Prancūzija, Martigues
...Natūralus sirupas, išgautas iš datulių, natūralus gliukozės sirupo pakaitalas.
Prancūzija, Montelimar
... su Guérande druskos karamele, supakuotas į 200 g maišelį su kartoniniu dugnu, kuriame yra nugato papilotės. Ingredientai: cukrus, gliukozės sirupas, medus, migdolai, karamelė su sūdyta sviestu (8,7 %), pudra, bulvių krakmolas, nesūdyta duona (vanduo, alyvuogių aliejus, miltai), kiaušinio baltymas, natūralus vanilės ekstraktas. Gaminimo būdas: medus ir gliukozės sirupas verdami katile, kiaušinio baltymas pridedamas prie virto cukraus, vanilės, migdolų ir karamelės. Alergenai: migdolai, kiaušiniai, galimi pėdsakai riešutų.
Prancūzija, Saint-Omer
...Mes visai nauji karameliai, pagaminti su mano pelkės jūros druska. Jie gaminami rankiniu būdu. Ingredientų sąrašas: Gliukozės sirupas, cukrus, viso pieno milteliai, sviestas, dekstrozė, jūros druska iš Ré salos (<1%), druska iš Ré salos, natrio karbonatas, emulsiklis: saulėgrąžų lecitinas...
Prancūzija, Warmeriville
...Ingredientų sąrašas: sucre, gliukozės sirupas, vaisių sultys (braškės, apelsinai, citrinos) (2%), visiškai hidratuota kokosų aliejus, rūgštiklis (citrinos rūgštis), krakmolas, aromatai, maltodekstrinas, tirštikliai (gellan guma, celiuliozės guma, arabinės gumos), emulgatorius (cukraus esteriai), apvalkalai (karnaubos vaškas, bičių vaškas), dažikliai (karotinoidai, burokėlių raudona), Maistinė...
Prancūzija, Saint Martin Belle Roche
...300 g ir 60 g vamzdžiai su Guérande jūros druskos karameliniu sviestu. O kas ten viduje? Karamelinis sviestas su Guérande jūros druska (gliukozės-fruktozės sirupas, cukrus, saldintas kondensuotas pienas, grietinėlė, nesūdyta sviestas, Guérande jūros druskos sviestas, Guérande druska, vanduo), stabilizatorius: pektinas. Alergenai po padidinamuoju stiklu Pienas. Gerai laikyti nesudėtinga Régilait Karamelinis Sviestas laikomas 15 mėnesių iki atidarymo ir 1 mėnesį po atidarymo, kambario temperatūroje. Plastikinis vamzdis, kamštis: mesti su namų atliekomis.
Prancūzija, Privas
... cukraus kiekis 60g 100g Nuo 1885 metų amžinos jaunystės paslaptys! Kaštonų kremas iš Ardèche yra receptas, sukurtas Klémento Faugier 1885 metais Privase. Šis receptas nuo pat jo sukūrimo liko nepakitęs, jame naudojami tik natūralūs ingredientai. Ingredientai: kaštonai, cukrus, glazūruotų kaštonų likučiai, vanduo, gliukozės sirupas, natūralus vanilės aromatas Paruošta su 45g vaisių 100g, bendras cukraus kiekis 60g 100g Kodas: 502 Neto svoris (g): 1000 Bruto svoris (g): 1250 Kaina be PVM: 7.56 Kaina su PVM: 7.98...
...{"INGRÉDIENTS":"INGRIDIENTAI\nIngridientai: gazuotas vanduo, cukrus, rūgšties reguliatorius: citrinos rūgštis, taurinas 0,40%, rūgštingumo reguliatorius: natrio citratas, glukuronolaktonas, aromatas, gliukozės-fruktozės sirupas, kofeinas 0,02%, dažikliai: E150c ir riboflavinas, inozitolis, saldiklis: steviolio glikozidai, niacinas, pantoteno rūgštis, vitaminas B6, vitaminas B12. Pasterizuota...
