...-acetolaktato dekarboksilaciją tiesiogiai į acetoiną nuo pat mielių alfa-acetolaktato išskyrimo pradžios. Brandinimo laikotarpis gali būti pašalintas, kalbant apie diacetilą. TEMPERATŪRA Optimaliausia šios fermento temperatūra yra apie 30-40°C, o normaliame lagerio fermentacijos temperatūroje fermentas veikia 25% savo maksimalios veiklos, tačiau kadangi fermentacija yra ilgas procesas (kelios dienos), fermentas gali pašalinti visą alfa-acetolaktatą. pH EFEKTAS Optimalus pH yra tarp 5.5 ir 6. Esant pH 5, fermentas veikia 50% savo maksimalios veiklos, o esant...
... tirštus produktus ir valymą. Pagrindinis dėmesys skiriamas siurbliams, vožtuvams, šilumokaičiams ir talpyklų įrangai.
Be mūsų techninių žinių, siūlome jums kompetentingas ir procesines konsultacijas su mūsų vidaus ir lauko tarnybomis. Mielai jums padės praktinės patirties turintys specialistai ponas Deimel (maisto technologas) ir ponas Kinateder (alus ir gėrimų technologas) projektuojant ir konsultuojant dėl atskirų komponentų.
Rašykite arba skambinkite mums - mielai jums padėsime.