Ispanija, Zaragoza
...Alyvuogių aliejus yra skysta riebalų medžiaga, gaunama spaudžiant visą alyvuogę, Olea europaea medžio vaisių, tradicinį derlių. Jis dažnai naudojamas virtuvėje, maisto kepimui arba kaip padažas salotoms. Nauda ir savybės: - Premium skonis ir aromatas: Švelnus, bet intensyvus, su žaliosios vaisių, šviežių žolelių ir lengvo aštrumo užuominomis, suteikiančiomis gylio jūsų patiekalams. - 100...
Ispanija, Dicastillo, Navarra
... Arróniz alyvuogių veislės, nuimtos jų tiksliai subrendusios, nepasiekusios visiško brandumo, kad būtų išsaugoti visi aromatai ir skoniai. Jis gaminamas mechaniniais metodais ir šaltu malimu. Be filtravimo, ir per kruopštų natūralų dekantavimo procesą. Dėka Arróniz veislės, pasiekiamas išskirtinis skonis. Alyvuogių polifenoliai, tokie kaip hidroksitirozolis ir oleuropeinas, padeda sumažinti įvairių degeneracinių patologijų atsiradimą, apsaugodami kraujo lipidus nuo oksidacinio streso. "...
Ispanija, Sevilla
...Tripack yra naujas ir naudingas formatas, skirtas patenkinti mūsų klientų vartojimo poreikius ir prisitaikyti prie ypatingų švenčių momentų. Šiame formate išlaikomas meistriškas apdorojimas su didelėmis, kokybiškomis ir rankomis apdorotomis dalimis. Skonis, kuriame puikiai susipina ančiuviai, boquerones ir puikūs alyvuogės, taip sukuriant išskirtinės kokybės produktą. Jį sudaro ančiuviai, boquerones ir paprikomis įdarytos alyvuogės. Pagardinta actu, alyvuogių aliejumi, kitais aliejais ir druska.
Ispanija, Cuarte De Huerva
...La Chinata ekstra vieras alyvuogių aliejus išsiskiria keturiomis pagrindinėmis savybėmis: *Intensyvi geltona spalva su šiek tiek žalių atspalvių. *Saldus ir lengvas skonis, be aštraus ir kartaus skonio, būdingo Pietų Ispanijos aliejams. Todėl šio aliejaus skonis yra tikrai malonus, o jo ragavimas – tikras malonumas. *Subrendusių vaisių aromatas. *Labai didelis riebalų rūgščių...
Ispanija, Puente La Reina
...ECOPROLIVE 2019 metais sukūrė prieskonius su PREBIOFENOLIU, kurie meistriškai sujungti su geriausiais pasaulio prieskoniais, suteikia Viduržemio jūros skonio akcentą, be to, užtikrina mitybos pusiausvyrą, nes yra turtingi antioksidantų, geležies, prebiotinės skaidulos ir baltymų. Skonis, aromatas ir universalumas, būdingi Artimųjų Rytų virtuvei, harmoningai susijungia prieskonių mišinyje. Ingredientai: PreBIOfenolis*, skrudinti balti sezamo sėklos, čiobreliai, imbieras.
Ispanija, Muro De Alcoy
... metodas: Mechaniniai metodai, be papildomo apdorojimo, išskyrus nusėdimą, centrifugavimą ir filtravimą Gavybos metodas: Šaltas spaudimas Rūgštingumas: ≤ 0,8% Peroksidų indeksas: ≤ 20 Nauda: Aukštas vitamino E, polifenolių ir oleino rūgšties kiekis. Tai daro šį alyvuogių aliejų vienu sveikiausių pasaulyje. Skonis: Intensyviai žalias, šiek tiek kartus ir aštrus, ilgai išlieka burnoje su gaiviu ir vaisiniu poskoniu, artišokų, riešutų ir kartaus migdolų atspalviu. Aromatas: Pasižymi žaliu vaisiškumu, pomidorais, šviežiomis žolelėmis, artišokais, žaliais bananais ir žaliomis kriaušėmis.
