Italija, Giuliano
...Miltai "00", vanduo, motinos mielės (natūralios mielės iš minkštųjų kviečių miltų tipo 0, mielės, salyklinių grūdų miltai), druska, pomidoras, mozzarella, ekstra virgin alyvuogių aliejus, saulėgrąžų aliejus.
Italija, Guardiagrele
Įkurta 2011 metais Abrucijoje, Italijoje, Promix Srl yra svarbus žaidėjas pusgaminių kepimo, konditerijos ir picerijų sektoriuje, derinanti amatininkų tradicijas ir technologinę inovaciją, kad pasiūlytų aukščiausios kokybės produktus. Mūsų pusgaminiai yra kuriami etiniu požiūriu, naudojant natūralius ir tvarius ingredientus, užtikrinant švarią etiketę, kuri atitinka vis didėjančius vartotojų skaid...
Italija, Milano
Įkurta 2023 metais Milane, tačiau turinti daugybę metų patirties šioje srityje, AGRI FAST-FOOD yra referencinė vieta aukštos kokybės itališko kavos mėgėjams. Su aistra autentiškam kavos skoniui, mes dirbame kavos ir jos produktų gamybos bei platinimo srityje, skirtuose barams ir restoranams. Siūlome platų kavos mišinių ir formatų asortimentą, kad patenkintume visus skonius ir poreikius. Mūsų prod...
Italija, Ardea
... dažniausiai naudojamiems daiktams šiame sektoriuje, šepetėliams ir šukoms. Tirpalas yra antistatinis. Jo įvairių biocidinių agentų mišinys užtikrina, kad Spray būtų efektyvus prieš Gram-teigiamus ir Gram-neigiamus bakterijas (Staphylococcus sp., Staphylococcus aureus meticilinui atsparus - MRSA, Enterokokai), mieles (Candida), virusus (HIV, HBV, HCV, Adeno ir Polio virusus) ir mikobakterijas arba rūgštims atsparius bacilus (Mycobacterium tubercolosis). Savybės Nuoroda:PSB070...
Italija, Madone
... Biosprint®? Ruminantams ir monogastrikams BIOSPRINT® sukuria svarbius ir naudingus pokyčius rumeno ir žarnyno aplinkoje. BIOSPRINT® pasirenka ir skatina geriausią florą labai efektyviam virškinimo procesui ir teigiamai mikrofloros kolonizacijai. Sveiki gyvūnai yra kiekvieno ūkininko pagrindas. Mūsų gyvos mielės yra natūrali ir saugi sprendimas, tinkantis tiek konvenciniam, tiek organiniam sektoriui.
Italija, Salerno
... laboratorijos, biurai, mokyklų klasės, vaikų darželiai, tualetai, liftai, maisto sandėliai, mažos vietos su vidutiniu žmonių srautu ir didelėmis taršos apkrovomis. PHOTO4ALL sugeba dezinfekuoti orą ir paviršius, skaidydamas kenksmingas medžiagas, paprastai esančias aplinkoje, ir neutralizuodamas nemalonius kvapus. Sumažina: virusus, bakterijas, pelėsius, mieles, VOC, PM2,5 ir PM10.
.../kg Bendras DDT Max. 0.05 mg/kg Kiti pesticidai (individualūs) Max. 0.01 mg/kg PCB’s Max. 0.01 mg/kg Tikrinti šių metalų buvimą: Kadmis Max. 0.02 mg/kg Gyvsidabris Max. 0.05 mg/kg Varis Max. 0.05 mg/kg Arsenas Max. 0.10 mg/kg Švinas Max. 0.10 mg/kg Nikelis Max. 0.20 mg/kg Geležis Max. 0.100 mg/kg Mikrobiologinės savybės. Šie analizai atliekami periodiškai: Bendras gyvybingų ląstelių skaičius <1000/gr. Salmonella neigiamas/25gr. Lipolitiniai m.o. < 10/gr. Mielės < 10/gr. Pelėsiai < 10/gr. Enterobacteriaceae max 10./gr. E-Coli < 3/gr.
...Supakuota tinklelyje Ingredientai: Minkštas kvietinių miltų tipas '0' – Sviestas – Razinos – Migdolai – Švieži kiaušiniai (trynys) – Cukrus – Medus – Druska – Mielės – Aromatai – Įdaras su migdolų pasta.
Italija, Barletta
... plieniniuose rezervuaruose, naudojant atrinktus mieles apie 10 dienų 24-26°C temperatūroje ir maceracija ant odelių. Po to vyksta galutinė presavimo procedūra su minkštais presais ir malolaktinė fermentacija plieniniuose rezervuaruose. Vynas brandinamas prancūziškose ir amerikietiškose ąžuolo statinėse 18 mėnesių.
