kaip senais laikais. Yra viso kumpio ir pusės kumpio variantai. Teikiame PLV (plastifikuotą plakatą) ir kainų žymeklius, kad pabrėžtume amatinį gamybos pobūdį ir aplinkosaugos aspektus.
Prancūzija, Lyon
...Pietų Vakarų ikona, mūsų kasuletas gaminamas iš IGP Label Rouge Tarbais pupelių, Bigorre juodos kiaulės dešros ir Bigorre juodos kiaulės pilvo, kad išryškintų visas skonio niuansus.
Prancūzija, Aboncourt-Gesincourt
...PÂTURAGES COMTOIS yra kooperatyvas, įkurtas 1985 m. sujungus įvairias bendruomenines kooperatyvus, tarp 1985 ir 1996 metų. Šios bendruomenės, istorinės emmental IGP Grand Cru label rouge gamintojos, diversifikavosi gamindamos minkštus sūrius su žydinčia ir plaunama plutele. Po to, kai tapo "Pâturages Comtois", kooperatyvas tęsė savo diversifikaciją su mettonu cancoillotte ir gruyère de France IGP...
Prancūzija, Sainte-Luce-Sur-Loire
...Orient’hal Market yra Prancūzijos įmonė, specializuojanti Halal sertifikuotų produktų prekyboje ir tiekime. Per mūsų prekės ženklą „Authentic & Halal“ siūlome platų aukštos kokybės šviežių produktų asortimentą, tokių kaip Label Rouge sertifikuota paukštiena, antis, foie gras, triušis, paniruoti produktai, šaltieji mėsos gaminiai ir kt. Mūsų prekės ženklas yra parduodamas Prancūzijoje, Europoje...
Prancūzija, Etaules
Mūsų įmonė jau 3 kartas įsikūrusi Marennes Oléron regione. Siūlome 4 rūšių austres, brandintas mūsų pelkėse, Marennes Oléron smulkiosios austres: brandinamos mūsų pelkėse 2–4 savaites, jų jūrinis skonis papildomas lengvu vietos skoniu. Jų skonis yra lengvas ir subtilus. Label Rouge žaliosios smulkiosios austres: turi charakteringą žalią atspalvį, liudijantį apie jų žaliavimą pelkėje. Ši...
Prancūzija, Bourcefranc
... - Spéciales de claire: reguliarios formos austrigė, turinti didesnį mėsos kiekį - Fines de claire verte Label Rouge: aukštos kokybės produktas, mažai mėsinga, su labai vertinama žalia spalva - Spéciales Lambert: labai mėsinga austrigė, apvali ir įdubusi forma, su tvirta ir traškia mėsa - Pousses en claire Label Rouge: aukščiausios klasės austrigė iš Marennes-Oléron baseino, turinti labai didelį mėsos kiekį, tvirtą ir traškią, su ryškiu terroir skoniu. Kokybė yra pagrindinis LAMBERT įmonių principas.
Prancūzija, Montpellier
LE MOULIN DU SAURET yra įmonė, įkurta 1146 metais, ir yra vietinis partneris tradicinei kepyklai. LE MOULIN DU SAURET turi ekologinį sertifikatą, leidžiantį gaminti miltus „RASPAILLOU“, pagamintus iš gardų kviečių, taip pat turi leidimą gaminti „Label Rouge“ miltus „La Festive“. Nuo 2011 metų malūno pastatuose įrengti 500 m² saulės kolektorių leidžia pagaminti 30% malūno elektros energijos suvartojimo.
Prancūzija, SABLE SUR SARTHE
... supjaustyti produktai. Sertifikuotų paukščių rinkoje LDC užima lyderio poziciją ir per dešimtmetį tapo pripažinta Prancūzijos sertifikuotų paukščių rinkoje. LDC pradėjo nuo trijų pirmųjų Prancūzijos ženklų ir kontroliuojamos kilmės pavadinimo, kad užsitikrintų savo reputaciją (Loué fermos paukščiai, Landes paukščiai ir Bresse paukščiai), prieš įsigydama regioninius ženklus, turinčius didelį žinomumą (Label Rouge ir AOC). Prekės ženklai: LE GAULOIS, MAITRE COQ, le Volailler, Loué, Marie ir Traditions d’Asie.