Ispanija, Villanueva De La Reina
...Išskirtinis Arbequino, kuriame šios veislės aromatų subtilumas susipina su pietų kraštų jėga ir charakteriu. Vidutinio vaisiškumo, šviežias alyvuogių aliejus, su žaliais žolelių ir žalio kviečio aromatais, kurie persipina su būdingais Arbequino vaisiškais akcentais; išryškėja migdolai, obuoliai ir prinokusi banana. Jo skonis burnoje yra progresyvus, su švelniu ir delikatesniu įėjimu, labai lengvu kartumu po skoniu ir šiek tiek labiau juntama aštrumo buvimu. Jis harmoningas ir su migdolų poskoniu.
Ispanija, Toledo
...Išsiskiriantis savo švelnumu, arbequinų veislės alyvuogių aliejus yra vienas iš labiausiai parduodamų aliejų rinkose. Jo didelis švelnumas pritraukia tuos vartotojus, kurie nemėgsta stiprių skonių. Jo saldus ir švelnus skonis su obuolių ir bananų užuominomis, kartu su gausybe aromatų, kuriuos jis skleidžia, daro arbequinų veislės alyvuogių aliejų tinkamu tiems, kurie ieško švelnių, saldžių ir gaivių skonių, nors kartais gali pajusti lengvą perštėjimą gerklėje, kuris garantuoja šviežumą.
...250 ml „Arbequina“ aliejus yra aukštos kokybės ekstra vieras alyvuogių aliejus, gautas iš „Arbequina“ veislės alyvuogių. Šis mažas formatas puikiai tinka namų naudojimui arba dovanoms, išlaikant visas šio aliejaus organoleptines savybes. Jo skonis yra švelnus ir vaisiškas, su obuolių, migdolų ir lengvu banano atspalviu. Jis puikiai tinka salotoms, šviežiems daržovėms ir subtiliems patiekalams, kur siekiama pabrėžti skonį, nesukeliant jo dominuojančio. Šis aliejus yra turtingas antioksidantų ir sveikų riebalų rūgščių, teikiančių mitybinių privalumų bet kuriai dietai.
Ispanija, Cadrete-Zaragoza
... veislę, yra seniausias Ispanijoje, ir jam aš dėkoju už savo vardą. Buvau apdovanotas auksiniu medaliu konkurse Terraolivo (Izraelis). AŠ TIKRAI PATIKSIU, NES Mano nuėmimas yra ankstyvas (pirmąją lapkričio savaitę). Aš traukiu tradicinės virtuvės mėgėjus. Kvapo pojūtis yra glaudžiai susijęs su atmintimi, ir aš noriu padėti tau prisiminti vaikystės akimirkas: jausmą pusryčiaujant namuose, kai šviesa prasiskverbia pro užuolaidas, šviežiai paruošto kavos aromatas, mano švelnus ir vaisiškas skonis slystantis tarp ką tik paskrudinto duonos riekelių.
Ispanija, Cox (alicante)
...Kimbitais vadinamos alyvuogės, pagamintos iš bekaulių ančiuvių skonio manzanilla alyvuogių ir marinuotų agurkų mišinio. Iš šio produkto išsiskiria nuostabi alyvuogės ir agurko sintezė, kurią lemia tokie reikšmingi niuansai kaip alyvuogės švelnumas ir lengvumas, bei agurko traškumas.
Ispanija, Santoña-Cantabria
... salotose arba kaip makaronų priedą. Galicijos įlankų navajos alyvuogių aliejuje Natūralios Galicijos įlankų navajos yra skanus moliuskas, turintis daug baltymų ir turtingą maistinę vertę. Ši versija yra, be abejo, viena iš tradiciškiausių užkandžių. Konservai be konservantų ir dažiklių. Juos galima vartoti tiesiogiai, be papildomų prieskonių, tačiau jų skonis taip pat sustiprėja, jei užpilama šiek tiek ekstra pirmo spaudimo alyvuogių aliejaus.
Ispanija, Cijuelas (granada)
... trimis būdais: sveikas, supjaustytas arba sutraiškytas. Sveikos alyvuogės laikosi ilgiau, o jų skonis yra švelnesnis, palyginti su supjaustytomis ar sutraiškytais, kurie laikosi trumpiau ir įgauna intensyvesnius skonius, nes ingredientai, kurie jas aromatizuoja, geriau įsiskverbia į vaisiaus minkštimą. Mūsų gamybos procesas leidžia supakuoti pasirinktu kliento formatu.
