Italija, Goito
...betonas, plienas, stiklas, medis, marmuras, plytelės, akmenys ir kt. Tvirtinimas, klijavimas ir jungčių, ryšių ir kt. pritvirtinimas. Elastingų juostų tvirtinimas hermetiškoms siūlėms, Elastotex. Medinių galvų rekonstrukcija, įtrūkimų remontas, trūkstamų geometrijų atkūrimas ant įvairių atramų. Paviršiai, ant kurių bus taikoma, turi būti tinkamai paruošti ir pakankamai atsparūs: be dulkių, riebalų...
Italija, Capo D'orlando
... rugsėjo. NAUDINGI POVEIKIAI Žaliojo citrino savybės yra įvairios: pavyzdžiui, pradėti dieną su citrinos sultimis suteikia puikių privalumų, jos turi didelį vitamino C kiekį, yra mažai kalorijų (apie 29 kcal 100 gramų) ir beveik visiškai be riebalų. Maistinėmis savybėmis yra: citrinos rūgštis, vitaminas C, kalis, beta-karotenas, luteinas ir zeaksantinas, kriptozantinas, limonenas, pinenas.
Italija, Fidenza
...50 mėnesių brandintas Parmigiano Reggiano turi stiprų, ryškų skonį, turtingą maistingųjų medžiagų ir mažai riebalų. Tai ideali sūrio pasirinkimas rafinuotiems skoniams ir lengvoms dietoms.
Italija, Forlì
...Einkornas yra grūdas, priklausantis javų šeimai, turintis mažai riebalų ir daug baltymų, idealus tiems, kurie laikosi mažai kalorijų turinčių dietų arba nori gauti tinkamą energijos dozę prieš sportinę veiklą. Perlo einkornas yra gaminamas Italijoje iš ekologiškų ūkių. Perlo einkornas skiriasi nuo neapdoroto dėl išorinio apvalkalo nebuvimo ir paprastesnio bei greitesnio virimo proceso, tačiau jis...
Italija, Milano
...IT - Šis tipinis pietų makaronų tipas kilęs iš instrumento, vadinamo "verpimo" (fuso), naudojamo kaip mezgimo adata. Apvyniojant tešlos siūlą aplink verpimo, gaunama tipinė forma. Raudonos lęšiai turi mažai nesotųjų riebalų ("gerųjų riebalų"), daug baltymų ir teikia daugybę naudos mūsų organizmui: juose yra puikus kiekis augalinių baltymų, angliavandenių, skaidulų, B grupės vitaminų ir mineralų...
...Unikalus produktas, gimęs iš patirties ir kruopštaus ingredientų apdorojimo. Dėl ypatingo ir garantuoto apdorojimo siūlome migdolų sulčių gėrimą, kurio tikras migdolų kiekis yra 6% arba 8%, su mažu sočiųjų riebalų kiekiu, tačiau su daug skonių ir kokybės. Be glitimo, be laktozės, be cholesterolio, su šiuo receptu neatsisakysite sveikų ingredientų. Produktas be konservantų ir su sumažintu aromatų naudojimu. Daugybė maistinių medžiagų džiugins jūsų gomurį ir kūrybiškumą.
...taip pat kepinių gamyboje. Pridėjus prie kitų be glitimo miltų, tešlos tampa elastingesnės ir lengviau apdorojamos. Tai maistingas produktas, turtingas vitaminais ir mineralais, turi mažai riebalų ir didelį polifenolių kiekį, galingų antioksidantų. ILCAR naudojami technologiniai procesai, pagrįsti tik mechaniniais ir šiluminiais apdorojimais, daro CHOCAR visiškai natūraliu produktu, be jokių cheminių priedų.
...Felino saliamis, tarp tūkstančių itališkų saliamų, yra saldžiausias, pagamintas su mažai druskos, grūdėto pipiro ir brandintas Parma kumpio slėnyje. Jis gaminamas tik iš sunkių itališkų kiaulių, pradedant nuo „trito di banco“ (liesos mėsos, be nervų ir su plonu riebalų sluoksniu), pirmiausia sumaltos vidutinio stambumo, tada sumaišytos su prieskoniais (druska, pipirai, šiek tiek balto vyno...
Italija, Savona
...Baltymų maistas ir koncentratai - Maisto juostos, sporto juostos - Šokoladiniai mažai kaloringiški batonėliai - Sriubos kubeliai be riebalų - Mažai kaloringiški gėrimai - Kuriame naujus ir specialius maisto produktus, pagal tarptautiniu mastu patentuotus procesus.
Italija, Amelia
...Roveja yra maža ankštinė daržovė, panaši į žirnį, o rovejos spalvotas kostiumas taip pat atsparus žemoms temperatūroms, ji auginama pavasarį ir vasarą ir nereikalauja daug vandens. Roveja yra labai baltyminga, ypač jei valgoma džiovinta, turi didelį angliavandenių, fosforo, kalio kiekį ir labai mažai riebalų. Rankinis derlius tikrai yra priežastis, dėl kurios ji išnyko, po traktorių atėjimo, 50...
Italija, Cerami
...Gyvūnai 4-6 mėnesių amžiaus, skerdimo svoris 200-250 kg. Biologinėje produkcijoje neleidžiama naudoti veršelių, kurie buvo šeriami tik pieno milteliais ir priverstinai anemizuoti. Mėsa mažai riebalų, švelni (mažai jungiamojo audinio), lengvai virškinama. JAUTIENOS Patinas, vyresnis nei 6 mėnesius, skerdimo svoris 600-700 kg. Mėsa vertinama ir brangi SCOTTONA arba MANZA. Patelė, 10-15 mėnesių...
Italija, Cavezzo
...tekstūrą ir skonį. Gerbiantis gerovę ir žemę, skanus, sultingas: tiesiog WOW! Paslaptis slypi amatininkų apdorojime, kuris viršija kitų "pramoninių" produktų ribas. Tekstūra, kuri sujungia žirnių tekstūrizavimo švelnumą su kukurūzų ir bulvių krakmolo struktūra, daro šį burgerį tinkamą kepimui ant grotelių, kas pabrėžia išorės traškumą ir vidinės sultingumą. Receptas praturtintas natūralių aromatų mišiniu ir suteikia sveiką produktą, turintį mažai druskos ir riebalų.
Italija, Bergamo
Piatto Apposta gamina sveikus ir subalansuotus patiekalus bei paruoštus valgius, tinkamus visiems mitybos stiliams, kad patenkintų tų, kurie nori išlikti sveiki arba gydytis per mitybą, poreikius. Piatto Apposta siūlo platų pirmųjų, antrųjų patiekalų, garnyrų ir unikalių patiekalų asortimentą, kuriame yra mažai natrio ir pridėtų riebalų. Mūsų produktai yra ekologiški ir aukštos kokybės, paruošti...
Italija, Padova
Ilgalaikė patirtis ir nuolatinė inovacija, sujungtos su sveiko malonumo kultūra, yra pagrindiniai mūsų įmonės principai. Mūsų virimo sistema gimė iš metų patirties tiesioginiame kontakte su klientais. Mūsų filosofija yra atskleisti sveiko maisto skonį, paruošto per trumpą laiką, naudojant mažai riebalų ir išlaikant maistinę vertę bei maisto skonį. Moksliniais tyrimais įrodyta, kad tinkama mityba...

europages programėlė yra čia!

Naudokite mūsų patobulintą tiekėjų paiešką arba kurdami užklausas naudokite naują „europages“ programėlę pirkėjams.

Atsisiųsti iš „App Store“

App StoreGoogle Play