... pateikiamas plonomis juostelėmis, kurios suteikia švelnią ir sultingą tekstūrą, idealiai tinkančią kepimui ant grotelių arba grilio. Jo supjaustymas juostelėmis daro jį universaliu pasirinkimu įvairiems gurmaniškiems patiekalams, išlaikant autentišką ir gilų iberijos kiaulės skonį. Puikus pasirinkimas tiems, kurie vertina kokybišką mėsą su gurmanišku akcentu.
Ispanija, Guijuelo-Salamanca
...poilsis rūsyje, pjaustymas peiliu ir pakavimas. Ingredientai: Kumpis Cebo 50% Iberijos veislės Neto svoris: 100 g. Paskirstymo ir transportavimo sąlygos: Esant kambario temperatūrai, apribojimų nėra. Jei vakuuminėje pakuotėje, temperatūra turi būti žemesnė nei 5ºC. Rekomenduojama vartojimo temperatūra yra 15º-18ºC. Gamybos procesas: Karštas pjaustymas, aušinimas, V formos pjovimas, sūdymas, natūralus džiovinimas, poilsis rūsyje. Ingredientai: Kumpis Cebo 50% Iberijos veislės. Neto svoris: 100 g.
Ispanija, Guijuelo (salamanca)
... garsiose ispanų dehesose, daugiausia esančiose Salamankoje. Sūdymo procesas Iberijos Brisa, visos dalys yra padengtos jūros druska, kad būtų skatinama dehidratacija ir jų konservavimas, taip prisidedant prie tipinio spalvos ir aromatų vystymosi, būdingų brandintiems produktams. Jos sūdymo kameroje laikomos vieną dieną už kiekvieną kilogramą šviežios dalies svorio, kontroliuojamoje temperatūroje, tarp 3º ir 5º C, su santykine drėgme tarp 75% ir 85%. Energijos vertė: 356Kcal / 1480KJ Riebalai: 27.6 g Sočiųjų riebalų: 9.4 g Angliavandeniai: < 0,10 g Cukrus: < 0,10 g Baltymai: 27 g Druska: 7 g...
Ispanija, Guijuelo (salamanca)
...Pagamintas iš pačios geriausios liesos mėsos iš mūsų iberinių pavyzdžių, mūsų Ibérico Bellota chorizo džiugina akį intensyviai oranžine raudona spalva, minkštu paviršiumi ir vidutiniu kietumu, su intensyviu aromatu, kuriame švelniai išsiskiria naudojamas paprikos milteliai. Intensyvaus ir prasiskverbiančio skonio, kurį suteikia iberinis šoninė, mūsų iberinis chorizo užkariauja net ir išrankiausių skonių mėgėjų širdis.
Ispanija, Guijuelo
FISAN yra šeimos verslas su ilga istorija (įkurtas 1920 m., šimtmečio įmonė), specializuojantis rankinėje produkcijoje, gaminant žvaigždinį produktą iš Ispanijos gastronomijos – Iberico Bellota kumpį. Taip pat gaminame daugybę kitų produktų iš Iberico kiaulienos, tokių kaip Embutidos (Chorizo, Lomo..) ir šaldyti mėsos gabalai (Pluma, Secreto, Presa...). Siūlome kelis formatus, kad pritaikytume pro...
Mes gaminame iberijos kumpius iš ąžuolo, laukinių ir ūkinių, taip pat iberijos pelekus. Esame šviežių ir šaldytų iberijos kiaulienos mėsos tiekėjai. Parduodame iberijos mėsos dalis: persa, pluma, secreto, panceta, solomillo... mes atliekame skerdimus beveik visus metus. Tiesioginė pardavimas iš gamyklos galutiniam vartotojui ir profesionalams didmenai. Mes siunčiame visoje ES. Taip pat platiname t...
Ispanija, Badajoz
...Iberijos Bellota kumpis, rankomis pjaustytas sertifikuoto meistro ir vakuume supakuotas, kad išsaugotų visus savo aromatus ir skonį. Apytikslis svoris: 100 g.
Ispanija, Guijuelo
...Aukščiausios kokybės Iberijos ąžuolo šerdis šoninė 100% Iberico, pjaustyta peiliu ir vakuuminėje pakuotėje. Mes tiekiame tik B2B, daugiau informacijos čia: https://blackpork.es/product/hand-cut-sliced-black-label-pata-negra-acorn-fed-100-iberico-black-pork-ham/ Minimalus užsakymas: 25 kartoninės dėžės (1.000 vnt). Kaina už 25 kartonines dėžes: 14.500€ – Exwork Guijuelo, Salamanca (Ispanija) Galiojimo laikas: 12 mėnesių nuo gamybos datos. Kartoninės dėžės svoris: 6,55 kg. Pristatymo laikas: derinamas. TRANSPORTAS: Šaldytas 5ºC.
Ispanija, Finestrat
...Mes tiekiame Ispanijos kumpį, įskaitant iberų kumpį įvairiomis formomis ir Serrano kumpį. Pjaustytas, visas, priekinis kumpis arba galinis kumpis.
Populiarios šalys šiai paieškos frazei

europages programėlė yra čia!

Naudokite mūsų patobulintą tiekėjų paiešką arba kurdami užklausas naudokite naują „europages“ programėlę pirkėjams.

Atsisiųsti iš „App Store“

App StoreGoogle Play