Italija, Imperia
... skonį, su pilnu, maloniai rūgščiu skoniu: tarp mūsų ekstra virdžinių alyvuogių aliejų jis yra tas, kuris turi intensyviausią skonį. Todėl jis tikrai patiks tiems, kurie vertina stiprius ir pilnus skonius. Produkto etiketė Prisegtuose dokumentuose rasite etiketę su maistinėmis vertėmis ir kita informacija apie produktą. Pora Žalios Vaisių labai tinka pagardinti keptą mėsą ir daržoves, pupeles, bruschettą, panardintas daržoves ir žalią žuvį. Puikiai tinka džiovintai žuviai. kodas: GF .75...
Italija, Milano
... SUDERINAMUMAI Malonus saldiklis gėrimams, jogurtui ir desertams, puikiai tinka su saldžiais ir minkštais sūriais, tokiais kaip mozzarella, provola, caciocavallo. Gerai dera su žuvimi, tiek žalia, tiek kepta; su ekstra vieržiu alyvuogių aliejumi ir citrina išryškina salotų ir daržovių padažus.
Italija, MILANO
...Olive Leccino. Alyvuogė, surinkta Puglijos regione. Ji turi pailgą formą, spalva svyruoja nuo violetinės iki tamsiai žalios. Skonis intensyvus, konsistencija pusiau kieta. Puikiai tinka virtuvėje bet kokiam naudojimui ir patiekalams.„Leccino“ alyvuogės. Aprašymas: Labai skani mažų juodųjų alyvuogių veislė, būdinga Italijai. Naudojimas: Idealiai tinka užkandžiams arba kaip ingredientas užkandžiams ir mišrioms salotoms. PAKUOTĖ 6 1 VNT = EUR 2,90 1 PALLET 10 PAKUOČIŲ = 60 VNT GALIOJIMO DATA 16/04/27 MINIMALUS UŽSAKYMAS 20 PALLET...
Italija, Martina Franca
...Pugliesi frise yra tradicinis kepinys iš Puglijos, žinomas dėl savo traškios konsistencijos ir autentiško skonio. Šios frise gaminamos iš kietųjų kviečių miltų ir miežių, ir kepamos tris kartus, kad būtų pašalinta vidinė drėgmė. Jos puikiai tinka su ekstra vieržiu alyvuogių aliejumi ir šviežiais pomidorais, arba kaip pagrindas žuvies sriuboms. Pugliesi frise yra rankų darbo produktas, paruoštas iš aukštos kokybės ingredientų, kad būtų užtikrintas unikalus ir natūralus skonis.
Italija, Santa Ninfa
...100% ekologiškas EVO aliejus gaminamas iš mūsų regiono ekologiškų alyvuogių. Vidutiniškai intensyvus vaisiškumas. Šviežias ir subalansuotas, jis suteikia unikalių pojūčių visiems geros ir sveikos virtuvės mėgėjams. Skonis ryškus, su kartumu ir aštrumu, puikiai derančiu tarpusavyje.
Italija, Biancavilla
...Natale atstovauja Sicilijos ekstra viergini alyvuogių aliejui. Su specialia „Quadra Marasca“ buteliu. Nocellara Etnea skonis, tiesiai iš Cuscunà ūkių! Išskirtinumas skonyje ir intensyviame kvape. 100% Sicilijos aliejus Natale gavo kelias sertifikacijas, taip pat dėka galimybės įmonės tiekimo grandinėje stebėti gamybos procesą, nuo alyvuogių auginimo iki nuėmimo. Be to, Cuscunà įmonė garantuoja spaudimą per 8-12 valandų po nuėmimo.
Italija, Carovigno
...Extra Virgin alyvuogių aliejus Novello 2023 justpugliafactory gaminamas tarp spalio pabaigos ir lapkričio pradžios. Jis gaunamas iš ankstyvųjų sunokimo veislių žalių ir juodų alyvuogių. Kvapas yra turtingas daržovių aromatų. Kartus ir aštrus skonis yra gerai subalansuotas. Novello justpugliafactory yra filtruotas, neatsodintas ekstra viergin alyvuogių aliejus. 100% itališkas aukščiausios kategorijos ekstra viergin alyvuogių aliejus...
