...-acetolaktato dekarboksilaciją tiesiogiai į acetoiną nuo pat mielių alfa-acetolaktato išskyrimo pradžios. Brandinimo laikotarpis gali būti pašalintas, kalbant apie diacetilą. TEMPERATŪRA Optimaliausia šios fermento temperatūra yra apie 30-40°C, o normaliame lagerio fermentacijos temperatūroje fermentas veikia 25% savo maksimalios veiklos, tačiau kadangi fermentacija yra ilgas procesas (kelios dienos), fermentas gali pašalinti visą alfa-acetolaktatą. pH EFEKTAS Optimalus pH yra tarp 5.5 ir 6. Esant pH 5, fermentas veikia 50% savo maksimalios veiklos, o esant...
Belgija, Beringen
...4,5% Alkoholio Co-rona Alus Didmeninė prekyba MODELIO NUMERIS: co-rona beer-101-#3164 KILMĖ: Meksika MAŽOS UŽSAKYMAI: Priimami...
Belgija, Anderlecht
...Heineken lageris, arba tiesiog Heineken, yra olandiškas šviesus lageris, kurio alkoholio kiekis yra 5%, gaminamas Olandijos alaus daryklos Heineken N.V. Heineken alus parduodamas žaliai butelyje su raudona žvaigžde.
Belgija, Nivelles
...Specialus kvietinis alus su 5% alkoholio, 330ml. Atgaivinantis vasaros alus, pagamintas su apelsinu ir kardamonu.
Belgija, Mons
Belgija, Ambly
Šv. Monono alaus darykla yra šeimos verslas, įkurtas 1996 metais, esantis ūkyje, Ardeno ir Famenno riboje. Dabartinė gamyba siekia apie 600 hl. Pagrindinės gaminamos alaus rūšys yra: šv. Monono gintarinis alus (6,5 % alkoholis), šv. Monono tamsus alus (7,5 % alkoholis) ir šv. Monono medaus alus (8 % alkoholis).
Belgija, Wepion
Wépionnaise yra įmonė, specializuojanti braškių gėrimuose. Ji siūlo aperityvą, vadinamą cochonnais, pagamintą iš pecket, braškių ir grietinėlės. Jo rožinė spalva suteikia jam unikalumo. Taip pat siūloma braškių alaus versija: Wépionnaise. Wépionnaise® yra gintarinis alus, pakartotinai fermentuotas buteliuose ir apdorotas su natūraliu braškių aromatu. Wépionnaise® burnoje išlaiko tikrą alaus kartumą. Idealiai patiekiamas 5° temperatūroje, Wépionnaise® yra aperityvas, virškinimo gėrimas, labai gaivus ir turi 6,5% alkoholio.
Belgija, Denderbelle
Reynaert de Vos ne tik yra žinoma legenda Flandrijoje, bet taip pat simbolizuoja mūsų alaus daryklą, įsteigtą 2011 metais. Neilgai trukus buvo pagaminti pirmieji alūs: Rebelle Blond ir Bruin, abu 6,5% stiprumo. 2013 metų rugpjūtį mes pristatėme 8,5% stiprumo tripelį. Artėjant šventėms, siūlome idealų aperityvą: Rebelle Framboos, į kurį buvo pridėta 300g šviežių aviečių kiekvienam litrui Rebelle...
Belgija, Wilderen-St-Truiden
Tradiciška, bet pirmiausia moderni alaus darykla-spirito varykla. Alus: Cuvée Clarisse 9,2°, Tripel Kanunnik 8,2°, Wilderen Goud 6,2°, Wilderen Kriek 3,5°. Wild Weasel (Viskis): Single Malt 46°, Cask Strength 62,4°, Finest Blend 40°. Kiti produktai: Wilderen Graanjenever 32°, Wilderen Eau-de-Bière 32°, Double You Gin 43,7°.
Belgija, Bierghes
... lambikai sumaišomi ir buteliuojami, kad po 6 mėnesių pakartotinės fermentacijos gautųsi Gueuze Tilquin à l’ancienne, kurios alkoholio kiekis yra 6,4% alc/vol ir kuri parduodama 37,5 ir 75 cl buteliuose. Mūsų alūs: Gueuze Tilquin à L'ancienne, Quetsche Tilquin, Gueuze Tilquin versija iš statinės.
Belgija, Diest
Aludaris Loterbol: Loterbol 6° statinė, Loterbol 8° butelis šviesus, Tuverbol 11° butelis 37,5 cl.
Populiarios šalys šiai paieškos frazei

europages programėlė yra čia!

Naudokite mūsų patobulintą tiekėjų paiešką arba kurdami užklausas naudokite naują „europages“ programėlę pirkėjams.

Atsisiųsti iš „App Store“

App StoreGoogle Play