Prancūzija, Astaffort
Le Grand Bluff : Augsnių gastronominis pasaulis, vegetariškas ir ekologiškas Pasinerkite į skanų ir netikėtą Grand Bluff pasaulį! Mes drįsome perkurti Prancūzijos gastronomijos klasiką 100% vegetariška ir ekologiška versija. Daugiau nei paprasta prekės ženklas, Le Grand Bluff įkūnija aistringą judėjimą už tvarų maitinimą, gerbiantį aplinką, gyvūnus ir jūsų sveikatą. Atraskite mūsų novatoriškų pr...
Bulgarija, Kubrat
Madjarov 92 Ltd. yra išskirtinė Europos įmonė, įkurta 1992 metais. Turėdama įspūdingą daugiau nei tris dešimtmečius trunkančią patirtį, mūsų ekspertizė apima augalų, žolelių ir vaisių auginimą. Mūsų įsipareigojimas viršija paprastą gamybą; mes giliai rūpinamės tiek mūsų planeta, tiek jos gyventojais, atspindinčiais mūsų atsidavimą atsakingoms praktikoms, įkvėptoms aistros ir rūpesčio kiekvienu pro...
Kiti produktai
Levanda
Levanda
Prancūzija, Objat
Amatinė įmonė, įsikūrusi Korėze nuo 1979 metų. Konservų gamyba iš ančių ir žąsų - Pusiau virtas arba konservuotas visas ančių kepenėles, natūralios arba su Périgordo trumais, kepenėlių blokai. - Konservuotos visos žąsų kepenėlės, natūralios arba su trumais. - Kepenėlių specialybės: figos, įdarytos kepenėlėmis, kepenėlių medalionai, kepenėlių užtepiamosios, ančių kepenėlių rilletas, žąsų kepenėlių...
Prancūzija, Badefols Sur Dordogne
Barbės dvaras, dar vadinamas Foie Gras Kuster, gamina anties ir žąsies foie gras. Dvaras siūlo foie gras be priedų ir cheminių konservantų. Dvaras taip pat prekiauja foie gras specialybėmis, paštetais, rilletėmis, šonine, konservuotais produktais, vištienos skrandžiais, konservuotomis specialybėmis, džiovintais krūtinėlėmis, taip pat paruoštais patiekalais, tokiais kaip Perigourdin cassoulet...
Prancūzija, Gourdon
Įmonė VALETTE specializuojasi foie gras ir Périgordo juodųjų trufų gamyboje ir pardavime nuo 1920 metų. VALETTE FOIE GRAS yra šeimos verslas, siūlantis autentiškus ir regioninius patiekalus. Mes dosniai gaminame šiuos produktus ir taip pat siūlome juos tradiciniuose Pietvakarių Prancūzijos patiekaluose, tokiuose kaip kasuletas. Mes platiname savo produktus Prancūzijoje ir eksportui.
Bulgarija, Rakovski
Mažo, bet dangiškoje Bulgarijoje, esančioje pietryčių Europos dalyje, tarp aukštų kalnų ir lygumų, istorijos turtingame mieste, kuris mums sako, kad sunkus darbas nėra mitas, o realybė - jau kelis dešimtmečius mano šeima augina antis, šeriamas grynais kukurūzais, kad suteiktų natūralią ir sveiką aplinką. Pareiga ir meilė šeimai privertė mane priimti sprendimą. Per metus išmokau, kad foie gras yra...
Prancūzija, Emerainville
VDC Prancūzija prekiauja aukštos kokybės delikatesais, kilusiais iš Prancūzijos regionų, su kokybės ženklais, kurie yra tiek kūrybingi, tiek skanūs. Kiekvieną sezoną ir progą mūsų produktai prisitaiko prie šiuo metu vyraujančių tendencijų. VDC Prancūzija siekia tapti pagrindiniu tarptautiniu eksportuotoju. Tam mūsų asortimentas yra dinamiškas ir plečiasi atsižvelgiant į šalių vartojimo preferencij...
Vengrija, Szeged
Mes esame didžiausias antienos ir žąsų kepenėlių (Foie gras) bei mėsos gamintojas Vengrijoje. Vengrijos Foie gras yra vienas iš labiausiai mėgstamų produktų visame pasaulyje. Įmonės savininkas dirba šioje verslo srityje daugiau nei 25 metus, ir mes laikomės labai aukštų kokybės standartų, kurie suteikia mums galimybių eksportuoti visame pasaulyje. Mūsų pagrindinė veikla yra geriausios kokybės rieb...
Prancūzija, Gourdon
Prancūzija, Pomarez
Jau tris kartas DUMECQ šeima, įsikūrusi Chalosse širdyje, gamina foie gras. Be foie gras, DUMECQ įmonė gamina konservus ir šviežius ūkininkų produktus. Taip ji siūlo platų produktų asortimentą: šviežius produktus (antis, visa antis, anties foie gras, anties krūtinėlė), konservuotas anties foie gras, krūtinėles, žarnynus, konservuotas anties kojas ir sparnus, regioninius produktus konservuose (anti...
