...Calypso yra grynas, ryškus ir nekompromisinis sidras. Aromatas subtilus ir kviečia ragauti. Spalva šiaudų geltona. Skonis, šiek tiek griežtas, atskleidžia tvirtą ir mažai saldų sidrą, po kurio seka gaivus ir sūrus poskonis.
bruto svoris: 1340g
6 vnt. kartono svoris: 8,5kg...
...Saldus ir subtilus kriaušiųaromatas priklauso sodų vaisiams. Jo vaisiniai ir sultingi kvapai, tiesiog prisotinti saulės, daro jį vienu iš žvaigždžių vaisių gėrimuose, ledų ir pieno produktuose.
... ganaches, makaronų įdarus, saldumynus, kelionių pyragus, ledus ir flanus, tarp kitų konditerijos gaminių.
Šefų patarimai: Natūralus bio kriaušiųaromatas yra koncentruotas, įlašinkite kelis lašus pagal norimą dozę ir sumaišykite su mūsų minkštais mentele jūsų gaminiuose. Įtraukite šaltai arba kambario temperatūroje. Jei gaminys turi būti kepamas, padidinkite dozę atsižvelgdami į kepimo trukmę ir intensyvumą.
Todėl reikia pradėti nuo lengvos dozės ir stiprinti tik jei tai būtina.
Vidutinė aromato dozė
Nuoroda: ARB036
Sandėlyje: 18 produktų
Išmatavimai: 58 ml...
...Nosies aromatas yra subtilus, atsiveriantis egzotiškais skoniais, tokiais kaip aistros vaisiai ir ananasas, kartu su prabangiu gėlių kvapu. Burna yra labai gaivi, su persikų ir kriaušių aromatais. Šis nektaras yra gausus ir dosnus, su mineralumo užuomina, suteikiančia malonų gaivumą.
...Pekorino sūris su kriaušių aromatu.
Svoris: 350 g. Produktas supakuotas vakuume.
Charakteristikos: Akytas, labai trapus su ryškiu kriaušių skoniu.
Organoleptinės savybės: Brandinimas: apie 60 dienų. Forma: dubenėlio formos.
Ingredientai: Pasterizuotas karvės pienas, pasterizuotas avies pienas, kriaušiųaromatas (min 1%), druska, rūgštys, fermentai. Apdorotas aliejaus plutoje. Pluta nevalgoma.
Laikymo sąlygos: Laikyti vėsioje ir sausoje vietoje.
Vidutinė galiojimo trukmė: 120 dienų.
... blizgi, geltonai žalia spalva, pagrindas padengtas ryškiai raudonu atspalviu saulės pusėje. Virš tos odos yra taškeliai, kurie yra maži ir šiek tiek išskirtiniai. Butirra kriaušės minkštimas yra tvirtas, baltas ir sultingas, saldžiarūgštis skonis, ir labai malonus aromatas.
VAIŠIŲ DYDIS: Vidutinio didumo iki didelio...
... greitai brandinamos ir gamina labai švelnų konyaką.
Prinokę vaisiai
Distiliavimas mažos talpos alambikuose (25 hektolitrai) suteikia šviežių vynuogių, kriaušių, citrinų, apelsinų ir kitų prinokusių vaisių natų, kurios yra reikšmingi mūsų VS kokybės aromatai.
KAIP DEGUSTUOTI
Saulė: Patiekite Courvoisier VS kambario temperatūroje, ir po to, kai jį supilsite į stiklinę, leiskite jam pailsėti minutę, kad...
...Château Sainte-Marguerite Fantastique cuvée tikrai priklauso didiesiems Provanso rožiniams vynams! Jo struktūra yra maloniai švelni, tačiau puikiai subalansuota su gražiu gyvumu, o aromatas vystosi ant subtilaus vaisiškumo, išreiškiančio subtilias citrusinių vaisių, persikų, kriaušių, abrikosų, taip pat gėlių natų su rožėmis ir baltomis gėlėmis. Unikali butelis, kuris nustebins visus prie stalo...
...Akis
puikus pateikimas su auksine atspalviu, blizgus kaip norima
Nosies
auksinis, turtingas aromatas su kvapais iš cukruotų kriaušių ir apelsinų žievelių, papildytas bičių pienelio, skrudintų migdolų ir vanilės natomis, kurios atsiskleidžia aeruojant
Burna
plati ir kreminė ataka; zefyras, akacijos medus, persikas sirupe, abrikosas, prieskonių duona ir vanilė
Maisto ir vyno derinimas: kanelloni su...
... poskoniu","Le raisin est vendangé manuellement par tris successifs.":"Vynuogės skinamos rankiniu būdu, atliekant kelis atrankos etapus.","Verrines de poires au foie gras, aumônière de foie gras et mousses au chocolat.":"Kriaušių ir foie gras užkandžiai, foie gras maišeliai ir šokoladiniai putėsiai.","Situation":"Aukštas lajonas","Dégustation entre 10 et 12°C":"Degustacija tarp 10 ir 12°C","Degré...
... malonus ir džiuginantis užkandis tiek vaikams, tiek suaugusiems.
Kokia jų spalva?
Spalva priklauso nuo naudojamos kriaušės rūšies, tačiau ji visada išlaiko natūralų šviesiai geltoną arba žalią atspalvį.
Kaip jie kvepia?
Kriaušių traškučių aromatas yra švelnus, patrauklus ir originalus. Jis primena vėsius rudens dienas ir šviežiai nuimtus vaisius.
...Nosies aromatas intensyvus, galingas, elegantiškas, sudėtingas.
Jame galima rasti konfituotų persikų, apelsinų, šviesių tabako, rancidumo, kriaušių, pipirų su vos juntamu pyrago užuomazga. Burna vaisiška, švelni, subalansuota, gurmaniška, turinti oro pojūtį, siūlo subtilumą, turtingumą, dinamiškumą ir gaivumą.
Gera ilga trukmė ir išliekamumas. Burnos pabaiga yra oro ir galinga.
...Baltasis vynas paprastai būna saldus, vidutinio saldumo arba sausas. Chardonnay arba Sauvignon Blanc yra tipiški balti vynai. Žalsvai geltona spalva su auksiniais atspalviais. Aromatingas, su kriaušių, baltųjų persikų skoniais, citrusinių vaisių užuominomis ir subtiliais vanilės akcentais.
Spalva: Žalsvai geltona spalva su auksiniais atspalviais
Aromatas: citrusiniai vaisiai ir subtilūs vanilės akcentai.
Skonis: Aromatingas, su kriaušių, baltųjų persikų skoniais, citrusinių vaisių užuominomis ir subtiliais vanilės akcentais.
...1 % Biologinės kilmės medaus aromatas
-- 99 % Obuolių actas
- Ne pastorizuotas, be konservantų ir alergenų
Gali būti naudojamas kriaušių, migdolų ir pistacijų troškinyje su medaus acto karamele.
Šis actas tinka jūsų baltai mėsai, salotoms, jūros gėrybėms ir foie gras.
Šis produktas yra prieinamas 25 cl.