Lietuva, Kaunas
..."Dodo Cukrus" Demerara cukraus kubeliai turi ypatingą turtingą aromatą, kuris gali nustebinti kai kuriuos žmones, manančius, kad cukrus neturi kvapo. Pirmas mintis – kažkas pridėta prie šio cukraus. Bet iš tikrųjų, taip kvepia melasa, kai apdorojama cukranendrė – tai tikrai labai natūralus produktas. Kavos mėgėjai, kurie ragauja kavą su šiuo cukrumi, sako, kad jis suteikia gėrimui ypatingą skonį...
Vokietija, Nürnberg
...Rudasis cukrus yra cukraus rūšis, kurią išskiria rudasis atspalvis ir išskirtinis skonis. Jis gaminamas pridedant melasos prie rafinuoto baltojo cukraus, kas suteikia jam turtingą karamelės skonį. Melasa taip pat prideda drėgmės cukrui, todėl jis yra šiek tiek minkštesnės tekstūros nei baltasis cukrus. Rudasis cukrus dažnai naudojamas kepant ir gaminant, nes jis suteikia receptams gylio ir...
Ispanija, La Garriga
...Cukrus be centrifugavimo (azúcar no centrifugado) yra cukraus rūšis, kuri gaminama be centrifugavimo proceso, siekiant pašalinti melasą. Tai neapdorotas cukrus, kuris išlaiko daugelį maistinių medžiagų ir mineralų, esančių cukranendrių sultyse. Kai kurie dažni necentrifuguoto cukraus pavyzdžiai yra panela, jaggery ir gur. Šis cukraus tipas naudojamas įvairiose pasaulio dalyse maisto ir gėrimų saldinimui ir laikomas natūralesniu nei rafinuotas cukrus.
Lenkija, Warszawa, Poland
... kiekiu. Jis taip pat netirpsta įprastuose organiniuose tirpikliuose ir nėra higroskopiškas. Kadangi jis nesuyra kepant, jis gerai reaguoja į apdorojimą. Taip pat, esant aukštai temperatūrai cukraus buvimo metu, jis pakeičia spalvą į rudą. Dažniausiai jis pasitaiko kaip mono-hidratas, baltas kristalinis milteliai, bekvapis ir tirpstantis vandenyje.
Prancūzija, Lyon
... puikybę tarp Ruandos kavų, garantuodama aukščiausią kokybę ir retai pasitaikančią puodelio rafinuotumą. Šiam laipsniui atrinkti pupelės yra tarp geriausių jų derliaus, užtikrinančių įsimintiną kavos patirtį. Rūšis: Arabica Aukštis: 1520 m iki 1670 m Aromatai: Raudonieji vaisiai, cukraus melasa Regionas: Huye...
Vokietija, Bad Bentheim
...Naminis cukrus pasitaiko įvairiomis formomis. Priklausomai nuo to, kiek melasos iš pirminio produkto yra filtruojama, naminio cukraus spalva tampa ruda. Melasa yra produktas, naudojamas ruginių duonų ir saldymedžio gamyboje. Viduramžiais naminiai cukrus buvo valdžios statuso simbolis ir laikomas vienu iš retų ir brangių prieskonių. Be kviečių, glitimo, kiaušinių, pieno ir riešutų. Naminis cukrus...
Vokietija, Hamburg
...Rudas cukrus yra cukraus rūšis, kurią išskiria jos ruda spalva ir ryškus skonis. Jis gaminamas pridedant melasos prie rafinuoto baltojo cukraus, kas suteikia jam turtingą, karamelinį skonį. Melasa taip pat suteikia cukrui drėgmės, todėl jis yra šiek tiek minkštesnės tekstūros nei baltasis cukrus. Rudas cukrus dažnai naudojamas kepant ir gaminant, nes jis suteikia receptams gylio ir sudėtingumo...
...Cukrinių runkelių melasa yra beveik juodas, klampus skystis, gaunamas cukrinių runkelių cukraus rafinavimo proceso metu.
Turkija, Istanbul
Sarbay Dış Ticaret Limited Širketi pradėjo veiklą 2012 metais. Įmonės akcininkai sujungė savo sukauptas lėšas po vienu stogu prieš įsteigdami įmonę. Sarbay atlieka tarpininko vaidmenį tarp eksportuojančių partnerių ir klientų bei užsienyje esančių importuojančių įmonių.
Jungtinė Karalystė, United Kingdom
...Juodasis melasas, cukranendrių sulčių trečiojo ir paskutinio virimo šalutinis produktas, išsiskiria savo stipriu skoniu ir tiršta, tamsia konsistencija. Ši melasos rūšis turi mažiausią cukraus kiekį iš visų rūšių, todėl ji yra žymiai mažiau saldi, tačiau turtinga mineralų, tokių kaip geležis, kalcis ir magnis. TP-Exports siūlo mūsų juodąjį melasą dideliais kiekiais, įskaitant IBC ir būgnus, arba vartotojams pritaikytą pakuotę, kurią galima naudoti ir uždaryti.
