Ispanija, Peñalba, Segorbe
...Segortrufa parduoda Trufa Blanca, labiausiai geidžiamą gastronomijos lobį, žinomą dėl savo intensyvaus aromato ir neprilygstamo skonio. Segortrufa siūlome šią delikatesą pačioje šviežiausioje būsenoje. Turime didelį kiekį Trufa kiekvieną savaitę, kad galėtume aprūpinti tiek tiekėjus, restoranus, tiek galutinius klientus. Eksportuojame šviežią aukštos kokybės trufą į Europą, Aziją ir Ameriką.
Ispanija, Dicastillo, Navarra
... kulinarinę vertę. Viena iš svarbiausių yra žiemos trufelė Tuber Melanosporum, kuri pasižymi šiurkščia tekstūra, apvalia forma ir paprastai sveria ne daugiau kaip 200 gramų. Jos išorinė spalva svyruoja nuo rudos iki juodos, priklausomai nuo brandos laipsnio, o viduje ji yra juoda su smulkiomis baltomis šaknelėmis (gleba). Tuber aestivum (vasaros trufelė), Tuber uncinatum (rudens trufelė), Tuber melanosporum (žiemos trufelė) ir Tuber magnatum (baltoji trufelė). 1 klasės trufelės yra visos ir tvirtos liesti trufelės, sveriančios daugiau nei 15 g.
Italija, Torino
Sperandri tikrai yra viena iš labiausiai vertinamų rankų darbo šokolado dirbtuvių Torine. Ji specializuojasi ekstruduoto gianduiotto, rankomis pjaustyto klasikinio cremino ir minkšto torrono gamyboje, naudojant tik Piemonte IGP lazdyno riešutus. Be Torino šokolado tradicijos klasikų, tarp daugelio pasiūlymų visuomenei yra rankomis dekoruoti Velykų kiaušiniai, platus pralinų pasirinkimas, 50% lazdy...

europages programėlė yra čia!

Naudokite mūsų patobulintą tiekėjų paiešką arba kurdami užklausas naudokite naują „europages“ programėlę pirkėjams.

Atsisiųsti iš „App Store“

App StoreGoogle Play