Žemės ūkio įmonė CASERE puikiai įsikūrusi D.O.C. Lison - Pramaggiore zonoje, esančioje San Stino di Livenza (Venecija) savivaldybėje. Ypatinga teritorijos konformacija leido gauti aukštos kokybės produktą tiek baltuose, tiek raudonuose vynuose, todėl Consorzio Volontario Vini doc Lison - Pramaggiore atstovaujama net aštuonios kokybės. Dėl ilgos patirties, sukauptos šioje srityje, žemės ūkio įmonė ...
Mes esame LA COMPAGNIE DE BURGONDIE, kooperatyvas, sujungiantis 800 vyno gamintojų šeimų ir specialistų garsioje Burgundijos regione.
Mūsų įvairūs vynų tipai kilę iš vynuogynų ir rūsčių, priklausančių 7 žinomoms namams nuo šiaurės iki pietų šio puikaus vyno regiono:
• Bailly Lapierre, žinomas dėl savo Crémants de Bourgogne ir ramiųjų vynų iš Auxerrois
• Les Vignerons de Buxy, garsėjantis savo vy...
...Nuo vynuogių derliaus iki vyno gamybos ir brandinimo, viskas daroma tam, kad užtikrintume kokybišką vyną, kuris gerbia savo vynuogyno tipiškumą.
DÉGUSTATION
Robe : šviesiai geltona, blizganti su auksiniais atspalviais.
Nez : subtilus ir intensyvus, su citrusinių vaisių ir šviežių migdolų natomis.
Bouche : plati, kreminė ir subtili, su švelniais baltųjų vaisių aromatais, papildytais mineraliniu akcentu.
Subalansuotas ir šilkinis Chardonnay!
... ženklais.
Brandinimas 4 mėnesius ant smulkių nuosėdų.
Degustacija: Jo šviesiai rožinė spalva su mėlynomis atspalviais primena rožės žiedlapį. Aromatai stebėtinai intensyvūs, atsižvelgiant į jo spalvos lengvumą. Jie primena mažus raudonus vaisius ir šieną. Skonis apvalus, gaivus.
Rosé Fraticello yra gaivus, aperityvinis vynas, kuris puikiai dera su tapas, salotomis ir mėsos užkandžiais.
Išdrįskite derinti su šviežiu mignon filė su šalavijais, veršienos troškiniu su alyvuogėmis, keptomis ėrienos šonkaulėmis arba keptu vištienos paukščiu.
...Vynas visiems patiekalams
Baltos mėsos
Švieži ir vidutiniai sūriai
SPALVA
Intensyvi rubino raudona
AROMATAS
Aštrūs ir gėlių natų
Tipiška pipirų nata
SKONIS
Sūrus, maloniai intensyvus
Subtilūs ir harmoningi taninai
TEMPERATŪRA: 16-18 °C
ALKOHOLIS: 13% vol...
...Intensyvi vyšnių raudona spalva su purpuriniais atspalviais.
Intensyvus ir švarus aromatas, pasižymi dideliu vaisių, vyšnių, braškių ir miško uogų koncentracija, ant balzaminio fono su lengvais skrudintais akcentais.
Burnoje jis jaučiasi apgaubiantis, glicerinis, su saldžiu taninu ir ilgu, vaisiniu atgaliniu skoniu.
Vynas: Raudonas.
Vynuogė: Tempranillo.
Butelis: 75cl
Vynuogė: Tempranillo
Butelis: 75cl...
... maceravimu (18 dienų), 2 pertraukos per dieną visos fermentacijos metu. Šios procedūros leidžia maksimaliai išgauti vaisių kokybę: spalvą, aromatus ir struktūrą. Vynas vėliau brandinamas ąžuolo statinėse, iš kurių trečdalis yra naujas medis, 12 mėnesių.
Degustacija
Akiai, Haute Libarde pilis rodo gražų ryškiai raudoną atspalvį. Jos intensyvus aromatas pasižymi raudonųjų vaisių kvapais, prie kurių...
...%
Vyninimas: Parcellaire vyninimas, termoreguliuojama nerūdijančio plieno talpa
Brandinimas: 12 mėnesių naujose statinėse, 1/3 atnaujintų
Degustacija: Tamsiai purpurinė spalva. Intensyvus raudonųjų vaisių aromatas su skrudintais ir šiek tiek vaniliniais akcentais. Gerai subalansuotas vynas burnoje, su jaučiamais, bet šilkiniais taninais, derinantis ilgą aromatinę trukmę su medienos ir skrudintais tonais.
...ALLEGRINI Amarone della Valpolicella classico DOC 1 but. cl 75 yra tvirtas ir intensyvus raudonasis vynas, brandintas mažiausiai 2 metus ąžuolo statinėse. Jo prinokusių vaisių ir prieskonių aromatai puikiai tinka prie raudonos mėsos ir brandintų sūrių. Mėgaukitės šiuo vertingu buteliu vieni arba su draugais.