Belgija, Wemmel
... (IFS, BRC, ISO,…). Mūsų prekės ženklai: Paul Prédault - vienintelis tikras prancūziškas virti kumpis, La Quercynoise - geriausias foie gras ir magret, Prestige de la Sarthe - tikros Rillettes ir Langoise, Arcal - tobulas kokteilių šoninės ritinys (5 skoniai) ir iš anksto kepta paukštiena, Armor Plats Cuisinés - specialistas tipinių prancūziškų paruoštų patiekalų, tokių kaip Boeuf Bourguignon, Amand - traiteur ir gastronomija, skanūs žuvies terrines iš Bretanės, Montagne noire - Pur porc sausi dešros ir džiovinta šoninė iš Pietvakarių Prancūzijos, 9 mėnesių Label Rouge...
Prancūzija, Montaut
...Akvitanijos ikrai, kasuletas, daube ir kt. Maison yra pripažinta už savo kokybę (IGP LANDES ir SUD-OUEST sertifikatai, Label Rouge) ir savo žinomumą. Ji parduoda savo produktus Prancūzijoje ir eksportuoja per delikatesų parduotuves, vyno parduotuves, maisto prekių parduotuves, restoranus ir maisto tiekėjus.
Prancūzija, Paris
... specializacija yra pelmeniai, Sibiro ravioliai, nepaprastai populiarūs Rusijoje nuo viduramžių, gaminami iš kietųjų kviečių miltų ir įdaromi mėsa ir/arba daržovėmis, vartojami su sultiniu, grietine ir šviežiomis žolelėmis, tokiomis kaip krapai. Pelmeni perkuria tradicinius pelmenius, siūlydami naujas receptūras, labiau patinkančias gurmanams ir sudėtingesnes. Pelmeni prioritetą teikia tiekėjams, dirbantiems trumpais tiekimo grandiniais, siekdami sumažinti savo anglies pėdsaką. Aukštos kokybės produktai dažniausiai bus pažymėti „BIO“, AOP arba Label Rouge.
Prancūzija, Luc La Primaube
...Įmonė BOUSQUET specializuojasi mėsos kokybės pjaustyme, perdirbime ir prekyboje RHF/BCT sektoriuje. Ji siūlo jautieną, kiaulieną, avieną, ėrieną ir veršieną. Kokybės garantija, nuo 2010 metų įmonė turi leidimus prekiauti BIO ir Label Rouge mėsa.
Prancūzija, Mulsanne
...VOLAILLES Vincent specializuojasi paukštienos pjaustyme ir paruoštuose paukštienos produktuose, taip pat Prancūzijos medžiojamajame žvėrienoje. Paukštiena. Prancūziška medžiojamųjų žvėrių mėsa, Menard & Label Rouge ūkininkų paukštiena, Prancūzijos kilmės D'anvial kiauliena. Medžiojamieji žvėrys: jie yra surenkami mūsų pačių, dideliuose nacionaliniuose plotuose, tokiuose kaip Rambouillet ar...
Prancūzija, Montfort En Chalosse
Įkurta 1982 metais, FOIE GRAS DE CHALOSSE kooperatyvas šiandien jungia 80 gamintojų. Siekdami išsaugoti savo amato įgūdžius, vietines tradicijas ir vertinti savo produktų kokybę, ūkininkai nuo 1999 metų įsitraukė į Label Rouge iniciatyvą. Visi gyvūnai auginami lauke, šeriami grūdų kukurūzais bendrose ganyklose. Jie yra ne jaunesni kaip 104 dienos, kai patenka į kooperatyvą. FOIE GRAS DE CHALOSSE kooperatyvas gamina kepenėles, vištienos skrandžius, konservuotus produktus, krūtinėles, rankoves, rillettes, terines ir antis.