Italija, Ventimiglia Di Sicilia
...Įmonės Oro di Calamigna gaminamas ekstra vierginio alyvuogių aliejus yra visiškai pagamintas iš Italijoje auginamų alyvuogių, kilusių iš Ventimiglia di Sicilijos. Šio aliejaus spaudimas vyksta per 12 valandų po derliaus nuėmimo, šis apdorojimo būdas žinomas kaip "šaltas spaudimas". Aliejaus spalva yra smaragdinė žalia su auksiniais atspalviais. Šio ekstra vierginio aliejaus skonis yra vidutinio...
Italija, Arquà Petrarca
...Aukštos kokybės ekstra vieras alyvuogių aliejus, spaustas šaltai, intensyvios žalios spalvos su auksiniais atspalviais. Ryškus ir ilgai išliekantis skonis, maloni vaisių ir žolelių natų harmonija, subtilus saldaus ir aštraus poskonio balansas. Puikiai dera su subtilaus skonio patiekalais, žemės ar jūros šviežiais produktais.
Italija, Trento
...Klasikinio skonio mėgėjams! Paruošta pagal tradiciją: daržovės sumaišytos su aukščiausios kokybės mėsa ir ekstra vieržiu alyvuogių aliejumi, be aromatų ir cheminių priedų, be pridėto monosodžio glutamato, be hidrintų riebalų* ir joduoto druskos vietoj įprastos druskos. Intensyvus ir natūralus skonis išlaikomas dėl ypatingo Bauer apdorojimo, lėto ir švelnaus, kuris išsaugo kiekvieno ingrediento...
Italija, Gubbio
... keletą privalumų, palyginti su šaltu spaudimu. 100% ITALIŠKAS. DERLIUS: Renkamas rankomis. ALYVUOGIŲ RŪŠYS: Leccino, Borciona, Moraiola ir kitos. DERLIUS LAIKAS: 2019 m. spalio 25 d. - gruodžio 31 d. FILTRACIJA: Dekantavimas, atitinkantis natūralią filtraciją. SPALVA: Intensyvi žalia. SKONIS: Vaisinis - su šiek tiek žolės ir gėlių natų - ir su harmoningos bei apvalios struktūros. TALPA: Kanistras.
Italija, Marciano Della Chiana
... vaisių skonio su subalansuotu kartumu ir aštrumu, rekomenduojamas šaltam patiekalų pagardinimui, paruoštam iš aukštos kokybės ingredientų. Pakuotė: 500 ml. Ingredientai: 100% itališkas ekstra virgin alyvuogių aliejus. Alyvų veislės: Moraiolo, Arbequina Toskana. Gavimo sistema: Šaltas spaudimas. Derliaus nuėmimo laikotarpis: Spalio 19 d. Derliaus nuėmimo metodas: Pagrinde mechanizuotas. Vaisių skonis: Intensyvus. Laikymo sąlygos: Laikyti vėsioje ir sausoje vietoje, apsaugotoje nuo šviesos ir šilumos.
Italija, Castelfidardo
...Aukščiausios kokybės alyvuogių aliejus su išskirtiniu ir apgaubiančiu aromatu, kuriame juntami artišokų, žaliųjų pomidorų ir pievų gėlių kvapai. Intensyvus, ilgai išliekantis ir švarus skonis, su aštriais ir subalansuotais kartumo pojūčiais. Tinka patiekalams, turintiems stiprią struktūrą, tokiems kaip raudona mėsa, ankštinių daržovių sriubos ar klasikinis grilyje keptas aštuonkojis iš Puglijos. Esame vieni iš nedaugelio Italijoje, gaminančių šį monovarietalinį aliejų.
Italija, Barrafranca
...Clizia yra mūsų subtili daržovių majonezo versija, pagaminta iš Sicilijos migdolų. Migdolas yra skanios, švelnios ir delikačios grietinėlės, alternatyvios klasikiniam majonezui, pagrindinis ingredientas. Visi mūsų Sicilijos migdolų aromatai ir intensyvus ekstra vieržinio alyvuogių aliejaus skonis susitinka šio garsaus padažo veganiškoje versijoje.
Italija, Noci
... užkandis (fiordilatte, paprastai supjaustyta griežinėliais ir pagardinta ekstra vierginio alyvuogių aliejumi bei pomidorais, sudaro pagrindą garsiosios caprese salotos ruošimui) arba kaip garnyras, derinant su antraisiais patiekalais ir taip pat salotų ruošimui.