Prancūzija, Coignieres
...THCFREI Nėra narkotizuojančio poveikio Pagaminta ES Ingredientai: cukrus, gliukozės sirupas, rūgštiklis citrinos rūgštis, CBD ekstraktas, aromatai, dažiklis E101, E132. CBD Lollipopai Skunk Energingas skonis. Pagal prietaisą. Užsisakykite šį produktą ir uždirbkite 1 tašką! Turinys: 18g vienam saldainio.
Prancūzija, Objat
...Ingredientai: Migdolai, konfituotas melionas (pradžia Prancūzija) (melionas, fruktozės gliukozės sirupas, rūgštingumo reguliatorius: citrinos rūgštis), cukrus, pudra, levandų medus, invertuotas cukraus sirupas, gliukozės sirupas, nepaprastas duonos gaminys (bulvių krakmolas, vanduo, saulėgrąžų aliejus), natūralus apelsinų žiedų ekstraktas, konfituotos apelsinų žievelės (apelsinų žievelės, fruktozės gliukozės sirupas, cukrus, konservantas: E 202, rūgštingumo reguliatorius: citrinos rūgštis). Kiaušinių baltymai.
Prancūzija, Pornic
...Jūsų nauja CBD rutina skanėstų pavidalu su skaniais ir gardžiais p’tits Sivazen CBD, pagamintais Prancūzijoje. Kiekviename saldainyje yra 10 mg CBD ir visada nėra THC, todėl jis nesukelia priklausomybės rizikos ir nepakeičia jūsų mąstymo. Sudėtis : Cukrus, gliukozės sirupas, citrinos eterinis aliejus, levandų medus AOP, vyno kremas (rūgštiklis), CBD, pudra, 0 dažiklio. – CBD : 10mg CBD viename saldainyje. – Galimos pieno ir riešutų pėdsakų. Neto svoris : 140g (iš jų 300mg CBD) Pakuotė : – Hermetiški ir perdirbami stiklainiai – Sudėtyje ± 30 saldainių...
Prancūzija, Gometz La Ville
...Skani priežiūra Gali būti pėdsakų žemės riešutų, migdolų, lazdyno riešutų ir pieno. Sudėtis: sacharozė, kviečių gliukozės sirupas, medus 12%, propolis 1%, apdailos agentas: karnaubos vaškas. Pagaminta Essonne.
Prancūzija, Rungis
...Ingredientai Džiovinti vynuogės golden choice 17,00%, Banano traškučiai 12,00%, Ananasų kubeliai 18,00%, Papajos kubeliai 18,00%, Džiovinti vynuogės Chili Jumbo Dark Flame 13,00%, Kokosų drožlės 4,00%, Džiovinti vynuogės Sultanas 13,00%, Kokosų kubeliai soft 812 (koko, gliukozės ir fruktozės sirupas, dekstrozė, kviečių krakmolas, jautienos želatina, druska, cukrus) 6,00%, Augalinis aliejus, Konservantas (E220)...
Prancūzija, Fenouillet
...nulis THC Lengvas dozavimas pagal svorį Kiekviename CBD saldainiuke rasite šią sudėtį: CBDdiol (CBD) plati spektrinė forma 5mg saldinimo galia cukrus ir gliukozės sirupas stabilizatorius želatina (kiauliena), rūgštingumas Rūgštingumo reguliatorius citrinos rūgštis aromatai dažikliai mėlynas blizgesys, geltonas košenilė, kurkuminas konservantai kalio sorbatas, rapsų aliejus Dėžutė iš perdirbamo PET. Galvokite apie rūšiavimą! Naudojimo rekomendacija Rekomenduojame vartoti 2–3 CBD guminukus per valandą dienos pabaigoje. Nevartokite CBD saldainių prieš vairuodami. Neduokite nėščioms ar žindančioms moterims.
Prancūzija, Paris
...Ingredientai: Prancūziškas kiviai, gliukozės-fruktozės sirupas, citrinos rūgštis. Dėmesio! Sudėtyje yra sulfitų. Maistinė vertė 100g: Energija 310 Kcal / 1310 kJ Riebalai < 0,5g iš jų sočiųjų riebalų rūgščių 0,2g angliavandeniai: 76g iš jų cukrų 48g skaidulos 1,5g baltymai 1g druska < 0,1g Ean13: 3770010599609 Nuoroda: KiwiBioFrance1...