...pagamintas tik iš merlot, pasižymi gražia aromatine sudėtingumu: mažos juodos uogos, vanilės ir šokolado niuansai. Traškus, minkštas, su smulkiais taninais, skonis yra harmoningas. »
2016 : WINE ENTHUSIAST : 91/100 « Šios nuosavybės puikus vynas, tai grynas merlot. Brandus vynas su sultingų juodųjų vaisių ir rūgščių prieskonių natomis, gautomis brandinant statinėse. Leiskite šiam vynui subręsti, kad...
...Arde by Sinner Wine - Baltas Vynas
Metai: 2021
Vynas su kilmės vietos nuoroda Jumilla, Murcija, Ispanija
Verdejo veislė - Alkoholis: 12.5%
Vizualinė fazė: Pateikia šiek tiek geltonų tonų su žalsvais atspalviais.
Tai šviežias, intensyvus, mineralinis vynas su tam tikrais citrusinių vaisių ir baltųjų vaisių akcentais.
Vynai iš Ispanijos...
...vynuogės buvo nuvalytos ir sutraiškytos, perkelti į gamybos rezervuarą, kurio talpa yra 9.000 kilogramų, naudojant peristaltinę pompą. Maksimali fermentacijos temperatūra buvo 26 laipsniai Celsijaus. Po 15 dienų fermentacijos/maceracijos vynas buvo atskirtas, atmetant spaudimo vyną.
Kosher Herenza Crianza degustacijos pastaba:
Labai tamsiai vyšninė spalva, su granato atspalviu. Labai intensyvus aromatas, su prinokusiomis uogomis, kreminiu ąžuolu, prieskoniais ir kakava. Skonyje jis yra skanus, mėsingas, su subrendusiais taninais ir labai ilgas. Didelis vynas su dideliu ateitimi.
...) statinėse ir papildomi 6 mėnesiai buteliuose.
Brandinimo potencialas: 2018 - 2028.
Charakteristikos: Spalva yra gili rubino. Buketas siūlo tiek jaunas, tiek subrendusias natas. Kvepia sunokusiomis tamsiai raudonomis ir juodomis uogomis bei šokoladu su medžio užuomina.
Vynas burnoje sausas, su aksominiu tekstūra ir lanksčiais taninais.
Labai intensyvus ir vaisinis charakteris, tačiau vis tiek jaučiasi elegantiška gaiva.
Maisto derinimas: Tinka su kepsniu, žvėriena arba kepta antis. Taip pat gerai dera su makaronais, risotto ir brandintais sūriais. Patiekimo temperatūra: 14 - 16° C.
...Spalva: patraukli, gili vyšnių raudona vynas.
- Aromatai: intensyvūs, sudėtingi aromatai, būdingi Cabernet Sauvignon. Prieskonių natų, daugiausia juodųjų pipirų ir karamelės, puikiai derinamos su vaisių fonu.
- Skonis: sudėtingas ir struktūruotas burnoje. Jame yra šviežių vaisių ir prieskonių natų; apvalus, subalansuotas ir gaivus.
... savaites termo-reguliuojamuose rezervuaruose, apie 25°C temperatūroje. Brandinama 18 mėnesių ąžuolo statinėse. Vynas gali būti laikomas 8-10 metų.
SKONIO PASTABOS
Gili raudona spalva, intensyvus aromatas ir labai subtilūs raudonųjų vaisių kvapai, švelnūs taninai su maloniu ilgiu.
Maisto derinimas: ypač vertinsite mūsų Bandol raudonąjį vyną su žvėriena, troškiniais, sūriais...
Ideali degustacijos temperatūra: nuo 16° iki 18°C. Atidarykite 1-2 valandas prieš degustaciją.
... esant 6ºC – 8ºC.
Vynuogių veislės: Chardonnay ir Garnacha
Degustacijos užrašas: Patraukli mėlyna spalva, švari ir blizgi. Intensyvūs Viduržemio jūros vaisių aromatai. Vaisių pojūtis, gausūs ir smulkūs burbuliukai, gaivūs ir putojantys.
Gamyba: 4 valandų maceracija, kad visiškai sugautume aromatus. Lengvas spaudimas. Fermentacija 12ºC nerūdijančio plieno talpose. Vėliau visi sudedamieji vynai yra išbandomi ir sumaišomi homogenizavimui. Antroji fermentacija vyksta izobarinėje talpoje, kad būtų sugauti burbuliukai, ir galiausiai jis buteliuojamas.
...Dirvožemiai:
Limono-Kalkinis
Aukso medalis, suteiktas Gilbert ir Gaillard
Vynifikacija:
Rinkti be stiebų, ilga maceracija nerūdijančio plieno talpose, po to brandinimas prancūziškuose ąžuolo statinėse.
Spalva blizganti, granato raudona.
Intensyvus ir turtingas aromatas, skrudintų, vanilinių ir saldymedžio kvapų, lydimų sunokusių vaisių, tokių kaip slyvos.
Burnoje taninai yra šilkiniai ir gerai ištirpę.