Italija, Ferrazzano
...Gurmaniška rankų darbo plikyta grietinėlė su Sicilijos pistacijomis 35%. Be pieno, be kvapiųjų medžiagų ir dažiklių. Unikalus ir autentiškas skonis, su nepakartojamu aromatu ir visiškai rankų darbo kreminiu švelnumu. Idealu pusryčiams ir užkandžiams. Išbandykite ją užpildyti panetone ir pandoro, taip pat papuošti desertus. Su ekstra vieržiniu alyvuogių aliejumi. Pagaminta mūsų laboratorijoje Ferrazzano...
Italija, Città Di Castello
...Salsa su vasaros trumais ir grybais. Be konservantų ir be glitimo. Puikiai tinka makaronams, risotams, kiaušiniams, užkandžiams, antipastams. Nepriklauso juodųjų alyvuogių, kad būtų tikras trumų skonis! Padažas su juodaisiais trumais ir grybais. Idealiai tinka praturtinti įvairius patiekalus, tokius kaip užkandžiai, skrudinta duona, pagrindiniai patiekalai, padažai, mėsa, gratinai ir omletai.
Italija, Gravina di Catania
... atsiradimą. Pietro prisirišo prie savo sicilietiškos žemės šaknų, remdamasis tuo, ką ji dosniai dovanoja tiems, kurie ją augina su meile: pomidorai, baklažanai, bazilikai, laukiniai krapai, aitriosios paprikos ir migdolai yra vertingi vaisiai, kuriuose atsiskleidžia Sicilijos saulės ir jūros skonis. Naudodamas tik aukščiausios kokybės alyvuogių aliejų, konservai gaminami tik sezoniniu metu, kai...
Italija, Caianello
Unikalus skonis, svaiginantis aromatas ir ryški, gyva šio ekstra vierginio alyvuogių aliejaus spalva yra trijų išskirtinių alyvuogių veislių: Leccino, Frantoiana, Carolea, derinio rezultatas. Gaminamas šaltai ir pasižymintis beveik nuline rūgštingumu, tai yra idealus aliejus, suteikiantis kiekvienam patiekalui papildomą delikateso prisilietimą. Ši mišinio, kuris apgaubia pojūčius ir jaudina...
...salotas, sriubas. Jo tipiškas skonis ir intensyvus aromatas geriausiai atsiskleidžia, kai į jį panardinamas duonos gabalas. Ekstra vieras alyvuogių aliejus „OLIOTOLA“, šaltai spaustas iš Sicilijoje (Italija) užaugintų alyvuogių ir nefiltruotas, yra 100% itališkas produktas. Derliaus nuėmimo laikotarpis yra nuo spalio iki lapkričio, alyvuogės renkami rankomis ir nedelsiant gabenamos į aliejaus spaudimo cechą, kur kiekvieną vakarą spaudžiamos, kad būtų užtikrinta labai maža rūgštingumo lygis ir išsaugoti visi vertingi komponentai bei charakteringas skonis, būdingas sicilietiškam aliejui.
Italija, Moscufo
Mūsų šimtamečių alyvmedžių sodas, auginamas pagal ekologinės žemdirbystės principus ir įtrauktas į seniausių Italijos D.O.P. gamintojų sąrašą, Aprutino-Pescarese, gamina puikios kokybės ekstra vierginio alyvuogių aliejų. Vaisinis ir aromatingas, jo spalva svyruoja nuo šviesiai žalios iki auksinės geltonos, o rūgštingumas yra ypač žemas. Švelnus skonis puikiai tinka visų rūšių patiekalams, nes neužgožia atskirų maisto produktų skonio ir yra vertinamas geros ekologinės alyvuogių aliejaus mėgėjų.
Italija, Campagna
... per didelio ir staigaus nuovargio (kartumo). 2) Centripetalinė ekstrakcija, todėl be maišymo (priešingai nei centrifuga) labai mažais apsisukimais ir be centrifuginių separatorių (aiškintojų), pirmo spaudimo ir visiškai šaltai. SU ŠIAIS DVIEM IŠSKIRTINIAIS METODAIS išlieka nepakitusios visos geriausio aliejaus savybės: kvapas, spalva, skonis, aromatas ir organoleptinės savybės. Mūsų išskirtinės gamybos veislės yra: rotondella, carpellese, frantoio ir leccino. Mūsų prekės ženklas yra „ORO DEL SELE“.
Populiarios šalys šiai paieškos frazei

europages programėlė yra čia!

Naudokite mūsų patobulintą tiekėjų paiešką arba kurdami užklausas naudokite naują „europages“ programėlę pirkėjams.

Atsisiųsti iš „App Store“

App StoreGoogle Play