Įkurta 1918 m., specializuojasi alaus, vyno ir sidro uždaryme. Mes gaminame aglomeruotus kamščius, natūralius kamščius, vyno kamščius, alaus kamščius, sidro kamščius ir techninius kamščius. Mūsų natūralus arba užpildytas kamštis yra 100% natūralus ir idealiai tinka vynui. Aglomeruotas kamštis puikiai tinka sidro uždarymui. Taip pat siūlome visą vaisių vyno gamybos ir vyno produktų įrangą, tokią ka...
Belgija, Anderlecht
...Fermentatorius su raugu Tradilevain 220L JAC TL220 Prezentacija raugo fermentatoriaus „TradiLevain“ iš JAC Būtinas profesionalios kepyklos mašinų sąraše, raugo fermentatorius leidžia gaminti ir laikyti natūralų skystą raugą, vietoj to, kad naudotų mieles. Jo kokybė tiesiogiai veikia duonos kokybę: reikia valdyti įvairius svarbius kintamuosius, tokius kaip struktūra, temperatūra ar brandinimo...
Belgija, Sint-Gillis-Waas
...De SANI-ZONE yra kompaktiškas, bet labai galingas ozono generatorius. Ozonas yra vienas galingiausių virusų ir bakterijų naikinimo agentų, randamų gamtoje. Jis taip pat naikina grybus, mieles ir nemalonius kvapus, tokius kaip tabako, naminių gyvūnų, maisto ir cheminių medžiagų. Ozonas yra dujos, galinčios patekti į kampus ir plyšius, kurie paprastai yra sunkiai valomi ar pasiekiami, todėl...
Belgija, Nivelles
... ruošiniuose, tokiuose kaip padažai, žuvies putėsiai, ryžių vynas, raudonas tofu, marinuoti daržovės, sūdyta mėsa ir kt. Anekdotas: Raudona ryžių mielė yra Kinijos farmacijos knygoje nuo Mingų dinastijos (1368-1644), ji buvo vadinama „ilgalaikio ryžių“. Aktyvioji raudonos ryžių mielės medžiaga yra monakolina K. Ryžiai, šios medžiagos šaltinis, pasauliniu mastu intensyviai auginami, ypač Kinijoje, todėl protinga pasirinkti raudoną ryžių mielę...
... subalansuotas mišinys buvo sukurtas tam, kad alui suteiktų būdingą baltųjų alaus skonį. Šis skonis tradiciškai gaunamas pridedant kelis prieskonius į virimo katilą ir kai kuriuos būdingus metabolitus, kuriuos gamina baltųjų alaus specialiosios mielės. Panašūs junginiai, kaip šie būdingi metabolitai, taip pat randami kai kuriuose specifiniuose prieskoniuose, esančiuose WB-MIX. Visi mišinio komponentai yra maisto klasės, 100% natūralūs ir jie nebuvo kontaktavę su jokiu tirpikliu, išskyrus CO2, kuris turi GRAS statusą (paprastai pripažintas saugiu maisto gamybai FDA) ir visiškai išgaruoja po ekstrakcijos...
Belgija, Mont-Saint-Guibert
... toliau skaidomi į fermentuojamus cukrus naudojant gluco-amilazę. Fermentacijos procese šie fermentuojami cukrai iš dalies aerobiniu būdu, tačiau daugiausia anaerobiniu būdu, yra paverčiami Saccharomyces cerevisiae (mielės) į biomasi ir etanolį; cukrų turinčios žaliavos, tokios kaip cukranendrės, gali būti tiesiogiai tiekiamos į fermentaciją po smulkinimo. Pirmyn proceso grupės: - Sandėliavimas - Valymas - Malimas / Smulkinimas - Mashing - Skystinimas - Sacharifikacija - Fermentacija (partinė arba nuolatinė)...
Belgija, Gent
Algist Bruggeman gamina kepimo mieles, tiek tradicinėms, tiek pramoninėms kepykloms, taip pat ir namų kepėjams. Kepimo mielės parduodamos šviežios, skystos arba sausos formos. Mes esame Belgijos įmonė, įsikūrusi Gentės kanalo zonoje. Algist Bruggeman nuo savo įkūrimo 1949 metais tapo pirmaujančiu kepimo mielių gamintoju. Remdamiesi ilgamete patirtimi, sukūrėme stiprią produktų žinias ir procesų...
