...Patiekalas, pagamintas iš klasikinių ingredientų, sujungtų šviežiu ir viliojančiu paruošimu. Šis patiekalas, būdingas Egadi saloms, gaminamas iš geriausio tuno, praturtinto nepamirštamu saldžiarūgščių svogūnų skoniu. Tikras šuolis į didžiulius skonio jūras.
Italija, Formigine
...Mėlynė yra įvairių mažų krūmų, priklausančių Vaccinium genčiai, vaisius, priklausantis Ericaceae šeimai. Mėlynės žinomos dėl savo tamsiai mėlynos arba violetinės spalvos, saldaus ir šiek tiek rūgštaus skonio bei išskirtinių maistinių savybių ir naudos sveikatai.
Italija, Moio Della Civitella
... dėl savo saldaus skonio ir kreminės konsistencijos, yra šios skanios kremas žvaigždė. Ekstra vierginio alyvuogių aliejus, gautas iš įmonės alyvmedžių, yra dar vienas pagrindinis ingredientas, suteikiantis produktui unikalų skonio profilį. Auksinės svogūno, žiupsnelio druskos ir šalto spaudimo citrinos sulčių prisilietimas užbaigia receptą, sukuriant tobulą skonių pusiausvyrą. Kiekvienas moliūgų kremo stiklainis yra pagarbos ženklas mūsų žemei: Cilento.
Italija, piano di sorrento (na)
...„Arance Tarocco Gallo“ yra viena iš labiausiai vertinamų raudonųjų apelsinų veislių, žinoma dėl savo saldaus skonio ir būdingos raudonos minkštimo pigmentacijos. Šie apelsinai išsiskiria plona ir tvirta žieve, oranžinės spalvos su raudonais atspalviais, todėl juos lengva nulupti. Minkštimas yra be sėklų ir siūlo saldų bei malonų skonį, dėka ypatingo cukrų ir rūgščių balanso. „Tarocco Gallo“ yra...
...Ilgas geriausių Arabica kavų iš Peru, Indijos ir Brazilijos paieškos ir atrankos procesas, skrudinamas absoliučiai tiksliai, kad sukurtų „idiliją“ ir leistų sau akimirką įvertinti gyvenimą per puodelį kavos. Evokatyvi mišinys, turintis labai mažą rūgštingumą, saldaus, rafinuoto ir aromatingo skonio, puikiai išryškėjęs puodelyje su riešutų ir raudonųjų vaisių aromatinėmis natomis.
... minkštimo storį; juose yra likopeno ir natūralių antioksidantų. Renkami kekėmis, Piccadilly pomidorai turi vienodą dydį ir patenkinamą po derliaus laikymo, su vaisiais, gerai prilipusiais prie stiebo. Piccadilly pomidorai labai vertinami virtuvėje dėl lengvumo ruošiant padažus, taip pat puikiai tinka salotoms dėl savo skanaus ir saldaus skonio. Pakuotė: 500 g...
Italija, Dorgali
...Pecorino Iriai išsiskiria savo nepakartojama lygiomis juodomis žieve, tikru unikalumo simboliu sūrių pasaulyje. Viduje, kompaktiška balta masė atskleidžia intensyvų aromatą ir skonį, kuris svyruoja nuo maloniai saldaus, kai sūris jaunas, iki maloniai aštraus, kai bręsta. Šis skonio perėjimas akcentuojamas naudojant avinėlį, kuris suteikia sūriui ryškų ir originalų skonį. Su savo kompaktiška...
...Ginsengo kava BE laktozės 1 kg talpos aromatą saugančiuose induose Ginsengo kava be laktozės yra tirpios miltelių formos, saldaus ir švelnaus skonio. Be to, tai yra produktas be glitimo. Be GMO. Be hidrintų riebalų. Ginsengo kava be pieno yra labai paklausi tiek baruose, tiek namų vartojimui. Ji gali būti naudojama su dozatoriumi arba tiesiog sumaišyta su karštu vandeniu. Indelyje yra matavimo šaukštelis, skirtas dozuoti puodelius; rekomenduojama naudoti 11 g produkto kiekvienam 40 ml vandens.
Italija, Arquà Petrarca
