Estija, Tallinn
...Dana šaldyta mozzarella sūrio blokas gaminamas iš pasterizuoto karvės pieno ir tiekiamas dideliais blokais, kad būtų lengviau transportuoti. 2,5 kg blokai supakuoti po 4, sudarant 10 kg pakuotes. Produktą galima laikyti -18°C temperatūroje, kol jis dar užšaldytas. Kai jis atšyla, rekomenduojame jį naudoti nedelsiant. Nepakartotinai užšaldyti po atšildymo.
Prancūzija, Aboncourt-Gesincourt
...Karvės pienas ir pasterizuota grietinėlė (pradžia Prancūzija), Druska, Mikrobinių koaguliantų, Pieno rūgšties ir brandinimo fermentai, Stipriklis: kalcio chloridas. Alergenai Pienas ir pieno produktai (įskaitant laktozę ir pieno baltymą) Mūsų produktai nėra ženklinami kaip GMO pagal 1829/2003CE ir 1830/2003/CE reglamentus. Gerbiame ne GMO buvimą iki 0,9% pagal Europos reglamentus CE 1829/2003...
Italija, Misano Adriatico
..."MONTANARI E GRUZZA Parmiggiano Reggiano DOP di bruna 60 mėnesių" turtingas ir intensyvus skonis. Pagamintas iš 100% gryno itališko karvės pieno, brandintas 60 mėnesių, šis 1 kg sūrio ratas yra tikras malonumas jūsų skonio receptoriams. Puikiai tinka tarkuoti ant makaronų arba mėgautis vienam."...
Slovakija, Košice
Sveiki atvykę į MILKYLAND, svarbiausią maisto produktų platinimo lyderį, turintį dešimties metų patirtį didmeninės prekybos, importo/eksporto ir efektyvaus logistikos valdymo srityje. Mūsų pagrindinė specializacija yra pieno produktai, ypač plati sūrių ir augaliniais riebalais praturtintų alternatyvų gama. Su didžiuliu pasididžiavimu siūlome aukščiausios kokybės sūrių pasirinkimą, tokių kaip Mozza...
Italija, Martina Franca
...Caciocavallo Piccante yra metų brandintas sūris, pasižymintis ryškiai aštriu skoniu ir gausybe aromatų bei kvapų. Pagamintas iš viso karvės pieno, jis turi lašo formą su galvute ir ploną, lygų plutą. Pirmiausia minkšta masė su laiku tampa tvirta ir dribsniška, ilgėjant brandinimo laikui. Skonis yra aromatingas ir malonus, su saldumu, kuris stiprėja iki aštrumo pažengus brandinimui. Šis sūris puikiai tinka tiems, kurie ieško intensyvios ir nepamirštamos skonio patirties.
Lenkija, Warszawa, Poland
...Gouda yra geltonas olandiškas sūris, pagamintas iš karvės pieno. Jis pavadintas pagal Gouda miestą Nyderlanduose. Tai yra brandintas (pusiau) kietas sūris. Gouda yra vienas populiariausių sūrių visame pasaulyje. Jis yra prieinamas daugelyje skirtingų tipų, su skirtingu riebalų kiekiu (populiariausi: 45% ir 48%) ir formų. Jis turi švelnų skonį, kuris stiprėja su brendimo proceso trukme.
Italija, Fidenza
Bertelli Formaggi S.r.l., esanti rinkoje jau keturias kartas, siūlo puikios kokybės brandintus ir šviežius sūrius. Esame daugelio Europos įmonių, tiekiančių ne tik 12 mėnesių iki 60 mėnesių brandintą "Parmigiano Reggiano", bet ir tradicinius itališkus ožkų ir avių sūrius, orientyras. Taip pat esame tiekėjai tipiniams mėsos gaminiams, tokiems kaip "salame", "fiocchetto", "mortadella", "Prosciutto d...
