...Gorgonzola yra žalias sūris, pagamintas iš žaliavinio pieno, šviesiai geltonos spalvos, kurio žalsvos dėmės atsiranda dėl erborinimo proceso, tai yra pelėsių formavimosi. Saldžioje versijoje jis yra kreminis ir minkštas, su ypatingu ir savitu skoniu, šiek tiek aštrus. Aštrioje versijoje skonis yra ryškesnis ir stipresnis, kurio masė yra labiau erborinuota, tvirtesnė ir trupinė. Pagamintas iš pasterizuoto pieno, gauto iš ūkių, esančių kilmės zonoje, su pridėtais pieno fermentais ir atrinktais pelėsiais, natūraliai be laktozės. Jis yra prieinamas klasikiniuose formatuose.
Italija, Pasturo
Carozzi Formaggi yra Pasturo. Daugiau nei penkiasdešimt metų mes stengiamės sujungti vertingas amatininkų įgūdžius su moderniausio skonio reikalavimais. Rezultatas – plati unikalių sūrių gama, atsiradusi iš tvirtos aistros ir kelių sėkmingų idėjų, kurios per metus gavo prestižinius apdovanojimus. AMATININKIŠKUMAS: Mes saugome senovinių sūrininkų gamybos metodus, pritaikydami juos moderniems skonia...
Italija, Orbassano
...Saulėgrąžų formos ravioliai, įdaryti gorgonzola sūriu ir riešutais, yra kulinarinis šedevras, kuris įkūnija itališkos virtuvės eleganciją ir rafinuotumą. Švelni kiaušinių tešla apgaubia kreminį ir skanų įdarą, kuriame gorgonzola, su savo drąsiais ir aromatingais tonais, harmoningai susijungia su traškumu ir apvaliu smulkintų riešutų skoniu.
Lietuva, Bajorai, Vilniaus R.
...Gorgonzola yra sūris, kuris yra žinomas visame pasaulyje ir yra puikus Italijos gamybos simbolis. Jis pirmą kartą buvo pagamintas IX amžiaus pabaigoje, netoli Milano, Gorgonzolos miestelyje, iš kurio ir gavo savo pavadinimą. Iš pradžių jis buvo vadinamas "stracchino verde", nes buvo gaminamas iš "stracche" karvių pieno, tai yra "pavargusių", kurios iš Prealpų nusileido į lygumą pailsėti. Šis produktas turi PDO (DOP) sertifikatą.
Italija, Milano
...Confettura Extra di Pera Coscia ir aukštos kokybės mielė iš Tilio. Be pridėtinio cukraus ir konservantų. Tik šviežia sezoninė vaisiai ir mūsų gamybos rankų darbo mielė. 100% pagaminta Italijoje. Norint gauti geriausią konsistenciją, svarbu vartoti ją esant temperatūrai nuo 5 iki 10 °C. Ingredientai: Kriaušė 65%, mielė iš Tilio 35%. PORA Puikiai tinka prie ilgai brandintų sūrių, tokių kaip Parmigiano Reggiano, pecorini; žolelių sūrių, tokių kaip Gorgonzola ir Roquefort.
Italija, Misano Adriatico
...Goditi il vero sapore della tradizione italiana con il formaggio GRAN RISERVA LEONARDI Gorgonzola DOP dolce. Con il suo peso di 1,5 kg, questa confezione offre una generosa quantità di delizioso formaggio per una varietà di piatti. Prova il Gorgonzola DOP dolce affondato nella pasta o aggiungilo al tuo prossimo piatto di formaggi.
...% Merlot 30% Cabernet Sauvignon 10% Cabernet Franc DĖGUSTACIJA Gražios rubino spalvos, Château La Gasquerie atskleidžia malonų aromatą su šviežių raudonųjų uogų, šiek tiek prieskonių natomis. Skonis yra švelnus, su gražia apvaluma, pereinantis į elegantišką pabaigą. ACCORDS METS & VINS Château La Gasquerie puikiai derės su kepta arba ant grotelių kepta raudona mėsa, žvėriena ir sūriais, tokiais kaip Brie de Meaux, Gorgonzola ar Livarot. Pateikti tarp 16° ir 18°C. RÉCOMPENSES 2017: Aukso medalis – Gilbert & Gaillard 2018 konkursas...