Italija, Cadorago
Sacco System yra tarptautinis biotechnologijų centras maisto, nutraceutikos ir farmacijos inovacijoms, sudarytas iš keturių įmonių: 1) Caglificio Clerici (įkurtas 1872 m.) gamina miltelius, pastą ir skystą raugą ir yra rinkos lyderis fermentų sektoriuje. 2) Sacco gamina pieno rūgšties bakterijas, maisto papildus ir starterių kultūras maisto fermentacijai, ypač sūriams ir pieno produktams. Labora...
Italija, altamura
... atitiktų įmonės puikumo standartus. Pagaminta ir supakuota pagal teisės aktų reikalavimus. RAUDONOS PIZZA PAGRINDAS SU POMIDORU Ingredientai: Smulkinta kietųjų kviečių miltai, vanduo, bulvių krakmolas, jūros druska, ekstra viergino alyvuogių aliejus, mielės, sojos lecitinas. Pomidorų padažas. Sudėtyje yra glitimo.
Italija, Acate
...Turimi mielės ir dumbliai leidžia greitai sporuliuoti mikroorganizmų pagrindu pagamintus produktus (RUSTOP, MATAFLY ir kt.). Šie komponentai taip pat turi poveikį augalui, dėl ko pagerėja šaknų vystymasis, žydėjimas ir vaisių didėjimas, taikoma tiek fertirigacijos, tiek lapų purškimo būdu.
Atitinkantys produktai
MULTIACTION MYCO
MULTIACTION MYCO
Kiti produktai
RUSTOP
RUSTOP
Italija, Marcianise
...Ingredientai: Vanduo, cukrus, alkoholis iš žemės ūkio kilmės, nugriebto pieno milteliai, aromatai, baba gabalėliais. Baba gabalėliais: Kvietiniai miltai (KVIEČIAI) Tipo "0," kiaušiniai, augalinė margarina, be hidrintų riebalų, sudarytų iš augalinių aliejų ir riebalų (palmių ir saulėgrąžų), vanduo, rūgštingumo reguliatorius E330, aromatai, cukrus, druska, natūralūs mielės. Gali būti pėdsakų riešutų. Sudėtyje yra alergenų. Tūris 17%...
Italija, Bronte
...Ingredientai: kvietinių miltų tipo "O", pasterizuotas kiaušinio trynys, sviestas, fruktozė, cukrus, natūralus raugo milteliai (kviečiai), emulsiklis E471, viso pieno milteliai, alaus mielės, druska, aromatai. Įdaras: cukrus, 30% lazdyno riešutų pasta (kepti ir rafinuoti lazdyno riešutai), augaliniai aliejai ir riebalai (palmių, palmių šerdys), aliejai (saulėgrąžų), nugriebto pieno milteliai...
Italija, Guidonia
...Puslapyje nurodytos kainos yra mažmeninės. Ingredientai: Čili pipirai 44%, saulėgrąžų aliejus, tunas 16%, duona (minkštųjų kviečių miltai „00“), vanduo, natūralūs mielės, kaparai, bulvių krakmolas, petražolės, vyno actas, druska. Rūgštingumo reguliatoriai: Pieno rūgštis, citrinos rūgštis. Pakuotės: Stiklainis ml. 314 / 580 / kg 1062 / kg 3100. 30% nuolaida nuo didmeninės kainos. Prašome prašyti kainyno.
... vaisių tyrės gamybai, ypač obuolių, kriaušių, persikų ir abrikosų, kurios gali būti išlaikytos natūralioje būsenoje arba koncentruotos. Gamename mašinas džemų ir konservų gamybai. Mūsų nauja produktų linija, skirta lapinių daržovių transportavimui ir apdorojimui, ypač tinka smėlio ir šiukšlių pašalinimui. Naudojant specialią technologiją, datulių apdorojimo procesai leidžia gauti mieles, alkoholį ir...
Italija, Milano
ORGANINĖ-VEGANŲ-ŽALIOJI BIOTECHNOLOGIJA iš Milano. Įkvėpti natūropatijos principų ir holistinių požiūrių, sustiprintų novatoriškomis Žaliosios Biotechnologijos technikomis, OLGA COLA Milano siūlo naują požiūrį į dermokosmetinius gydymus, skirtus suaugusiųjų ir vaikų jautriai odai. Enzimai, Bakterijos, Mielės yra nauja ekologiška riba, leidžianti gauti formules, kurių klinikinis efektyvumas yra...
Italija, Valiano Di Montepulciano
... fitoterapinėmis arbatomis, taip siekiant padidinti floros ir faunos biologinę įvairovę vynuogyne ir sustiprinti natūralią vynmedžių gynybą. Vyninimo procese, kai tik įmanoma, naudojami vietiniai mielės, o intervencijos atliekamos kuo mažiau, kad kiekvienas vynas natūraliai rastų savo kelią ir išsaugotų kiekvieno vynuogių derliaus savybes. Galutinis kiekvieno vyno mišinys nustatomas tik po brandinimo proceso.