Prancūzija, OSSES
Įsikūrusi Baskų šalyje, įmonė ARNABAR specializuojasi foie gras ir baskiškų produktų gamyboje. Taigi, ji gamina ir parduoda šiuos regioninius produktus: foie gras bloką, visą foie gras, pusiau virtą foie gras, antienos konservus, axoa, baskiškus receptus, paštetus ir rilletes, dešras, sūdymus, Espelette pipirus, Baskų šalies vynus ir gėrimus, saldžias specialybes, jūros produktus ir kt. ARNABAR ta...
Prancūzija, Barcus
LA FERME UHARTIA yra specializuota ūkininkų ančių gamyboje. Mes įsteigėme tradicinį ančių auginimą ir kukurūzų grūdų šėrimo dirbtuvę, prieš pradėdami gaminti rankų darbo produktus mūsų CEE standartus atitinkančiose patalpose. Taigi, siūlome platų produktų asortimentą, pagamintą iš ančių, tokių kaip ūkininkų ančių foie gras, ančių konservai, ančių rillettes, foie gras paštetai ir paruošti patiekala...
Prancūzija, Lescar Cedex
EURALIS GASTRONOMIE glaudžiai bendradarbiauja su maisto pramonės profesionalais, kad teiktų sprendimus jų maisto tiekimo veiklai ir aprūpintų juos foie gras. EURALIS GASTRONOMIE turi kelias prekių ženklų, priklausomai nuo ieškomų rinkų, tokių kaip ROUGIÉ, MONFORT ar JEAN STALAVEN. Mes esame specialistai ančių ir žąsų auginimo bei perdirbimo srityje.
Belgija, Waterloo
Foie gras, terinų ir rankų darbo mėsos gaminių gamintojas nuo 1984 metų. Profesionalams ir privatiems asmenims: siūlome visą asortimentą namuose pagamintų produktų, kad galėtumėte maloniai praleisti laiką su savo svečiais. Quality & Tradition rasite daugybę populiarių produktų, tokių kaip foie gras, terinos, medžioklės produktai, magretai ir daugybė papildomų produktų.
Prancūzija, Castelnau-Chalosse
Mūsų močiutės kaimo virtuvė - „La Basse-Cour Gourmet“ yra šeimos verslas, specializuojantis antienos foie gras, įsikūręs netoli Daks, Šalose, kaimo vietovėje Landuose (40) Pietvakarių Prancūzijoje, tradicinės žemdirbystės žemėje. Mūsų šeima, mylinti regioninę gastronomiją, puoselėja dvasią, kad pagamintų geriausius anties patiekalus. Visi mūsų produktai gaunami iš mulard anties, auginamos, šeriamo...
Kiti produktai
GOURMET ŪKIS
GOURMET ŪKIS
Prancūzija, Rungis Cedex
EUROVOLAILLES: didmeninė paukštininkystė ir medžioklės produktai Rungyje. Medžioklės produktai: elnias, briedis, šernas ir stirna. Mažieji medžioklės produktai: antys, kiškiai, fazanai. Specialybės: paukštiena padaže, kepta paukštiena, ūkininkų paukštiena ir Label Rouge pjaustymas, ūkininkų vištos iš visos Prancūzijos, pintadės, antienos filė, ančiukai, balandžiai, kepta mėsa (kepta ir virtinė). E...
Įsikūrę pačiame Pietvakarių širdyje, Albigeo šalyje, mes visą savo veiklą skiriame aukštos kokybės produktų, tokių kaip foie gras, konfitas ir kasuletas, gamybai, be daugelio kitų. Jau 4 kartas siūlome jums šviežius produktus visus metus, be mūsų konservų ir gurmaniškų rinkinių asortimento. Nepraleiskite progos atrasti mūsų magretus ir konfitus iš Pietvakarių žąsų ar ančių.
Prancūzija, Beaumont De Lomagne
Tai meilė gestui ir rimtumas, kurie privertė mažą Beaumonto mėsos parduotuvę, įsteigtą 1888 metais ir valdoma Antoine Micouleau, tapti La Maison Micouleau, amatininkų konservų gamykla. Nuo tada perduodame savo receptus iš tėvo sūnui. Mūsų šalyje, Lomagne, suteikiame visą skonį žodžiui terroir. Mūsų foie gras, konservai, kasuletai ir kiti tipiški patiekalai yra gaminami laikantis tradicijų ir Pie...