Belgija, Gembloux
THT atrenka ir gamina mikroorganizmus, tokius kaip pieno rūgšties bakterijos (Bifidus, Lactobacillus, Streptococcus, ...) ir kitas mieles (Saccharomyces boulardii, ...). Pagrindinės naudojimo sritys: Probiotikai: maisto papildų gamyba, siekiant subalansuoti žarnyno florą, stimuliuoti natūralią gynybą ir kitoms gastroenterologijos, ginekologijos ... taikymams. Maisto ingredientai: starterių...
Belgija, Lambermont
Malterie du Château® džiaugiasi galėdama jums pasiūlyti išskirtinę tradicinių ir specialių miežių asortimentą, skirtą Pilsner tipo alui, iki baltųjų, abatų ir ekologiškų alaus rūšių. Malterie taip pat siūlo kapsules, alaus stiklines, valymo produktus, apynius, mieles, prieskonius, cukrų…...
Belgija, Marche-En-Famenne
Tomega sa, jūsų partneris pieno transformacijoje ir vertinime. Mes tiekiame įrangą ir medžiagas profesionalams, amatininkams, mokykloms ir privatiems asmenims. Mes informuojame ir padedame pasirinkti geriausią įrangą pagal jūsų poreikius. Mes turime visą mašinų asortimentą, visiškai pagamintą mūsų dirbtuvėse. Sūrio gaminimo aparatas, sūrio presas, termosegiklis, nuvarvėjimo stalas, stalas, lentyna...
Enzimų sistema prieš infekcijas (Sea-i®) yra natūralus technologinis priedas, slopinantis gramteigiamas ir gramneigiamas bakterijas, taip pat mieles ir pelėsius. Dėl savo slopinančio poveikio Sea-i® leidžia pailginti galiojimo laiką ir išlaikyti nuolatinę organoleptinę kokybę pieno produktams, šviežiai žuviai, vaisių sultims, skystiems kiaušiniams ir kt.
Belgija, Gembloux
Veikdama biotechnologijų sektoriuje (fermentacijos pramonėje), Artechno daugiausia gamina: - mieles (pvz., Saccharomyces sp.) - pelėsius (pvz., Aspergillus sp.) - bakterijas (pvz., Bacillus sp.) - mikrobiologinius ir augalinius ekstraktus (ypač fermentus, metabolitus). Šie biologiniai ingredientai nėra genetiškai modifikuoti ir skirti, be kita ko, „sveikatos produktų“ sektoriui (maisto papildams).
Belgija, Irchonwelz
La Brasserie des Géants derina tradicijas ir technologijas, kad gamintų aukštos fermentacijos alų, turtingą skonių ir atitinkantį griežčiausius kokybės ir maisto higienos standartus. Alus: Gouyasse Tradition, Gouyasse Triple, Saison Voisin, Urchon, Ducassis. Mūsų alus gaminamas tik iš kokybiškų žaliavų (maltas, apyniai, grynas vanduo ir mielės). Jis yra visiškai natūralus ir neturi jokių priedų. Pakartotinė fermentacija buteliuose arba statinėse suteikia jam 100 % natūralų burbuliuką.
Belgija, Poperinge
Mūsų principai: Mūsų aluje naudojama tik mūsų pačių apynių ūkio apyniai. Visi mūsų alūs yra gaminami mūsų pačių alaus darykloje. Visi mūsų alūs yra 100% ekologiški. Mūsų specialūs alūs gaminami tradiciniu Belgijos būdu, naudojant tik geriausią miežių salyklą, Belgijos apynius, mieles ir vandenį. Mes naudojame tik žaliavas, gautas iš ekologiškos žemdirbystės: jos yra pilnos skonio ir auginamos gerbiant gamtą bei natūrinius ciklus.
Belgija, Tessenderlo
...konditeriams ir specializuotoms duonos parduotuvėms, tokius kaip miltų rūšys; cukrus; mielės; perdirbama pieno ir kiaušinių produkcija; sviestas ir riebalai; duonos gerinimo priemonės; rišikliai; šokoladas ir dekoratyviniai figūrėliai bei puošmenos; razinos ir konservuoti vaisiai; įdarai ir užpilai; riešutai ir sėklos; šaldyti produktai; makaronai; duona, duonos ingredientai, batonai, bandelės...
Belgija, Antwerpen
... žiedadulkes, pelėsius, mieles, dulkes, alergenus ir kvapus, o atsižvelgiant į koronaviruso pandemiją, dabar padedame įmonėms saugiai atnaujinti veiklą darbuotojams ir klientams. Įrenginys gali veikti savarankiškai arba gali būti nustatytas 3 skirtingoms greičio nustatymams, kad per valandą išvalytų 300-560 m3 oro; UVC šviesa įrenginyje nuolat veikia filtrą, taip sunaikindama potencialiai kenksmingus...