Jungtinė Karalystė, Norwich Norfolk
... & Chandon - Mumm Cordon Rouge - Roederer Cristal Brut - Veuve Cliquot Brut - BITTER/ APERATIVE - Asti Martini - Harvey’s of Bristol - Martini Bianco - Martini Bianco - Martini Extra Dry - Martini Rosso - Noilly Prat - Becherovka - Becherovka - Campari - Campari - Campari - Jagermeister - Jack Daniels Black Label Whiskey - Jose Cuervo Gold Tequila - Crown Royal...
Prancūzija, Coudray Au Perche
Kiauliena – tai mūsų verslas. Mes netgi esame specialistai. Tačiau prieš 30 metų nusprendėme gaminti kiaulieną kitaip. Kokybiška kiauliena, mėsinė veislė, gaunama iš vietinės tiekimo grandinės ir gaminama pagal tiksliai nustatytus reikalavimus (Label Rouge kiauliena ant šiaudų, Bleu-Blanc-Cœur sertifikuota kiauliena, o netrukus ir BIO kiauliena). Iš jos gaminame skanius produktus, kurie džiugina...
Belgija, Kuurne
...Cookal, Sicoly, Exkimo Concept, Bloem Label Rouge, Fléchard, Nonettes, Qimig, Pralicroc,... Cnudde Non Food rasite virtuvės prietaisus, kurie padės jums sukurti gastronominius šedevrus, kurie anksčiau buvo neįmanomi. Taip pat rasite knygų, užkandžių, įvairių formų, dažų ir pervedimų.
Prancūzija, Revel
SAVIDOC siekia pasiūlyti kokybišką paukštieną, laikydamasi itin tikslaus sekimo kontrolės, pradedant nuo pašaro, skirto viščiukams per kooperatyvą, iki produkto pakavimo. Label Rouge ženklu pažymėta paukštiena gaminama bendradarbiaujant su vietiniais ūkininkais (kooperatyvo Arterris nariais), kurie yra išskirtinai įsikūrę Midi-Pyrénées ir Languedoc-Roussillon regionuose. Siūlome visą paukštienos...
Prancūzija, Luc La Primaube
BOUSQUET A. SARL yra šeimos įmonė, įkurta 1992 metais, specializuojanti kokybiškos mėsos pjaustyme ir perdirbime. BOUSQUET A. SARL nedirba su didžiosiomis prekybos tinklais. Nuo 2010 metų ji taip pat turi leidimą prekiauti BIO ir Label Rouge mėsa, ir veikia 5 departamentuose: Aveyron, Lot, Lozère, Tarn, Haute-Garonne.
Prancūzija, Rungis
Įmonė di spé ré yra įsikūrusi Rungyje. Siūlome regioninę mėsos produkciją, tokią kaip foie gras, šviežius produktus, mišraines, lašišą... Visada siekėme atrasti geriausius produktus iš mūsų Prancūzijos ir užsienio provincijų. Įmonė, didmeninė mėsos produkcijos tiekėja, buvo įkurta 1975 metais ir 1978 metais įsikūrė MIN Rungyje. Specialybės yra daugiausia regioninės mėsos gaminiai, foie gras, Label Rouge lašiša, švieži produktai ir taip pat mišraines. Gastronomija: Regioninių ir užsienio specialybių gamyba. Tel. :01 46 87 33 00.
Prancūzija, Quimperle
... VPF kiauliena, sertifikuota Breto kiauliena, Label Rouge kiauliena, fermos Label Rouge kiauliena, mėlynojo baltojo širdies sektoriaus kiauliena... Mėsiniai veisliniai gyvuliai, jauni galvijai, buliukai, pieniniai karvės... BIGARD siūlo platų produktų asortimentą, pavyzdžiui, Label Rouge ėriuką.
Prancūzija, Mansle
Le Barbanchon Label Rouge Paukščių skerdykla...
Populiarios šalys šiai paieškos frazei

europages programėlė yra čia!

Naudokite mūsų patobulintą tiekėjų paiešką arba kurdami užklausas naudokite naują „europages“ programėlę pirkėjams.

Atsisiųsti iš „App Store“

App StoreGoogle Play