Prancūzija, Vezac
Įkurta prieš daugiau nei 80 metų, DELMOND FOIE GRAS yra šeimos įmonė, specializuojanti kepenėlių gamyboje. Įmonė turi skerdimo ir pjaustymo padalinį Dordogne. Jos didmeninė ir pusiau didmeninė prekyba kasmet plečiasi. Taigi, įmonė gamina ir parduoda kepenėles, magretus, aštrius, šlaunis, rankoves, vištienos skrandžius ir kt. Tarp meistriškumo ir tradicijos, DELMOND FOIE GRAS įsipareigoja gaminti aukštos kokybės produktus.
Prancūzija, la Trinité
Prabangūs gastronominiai produktai ir aukštos kokybės delikatesai, atrinkti prestižinės Briuselio gastronomijos mokyklos absolvento, kuris jau tris kartas priklauso restoranų šeimai. Mes sukūrėme Melba Diffusion, siekdami puoselėti kulinarinio meno ir tradicijos vertinimą. Visus mūsų produktus galite užsisakyti internetu mūsų svetainėje: http://www.melba-diffusion.com. Mūsų aukštos kokybės gastron...
Prancūzija, Laguiole
DROSERA GOURMANDE yra įmonė, specializuojanti regioninių maisto produktų rankų darbo gamyboje. DROSERA GOURMANDE gamina daugybę produktų iš ančių, tokių kaip foie gras, foie gras blokai, foie gras putos, vištienos skrandžiai, konservai, ančių krūtinėlės ir kt. Įmonė taip pat siūlo tripoux, dešreles, paštetus, fritonus, kasuletus, galantines, užkandžių terrinas ir žvėrienos terrinas.
Ispanija, Villamartín De Campos - Palencia
Prancūzija, Hagetmau
Bulgarija, Haskovo
Prancūzija, Cambiac
Visi mūsų ančiukai auginami daugiau nei 20000 m2 plote. Šeimos ūkyje praktikuojamas savarankiškas auginimas, šėrimas baltu kukurūzu, sertifikuota konservų gamyba. Mūsų politika grindžiama auginimo kokybe, gyvūno maisto sekamumu. https://www.producteur-foie-gras.net/elevage-des-canard/ Siūlome konservuotų produktų asortimentą, griežtai kilusį iš mūsų ūkio: foie gras, paštetas, galantinas, konservai...
Prancūzija, Terrasson Lavilledieu
J.BLANC SA yra amatininkų įmonė, gaminanti foie gras, paštetus ir paruoštus patiekalus. Aukštos kokybės produktai, pagaminti laikantis tradicijų, be dažiklių ir konservantų. BIO sertifikatas paštetų asortimentui, taip pat obuolių tyrelei. Kataloge yra trys vegetariškos terrinos. Gastronominių krepšių gamyba savivaldybėms ir įmonių komitetams. Galimas eksportas ir dideli užsakymai.
Belgija, Antwerpen
Gansų kepenys ir Trumai Nuo 1994 metų NIVO-finess siūlo aukščiausios kokybės gansų kepenis profesionaliems vartotojams. Aukščiausia kokybė prasideda nuo griežtos augintojų ir skerdyklų atrankos, laikantis aukštų etinių standartų. Taip pat turime savo auginimo programą, kurioje gansos didžiąją gyvenimo dalį praleidžia lauke, valgo pilną kukurūzų maistą ir tik vidutiniškai yra papildomai šeriamos.
Prancūzija, Hagetmau
Nuo 1929 metų, įmonė BESSE FOIE GRAS specializuojasi foie gras gamyboje ir prekyboje. Taigi, įmonė siūlo pusiau virtus foie gras, antienos foie gras, žąsų foie gras ir foie gras specialybes. Taip pat siūlomos terrinos, paštetai, antienos konservai, Landų kasuoliai ir gurmaniški rinkiniai įmonių komitetams.
Prancūzija, Cahors
SUDREAU yra įmonė, specializuojanti foie gras, ančių krūtinėlės, vidurių, ančių rillettų, ančių confit ir tipinių Pietvakarių patiekalų, tokių kaip Cahors Coq au Vin arba cassoulet, gamyboje ir pardavime.
Prancūzija, Figeac
Jean LARNAUDIE namai specializuojasi regioninių patiekalų, pagamintų iš ančių mėsos, gamyboje. Taigi, įmonė gamina foie gras, konservus, terrinas ir paruoštus patiekalus. Jean Larnaudie, visas foie gras vis dar ruošiamas rankiniu būdu ir tradiciškai. Daugiau nei 60 metų Lot ir Kersy regione, Jean Larnaudie pirmiausia yra vyrai ir moterys, kurie vertina regioninį amato meistriškumą ir yra aistring...
Populiarios šalys šiai paieškos frazei

europages programėlė yra čia!

Naudokite mūsų patobulintą tiekėjų paiešką arba kurdami užklausas naudokite naują „europages“ programėlę pirkėjams.

Atsisiųsti iš „App Store“

App StoreGoogle Play