...Tai yra maistingas maisto produktas, pagamintas iš virto vynuogės, uogų ir kriaušių, kuris patinka visiems žmonėms. Vynuogėse yra daug vynuogių cukraus; dėl lengvo įsisavinimo į kraują, melasa yra labai maistinga ir naudinga. Ji rekomenduojama vaikams ir žmonėms, turintiems anemiją. Melasa gali būti vartojama tiesiog kaip melasa, taip pat ją galima vartoti su jogurtu, sezamo pasta, grietine...
Prancūzija, Champier
... natūraliuose jogurtuose, varškėje, blyneliuose, vafliuose, sumuštiniuose, duonoje, skrudintose duonelėse, muesli. Taip pat galima naudoti cukraus pakeitimui ruošiant pyragus, grūdų barus, keksiukus, tortus, kokteilius, pieno kokteilius, sultis...
ufs.country_names.RU, Moscow
...Pekmez yra organinis sirupas, pagamintas iš sulčių, džiovintas be cukraus ar vandens pridėjimo. Jis suteikia natūralų saldumą ir turi vitaminų bei mikroelementų. Neto svoris: 1350 g Energijos vertė 100 g: 260 kcal Tinkamumo laikas: 24 mėnesiai...
Prancūzija, Puyricard
... produktai patinka daugeliui. Puikiai tinka su jogurtu, ledais, kaip pyragų įdaras ir tepti ant blynų, bandelių, vaflių, duonos... Džemas iš pieno Pieno specialybė, kreminis šviežio pieno ir cukraus mišinys su subtiliu karamelės skoniu. Labai mažas riebalų kiekis ir didelis kalcio kiekis. Karamelės kremas su Camargue jūros druska Pagunda didelė... ir malonumas atitinka! Stiklainyje, kaip padažas ant...
Prancūzija, Biguglia
...Reinette Cerise Piment sūrio pyragas Receptas 6 asmenims ● 75 g sviesto ● 1 stiklainis Reinette Corse vyšnių ir Espelette pipirų džemo O Mà! ● 2 v. š. melasos ● 175 g Cukizzi Castagna lazdyno riešutų pieno šokolado O Mà! ● 150 g 35% riebumo grietinėlės ● 300 g šviežio sūrio ● 50 g cukraus ● 200 g varškės Ištirpinkite sviestą ir melasą su sutrupintais Cukizzi O Mà! Sudėkite į formeles ir...
... melasa Invertuoto cukraus kremas Šviesus, į kremą kristalizuotas sirupas, anksčiau taip pat vadintas dirbtiniu medumi. Pagamintas iš cukraus ir cukrų su skirtingais žiedų medaus kiekiais Karamelė ir spalva įvairūs karameliniai sirupai ir spalvos nuo 7.500 iki 40.000 EBC, taip pat specialūs mišiniai Specialus sirupas Sirupas pagamintas pagal kliento pageidavimus, sorbitolio sirupas, cukraus nuotėkio sirupas...
Atitinkantys produktai
Sirupas
Sirupas
Kiti produktai
Cukrus
Cukrus
Prancūzija, Reignac
...Nutrimel yra cukrinių runkelių melasa, energizuota specialiu procesu. NUTRIMEL® didelė energinė vertė užtikrina gerą dirvožemio ir augalų mitybą. NUTRIMEL® užtikrina fragmentuotą mitybą, mažomis dozėmis, viso vegetacijos ciklo metu. Tai ideali kuro medžiaga bakterijoms. Rekomenduojama tiekti kas 15 dienų, turint šiuos poveikius: - padidinti šaknų sistemos vystymąsi. - aktyvuoti mikrobinę florą ir mikroorganizmų dauginimąsi. - sumažinti nemalonius kvapus. Didelis NUTRIMEL® cukraus kiekis leidžia reikšmingai padidinti augalo tonusą ir efektyviai sumažinti parazitų atakas.
...Visus metus kruopščiai auginamų sveikiausių granatų sezono metu, atsargiai surenkant, spaudžiant ir vakuume žemoje temperatūroje pašalinant vandenį bei koncentruojant, gaunamas 100% granatų sultys. Be granatų sulčių, jame nėra jokių priedų, konservantų ar cukraus. Kadangi jis gaminamas vakuume, šildant iki 65 laipsnių, išlaikoma skonis, aromatas ir maistinė vertė. HMF vertė labai maža. Sudėtis: 100% granatų sultys (neturi cukraus) HMF vertė: 23.7mg/kg (Ribinė vertė < 50) Neto: 250 ml...
Jungtinė Karalystė, Ellesmere Port
...TY24 yra aktyvi džiovinta alkoholio mielė, sujungta su pilnu maistinių medžiagų kompleksu, skirta fermentuoti iki 14% ABV per 24 valandas. Tai yra itin energinga distiliavimo mielių veislė, tinkama fermentuoti bet kokį cukraus substratą, nuo gryno sacharozės ar gliukozės iki fermentiškai konvertuoto krakmolo, taip pat kitų fermentuojamų cukraus šaltinių, tokių kaip melasa, tirštas cukraus sultys...
