...Agavos sirupas yra 30% saldesnis už cukrų. Kita vertus, didelis fruktozės kiekis ir gliukozės buvimas lemia, kad jo glikemijos indeksas (15-30 GI) yra žemesnis nei baltųjų cukraus (sacharozės). Tačiau jo kaloringumas yra panašus. 100 gramų yra apie 310 kalorijų (1 šaukštas yra apie 50 kalorijų). Po agavos sirupo vartojimo gliukozės kiekis kraujyje nepadidės tiek, kiek vartojant tradicinį cukrų...
...kurį dažnai vartoja veganai. Taip pat maitinimo sektoriuje agavų tirštiklis mielai naudojamas, pavyzdžiui, kokteiliams.
Žaliava, pagaminta iš įvairių agavų rūšių Meksikoje, sudaryta iš gliukozės, tačiau iš esmės iš fruktozės (apie 80 %) ir todėl turi labai žemą glikemijos indeksą. Agavų tirštiklis dažnai naudojamas kaip cukraus pakaitalas, ypač veganų, kurie jį dažnai vartoja vietoj medaus. Jis yra šiek tiek saldesnis nei bičių produktas.
BIO Agavų sirupas greitai tirpsta ir gali būti įvairių spalvų atspalvių ir skirtingai...
...Kartu su mūsų partneriu tiekiame priedus maisto, kosmetikos, farmacijos ir pašarų pramonei.
Dextrozė, fondantas, fruktozė, gliukozėssirupas, cukraus pudra, invertuotojo cukraus sirupas, maltodekstrinai, cukraus pudra, rafinuotas cukrus, džiovinta gliukozė, baltasis cukrus, cukraus / gliukozės mišiniai...
...Gliukozėssirupas yra svarbi žaliava saldumynų ir džemų pramonėje, taip pat smulkiojo kepimo ir konditerijos srityje. 45° gliukozės sirupą galima formuoti į rutulį tiesiog rankomis, nes jis dėl didesnio sausųjų medžiagų kiekio yra tvirtesnis. Todėl jis puikiai tinka, pavyzdžiui, tortų glazūroms, šokoladiniams saldainiams, modeliuojamam šokoladui, saldainiams ir ledams.
...Pagamintas iš kukurūzų sėklų, naudojant krakmolo hidrolizės procesą su amilolitiniais fermentiniais junginiais, po to atliekant hidrolizato filtravimą, demineralizavimą ir virimą iki tam tikro sausųjų medžiagų svorio santykio.
Sausosios medžiagos 100g, ne mažiau77,6g/g
Angliavandeniai, %, ne mažiau100
Riebalai, %0
Baltymai, %0
Energijos vertė, kcal/100 g310,4
Sudėtis: Patiekala 100% / Sirupas 100%
Sausosios medžiagos, %, min:78,0
pH:3,5 – 5,0
SO2, ppm, max:10mg/kg
Bendras pelenų kiekis, % max:0,40
Fruktozė %:9,0 - 12,0
Maltos %:18.0 - 35,0
Gliukozė, %:36,0 - 42,0...
...Mes visai nauji karameliai, pagaminti su mano pelkės jūros druska.
Jie gaminami rankiniu būdu.
Ingredientų sąrašas:
Gliukozėssirupas, cukrus, viso pieno milteliai, sviestas, dekstrozė, jūros druska iš Ré salos (<1%), druska iš Ré salos, natrio karbonatas, emulsiklis: saulėgrąžų lecitinas...
...jogurto skonis, palmių aliejus, glazūravimo agentas: E904 (apvalkalas), E414 (arabinių gumų), gliukozėssirupas, cukrus. Gali būti glitimo, žemės riešutų ir kitų riešutų pėdsakų.
Kilmė
Indija yra pagrindinė anakardžių gamintoja. Kitos kilmės šalys yra Brazilija, Mozambikas, Kenija, Tanzanija, Vietnamas ir Šri Lanka.