...Aukštos kokybės ekstra vieras alyvuogių aliejus, spaustas šaltai, intensyvios žalios spalvos su auksiniais atspalviais. Ryškus ir ilgai išliekantis skonis, maloni vaisių ir žolelių natų harmonija, subtilus saldaus ir aštraus poskonio balansas. Puikiai dera su subtilaus skonio patiekalais, žemės ar jūros šviežiais produktais.
Italija, Acerra
...Arabikos mišinys 100% Arabikos mišinys. Šviesiai ruda crema. Apvalus, turtingas, vaisinis. Vidutinio skrudinimo. Sukurtas patenkinti subtiliausius skonius, šis daugiausia arabikos mišinys pasižymi šviesesne ruda spalva. Pirmasis skonis atskleidžia švelnumą ir minkštumą, lydimus aromatinio ir kvapnaus, beveik saldaus, bet tuo pačiu metu šiek tiek rūgštaus skonio. Caffè Cortese kapsulės, suderinamos su Nespresso MIŠINYS: ARABIKA...
Italija, Riesi
...medinis ir porėtas, viduje turi vieną ar du balto atspalvio sėklas – turtingas aliejaus ir saldaus arba kartoko skonio, padengtas plona ruda plėvele. Migdolai, kuriuos gamina Agri Cereal Mandorle, yra aukštos kokybės, dėka rimtumo ir kompetencijos, kuriomis pasižymi įmonė, veikianti visoje šalyje jau daugelį metų. Sicilijos tradicijos kokybė.
Italija, Marciano Della Chiana
... spalva. Dėl sultingo ir pilno skonio jis puikiai tinka tiek vienas, tiek su šokoladu. Puikiai dera su brandintais sūriais. Formatas: 0,5 l. Vyno tipas: Pasito. Metai: 2019. Šalis: Italija. Regionas: Toskana. Vynuogės: 100% Aleatico. Brandinimas: 6 mėnesiai mažose medinėse statinėse - 6 mėnesiai butelyje. Spalva: Intensyvi rubino raudona. Aromatas: Braškė, Džiovinta slyva, Laukinė rožė. Temperatūra: 12° C. Idealiai tinka: Šokoladui, brandintiems sūriams.
Italija, MILANO
... jis patiekiamas su cukraus pudra, primenančia sniegą, todėl jis tampa kalėdinių švenčių simboliu. Jo paruošimas reikalauja ilgos fermentacijos, kuri prisideda prie jo minkštos tekstūros ir išskirtinio skonio. pakuotės po 9x2 vnt., 1 paletė = 10 pakuočių, galiojimo laikas 30/04/25...
Italija, Forli'
...Kava su pilna kūno struktūra, saldaus, vaisinio ir sausainių skonio. Atskira skrudinimas išryškina vaisinius tonus ir rūgštingumą, todėl ji saldi ir tiršta.
...nuolat papildomą naujų skanių pasiūlymų asortimentą, kuris bet kuriuo paros metu paverčia Basile produktą „saldaus“ jausmo, kurį verta paragauti. Dėka sukauptos patirties, Antonio Basile parodė, kad vis geriau sugeba dozuoti kiekvieną elementą, nuo ingredientų turtingumo ir natūralumo iki jų pakuočių praktiškumo, sukuriant nepakartojamas tradicijos, skonio ir kokybės sintezes, kurios kiekvieną jo produktą padaro praktiškai unikaliu: saldus malonumas, kurį galima dalintis su brangiausiais žmonėmis.
...tokiomis kaip „Leccino“, „Frantoio“ ir „Dolce Agogia“. Šios organoleptinės savybės dar labiau išryškėja pagal auginamos žemės tipą, jos auginimo metodus, dėmesį, skiriamą laiku malimui, ir, žinoma, klimatą. Iš tiesų, vidutinės žemos rudens sezono temperatūros skatina oleino rūgšties susidarymą alyvuogėse. Alyvmedžių lapai naudojami pagal senovinį Viduržemio jūros receptą, pritaikant rankų darbo paruošimo metodą, gaminamas Olivetum, kartus, saldaus skonio gėrimas, pagamintas iš alyvmedžių lapų ir citrusinių vaisių žievelių.

europages programėlė yra čia!

Naudokite mūsų patobulintą tiekėjų paiešką arba kurdami užklausas naudokite naują „europages“ programėlę pirkėjams.

Atsisiųsti iš „App Store“

App StoreGoogle Play