... Artimųjų Rytų rinkas nuo 1990-ųjų. Maksimalios bendros carobų, kadagio ir gervuogių melasos bei carobų miltelių gamybos pajėgumai yra 60.000 ir 30.000 kg per mėnesį, atitinkamai. Visi mūsų gaminiai, pagaminti mūsų įmonėje, neturi pridėtinio cukraus ar priedų ir yra siūlomi rinkai su prekės ženklu "TAÇ". Visi mūsų produktai gali būti užsakomi šiuo pakuotės būdu: Stiklinis indas (12 vnt. po 800 g stiklainį) HDPE plastikinė kanistra (27 kg) Metalinis skardinis indas (24 kg) IBC bakas (1350 kg)...
... visiems skoniams. Cukrus maisto, chemijos ir farmacijos pramonei (melasa ir sirupas 0, biologinis cukrus, įprastas cukrus, skystas ir invertuotas cukrus, grynas canne cukrus, vynai). Saldumynai profesionalams maitinimo paslaugoms ir maisto tiekimui Restoranų cukrus (apvynioti gabaliukai, miltelinis cukrus), grynas canne Gurmaniški produktai, konditerijos cukrus, cukrus automatinėms parduotuvėms (specialiai pritaikyti automatinėms pardavimo mašinoms).
Vokietija, Frankfurt
Trijose kokosų ir cukranendrių plantacijose Afrikoje ir Azijoje gaminame gryną arraką (Arrack), palmių vyną ir palmių sultis, taip pat importuojame natūralų palmių cukrų, palmių cukraus sirupą ir palmių cukraus melasą su ekologišku sertifikatu. Be to, PALMS GmbH teikia konsultacijas daugybei smulkiųjų ūkininkų ir manufaktūrų Azijoje ir Afrikoje, padedant jiems įsigyti techninę įrangą, optimizuoti...
Kroatija, Labin
Prekyba grūdais ir javais ES bei Serbijoje, Kosove, Albanijoje, Juodkalnijoje, Bosnijoje: kviečiai, kukurūzai, miežiai, sojos pupelės, saulėgrąžos, rapsai, žalieji žirniai, linų sėmenys, sojų aliejus, saulėgrąžų aliejus, sojų miltai, rapsų pyragas, saulėgrąžų miltai, cukrinių runkelių pluošto granulės, cukraus melasa, tritikalis, grikių, dobilai, durum kviečiai, spelta, sorgas, actiprot, DDGS, kukurūzų glitimas, ... per sunkvežimius, blokinius traukinius ir laivų siuntas.
Graikija, Halkidona, Thessaloniki
... Graikijoje, tiek sausai, tiek skystai maistui, tokiam kaip melasa, dobilų miltai, saulėgrąžų miltai, cukraus melasa. Muitinės procedūros ir sandėliavimas Kasdien importuodami produktus iš viso pasaulio, importuojant iš trečiųjų šalių, turime galimybę ir lankstumą teikti greitus muitinės procedūrų ir sandėliavimo sprendimus mūsų moderniose patalpose, su kvalifikuotais specialistais, kurie...
Turkija, Ankara
...Vietoj cukraus ar gliukozės sirupo, datulių melasa yra sveikesnė alternatyva maisto pramonėje. Ji gali būti naudojama kaip padažas/arba užpilas tortuose ir vafliuose. Datulių melasa taip pat yra puikus pusryčių skanėstas.
Prancūzija, Paris
Nuo 1970 metų „France Mélasses“ yra skystų produktų, skirtų gyvūnų mitybos, aglomeracijos ir fermentacijos rinkai, specialistas. „France Mélasses“ gamina: - melasą, gautą iš cukraus pramonės. Melasa turi išskirtinių maistinių savybių kaip natūralios energijos šaltinis. Melasa taip pat yra puikus rišiklis gaminant sudėtinius pašarus, o jos patrauklumas daro ją ieškomu ingredientu skystų pašarų...
Nyderlandai, Koog Aan De Zaan
... salyklinį vyną. Tai reiškia, kad Saenshine pati paverčia grūdus alkoholiu per fermentaciją. Zaanshine distiliavimo įmonė apdoroja šį alkoholį į Jenever, Gin ir/arba likerius. Zaanshine taip pat nedirba su įsigytu alkoholiu, kuris pagamintas iš fermentuotos melasos (melasa yra šalutinis produktas iš cukraus pramonės) ir taip pat nedirba su įsigytu salykliniu vynu. Zaanshine distiliavimo įmonė mano...
Populiarios šalys šiai paieškos frazei

europages programėlė yra čia!

Naudokite mūsų patobulintą tiekėjų paiešką arba kurdami užklausas naudokite naują „europages“ programėlę pirkėjams.

Atsisiųsti iš „App Store“

App StoreGoogle Play