Italija, Misano Adriatico
..."MONTANARI E GRUZZA Parmiggiano Reggiano DOP di bruna 60 mėnesių" turtingas ir intensyvus skonis. Pagamintas iš 100% gryno itališko karvės pieno, brandintas 60 mėnesių, šis 1 kg sūrio ratas yra tikras malonumas jūsų skonio receptoriams. Puikiai tinka tarkuoti ant makaronų arba mėgautis vienam."...
Italija, Martina Franca
...Caciocavallo Piccante yra metų brandintas sūris, pasižymintis ryškiai aštriu skoniu ir gausybe aromatų bei kvapų. Pagamintas iš viso karvės pieno, jis turi lašo formą su galvute ir ploną, lygų plutą. Pirmiausia minkšta masė su laiku tampa tvirta ir dribsniška, ilgėjant brandinimo laikui. Skonis yra aromatingas ir malonus, su saldumu, kuris stiprėja iki aštrumo pažengus brandinimui. Šis sūris puikiai tinka tiems, kurie ieško intensyvios ir nepamirštamos skonio patirties.
Italija, Fidenza
Bertelli Formaggi S.r.l., esanti rinkoje jau keturias kartas, siūlo puikios kokybės brandintus ir šviežius sūrius. Esame daugelio Europos įmonių, tiekiančių ne tik 12 mėnesių iki 60 mėnesių brandintą "Parmigiano Reggiano", bet ir tradicinius itališkus ožkų ir avių sūrius, orientyras. Taip pat esame tiekėjai tipiniams mėsos gaminiams, tokiems kaip "salame", "fiocchetto", "mortadella", "Prosciutto d...
...Nepaliestose pievose Kampanijos regioneje auginamos atrinktos karvės, kurių skanus pienas suteikia gyvybę karvių mozzarella. Tai labai šviežias sūris, gaminamas iš tempimo tešlos, labai panašus į bufalo mozzarella tiek gamybos procesu, tiek išvaizda. Jis yra perlų baltumo, o jo minkštas vidus atskleidžia labai ploną sluoksniuotą tešlą. Karvių mozzarella turi švelnų skonį, tačiau tuo pačiu metu...
Italija, Noci
Ignalat pieno gamykla yra vidutinė šeimos valdoma įmonė iš Puglijos, veikianti rinkoje nuo 1948 metų ir specializuojanti pieno produktų gamyboje, naudojant tik atrinktą Puglijos karvės pieną. Ignalat gamina įvairių rūšių pieno produktus: šviežius, rūkyptus, brandintus ir įvairias tradicines Puglijos specialybes, tokias kaip mozzarella nodino ir treccia, burrata, natūraliai rūkyta burrata, burratos...
Italija, Marciano Della Chiana
...Pekorino sūris su kriaušių aromatu. Svoris: 350 g. Produktas supakuotas vakuume. Charakteristikos: Akytas, labai trapus su ryškiu kriaušių skoniu. Organoleptinės savybės: Brandinimas: apie 60 dienų. Forma: dubenėlio formos. Ingredientai: Pasterizuotas karvės pienas, pasterizuotas avies pienas, kriaušių aromatas (min 1%), druska, rūgštys, fermentai. Apdorotas aliejaus plutoje. Pluta nevalgoma. Laikymo sąlygos: Laikyti vėsioje ir sausoje vietoje. Vidutinė galiojimo trukmė: 120 dienų.
100% Italia International Trade, siūlo savo klientams platų geriausių Italijos regionų produktų pasirinkimą: D.O.P. bufalo mozzarella, bufalo ir karvės sūriai, daržovės, marinuoti produktai, D.O.P. ekstra viergin alyvuogių aliejus, Bagnoli trumai, Gragnano makaronai, švieži makaronai, jūros gėrybės, nulupti pomidorai, kepiniai, picos produktai, mėsos gaminiai ir kt. Dėl gerai organizuotos logistikos ir daugiakalbės komandos, klientai gali pasinaudoti plačiu katalogu ir gauti prekes vieną ar du kartus per savaitę visoje Europoje, kaip tai vyksta Italijoje.
Italija, Sonnino
Francia Latticini S.p.A - Sonnino gamykla Sonnino gamykloje, veikiančioje nuo 1987 metų, gaminami: karvės mozzarella, rikota, sviestas, švieži sūriai, mozzarella Zarina. Francia I.L.C. s.r.l. - Pontinia gamykla Pontinia gamykla yra pirmoji įmonės pastatyta gamykla, kurioje gaminama bufalo mozzarella, rikota ir bufalo sviestas; ji yra Campania DOP bufalo mozzarella konsorciumo dalis. Francia...
Geriausios rankų darbo pieno specialybės, pagamintos iš karvės ir ožkos pieno.
Italija, Squillace