Prancūzija, Saint Orens De Gameville
...Senovinės rankų darbo apelsinų žievelės, apgaubtos juoduoju šokoladu. Ingredientai: apelsinų žievelės (apelsinas, cukrus, gliukozės sirupas), juodasis šokoladas (kakao pupelės, cukrus, kakavos sviestas, emulsiklis saulėgrąžų lecitinas, vanilė). Maistinė vertė (100g): Energija kJ / kcal 1671 / 397, Riebalų (g) 11, iš jų sočiųjų riebalų rūgščių (g) 6.5, Angliavandenių (g) 72, iš jų cukrų (g) 71, Baltymų (g) 2.0, Druskos (g) 0. Laikyti 17–20°C temperatūroje. Neto svoris: apie 150g...
Prancūzija, Feurs
... Jei skonio suteikimas galutiniam maisto produktui yra įrodytas, degintas cukrus bus žymimas kaip: „karamelė (gliukozės sirupas, vanduo, cukrus) arba (cukrus, vanduo)“. Jei jis suteikia tik spalvą, žymėjimas bus: „dažiklis: E150a“.
Prancūzija, Mietesheim
...Praktiškas ir idealus formatas maitinimui ir aptarnavimui salėje. Ingredientai: Pomidorų tyrė 67% (148g šviežių pomidorų 100g kečupo), cukrus, actas, gliukozės sirupas, druska, rūgštis: citrinos rūgštis, tirštiklis: ksantano guma, konservantai: natrio benzoatas, kalio sorbatas, aromatai. Yra taip pat 35g stiklainyje, 300g minkštame butelyje ir 5L bidone.
Prancūzija, Neuilly Sur Seine
...Šie ingredientai sujungia imbiero skonius ir užtikrina ilgalaikę skonio patirtį bei lėtą ir tolygų imbiero išsiskyrimą (ant liežuvio). Arabinė guma lėtai absorbuojama virškinimo sistemoje, o vėliau metabolizuojama. Ingridientai Gelatinimo agentas arabinė guma *; Cukrus *, gliukozės sirupas *, 1,8% imbiero ekstrakto *, natūralus aromatas 2,6% imbiero, 0,2% mėtų *, apvalkalų agentai augaliniai...
Prancūzija, Appietto
...Pralinos su migdolais, karamelizuotos su Korsikos AOP medumi. Skanios, traškios migdolų pralinos, apgaubtos Korsikos AOP medumi, puikiai tinka užkandžiams bet kuriuo paros metu. Svoris: 160 g Ingredientai: Migdolai 65%, Cukrus, Korsikos AOP medus, Gliukozės sirupas. Gali būti pėdsakų kitų Laikymas: Laikyti sausoje, vėsioje vietoje Mitybos deklaracija 100 g: Energija: 2320 kJ (552 kcal) Riebalai: 35 g Sočiųjų riebalų rūgščių: 2,6 g Angliavandeniai: 46 g iš jų Cukrus: 35 g Baltymai: 3,1 g Druska: 0,01 g...
Prancūzija, Talant
...Alternatyva cukraus masei, galite naudoti šią modeliuojamą šokolado masę - Šokoladas. Su savo skaniu šokolado aromatu, ji yra lengvai formuojama, jūsų kūriniai taip pat gali lengvai prilipti be priedų. Ingredientai: Cukrus, Gliukozės sirupas, Kakavos sviestas, Bulvių krakmolas, Kakava 22-24%, Vanduo, Emulsiklis E422 ir E415, Konservantas E202, Aromatas. Galimos pėdsakų: Glitimas, Kiaušinis...
Prancūzija, Frejus
... moterims ir vaikams iki 4 metų. Arapų guma*, Cukrus*, Gliukozės sirupas*, Medus* (7.9 %), Propolis* (3.92 %) Eukalipto eterinis aliejus (0.18%), Apvalkalas Saulėgrąžų aliejus* *Ingredientai, gauti iš ekologinės žemdirbystės...