Ispanija, Majadahonda-Madrid
... sukurtus patenkinti išrankių vartotojų ir šefų, kurie nori geriausio savo kulinarinėms kūryboms, poreikius. Be to, siekiame tvarumo ir inovacijų, rūpindamiesi kiekviena detale, nuo integruoto auginimo iki buteliavimo. "Aceites Heraldo" privalumai: - Integruota ir tvari gamyba. - Šaltas spaudimas, kad būtų išsaugotos savybės ir skonis. - 100% natūralus produktas. - Pilnas proceso kontrolė, nuo alyvmedžio iki buteliavimo. - Premium aliejus, idealiai tinkantis gurmanų vartotojams ir aukštajai virtuvei. Norime būti jūsų stalo dalimi. Susisiekite su mumis šiandien ir atraskite tikrąjį Henos skonį!
Ispanija, Porzuna (ciudad Real)
...Pienas gaunamas iš vietinių gyvulių, kurie negalėtų turėti geresnės aplinkos, kad galėtų augti ir suteikti mums tokį vertingą ingredientą. Šis sūris skonis kaip senais laikais. Alyvuogių aliejus Villajos gaunamas iš Cornicabra ir Arbequina veislių, griežtai kontroliuojant kokybę visose gamybos proceso stadijose. Villajos aliejus yra aliejus su asmenybe ir puikiu skoniu. Mūsų sūriai buvo apdovanoti įvairiuose nacionaliniuose ir tarptautiniuose konkursuose, visi mūsų sūriai gavo apdovanojimus skirtinguose brandinimo lygiuose: brandintas, pusiau brandintas ir rezervinis.
Ispanija, Granada
...Mes galime paskirstyti didelį kiekį alyvuogių, marinuotų agurkų ir svogūnėlių, dėka trijų skirtingų talpų sunkvežimių, kurie juda po Ispaniją ir visą Europą. Marinuoti produktai yra maistas, kurio kilmė siekia senovę, ir nors iš pradžių jie buvo gaminami dėl konservavimo priežasčių, dabar jie mus vilioja. Natūralūs ir kokybiški ingredientai, iš kurių jie gaminami, ir jų savitas skonis, paverčia...
...% Arbequina, ankstyvo nuėmimo ir iš vienos plantacijos. Naudojame moderniausias nuėmimo sistemas, kad užtikrintume minimalų alyvuogių pažeidimą prieš jų malimą. Mūsų aliejus gaminamas per mažiau nei 8 valandas nuo nuėmimo. Jis sujungia charakteringus Arbequina veislės skonius, tokius kaip obuolys ir bananas, tačiau jų didžiausiame spindesyje. Pirmieji kiekvieno derliaus žali alyvuogės sukuria mūsų brangiausią ekstra vieržinį aliejų. Išvaizda: intensyvi žalia spalva Nosies: šviežių vaisių aromatas Skonis: intensyvus, subalansuotas ir turtingas.
Ispanija, Miramar
... rutuliukai, kurie turi svorį ir formą, kad būtų galima gaminti picą. Kadangi jie nebuvo sukurti picai, profesionalai juos atmeta. Thinkingfoods sukūrė „Vienintelį Profesionalų Picos Tešlos Rutuliuką“ 100% natūralų su raugintu tešla, Manitoba miltais ir ekstra vieržiu alyvuogių aliejumi. Rezultatas: - Autentiškas ir Amatinis Skonis - Individualizuotas ir Pritaikytas Produktas - Pelningas, Nuoseklus ir Profesionalus.
Ispanija, Cordoba
...o jo rūgštingumas yra mažesnis nei 0,8%. Jis pasižymi maloniomis ir atpažįstamomis sensorinėmis savybėmis. Sudėtis: labai intensyvus vaisiškumas. Šviežių vaisių skonis su aštriu poskoniu. Filtruotas AOVE. Alyvuogių aliejus Extra Virgin, OLIVARO ŠVELNUS SU KILMĖS VIETA, yra kokybės sinonimas, išlaiko visas savo sensorines savybes ir naudingas sveikatai. Jis laikomas alyvuogių sultimis be priedų ar konservantų, o jo rūgštingumas yra mažesnis nei 0,8%. Jis pasižymi maloniomis ir atpažįstamomis sensorinėmis savybėmis. Sudėtis: Vaisiškumas.
Populiarios šalys šiai paieškos frazei