Italija, Thiene
...bei „pagal užsakymą“ sukurtų kultūrų, skirtų tik savo klientams, kūrimo. Pieno ir sūrių sektoriuje teikia vietinius fermentus, atrinktus sūrių DOP gamybos zonose, taip pat fermentus jogurtui, sviestui ir fermentuotiems pienams, skystas pelėsių kultūras ir mieles. Mėsos produktų sektoriuje siūlo vietines kultūras saldžiai mėsai, susijusiai su itališka tradicija, kultūras su specifiniu anti-Listeria poveikiu, kultūras su dideliu rūgštėjimo greičiu, apvalkalų pelėsius. Kilmės kultūros duonai.
Italija, Ortona
Įmonė essedielle užsiima biotechnologijų, pagalbinių medžiagų ir priedų projektavimu, gamyba ir prekyba vyno, gėrimų ir maisto pramonėje. essedielle siūlo vyno gamintojui visą spektrą mielių LSA formatu (aktyvios sausos mielės), kuris yra naudingas šiuolaikinėje vyno gamyboje, taip pat maisto produktus ir aktyvatorius, sukurtus patenkinti mielių metabolinius poreikius, užtikrinant reguliarias ir...
Italija, San Vendemiano
... pateiktus mėginius, siekiant išbandyti ir palyginti įvairius vyninimo metodus ar vyninimo produktus, tokius kaip mielės, maistingosios medžiagos, stabilizatoriai ir įvairūs pagalbiniai produktai. Įmonė taip pat siūlo taikomosios mokslinių tyrimų paslaugas, bendradarbiaudama su Padujos universitetu – Vynininkystės skyriumi; naujų fermentų, biologinių mikroorganizmų, baltymų, stipriklių, trąšų, maistingųjų medžiagų, aiškinamųjų medžiagų, aromatizatorių, mielių paieška vyninei, norinčiai išsiskirti naudojant vietinius produktus.
Italija, Conversano
Įmonė, turinti daugiau nei penkiasdešimties metų tradiciją ir patirtį, yra referencinė įstaiga konditerijos mielių sektoriuje. Mūsų specifinis žinios, kurios mus daro autoritetingais, yra linija, sudaryta iš amonio bikarbonato (žinomo kaip mielės kepiniams) ir vyno akmens, produktai, kuriuos pradėjome prekiauti pirmieji nuo šeštojo dešimtmečio vidurio. Mūsų patirtis šioje srityje taip pat leido...
Italija, Atena Lucana
... partnerius rinkoje, nuo miltų iki pusgaminių, šokoladų ir kitų produktų. Pas mus rasite Sipral Padana produktus, Laped cukraus asortimentą, geriausius šokoladus, Zeus mieles, Progeo ir Selezione Casillo miltus, taip pat įvairių supakuotų produktų, kuriuos galite pasiūlyti savo parduotuvėje. Laukiame jūsų kiekvieną dieną nuo pirmadienio iki šeštadienio nuo 9:00 iki 19:00 mūsų patalpose. Dėl bet kokios informacijos galite skambinti, apsilankyti mūsų svetainėje www.futurabakery.it arba skambinti mūsų fiksuotu telefonu ir susitarti dėl susitikimo su mūsų pardavėju ar pristatymo darbuotoju.
Italija, Cornegliano Laudense
Įkurta aštuntajame dešimtmetyje, įmonė nuolat tobulėjo, dėka nuolatinio darbuotojų įsipareigojimo, siekiančio nuolat ieškoti sprendimų, atitinkančių specifines technologijas, skirtas nuolat gerinti pieno produktus, gerbiant tradicijas ir unikalumą. BIOTEC FERMENTAI S.R.L užtikrina platų pieno rūgšties fermentų asortimentą, galintį patenkinti visas minkštųjų, brandintų, tempimo ir fermentuoto pieno...
Italija, Oderzo
Atecnos produce lieviti vivi allo stato liquido o di crema utilizzando un processo di moltiplicazione completamente naturale. L’esperienza e l’attenzione di Atecnos verso i processi naturali hanno consentito lo sviluppo di una tecnologia produttiva unica, che prevede la totale assenza di sostanze chimiche estranee ai processi naturali di crescita e moltiplicazione del lievito. Le caratteristiche e...
Italija, Seriate
Žemės ūkio ir gyvulininkystės produktų importas, eksportas ir prekyba, tokiais kaip grūdai, kviečiai, miežiai, kukurūzai, avižos, rugiai, baltymų miltai, aliejiniai sėklos, trąšos, probiotikai ir mielės.
Italija, Castiglione Falletto
Mielės ir žaliavos kepimui ir konditerijos gaminiams...
Italija, Ozzano Dell'emilia
Mielės saldiems ir sūriems Kremų paruošimas Pudingų paruošimas - Bulvių krakmolas Kartus ir saldintas kakava Vanilės cukrus ir miltelinis cukrus...
Italija, Tortona