filetas - Jautiena
Jautienos filė be grandinės...
Next
Keptas jautienos kumpis
Bife Angosto Striploin Lomo Bajo Faux Fillet Contro Filetto Kilmes šalis: Argentina, Urugvajus, Brazilija, Australija, Airija ir Lenkija Laikymo temp...
Next
Mėsa prieš
"La Viande avant" yra populiarus pasirinkimas mėsos mėgėjams, siūlantis švelnią tekstūrą ir turtingą skonį, kuris pagerina jūsų mėgstamus patiekalus.
Visa jautienos karkasas
Išnagrinėkite mūsų viso jautienos pasiūlą, puikiai tinkančią profesionaliems mėsininkams ir kokybiškos mėsos mėgėjams. Kiekviena karkasas yra iš jauti...
Bešonkais jautienos blauzda
Be kaulų jautienos blauzdikaulis...
jautienos tripai
Kiaulės yra išvalytos ir užšaldytos. Dažnai su dangteliu. Jautienos tripos su koriu...
Veršiena
Veršiena - mėsininko mėsa...
Baltųjų Vidaus Organų Skalbyklė (Skrandžiai)
KIAULIŲ / KARVIŲ SKERDIMO LINIJOS - Įrenginys skirtas kiaulių arba karvių skrandžių (baltųjų vidaus organų) valymui. Skrandžiai įdedami per viršutinę...
Pečių steikas
Pečių kepsnys...
Mėsos pramonė
0,00 €
{"2. Disinfectant":"2. Dezinfekantas\nZ/5, Z/15Dezinfekanto koncentratas, pagrįstas peracetine rūgštimi. Platus antimikrobinis veikimas. Naudojamas ma...
Šaldyta kiaulės kaklas
Ar jus domina kiaulių užpakalinės kojos? Mes specializuojamės kiaulių kojų ir kitų aukštos kokybės kiaulienos pjūvių prekyboje.
Sausa dešra
7,00 €
Sausas kiaulienos dešra 100% pagaminta namuose Ingredientai: kiaulienos mėsa, natūralus žarnynas, druska, pipirai, dextrozė, stabilizatorius E450, nat...
Avienos mėsa
Avienos mėsa vadiname gyvūnus, kurie buvo vyresni nei 12 mėnesių skerdimo metu. Ypatingai išsiskiria avienos mėsos tamsi spalva ir šiurkšti tekstūra.
Kulkšnies jautiena - Jautiena
Tai penktas jautienos kojos pjūvis, apimantis anatomines šlaunikaulio bicepso sritis. Pavadinimas suteiktas dėl apvalios pjūvio formos. Mėsa yra liesa...
Vakuuminis filė - Jautiena
Nugarinė yra vertingiausias mėsos gabalas. Ji pagaminta iš minkštos, švelnios ir sultingos raumenų audinio. Vienas iš dažniausiai taikomų procesų yra ...
Sveikata ir jautiena - Jautiena
Valgymas liesos jautienos padeda sumažinti LDL cholesterolį, vadinamąjį blogąjį cholesterolį. Pasak JAV atlikto tyrimo, dalyviai po liesos jautienos v...
Jautienos šlaunelė vakuume - Jautienos šlaunelė
Tai trečiasis pjūvis iš jautienos kojos ir jis labai švelnus. Rekomenduojame gaminti verdant, garinant, kepant ant grotelių arba orkaitėje. Dalys iš n...
Jautienos vakuuminis pakavimas - Vakuume supakuota jautiena
Roboloader yra efektyvi mašina, kuri vakuuminiu būdu supakuoja, neliesdama mėsos gabalų.
Jaučio širdis
Jaučio širdis...
Jautiena - Šviežia jautiena
Net jei stengiamės mėsą apvynioti taip, kad būtų geriausiai išsaugotas skonis ir jos savybės, verta atkreipti dėmesį į keletą svarbių patarimų, kaip t...
Jautienos steikas gaminimui - Jautiena
Pagrindinis elementas, rodantis, ar jautiena yra pakankamai iškepusi, yra spalva. Vidutinio kepimo steikas turės išorinę rudą spalvą, o viduje išliks ...
BRANDINTA JAUČIŲ MĖSA - Jaučių mėsa
Nors tai gali atrodyti kaip mokslas, tai labiau susiję su tradicija. Brandinimas yra procesas, kuris suminkština jautieną dėka natūralių procesų. Mes ...
Nervinis Jautienos Pjaustymas - Jautiena
Nervinė vakuuminė pakuotė jautiena...
Dietos - Jautiena
Mėsa turėtų būti bet kurios dietos dalis subalansuota kiekiu ir kartu su skaniais daržovėmis. Tai patvirtina mitybos specialistai, kurie rekomenduoja ...
Jautienos inkstas
Jautienos inkstas...
Jautienos krūtinėlė - Jautiena
Jautienos kumpis PAD...
Next
Nugarinė
Lomo Filė Solomillo Filė gryna Filė Kilmė: Argentina, Urugvajus, Brazilija, Australija, Airija ir Lenkija Laikymo temperatūros: Šaldytuve -1º/+2º ir ...

europages programėlė yra čia!

Naudokite mūsų patobulintą tiekėjų paiešką arba kurdami užklausas naudokite naują „europages“ programėlę pirkėjams.

Atsisiųsti iš „App Store“

App StoreGoogle Play