Vynuogių derlius: 100% Cabernet Sauvignon
Dirvožemiai: Limono-Kalkinis...
...Greco di Tufo
Denominacija, kontroliuojama ir garantuota
Gamybos zona:
Kampanija
Vynuogių veislė:
Greco
Alkoholio laipsnis:
13% vol.
Spalva
šviesiai geltona
Aromatas
malonus, intensyvus, subtilus, charakteringas
Skonis
sausas, harmoningas
Gastronominiai deriniai
risotai, patiekalai iš žuvies, sūriai
Patiekimo temperatūra
8°- 10° C.
...Veislė: 100% Aleksandrijos muskatinė
Paruošimas: 10 mėnesių odelės maceracija stiklainyje, po to spaudimas ir 2 mėnesių brandinimas tame pačiame stiklainyje, pirmiausia dėl natūralios filtracijos.
Degustacijos komentarai: Intensyvūs apelsinų ir ličių užkandžiai užpildo jūsų skonio receptorius, o šio sauso vyno gyvybingumas jus nustebins. Degustacijos temperatūra: 12°C.
...Spalva: Tamsiai raudona, beveik tamsi, plytų spalvos kraštas su violetiniais atspalviais, blizgi ir aiški.
Kvapas: Galingas aromatas su lengvu juodųjų uogų prisilietimu, skrudinto odelės natomis ir žolelių tonais, primenančiais pošalį, su saldžiais prisiminimais ir ilga aromatine trukme.
Skonis: Intensyvus burnoje, galingas ir elegantiškas su švelniu šokolado atspalviu. Pakankamai saldūs ir...
...Trumpas aprašymas: Mulinio ikrai, dar vadinami "boutargue", yra aukštos klasės Viduržemio jūros delikatesas. Tai džiovinti ir sūdyti mulino kiaušiniai.
• Tekstūra: Ji turi tvirtą ir šiek tiek guminę tekstūrą.
• Skonis: Mulinio ikrų skonis yra sūrus ir intensyvus, su ryškiais jūriniais akcentais. Kai kurie apibūdina jo skonį kaip umami, primenantį ikrų skonį.
• Kulinarinis naudojimas: Mulinio ikrai paprastai pjaustomi plonai ir patiekiami vieni arba su skrudinta duona, salotomis ar kitais patiekalais.
...Jis pagamintas naudojant tradicinius rankų darbo metodus. Pagrindas yra kokybiški balti vynai, o jo aromatai atsiranda iš daugiau nei 20 natūralių ekstraktų, įskaitant žoleles, šaknis, gėles, prieskonius ir vaisius. Tarp jų išsiskiria Artemisia Absinthium -ajenjo-. Naudojamas vynuogių presas suteikia jam sodrų ir vaisišką skonį.
Skonis intensyvus, subalansuotas ir labai ilgas, su galingu...
... pavasaris, vasara buvo šilta ir pasižymėjo mažomis kritulių normomis, leidžiančiomis visiškai ir tolygiai subręsti. Vynuogės turėjo nepriekaištingą sanitarinę būklę, kas leido pagaminti vynus su didelėmis galimybėmis.
VARIETALAI: Tempranillo 60% ir Grenache 40%
SPALVA: Intensyvi vyšnių raudona, su didele intensyvumu.
NOSIS: Aromatai subrendusių raudonųjų vaisių, švarūs ir intensyvūs.
SKONIS: Malonus skonis ir subalansuotas aromatas. Gaivus ir vaisinis su šilkiniu pabaiga.
SKU: 001-05...
...Intensyvus ir sudėtingas Cahors
Šis giliai spalvotas vynas yra ekspresyvus ir harmoningas; jo sudėtingas aromatas primena juoduosius serbentus, prieskonius ir skrudintus vaisius. Burnoje jis yra mėsingas ir galingas, o aksominė tekstūra liudija apie puikų ąžuolo brandinimo technikos valdymą. Juodųjų vaisių, saldymedžio ir šokolado aromatai užbaigia pilną vyno išraišką.
Pateikite dekantuotą (arba atidarytą kelias valandas anksčiau) ir mėgaukitės 15-16° temperatūroje.
Siūlomas derinys: žvėriena, foie gras, triufeliai, miško grybai, tournedos, pienu šeriamas ėriukas.
...Lėtai brandinamos vynuogės nuolydžio kalkakmenio dirvožemyje Nees Karyes, Larisa, leidžia vynui pasireikšti per savo labiausiai charakteringą ir tipišką būdą. Šviesiai geltona, su žalsvais atspalviais, intensyvus vaisių aromatas ir išskirtinė rūgštis. Tai nauja vyno kokybės dimensija, siūlanti daugybę gastronominių galimybių.
Patiekiama 10 - 12°C...
...Viosinho, Rabigato ir Gouveio
Citrininė spalva, gėlių ir vaisių aromatas, intensyvus, švelnus ir subalansuotas skonis
Pateikti su žuvimi, jūros gėrybėmis ir salotomis
Patiekti 10ºC | 50ºF
12% vol. 750ml...