Italija, MILANO
...Panettone yra tradicinis itališkas kalėdinis pyragas, kilęs iš Milano. Jis pasižymi aukšta kupolo forma ir yra gaminamas iš saldaus mielinio tešlos, praturtinto cukruotais vaisiais, razinomis ir apelsinų žievele. Jo paruošimas reikalauja kelių dienų darbo ir natūralios fermentacijos, kuri suteikia pyragui minkštą konsistenciją ir išskirtinį skonį. Panettone dažnai siejamas su kalėdiniu...
Italija, Moio Della Civitella
... ilgo paruošimo, mes taip pat naudojame apelsinų žievelę, kad džemui suteiktume gardų citrusinį atspalvį ir unikalią tekstūrą. Be mūsų aukščiausios kokybės apelsinų, mūsų džeme naudojame tik itališką cukrų ir šaltai spaustą citrinos sultis, natūralų ingredientą, kuris padeda konservuoti ir suteikia gaivumo. Ingredientai: Washiton apelsinai, itališkas cukrus, šaltai spaustos citrinos sultys. SKU: ara/ara/212...
Italija, piano di sorrento (na)
..."L'Arancia Valencia" yra viena iš labiausiai vertinamų apelsinų veislių dėl savo saldaus ir sultingo skonio. Kilusi iš Ispanijos, ši apelsinas puikiai tinka spaudimui dėl savo didelio sulčių derliaus. Jos žievelė yra ryškiai oranžinė, lengvai nulupti, todėl ji taip pat idealiai tinka šviežiam vartojimui. "Valencia" apelsinai yra turtingi vitamino C, kuris yra būtinas imunitetui stiprinti, ir...
Italija, Trepuzzi
... antioksidantų ir sugeba sukelti mažas natūralias spalvų magijas. Kaip ant paletės, nustebins spalvų atspalviai stiklinėje, jei pridėsite kalkių arba derinsite su aukštos kokybės toniku. Puikiai tinka ragauti su raudonais vaisiais, supjaustytais ir subalansuotais su aviečių poskoniu. 24 valandų infuzija veda prie trigubos distiliacijos tradiciniuose alambikuose iš kiekvieno botaninio ingrediento, įskaitant kadagio uogas, kalendros sėklas, apelsinų žievelę ir Clitoria Ternatea gėlę. 5cl/bt...
Italija, Capo D'orlando
... ypatingos: žievelė yra oranžinė, o minkštimas - intensyviai raudonas. NAUDINGI POVEIKIAI Apelsinai yra citrusiniai vaisiai, turintys daug naudingų savybių ir plačiai vartojami mūsų šalyje. Be to, kad jie tikrai skanūs, jie turi keletą įdomių sveikatos savybių: mažai kalorijų (tik 47Kcal/100gr), jie yra skaidulų, vitamino C, tiamino, folatų ir antioksidantų šaltinis ir gali padėti sumažinti riziką susirgti įvairiomis ligomis. KULINARIJOJE Apelsinų skonis gali būti daugiau ar mažiau rūgštus. Apelsinai, be to, kad yra...
Italija, Messina
...APELSINŲ, CITRUSINIŲ, MANDARINŲ, CITRINŲ, RAUDONŲ APELSINŲ UŽTEPĖS - Citrinų, apelsinų, mandarinų, citrusinių mišinių ir raudonų apelsinų užteps gaminamos iš geriausių Sicilijos citrusinių vaisių, supjaustytų gabalėliais ir apdorotų su žievele, kad išlaikytų natūralią esmę ir šviežių vaisių kvapą. Jos rekomenduojamos kaip angliavandenių turtingas pusryčių priedas, Sicilijoje taip pat naudojamos skaniems desertams gaminti. Be konservantų ir dažiklių.
Italija, Torino
...Cod. PRA 01 Cod. PRA 02 U/M Kg DĖŽUTĖ 2 Kg Aprašymas Saldinta apelsinų žievelė, padengta 58% gryno juodojo šokolado arba 32% pieninio šokolado.
Italija, Barrafranca
...Sicilijos migdolai iš geriausių mūsų migdolų veislių, pagardinti Sicilijos raudonųjų apelsinų žievele. Ši natūralių migdolų mišinys yra raktas į jūsų Viduržemio jūros dietą. Šie migdolai yra labai traškūs ir kvapnūs apelsinais; cinamonas taip pat yra šio aromatinio puokštės dalis. Šis mišinys turi citrusinių vaisių esmę, tačiau išlaiko originalų migdolų skonį. Tai natūralus užkandis, kurį galite pasiimti visur.
Populiarios šalys šiai paieškos frazei

europages programėlė yra čia!

Naudokite mūsų patobulintą tiekėjų paiešką arba kurdami užklausas naudokite naują „europages“ programėlę pirkėjams.

Atsisiųsti iš „App Store“

App StoreGoogle Play