Nyderlandai, Amstelveen
...Be picos tešlos, pas mus taip pat galite rasti 100% Mozzarella sūrio, kuris puikiai tinka kaip picos užpilas. Be 100% Mozzarella sūrio, mūsų asortimente taip pat yra Tripple Cheese mišinys. Šie Piazzola Pizza sūriai buvo specialiai išbandyti, kad būtų pasiekta „tobula pica“. Mozzarella variantas sudarytas iš 100% karvės mozzarella ir greitai tirpsta dėl savo kreminės struktūros. Triple Cheese variantas yra pilnas skonio, dėl mozzarella, raudonos čederio ir Goudos sūrio mišinio. Tikriems sūrio mėgėjams.
Kipras, Paphos
...Išskirtinis aromatas prisotintas sunokusių sodo vaisių tonų, pakeičiančių ryškius tropinius vaisius, kurie jaučiasi nuo pirmo įkvėpimo. Vidutinė struktūra slepia gerai subalansuotą rūgštingumą ir turtingą vaisinį poskonį. Ideali pora šiam vynui būtų kepta žuvis arba jauni minkšti sūriaikarvės pieno, taip pat salotos ir užkandžiai, paremti jais. • Veislė: 100% Chardonnay • Vynuogynai: Mendoza • Vyno analizė: Alc – 13.
Prancūzija, Marseille
...). Ingredientai Visas karvės pienas, grietinėlė, druska, rūgštiklis. Be konservantų. Puikiai tinka su pomidorais ir ekstra vieržiu alyvuogių aliejumi, su šviežiomis trumomis, su dešromis arba su įvairiomis kombinacijomis ruošiant karštus patiekalus.
Jungtinė Karalystė, Birmingham
Balaban54 makina patalpos, kurios buvo prieš pieno, maisto ir pieno produktų gamybos linijų įkūrimą, tiekia ir įrengia pilnai paruoštas pieno perdirbimo gamyklas. Turkija teikia geriausias paslaugas penkiose žemynuose. Turėdama platų produktų asortimentą, Balaban54 makina pasiekė šiandieną su savo ekspertize, kokybiškomis paslaugomis ir sąžiningu požiūriu, ieškodama geriausių sprendimų klientų po...
...Nepaliestose pievose Kampanijos regioneje auginamos atrinktos karvės, kurių skanus pienas suteikia gyvybę karvių mozzarella. Tai labai šviežias sūris, gaminamas iš tempimo tešlos, labai panašus į bufalo mozzarella tiek gamybos procesu, tiek išvaizda. Jis yra perlų baltumo, o jo minkštas vidus atskleidžia labai ploną sluoksniuotą tešlą. Karvių mozzarella turi švelnų skonį, tačiau tuo pačiu metu...
...Šviežio Sūrio Ypatybės: pasterizuotas karvės pieno sūris su minkšta ir autentiška tekstūra. Idealiai tinka salotoms ir desertams.
Prancūzija, Cournon D'auvergne
...Morkos*(72%), Bleu d'Auvergne* AOP (pasterizuotas karvės pienas) (14%), druska, pieno rūgšties bakterijos ir brandinimo kultūros), saulėgrąžų aliejus*, svogūnai*, druska, ryžių miltai*, obuolių actas*, juodieji pipirai* *Ingredientai iš ekologinės žemdirbystės - Alergenas Naudojimo rekomendacijos Puikiai tinka tepti ant šviežio duonos, kaip priedas prie daržovių lazdelės ar grissini. Taip pat...
...Iberijos sūris yra presuotas sūris, pagamintas iš trijų pienų mišinio (karvės, avies ir ožkos). Tai populiariausias sūris Ispanijoje, ir pagal proporcijas, nustatytas 4 punkte I priedo 2011 m. vasario 28 d. Karališkojo dekretu Nr. 262/2011, kuriuo patvirtinamos sūrių ir lydyto sūrio kokybės normos. Visi sūriai, kurie bus parduodami su pavadinimu „Iberijos“, turi būti pagaminti iš šviežio pieno šiais proporcijomis: ne daugiau kaip 50% karvės pieno, ne mažiau kaip 15% ožkos pieno ir ne mažiau kaip 15% avies pieno.
