...Skani ir viliojanti žuvies kardžuvės interpretacija, kuri yra neabejotinas daugelio Viduržemio jūros receptų herojus. Mes nusprendėme atnaujinti tradiciją, kuri jį sieja su mūsų virtuve, sukurdami specialias kotletus, praturtintus padažu, vertu „scarpetta“.
Italija, Forlì
... (Triticum aestivum), grūdas yra ilgesnis, permatomas ir, kaip rodo pavadinimas, „kietas“. Paprastai jis patiekiamas su troškintomis mėsomis ir/arba virtais daržovėmis. Jis gali būti pagardintas aštriu padažu, pavyzdžiui, harissa (ypač naudojama Tunise). Italijoje kuskusas ruošiama Trapani regione Sicilijoje; jis garinamas specialiame glazūruotame moliniame puode, tačiau, skirtingai nuo magrebinių, jo padažas yra žuvies sriubos sultinys.
Italija, Maruggio
...suteikdamas intensyvumo ir skonio. Idealiai tinka kaip padažas, jis puikiai dera su Viduržemio jūros virtuvės aromatais ir gerbia maisto skonį. Išryškina pačius paprasčiausius patiekalus, tokius kaip bruschetta, salotos ir vinaigretės, taip pat rekomenduojamas ant keptos mėsos, sriubų, troškinių ir keptos žuvies. Tai aliejus visiems, kurie nori sveikai ir subalansuotai maitintis.
Įmonė komerciniu būdu prekiauja įvairiais maisto produktais, daugiausia iš Europos ir nacionalinės kilmės, tokiais kaip šaldyti žuvies produktai, alyvuogių ir sėklų aliejai, įvairūs nacionaliniai tradiciniai produktai, tokie kaip makaronai įvairiais formatais, pomidorų padažas stiklainiuose ir buteliuose, sūriai, įsigyti iš mažų gamintojų Šiaurės Italijoje, visos itališkos ir ispaniškos šoninės...
Populiarios šalys šiai paieškos frazei

europages programėlė yra čia!

Naudokite mūsų patobulintą tiekėjų paiešką arba kurdami užklausas naudokite naują „europages“ programėlę pirkėjams.

Atsisiųsti iš „App Store“

App StoreGoogle Play