Next
Keptas jautienos kumpis
Bife Angosto Striploin Lomo Bajo Faux Fillet Contro Filetto Kilmes šalis: Argentina, Urugvajus, Brazilija, Australija, Airija ir Lenkija Laikymo temp...
Visa jautienos karkasas
Išnagrinėkite mūsų viso jautienos pasiūlą, puikiai tinkančią profesionaliems mėsininkams ir kokybiškos mėsos mėgėjams. Kiekviena karkasas yra iš jauti...
jautienos tripai
Kiaulės yra išvalytos ir užšaldytos. Dažnai su dangteliu. Jautienos tripos su koriu...
Veršiena
Veršiena - mėsininko mėsa...
Next
Mėsa prieš
"La Viande avant" yra populiarus pasirinkimas mėsos mėgėjams, siūlantis švelnią tekstūrą ir turtingą skonį, kuris pagerina jūsų mėgstamus patiekalus.
Jaučio Omasum
Šaldyta jautiena omasum Kilmė ES, Pietų Amerika...
Pečių steikas
Pečių kepsnys...
Gourmet Fuet
Fuet gamyba įvairių skonių: juodieji pipirai, paprika, žolelės, natūralus...
Pjaustyta filė
Pjaustyta filė...
Virta Juostelė
18,00 €
Fioketas gaunamas iš kiaulės šlaunies. Jis skiriasi nuo garsesnio kulatello, nes yra liesesnis ir turi švelnesnį skonį. Šioje versijoje jis yra virina...
Pjaustytos žaliosios pupelės
Gaukite savo pjaustytas žalias pupeles, turinčias neprilygstamą kokybę, paruoštas garinti ir tobulai išvirti per kelias minutes. Laikyti šaldytą žemia...
Avienos mėsa
Avienos mėsa vadiname gyvūnus, kurie buvo vyresni nei 12 mėnesių skerdimo metu. Ypatingai išsiskiria avienos mėsos tamsi spalva ir šiurkšti tekstūra.
Kaklas
Apykaklė...
Next
Viršutinė Peilis
Marucha Šakutė Kastuvėlis Paleronas Kunigo kepurė Kilmes: Argentina, Urugvajus, Brazilija, Australija, Airija ir Lenkija Laikymo temperatūros: Šaldyt...
Next
Nugarinė
Lomo Filė Solomillo Filė gryna Filė Kilmė: Argentina, Urugvajus, Brazilija, Australija, Airija ir Lenkija Laikymo temperatūros: Šaldytuve -1º/+2º ir ...
Next
Paletės Centras
Pečių dalis Dickes Bugstuck Espaldilla Epaule Sotto Spalla Kilmė: Argentina, Urugvajus, Brazilija, Australija, Airija ir Lenkija Laikymo temperatūra:...
Next
Užpakalinė mėsa
„La Viande arrière“ yra populiarus pasirinkimas mėsos mėgėjams, siūlantis švelnią tekstūrą ir turtingą skonį, kuris pagerina jūsų mėgstamus patiekalus...
Next
Pusiau mėsos šonkauliai
Pusiau mėsos šonkauliai yra populiarus pasirinkimas mėsos mėgėjams, siūlantys švelnią tekstūrą ir turtingą skonį, kuris pagerina jūsų mėgstamus patiek...
Asilo filė
Asilo filė...
Next
Jautienos filė
Filet de bœuf yra populiarus pasirinkimas mėsos mėgėjams, siūlantis švelnią tekstūrą ir turtingą skonį, kuris pagerina jūsų mėgstamus patiekalus. Šis ...
Pečių filė
Pečių filė...
Skrandis
Skrandis...
Storas Šonas
Storas Šonas...
Šonas
Šonas...
Apipjaustymas
Apipjaustymas...

europages programėlė yra čia!

Naudokite mūsų patobulintą tiekėjų paiešką arba kurdami užklausas naudokite naują „europages“ programėlę pirkėjams.

Atsisiųsti iš „App Store“

App StoreGoogle Play