Ispanija, Malagón
...Sūris, pagamintas iš pasterizuoto karvės, ožkos ir avies pieno (3 pienai). Minkštas Iberico Sūris Rocinante - Brandintas 7 dienas. Pusiau brandintas Iberico Sūris Rocinante - Brandintas 2 mėnesius. Brandintas Iberico Sūris Rocinante - Brandintas 6 mėnesius.
Prancūzija, Montmorot
...Affinage "Tradition" reiškia, kad šie Comté sūriai buvo brandinami pagal tradicinį Comté brandinimo metodą, kuris buvo naudojamas mūsų įmonės įkūrimo metu, prieš beveik 140 metų. Comté brandinimas vyksta taip, kad būtų skatinama optimali fermentacija. Kiekvienas sūrio ratas praeis per mažiausiai tris rūsius, kiekvienas iš jų...
Ispanija, Totanes
...Iberijos sūris yra presuoto pavidalo sūris, pagamintas iš trijų pienų mišinio (karvės, avies ir ožkos). Pagal 2011 m. vasario 28 d. Karališkojo dekretu 262/2011, I priedo 4 punkte nustatytas proporcijas, visi sūriai, kurie parduodami pavadinimu „Iberijos“, turi būti pagaminti iš šviežio pieno šiais proporcijomis: ne daugiau kaip 50% karvės pieno, ne mažiau kaip 15% ožkos pieno ir ne mažiau kaip...
Prancūzija, Paris
... skirtingų dydžių: S, M, L, XL, GIANT ir COLOSSAL, pritaikyti kiekvienam šuniui. Mūsų šunų sūriai siūlo ilgalaikį kramtymo malonumą, puikiai užimantį jūsų draugą ir prisidedantį prie jo pasitenkinimo. Jų kieta tekstūra ir unikalus skonis daro šias lazdelės neatsparias šunims. Pagaminti iš varškės, spaustos ir džiovintos natūraliai, mūsų sūriai turi tvirtą tekstūrą ir išskirtinį skonį. Ši tradicinė...
Italija, Noci
Ignalat pieno gamykla yra vidutinė šeimos valdoma įmonė iš Puglijos, veikianti rinkoje nuo 1948 metų ir specializuojanti pieno produktų gamyboje, naudojant tik atrinktą Puglijos karvės pieną. Ignalat gamina įvairių rūšių pieno produktus: šviežius, rūkyptus, brandintus ir įvairias tradicines Puglijos specialybes, tokias kaip mozzarella nodino ir treccia, burrata, natūraliai rūkyta burrata, burratos...
Ispanija, Alaior-Menorca-Islas Baleares
...Queso Quintana pusiau brandintas Mahón-Menorca D.O.P., pagamintas iš žaliavos karvės pieno ir 100% natūralių ingredientų, be konservantų ar priedų, ir brandintas mūsų Meistro Sūrininko ir Meistro Sūrių Brandintojo. Visada gerbiant sūrio gamybos procesą ir tūkstantmetes Menorkos salos brandinimo praktikas. Su brandinimu nuo 2 iki 5 mėnesių, tai tvirtos konsistencijos sūris, gelsvai dramblio kaulo spalvos, su oranžine/ruda žieve, turintis išsivysčiusį pieno skonį ir aromatus, su tam tikromis sviesto ir skrudintų riešutų užuominomis, vidutinio ilgio poskoniu.
Turkija, Konya
{"3 Select those with experience in each field.":"3 Pasirinkti tuos, kurie turi patirties kiekvienoje srityje.","4 Choose quality equipment.":"4 Pasirinkti kokybišką įrangą.","OUR MESSAGE.":"MŪSŲ ŽINIA.","Our role is a central actor in studies and project completion, through accumulated experiences, helping beneficiaries, regardless of the size of their projects, to reach the level of their aspira...
