Prancūzija, Luitré-Dompierre
Įkurta su aistra tobulumui ir įsipareigojimu kokybei, CBViandes-Distri yra mėsos prekybos įmonė, žinoma dėl savo aukščiausios kokybės produktų ir išskirtinio klientų aptarnavimo. Mes išsiskiriame savo atsidavimu teikti platų kruopščiai atrinktų mėsos produktų asortimentą, kad patenkintume įvairius mūsų klientų poreikius. CBViandes-Distri misija yra tiekti jums aukščiausios kokybės produktus, laik...
Rumunija, Botosani
...Nors tai gali atrodyti kaip mokslas, tai labiau susiję su tradicija. Brandinimas yra procesas, kuris suminkština jautieną dėka natūralių procesų. Mes laikome Karpatuose užaugintą jautieną kelias dienas erdvėse, kuriose kruopščiai kontroliuojame temperatūrą, drėgmę ir oro sroves. Laukiame, kol mėsa užbaigs savo skonį ir pagerins aromatus. Rezultatas - minkšta ir sultinga mėsa. Mes buvome pirmieji, kurie suprato, kad tai svarbu, ir pristatėme brandintą jautieną Rumunijoje.
Ispanija, Monroyo (teruel)
...Iberijos kumpis, pagamintas mūsų įmonėje Pedroches slėnyje, gaunamas iš atrinktų gyvūnų, kuriuos auginame patys, taikydami mūsų integruotą gamybos sistemą. Tai kumpiai, turintys didelį riebalų įsiskverbimą į liesą mėsą ir džiovinami ne trumpiau kaip 26 mėnesius.
Vokietija, Balingen
... asortimento aukštos kokybės produktai, tokie kaip smulkinta žuvis ar brandinta jautiena, gali būti apdorojami tiksliai pagal svorį ir estetiškai patraukliai. Įtampa: 230 V vienfazis kintamosios srovės Korpusas: Nerūdijantis plienas Montavimo plotas (Ilgis x Plotis): 350 x 360 mm / 13.8" x 14.2" Maksimalūs matmenys (Ilgis x Plotis x Aukštis): 580 x 520 x 857 mm / 22.8" x 20.5" x 33.7" Produkto dydis: Aukštis: 250 mm / 9.8" Plotis: 10 - 190 mm / 0.4" - 7.5" Apsaugos tipas: IP55...
Italija, Fidenza
...DOP kumpis, pagamintas iš kiaulienos, išskirtinis Piacenzos regione. Mėsa, gaunama iš kiaulės kaklo, rankomis įdaryta į natūralią žarną ir brandinta mažiausiai 90 dienų, turi saldų ir malonų skonį bei yra pagrindinis antipasto ir aperityvo ingredientas.
Prancūzija, Le Plessis Robinson
...Su tūkstančių metų patirtimi gyvulininkystėje, žaliomis ir plačiomis pievomis bei švelniu, vidutiniu klimatu, Grand Caractère pasirinko Airiją, kur subrendusių mėsos gaminių gamybos lygis yra vienas iš labiausiai išsivysčiusių. Iš šios išskirtinės mėsos išsiskirianti medžio ir karamelės aromatinė harmonija primena malonų kvapą, kuris tvyro žvaigždžių šefų virtuvėse. Elegantiška mėsa, kurios lėtas...
...Išskirtinė Peru Pacha Mama espresso, fermentuotų kakavos pupelių, džiunglių pipirų ir inkų saulės druskos kombinacija švelniai apgaubia mėsą savo kvapniais aromatais, nesikeldama į pirmą planą, ir atveria visiškai naujas skonio patirtis. Ypač išskirtinis pasirinkimas sausai brandintai mėsai. Tinka pagardinti steak'ą, tofu. Suteikia malonų kakavos ir kavos aromatą su šiek tiek rūkytos druskos. Net...
Serbija, Ruma
...Šios grybų rūšys papildo natūralius fermentus jautienoje, taip padėdamos augti ir pagerinti mėsos skonį. Thamnidium (grybų rūšis) yra ypač žinomas ir jis gamina kolagenolitinius fermentus, kurie reikšmingai prisideda prie sausos senos mėsos švelnumo ir skonio. Dėl brangaus džiovinimo proceso, paruošta mėsa iki šiol buvo prieinama tik elitiniuose restoranuose ir viešbučiuose...
Italija, Mugnano Del Cardinale
Iš pradžių veikla buvo sezoninė, sutampanti su Velykų ir Kalėdų šventėmis, ir turėjo grynai vietinę rinką. Buvo naudojamos šviežios ir aukščiausios kokybės mėsos, gaminant salami su didžiuliu meistriškumu ir dėmesiu, naudojant geriausias prieskonius, geriausias žarnas ir džiovinant su didžiausia priežiūra, kad skonis, aromatai ir natūralumas visada būtų apsaugoti ir garantuoti laike ir erdvėje. Ši...
Mes gaminame iberijos kumpius iš ąžuolo, laukinių ir ūkinių, taip pat iberijos pelekus. Esame šviežių ir šaldytų iberijos kiaulienos mėsos tiekėjai. Parduodame iberijos mėsos dalis: persa, pluma, secreto, panceta, solomillo... mes atliekame skerdimus beveik visus metus. Tiesioginė pardavimas iš gamyklos galutiniam vartotojui ir profesionalams didmenai. Mes siunčiame visoje ES. Taip pat platiname t...