... geriausias produktas vis dar yra mūsų PECORINO SŪRIS (šviežias, pusiau brandintas ir brandintas), tačiau turime ir kitų žinomų tradicinių itališkų produktų. Visi mūsų sūriai gaminami iš aukštos kokybės ir natūralaus pieno.
Italija, Paina Di Giussano
... srityje. Žemiau pateikiami kai kurie produktai, kuriuos visada rasite mūsų parduotuvėje: Gorgonzola d.o.p. šaukštu ir riekelėmis, daugiau nei 30 skirtingų Gorgonzolos pagrindu pagamintų erborinatų; aukščiausios kokybės mėsos gaminiai, švieži sūriai iš Valsassina (LC), brandinti karvės ir ožkos sūriai, medus, džemai, vynai, kiaušiniai, šviežia makaronai, jogurtas, miltai, arbata, užpilai, sausainiai ir dar daug daugiau. Įžengti į mūsų parduotuvę ne tik malonu, bet ir būdas suprasti skirtumą tarp mūsų siūlomų rankų darbo produktų ir tų, kurie paprastai randami rinkoje.
Mes siuntiname visoje Europoje geriausius Sardinijos tradicinius produktus: Avies sūris; Karvės sūriai; Vynai (Cannonau, Bovale, Carignano, Cagnulari, Vermentino); Myrtų likeris; Tradiciniai saldumynai; Tradiciniai makaronai (Malloreddus, Lorighittas, Fregola). Mūsų klientai yra privatūs asmenys ir perpardavėjai. Greitas siuntimas!!
Italija, Cava De' Tirreni
Kasdienė DOP bufalo mozzarella, karvės pieno ir įdarytų rūšių gamyba...
Italija, Agropoli
100% Italia International Trade yra įmonė, kurios tikslas - propaguoti Made in Italy maistą pasaulyje Ho.Re.Ca. sektoriuje. Įmonė užsiima aukštos kokybės maisto produktų eksportu, pristatydama pasauliui Viduržemio jūros dietos sveikatingumo privalumus, platinant produktus per prekybą. Ypač svarbūs yra laukai, kur ganosi buivolai, karvės ar avys, nes didelis dėmesys skiriamas sūrių ir mocarelos...
Italija, Almenno San Salvatore
GAMYBA IR DIDMENINĖ PREKYBA karvės ir ožkos sūriu: Branzi, Formagella Valle Imagna, Delicapra...
Italija, Palagano
...Žemės ūkio įmonė "LE MACCHIE" įkurta 2004 metų rugpjūtį, mažame Modenos Apennino kaimelyje, šeimos valdomoje, ir apsupta žalumos, daugiausia augina Alpinių Camosciata ir Prancūzų Sannen pienines ožkas, tačiau taip pat turi ir kitų ūkio gyvūnų, tokių kaip: Karvės, Avys, Kiaulės, Vištos, Triušiai, Arkliukai ir Asiliukas. Įsikūrusi netoli Monte S. Giulia Pasipriešinimo parko, gamina ir parduoda...
Mūsų sūrinė gamina šviežius ir brandintus sūrius iš avies ir karvės pieno, naudodama šviežią pieną iš savo ūkio.
CasaFadda 1886 įgyvendina įkūrėjų idėją gaminti Sardinijoje ne tik tradicinius, bet ir ypač novatoriškus sūrius, atgaivindama rinką ir optimizuodama sektoriaus potencialą. Tikslas yra kvalifikuoti ir propaguoti kokybišką agroalimentarinę gamybos išteklių, būdingą Sardinijai. Gamina mėlynąjį sūrį ir picos sūrius, pagamintus iš avies pieno, saldžią avies rikotą, idealią cannoli puošimui, minkštus sūrius, pagamintus iš avies ir karvės pieno, be tradicinių pecorini sūrių. Kontaktai: el. paštas: casafadda1886@tiscali.it Tel: 079885031 faksas: 079885205...
... esmės padalinta į dvi dalis. Vienoje pusėje yra Anna ir mėsos parduotuvė su produktais iš Parmos, tokiais kaip San Giovanni šaltoji ir karštoji mėsos, produktai, kuriuos platina Noi Di Parma, tokie kaip Gorgonzola ir Taleggio. Avies ir karvės sūriai iš Sardinijos ir regioniniai sūriai, pjaustyti ir šviežios rikotos kiekvieną dieną. Kitoje pusėje yra ekologiškų produktų skyrius be palmių aliejaus, skirtas veganams, vegetariams, be glitimo celiakams, be pridėtinio cukraus ir be laktozės. Regioniniai produktai iš Toskanos ir Ligūrijos, tokie kaip Bologni medus. Laukiame jūsų atvykstant gausiai!
Populiarios šalys šiai paieškos frazei

europages programėlė yra čia!

Naudokite mūsų patobulintą tiekėjų paiešką arba kurdami užklausas naudokite naują „europages“ programėlę pirkėjams.

Atsisiųsti iš „App Store“

App StoreGoogle Play