Prancūzija, Les Rues-Des-Vignes
...Tikra abatijos alus. Labai subalansuotas, su gražiu apvalumu. Apvalus ir švelnus alus. Jame jaučiamos salyklinės natos, taip pat intensyvios vaisinės natos, kurios suteikia apvalumo. Švelnios gėlių ir apynių natos pabaigoje. Tai alus, kuris yra subalansuotas ir turi kūno. Stilius: Šviesus alus Alkoholis: 6.4° Salyklai: Pilsner, Miuncheno 25, Abatijos ir Kvietiniai Apyniai: Golding, Challenger ir Strisselspalt IBU: 21 Sūris: Wimereux putos, Gorgonzola, vaisinis Comté Mėsa: Kiauliena (Orloff kepsnys) Žuvis: Keptos šventųjų Jakobo midijos Patiekalai: Potjevelsh...
Malta, Triq L-Oratorju In-Naxxar
... temperatūroje. Įsitikinkite, kad gorgonzola yra išplakta iki kreminės konsistencijos. Kuo ilgiau plaksite, tuo kreminė gorgonzola taps. Į šią masę pridėkite plakamos grietinėlės ir maišykite, kol gausite kreminę konsistenciją, o jūsų burna pradės laistyti. Pridėkite grietinėlę į savo plakamos grietinėlės sifoną ir, naudodami grietinėlės balionėlį, įdėkite gražų gumulėlį į subtilų dubenėlį. Pridėkite ketvirtį šviežios figos, štai ir viskas, skanaus!
Prancūzija, Marseille
... karvės pienas, gautas iš ūkių, esančių "Consorzio di Tutela del formaggio Gorgonzola" teritorijoje (98,26%); •Pasirinkti pieno fermentai (1,5%); •Pasirinktos Penicillium rūšies pelėsiai (0,01%); •Džiovintas jūros druska (0,21%); •Gyvūninės kilmės renklas (0,02%)...
Suomija, Turku
Iš tikrųjų pasaulinės perspektyvos mes tiekiame produktus pagrindinėse gamybos srityse Europoje, Šiaurės ir Pietų Amerikoje bei Tolimuosiuose Rytuose. Mūsų pagrindinės produktų grupės yra „Palm Kernal Oil“, „Palm Oil“, „Rapeseed Oil“, „Soybean Oil“, „Sunflower Oil“, „Blends“, „Corn Oil“, „Cottonseed Oil“, „High Oleic Sunflower Oil“, paukštiena, kiauliena, jautiena, žuvis, bulvytės, daržovės, gaivi...
...Maiski „boschampignonsaus“, ši klasikinė kreminė žiemos padažas su keptais miško grybais yra kupina skonio. Ji puikiai tinka prie keptos raudonos mėsos, traškiai keptos paukštienos, tačiau taip pat suteikia papildomą skonį jūsų žvėrienos patiekalams. Pagrindinėje nuotraukoje mes šį padažą papildėme mėlynuoju sūriu, tokiu kaip „Gorgonzola“ arba „Blauwe Achelse“, lazdyno riešutų gabaliukais ir rozmarino lapeliais. Ant antros nuotraukos matote keptą fazaną, bulvių rutuliukus, Maiski obuolius su spanguolėmis ir mūsų „boschampignonsaus“!
...Burrata, tai ištempinė sūrio rūšis, gaminama Apulijoje, ypač Andrijos mieste. Šis rankų darbo ištempinio sūrio maišelis, turintis Stracciatella širdį, šiandien yra viena geriausių Apulijos specialybių. Ingredientai: Pienas, grietinėlė, druska, trumai (3%) – arba gorgonzola, rūgštys, be konservantų. Tipai ir Formatai GALIOJIMO LAIKAS: 15 DIENŲ Kodas: BURRATP.
Prancūzija, Villeneuve Sur Lot
AQUITAINE BIOLOGIE daugiau nei 20 metų specializuojasi biologinių šaldytų produktų, skirtų profesionalams, platinime. Mūsų prekės ženklas AQUIBIO šiandien yra pripažintas ir vertinamas ekologiškų parduotuvių, kolektyvinio maitinimo ir perdirbėjų. Mūsų prekės ženklas AQUABON apima visus jūsų poreikius laukinėms žuvims ir jūros gėrybėms, tačiau neekologiškoms. AQUITAINE BIOLOGIE turi daugiau nei 400...
Prancūzija, Saint-Etienne
CENTRALE D, įsikūrusi Šantjetyene, yra maisto didmenininkas profesionalams ir privatiems asmenims. CENTRALE D siūlo platų maisto produktų ir pakuočių pasirinkimą tiek profesionalams, tiek privatiems asmenims. Pas CENTRALE D rasite visą maisto produktų asortimentą: - mūsų Šviežių produktų erdvėje: sūriai, pieno produktai, vaisiai ir daržovės, mėsa ir žuvys, dešros, jūros gėrybės - mūsų Šaldytų p...
