Prancūzija, Lyon
... puikybę tarp Ruandos kavų, garantuodama aukščiausią kokybę ir retai pasitaikančią puodelio rafinuotumą. Šiam laipsniui atrinkti pupelės yra tarp geriausių jų derliaus, užtikrinančių įsimintiną kavos patirtį. Rūšis: Arabica Aukštis: 1520 m iki 1670 m Aromatai: Raudonieji vaisiai, cukraus melasa Regionas: Huye...
Prancūzija, Champier
... natūraliuose jogurtuose, varškėje, blyneliuose, vafliuose, sumuštiniuose, duonoje, skrudintose duonelėse, muesli. Taip pat galima naudoti cukraus pakeitimui ruošiant pyragus, grūdų barus, keksiukus, tortus, kokteilius, pieno kokteilius, sultis...
Prancūzija, Puyricard
... produktai patinka daugeliui. Puikiai tinka su jogurtu, ledais, kaip pyragų įdaras ir tepti ant blynų, bandelių, vaflių, duonos... Džemas iš pieno Pieno specialybė, kreminis šviežio pieno ir cukraus mišinys su subtiliu karamelės skoniu. Labai mažas riebalų kiekis ir didelis kalcio kiekis. Karamelės kremas su Camargue jūros druska Pagunda didelė... ir malonumas atitinka! Stiklainyje, kaip padažas ant...
Prancūzija, Biguglia
...Reinette Cerise Piment sūrio pyragas Receptas 6 asmenims ● 75 g sviesto ● 1 stiklainis Reinette Corse vyšnių ir Espelette pipirų džemo O Mà! ● 2 v. š. melasos ● 175 g Cukizzi Castagna lazdyno riešutų pieno šokolado O Mà! ● 150 g 35% riebumo grietinėlės ● 300 g šviežio sūrio ● 50 g cukraus ● 200 g varškės Ištirpinkite sviestą ir melasą su sutrupintais Cukizzi O Mà! Sudėkite į formeles ir...
Prancūzija, Reignac
...Nutrimel yra cukrinių runkelių melasa, energizuota specialiu procesu. NUTRIMEL® didelė energinė vertė užtikrina gerą dirvožemio ir augalų mitybą. NUTRIMEL® užtikrina fragmentuotą mitybą, mažomis dozėmis, viso vegetacijos ciklo metu. Tai ideali kuro medžiaga bakterijoms. Rekomenduojama tiekti kas 15 dienų, turint šiuos poveikius: - padidinti šaknų sistemos vystymąsi. - aktyvuoti mikrobinę florą ir mikroorganizmų dauginimąsi. - sumažinti nemalonius kvapus. Didelis NUTRIMEL® cukraus kiekis leidžia reikšmingai padidinti augalo tonusą ir efektyviai sumažinti parazitų atakas.
... visiems skoniams. Cukrus maisto, chemijos ir farmacijos pramonei (melasa ir sirupas 0, biologinis cukrus, įprastas cukrus, skystas ir invertuotas cukrus, grynas canne cukrus, vynai). Saldumynai profesionalams maitinimo paslaugoms ir maisto tiekimui Restoranų cukrus (apvynioti gabaliukai, miltelinis cukrus), grynas canne Gurmaniški produktai, konditerijos cukrus, cukrus automatinėms parduotuvėms (specialiai pritaikyti automatinėms pardavimo mašinoms).
Prancūzija, Paris
Nuo 1970 metų „France Mélasses“ yra skystų produktų, skirtų gyvūnų mitybos, aglomeracijos ir fermentacijos rinkai, specialistas. „France Mélasses“ gamina: - melasą, gautą iš cukraus pramonės. Melasa turi išskirtinių maistinių savybių kaip natūralios energijos šaltinis. Melasa taip pat yra puikus rišiklis gaminant sudėtinius pašarus, o jos patrauklumas daro ją ieškomu ingredientu skystų pašarų...
Populiarios šalys šiai paieškos frazei

europages programėlė yra čia!

Naudokite mūsų patobulintą tiekėjų paiešką arba kurdami užklausas naudokite naują „europages“ programėlę pirkėjams.

Atsisiųsti iš „App Store“

App StoreGoogle Play