Prancūzija, Roubia
...subtilus, subtilūs juodųjų serbentų aromatai, subtilūs vyšnių aromatai, dosnūs raudonųjų vaisių aromatai. Burna Intensyvi, šilkinė, lengvi juodųjų serbentų natų, dosnūs vyšnių natų, dosnūs raudonųjų vaisių natų, elegantiški taninai, subtilūs taninai, apvalus, struktūruotas kūnas, gera intensyvumas, ilgas išlieka. Maisto ir vyno derinimas Keptos raudonos mėsos, Baltos mėsos, Plunksniniai žvėrys, Paukštiena, Karvės sūriai Patiekimo temperatūra: 16° - 18° Spalva: Raudona Veislė: Grenache, Mourvèdre, Syrah Alkoholis: 14,5% Talpa: 75 cl (Butelis)...
Prancūzija, Saint-Etienne
...Pasterizuoto karvės pieno mėlynas sūris, jo masė balta, lygi, su skylutėmis ir pelėsiu. Jo tekstūra yra smulki ir tirpstantis, tvirtas, nelipnus. Jo aštrus skonis, būdingas mėlynajam sūriui, pagerins jūsų patiekalų skonį; pica, salotos, padažai arba kaip priedas.
Italija, Marciano Della Chiana
...Pekorino sūris su kriaušių aromatu. Svoris: 350 g. Produktas supakuotas vakuume. Charakteristikos: Akytas, labai trapus su ryškiu kriaušių skoniu. Organoleptinės savybės: Brandinimas: apie 60 dienų. Forma: dubenėlio formos. Ingredientai: Pasterizuotas karvės pienas, pasterizuotas avies pienas, kriaušių aromatas (min 1%), druska, rūgštys, fermentai. Apdorotas aliejaus plutoje. Pluta nevalgoma. Laikymo sąlygos: Laikyti vėsioje ir sausoje vietoje. Vidutinė galiojimo trukmė: 120 dienų.
Ispanija, Madrid
...Sūriai, pagaminti unikalioje aplinkoje, esančioje Leonos kalnuose, prie Pikos de Europa. Gyvuliai - karvės, ožkos ir avys - kurie gamina visų mūsų sūrių pagrindą, maitinasi nuostabiais pievomis ir yra lydimi būdingos šios srities klimato. Aplinkos temperatūra ir drėgmė yra ideali sūrių brandinimui, siūlanti labai aukštos kokybės galutinį produktą. Būtent todėl gamta yra visų mūsų sūrių kokybės...
Turkija, Istanbul
...6–18 mėnesių laikotarpiu brandinamos Ariste karvių sūrio istorijos slepiasi senose kalendoriaus lapuose. Metaliniuose induose brandinami sūriai kiekvienas yra tarsi naujagimis, kai jie yra pagaminti. Laikui bėgant jie subręsta ir kiekvienas įgyja savitą skonį.
... specialitetus, praturtintus žolelėmis ir prieskoniais, įskaitant mūsų neprilygstamą šedevrą, Truffle Cheese Tartufo, pagamintą iš karvės arba ožkos pieno. Mes taip pat esame žinomi dėl mūsų Pesto Tradizionale ir Pesto Piccante. Galite peržiūrėti visą mūsų asortimentą mūsų svetainėje. Be to, galime pasterizuoti pagal užsakymą. Jei nerandate to, ko ieškote, arba turite unikalų recepto idėją, mielai...
Populiarios šalys šiai paieškos frazei

europages programėlė yra čia!

Naudokite mūsų patobulintą tiekėjų paiešką arba kurdami užklausas naudokite naują „europages“ programėlę pirkėjams.

Atsisiųsti iš „App Store“

App StoreGoogle Play