Italija, San Donaci
...Vynas gautas iš Negroamaro (90%) ir Malvasia Nera (10%) vynuogių. Gamybos zona: Salentas, tarp Brindisi ir Lecce provincijų. Brandinimas barelėse. Aromate išryškėja sunokusių raudonųjų vaisių ir džemų kvapai, prieskoniuoti juoduoju pipiru, saldymedžiu, skrudintais tonais ir viduržemio jūros augalijos balzaminėmis natomis. Idealiai tinka su kietais sūriais, tokiais kaip Comtè, Gorgonzola, mėsos gaminiais, tokiais kaip kiaulienos pancetta, chorizo, capocollo ir ant grotelių kepta raudona mėsa.
Italija, Gorgonzola
LabelSystems si propone kaip pilnų sprendimų etikečių, ženklų ir pramoninių ženklų kūrimui ir spausdinimui, užtikrindama visišką suderinamumą tarp įvairių etikečių sistemos komponentų: spausdintuvų ir šiluminio perdavimo juostų, grafikos valdymo programinės įrangos ir, žinoma,... geriausių ilgaamžių etikečių.
Italija, Gorgonzola
Dėka daugiau nei dešimties metų patirties skaitmeninės signalizacijos rinkoje, galime pasiūlyti aparatinės ir programinės įrangos sprendimus, kurie atitinka pirmą kartą skaitmeninės signalizacijos pasaulį pažįstančių klientų poreikius ir tų, kurie ieško galingų ir patikimų programų. Esame aistringas ir autoritetingas partneris, galintis pilnai sekti projektus, dirbant su klientais, kad užtikrintum...
Atitinkantys produktai
Multimedijos Totemai - 4K Kioskas
Multimedijos Totemai - 4K Kioskas
Italija, Gorgonzola
La Cobi Precision užsiima formų gamyba ir projektavimu jau daugiau nei trisdešimt metų. Gorgonzoloje (MI) yra traukimo, lenkimo, gręžimo, sriegimo ir mechaninio surinkimo skyrius. Mūsų apdirbimo darbai gali būti atliekami tiesiogiai pagal kliento technines specifikacijas. Mūsų įmonė įsikūrusi 800 kvadratinių metrų ploto patalpose, gamybai naudojame modernią įrangą ir priemones, be to, turime gamybos kontrolės kambarį. Cobi Precision yra adresu: Parco 29, Gorgonzola, Milano provincija.
...Intercom - Normalizzati per Stampi di Gorgonzola(MI) yra įmonė, įkurta 1981 metais, veikianti įrangos, skirtos plastiko pjovimui ir formavimui, srityje. Jos gamyba apima standartizuotus vadovus pagal Din/Iso normas, standartinius ir pagal užsakymą pagamintus smūgius ir formas, mechaninius sriegiklius, elektroninius sriegiklius, skirtus sriegimui formoje, standartinius ir pagal užsakymą pagamintus...
Italija, Busto Arsizio
La Castellanza spa užsiima pieno produktų ir sūrių gamyba bei platinimu, įskaitant mozzarella, burrata, taleggio, quartirolo, primosale, ricotta, burro, mascarpone, provolone, parmigiano reggiano, grana padano, gorgonzola, iš grynos ožkos pieno ir daugybę kitų skanėstų, visada naudodama tik šviežią pieną. Viena iš mūsų specialybių yra ožkų sūriai, kurie pasižymi geresniu virškinamumu nei kiti sūriai. Taip pat gaminame aukščiausios kokybės burro ir mascarpone.
Italija, Gambasca
... Reggiano, Grana Padano, Pecorino Romano, Bufalo Mozzarella Campana, Burrata, Gorgonzola ir dar daug daugiau. Rinkų žinios, gebėjimas nustatyti ir interpretuoti klientų poreikius leidžia mums patarti klientui, padedant jam augti ir įgyti žinių apie produktus, jų pateikimą, pjaustymą, laikymą ir derinimą. Su mūsų šaldytuvų transporto priemonių flotile pasiekiame visą Pjemontą ir Ligūriją, taip pat turime organizacinę struktūrą tarptautiniams siuntimams.
Belgija, Mol
...Gorgonzola, Mascarpone, Ricotta, Pecorino, Parmezanas), Anglijos (Cheddar). Be sūrių, jie siūlo sviestą, grietinę, jogurtą, vaisinį jogurtą, varškę ir vaisių sūrį, desertus, ryžių košę, rūgpienį, tepamą sūrį, taip pat prieskonių sviestą, šviežią grietinę, kulinarinę grietinę, šokoladą, šokoladą Light, šokoladinį mousse, pudingą iš įvairių prekių ženklų (Danone, De Lelie, Meylandt, Inza, Paschca, Stroobloem, Nazareth, Becel, Planta, Solo, Debic, Goudkuipje, Philadelphia).
