Vokietija, Heidelberg
...Cep Boletus Edulis 6-9 yra aukščiausios kokybės džiovintas grybas, vertinamas dėl savo turtingo, žemiško skonio ir umami natų. Puikiai tinka sriuboms, padažams ir risotams, jis suteikia gylio įvairioms kulinarinėms aplikacijoms.
Turkija, Saraykoy
ufs.country_names.RU, Moscow
...Džiovinti grybai yra ideali paruošimo priemonė visoms progoms. Skirtingai nuo šviežių grybų, džiovinta ir sutrinta mišinys nereikalauja laikymo šaldytuve ar šaldiklyje. Pakanka hermetiškai uždaro indelio, kuris neleis ryškiam grybų skoniui išnykti. Kuo smulkesnė frakcija, tuo skanesni bus tyrės sriubos ir padažai. Naudojimas Sriuboms, padažams, marinatams, mėsos patiekalams, paukštienai ir žvėrienai. Skonis išskirtinis grybų skonis Maistinė vertė 100 g. Baltymai (g / 100g)… 45 Riebalai (g / 100g)… 1,5 Angliavandeniai (g / 100g)… 23 Energijos vertė (kcal / 100g)… 290...
Vokietija, München
... džiovinamos tradiciniu būdu. Be to, džiovintos voveraitės prieš pakuojant kruopščiai tikrinamos. Todėl mūsų džiovintos voveraitės yra tokios skanios! Rankomis valomos ir atrenkamos. Švelniai džiovinti ir kruopščiai supakuoti, kad išliktų subtilus aromatas ir geltonai auksinė spalva. Tinka kaip priedas sriuboms, padažams ir troškiniams arba kaip prieskonis. Prekės numeris: 7024 Energijos vertė: 1055 kJ...
Belgija, Arlon
... valymo. Juos reikia nušluostyti drėgnu skudurėliu (plaunant dideliu kiekiu vandens, jie prarastų dalį savo skonio). Azijos grybe viskas yra gerai. Jis yra „paruoštas naudoti“. Grybus gaminkite labai trumpai. Judaso ausis valgoma žalia, blanširuota arba virta. Ji suteikia neįprastą tekstūrą sriuboms, salotoms, keptiems patiekalams, daržovėms ir troškiniams. Ji sugeria virimo skystį ir maisto, su kuriuo ji derinama, skonį. Laikymo patarimai Mūsų Judaso ausys parduodamos...

europages programėlė yra čia!

Naudokite mūsų patobulintą tiekėjų paiešką arba kurdami užklausas naudokite naują „europages“ programėlę pirkėjams.

Atsisiųsti iš „App Store“

App StoreGoogle Play