...300 g ir 60 g vamzdžiai su Guérande jūros druskos karameliniu sviestu.
O kas ten viduje?
Karamelinis sviestas su Guérande jūros druska (gliukozės-fruktozės sirupas, cukrus, saldintas kondensuotas pienas, grietinėlė, nesūdyta sviestas, Guérande jūros druskos sviestas, Guérande druska, vanduo), stabilizatorius: pektinas.
Alergenai po padidinamuoju stiklu
Pienas.
Gerai laikyti nesudėtinga
Régilait Karamelinis Sviestas laikomas 15 mėnesių iki atidarymo ir 1 mėnesį po atidarymo, kambario temperatūroje.
Plastikinis vamzdis, kamštis: mesti su namų atliekomis.
... cukraus kiekis 60g 100g
Nuo 1885 metų amžinos jaunystės paslaptys! Kaštonų kremas iš Ardèche yra receptas, sukurtas Klémento Faugier 1885 metais Privase. Šis receptas nuo pat jo sukūrimo liko nepakitęs, jame naudojami tik natūralūs ingredientai. Ingredientai: kaštonai, cukrus, glazūruotų kaštonų likučiai, vanduo, gliukozėssirupas, natūralus vanilės aromatas
Paruošta su 45g vaisių 100g, bendras cukraus kiekis 60g 100g
Kodas: 502
Neto svoris (g): 1000
Bruto svoris (g): 1250
Kaina be PVM: 7.56
Kaina su PVM: 7.98...
... šiaudelį į stiklinę (apie 200 ml) kambario temperatūros pieno ir mėgaukitės skoniais.
Įspėjimai: Vaikai iki 3 metų gali naudoti tik su tėvų priežiūra!
Nepjaukite šiaudelio.
Ingredientai: Cukrus, Fruktozė, Riebalų neturintis kakavos milteliai, Gliukozėssirupas, Vitaminai ir mineralai [cinko gluconatas, vitaminas B6 (piridoksino hidrochloridas), vitaminas D (kolekalciferolis)]. Natūralūs aromatai, dažiklis [karotenoidai (β-karotenas)].
Laikymas: Laikyti toliau nuo drėgmės ir šviesos!
...LICATRANS logistikos krovinių gabenimo įmonė, kuri transportuoja nepakuotus skystus ir birius krovinius specializuotais transporto keliais, cisternomis ir silo cisternomis. Supakuoti kroviniai vežami tentinėmis ir frigo puspriekabėmis. Bendrieji kroviniai gabenami jūriniais konteineriais ir geležinkelio vagonais. Maisto klasės cisternomis gabenami aliejus, gliukozėssirupas, glicerinas, riebalai...
LIA MOOS specializuojasi medienos produktų, tokių kaip epal paletės, europaletės, biokuro energijai susijusių produktų, tokių kaip medžio granulės, Einplus granulės, malkos, eglės blokai, pjautinė mediena, saldumynai, grožio produktai, kviečiai, cukrus, prieskonių aliejai, aliejiniai sėklos, aliejaus miltų ekstraktai, ankštiniai augalai, lęšiai, prieskoniai, pakuotės medžiagos, valgomi riešutai ir...
...Gliukozė ir gliukozės-fruktozės sirupai iš kukurūzų ir kviečių
- įvairūs DE vertės ir klampumas
- taip pat gliukozės-fruktozės sirupas
- statinės prekės, IBC arba didmeninė prekyba cisternomis
- sertifikuotos prekės, Halal ir Košer, ne GMO...
...THCFREI Nėra narkotizuojančio poveikio
Pagaminta ES
Ingredientai: cukrus, gliukozėssirupas, rūgštiklis citrinos rūgštis, CBD ekstraktas, aromatai, dažiklis E101, E132.
CBD Lollipopai Skunk Energingas skonis. Pagal prietaisą.
Užsisakykite šį produktą ir uždirbkite 1 tašką!
Turinys: 18g vienam saldainio.