...SEMIARTISAN SALUMI: ŠVIEŽIA IR BRANDINTA DEŠRA, ŽALIA PROSCIUTTO, NDUJA, SALDI IR AŠTRI SPIANATA, COPPA, CAPOCOLLO.
Italija, Barberino Di Mugello
...TOSKANOS SALAMAS, paruoštas iš pasirinktos kiaulienos, vidutinio smulkumo ir kubeliais pjaustyto lašinio, įvyniotas į kolageno žarną ir brandintas. ŠONKA - kiaulės šlaunelė "TOSKANOS NAMINIS". FINOKIONA, paruošta iš pasirinktos kiaulienos, yra tipiškas toskaniškas dešrainis, įvyniotas į kolageno žarną, pagardintas anyžių sėklomis. PANCETTA iš grynos kiaulienos, suktinė arba plokščia, sūdyta ir brandinta toskaniškai.
...brandinta mėsa, dešrelės, jūros gėrybės ir žuvys, džiovinti vaisiai, daržovės (apdorotos blanšavimu, džiovinimu ar marinatavimu), paruošti valgyti patiekalai, sūris (ne visi sūriai gali būti vakuuminiu būdu supakuoti), makaronai, visiškai džiovinti grūdai, kukurūzų grūdeliai, žemės riešutai ir kt. Modelis: WEP-430A Maksimalus plėvelės plotis: 400 mm Maksimalus plėvelės skersmuo: 300 mm Talpos gylis: ≤120 mm Įtampa: 3.5-6KW Galia pritaikyti: 380V(220V)50/60H, 3p Pakavimo greitis: 1~3 aps./min Bendras dydis: 1050X720X940 mm Grynasis svoris: 245 kg Oro kompresorius: 0.6-0.8(Mpa) Pakuotės tipas: MAP...
... atšaldytas, mėgaukitės vienas, su makaronų patiekalais, pica, kepta mėsa ar žuvimi, alyvuogėmis, antipasti, užtepėlėmis... Vyno gamintojo patarimas: Užbaikite šiltą vasaros dieną savo terasoje su taure rožinio vyno ir apdovanokite save šiek tiek antipasti – taip patirsite Viduržemio jūros gyvenimo būdą tiesiai iš Pfalco. Vynifikacija: Fermentuota nerūdijančio plieno talpose, 4 mėnesius brandinta ant mielių.
Prancūzija, Chemy
... pagrindiniai produktai yra: brandinta mėsa, Galicijos jautiena, Angus, Kobe jautiena ir kt. Mūsų pagrindiniai klientai yra steikų restoranai, restoranai, norintys pasiūlyti „prestige“ mėsą, ir tradicinės mėsinės.
Italija, Cerreto D'esi
Mūsų ekologinėje ūkyje auginame pusiau laukinius kiaulių, taikydami ekologinius metodus, pabrėždami gyvūnų gerovę. Kiaulės maitinamos tik mūsų ūkyje užaugintomis grūdinėmis kultūromis ir joms nenaudojami antibiotikai. Visi gyvuliai perdirbami mūsų įmonėje, turinčioje CE sertifikuotą mėsos perdirbimo laboratoriją. Gamindami įvairių rūšių dešras, brandintą šoninės, aromatizuotą lašinę, nugarinę...
Prancūzija, Le Rouget
Įmonė MAS, esanti Rouget mieste, Kantal regione, specializuojasi tradiciniuose mėsos gaminiuose, sūriuose ir konservuose iš Centrinio Masifo. Įmonė siūlo produktus su paprastais ir autentiškais receptais. Pavyzdžiui, ji siūlo sausą kumpį, brandintą iki 24 mėnesių jų Rouget džiovykloje, ir rankomis maišytą gryną kiaulienos paštetą. MAS namai garsėja savo produktų kokybe ir autentiškumu.
Lenkija, Modlniczka, Krakow
... itališkus maisto produktus, siekdama patenkinti net ir pačių išrankiausių klientų skonius. Žinoma, tarp klientų kartais yra vegetarai, kuriems siūlome geriausius itališkus sūrius ir kitus produktus be mėsos, tokius kaip makaronai, alyvuogių aliejus, marinuoti produktai, daržovės ar kava ir kiti gėrimai. O tiems, kurie mėgsta mėsą ir negali įsivaizduoti gyvenimo be jos ... ar virtuvės, mes galime pasiūlyti įvairių itališkų mėsos produktų, tokių kaip ilgai brandinta, pancetta, mortadella ar vyniotiniai.
Ispanija, Huelva
Natūraliai brandinta Iberijos mėsa iš Sierra de Aracena regiono Andalūzijoje.
Serbija, Dobrić
Mes esame jauna entuziastų komanda iš Serbijos, kuri pradėjo verslą, auginant vištas visiškai natūraliu būdu. Mūsų vištos nėra auginamos narvuose. Jos auga visiškai natūralioje aplinkoje. Taip pat, mes jas auginame 70–90 dienų, o ne 38–42. Tai reiškia, kad mūsų vištų mėsa yra brandinta, kokybiškesnė ir skanesnė nei moderniu būdu auginamų vištų. Mūsų vištos NĖRA GYDYTOS antibiotikais, nei...
Populiarios šalys šiai paieškos frazei

europages programėlė yra čia!

Naudokite mūsų patobulintą tiekėjų paiešką arba kurdami užklausas naudokite naują „europages“ programėlę pirkėjams.

Atsisiųsti iš „App Store“

App StoreGoogle Play