Prancūzija, Malataverne
...4 kg nugatų tortas, supjaustytas į 20 individualiai supakuotų porcijų (apie 200 g). Parduodamas pagal svorį arba porciją: migdolai, cukrus, gliukozės sirupas, medus, kiaušinio baltymas, vaflis (bulvių krakmolas, vanduo, augalinis aliejus), natūralūs aromatai. Ingredientai: sūdyta sviestas, karamelė, cukrus, sviestas, grietinėlė, gliukozės sirupas, druska.
Prancūzija, Paris
...Mūsų CBD saldainiai su medumi sujungia saldumą ir atsipalaidavimą. Kiekviename saldainių gabalėlyje yra apie 20 mg CBD ir tik 8 kalorijos, todėl jie bus puikus jūsų poilsio akimirkų palydovas. Vegan Pagaminta Prancūzijoje Be dirbtinių kvapiųjų medžiagų Galimos skonio rūšys: mėtų arba medaus. Neto svoris: apie 60 g. Bendra CBD kiekis: 600 mg. Ingredientai: Cukrus, gliukozės sirupas, medus (10%), CBD diolis. Laikymas: Laikyti kambario temperatūroje ir apsaugoti nuo šviesos.
Prancūzija, La Rochelle
...Karamelė su Pineau, Gliukozės sirupas (Kilmė: Prancūzija), cukrus, sviestas (A.O.P. Charentes-Poitou) 17%, visas pienas, Pineau 3,5%, druska 0,7%, sorbitolis, apverstas cukrus, fleur de sel iš Île de Ré 0,5%, prieskoniai Svoris: 0,140 kg...
Prancūzija, Arles
...Maison Lesage Konservuoti apelsinų griežinėliai, apgaubti juoduoju šokoladu ir pateikti „kolonos“ dėžutėje. Ingredientai: apelsinas, cukrus, gliukozės sirupas, 61% juodasis šokoladas (kakao pupelės, cukrus, kakavos sviestas, emulsiklis sojų lecitinas, natūralus vanilės ekstraktas).
Prancūzija, La Seauve Sur Semene
...Be aromatų ir dažiklių, jų natūralus pašaras, pagamintas iš aviečių tyrės, primins jums vaikystės gerą skonį, išlaikant traškų sausainį! Ingredientai: Ryžių miltai, gliukozės sirupas, aviečių tyrė 17 %, kukurūzų miltai, kanapių cukrus, pilno grūdo ryžių miltai, koncentruota citrinų sultys, želė formuotojas: Pektinas Pėdsakai: Sojos, Pienas, Riešutai, Žemės riešutai...
Prancūzija, Furiani
...INGRIDIENTAI Pieno šokoladas 33,6% (cukrus, kakavos sviestas, viso pieno milteliai, kakavos pasta, emulsiklis: sojos lecitinas, natūralus vanilės aromatas), kanistrėliai (kvietiniai miltai, baltas vynas, brendis, saulėgrąžų aliejus, druska), feuilletine (kvietiniai miltai, cukrus, anhidrinis pieno riebalas, pieno baltymai, druska, miežių salyklas, kepimo milteliai: E500II), džiovinti vaisiai (migdolai, lazdyno riešutai), gliukozės sirupas, citrusiniai vaisiai, sorbitolis, aistros vaisiai, arbata (rooibos, nepita, anyžius, mėta), romas, migdolų pasta, UHT grietinėlė, glitimas, natūralūs dažikliai.
Prancūzija, Brive La Gaillarde
...100% skanios ir 100% ekologiškos saldainių lazdelės! 20 karamelinių saldainių lazdelių: šviežias pienas (53%), cukrus, gliukozės sirupas, druska. 20 daugiaspalvių saldainių lazdelių: citrina, avietė, granatų sirupas, greipfrutas ir persikas. Tradicinis receptas nuo 1924 metų, garantuoti malonūs momentai! Pagaminta Korėze.
Prancūzija, Le Thor
...Meduoliai, 100g maišelis. Ingredientai: Cukrus, gliukozės sirupas, medus (15%).
Prancūzija, Villarembert
...Ingredientai: cukrus, gliukozės sirupas, natūralus mėlynių skonis, vyno rūgštis, dažiklis. Laikyti vėsioje, sausoje vietoje. Saldainiai pagaminti rankomis ir supakuoti jūsų amatininko saldainių gamintojo.
Populiarios šalys šiai paieškos frazei