Italija, Paina Di Giussano
... srityje. Žemiau pateikiami kai kurie produktai, kuriuos visada rasite mūsų parduotuvėje: Gorgonzola d.o.p. šaukštu ir riekelėmis, daugiau nei 30 skirtingų Gorgonzolos pagrindu pagamintų erborinatų; aukščiausios kokybės mėsos gaminiai, švieži sūriai iš Valsassina (LC), brandinti karvės ir ožkos sūriai, medus, džemai, vynai, kiaušiniai, šviežia makaronai, jogurtas, miltai, arbata, užpilai, sausainiai ir dar daug daugiau. Įžengti į mūsų parduotuvę ne tik malonu, bet ir būdas suprasti skirtumą tarp mūsų siūlomų rankų darbo produktų ir tų, kurie paprastai randami rinkoje.
Italija, Gorgonzola
Automazione&Sicurezza įkūrė Luca Marchetti, talentingas ir aistringas jaunas verslininkas, kuris po 25 metų darbo šeimos versle automatizavimo ir saugumo srityje nusprendžia pradėti asmeninę karjeros kelionę, siekdamas išskirtinumo ir kokybės. Specializacija ir įgyta patirtis leidžia Automazione&Sicurezza pasiūlyti ne tik geriausius rinkoje esančius produktus, bet ir kvalifikuotą pagalbą, kad galė...
... siuvimas - delikatų ir megztų drabužių siuvimas, skylės ar pjūvio siuvimas, megztų drabužių siuvimas - Nematomos siuvimo paslaugos. Išsiuvinėti marškiniai Gorgonzola Milano, Siuvame užuolaidas, staltieses ir pagalvėles, Elastingų kampų ant patalynės taikymas, naujas gyvenimas jūsų spintoje.
Italija, Cosio Valtellino
Bongetta Formaggi specializuojasi itališkų ir ne tik sūrių brandinime ir porcijavime. Mes galime pasiūlyti pilną sūrių paketą: Grana Padano Dop ir Parmigiano Reggiano Dop įvairiuose brandinimuose, porcijose ir tarkuotu pavidalu. Daugelis itališkų DOP: Taleggio Dop, Gorgonzola Dop, Asiago DOP, Montasio DOP, Casera DOP, Bitto DOP, Bufala DOP, Pecorino Romano DOP, Fontina DOP, Quartirolo DOP, šveicariški sūriai, kietieji sūriai, minkštieji sūriai, ožkų ir avių sūriai, Provoloni, jaunieji pieniniai sūriai, pusiau ir super brandinti sūriai.
Italija, Gorgonzola
Plokščių ir elektroninių sistemų projektavimas ir gamyba automatizavimui ir pramoninei instrumentacijai. Mikroprocesorių sistemų aparatinės ir programinės įrangos kūrimas.
Italija, Gorgonzola
Mūsų vertybės: Sistemų konsultavimas: Jūs galvojate apie verslą, mes apie IT struktūrą! Nesvarbu, ar tai būtų jūsų NETWORKING kūrimas, ar tinkamų mašinų pasirinkimas CLUSTER jūsų DATACENTER, ar naujos CLOUD infrastruktūros įgyvendinimas, mes galime jus palaikyti viso proceso metu. Mūsų sprendimai sukurti taip, kad užtikrintų mūsų klientams našumą, skalę ir patikimumą; dirbame glaudžiai su rinkos l...
Italija, Gorgonzola
MINTEL įkurta 1982 metais. Įkurta siekiant gaminti sprendimus telefonų smulkmenoms, per metus ji išplėtė savo veiklą elektros įrenginių sektoriuje, sukurdama tradicinių grindų dėžutę. Ji papildė savo pasiūlą paskirstymo dėže pakeltoms grindims ir mažų matmenų prietaisų bokšteliu. Visada atidžiai stebėdama klientų poreikius ir pageidavimus, MINTEL vėliau sukūrė, suprojektavo ir pagamino pluoštinių ...
Populiarios šalys šiai paieškos frazei

europages programėlė yra čia!

Naudokite mūsų patobulintą tiekėjų paiešką arba kurdami užklausas naudokite naują „europages“ programėlę pirkėjams.

Atsisiųsti iš „App Store“

App StoreGoogle Play