Prancūzija, Astaffort
Le Grand Bluff : Augsnių gastronominis pasaulis, vegetariškas ir ekologiškas Pasinerkite į skanų ir netikėtą Grand Bluff pasaulį! Mes drįsome perkurti Prancūzijos gastronomijos klasiką 100% vegetariška ir ekologiška versija. Daugiau nei paprasta prekės ženklas, Le Grand Bluff įkūnija aistringą judėjimą už tvarų maitinimą, gerbiantį aplinką, gyvūnus ir jūsų sveikatą. Atraskite mūsų novatoriškų pr...
Prancūzija, Objat
Amatinė įmonė, įsikūrusi Korėze nuo 1979 metų. Konservų gamyba iš ančių ir žąsų - Pusiau virtas arba konservuotas visas ančių kepenėles, natūralios arba su Périgordo trumais, kepenėlių blokai. - Konservuotos visos žąsų kepenėlės, natūralios arba su trumais. - Kepenėlių specialybės: figos, įdarytos kepenėlėmis, kepenėlių medalionai, kepenėlių užtepiamosios, ančių kepenėlių rilletas, žąsų kepenėlių...
Prancūzija, Badefols Sur Dordogne
Barbės dvaras, dar vadinamas Foie Gras Kuster, gamina anties ir žąsies foie gras. Dvaras siūlo foie gras be priedų ir cheminių konservantų. Dvaras taip pat prekiauja foie gras specialybėmis, paštetais, rilletėmis, šonine, konservuotais produktais, vištienos skrandžiais, konservuotomis specialybėmis, džiovintais krūtinėlėmis, taip pat paruoštais patiekalais, tokiais kaip Perigourdin cassoulet...
Prancūzija, Gourdon
Įmonė VALETTE specializuojasi foie gras ir Périgordo juodųjų trufų gamyboje ir pardavime nuo 1920 metų. VALETTE FOIE GRAS yra šeimos verslas, siūlantis autentiškus ir regioninius patiekalus. Mes dosniai gaminame šiuos produktus ir taip pat siūlome juos tradiciniuose Pietvakarių Prancūzijos patiekaluose, tokiuose kaip kasuletas. Mes platiname savo produktus Prancūzijoje ir eksportui.
Prancūzija, Emerainville
VDC Prancūzija prekiauja aukštos kokybės delikatesais, kilusiais iš Prancūzijos regionų, su kokybės ženklais, kurie yra tiek kūrybingi, tiek skanūs. Kiekvieną sezoną ir progą mūsų produktai prisitaiko prie šiuo metu vyraujančių tendencijų. VDC Prancūzija siekia tapti pagrindiniu tarptautiniu eksportuotoju. Tam mūsų asortimentas yra dinamiškas ir plečiasi atsižvelgiant į šalių vartojimo preferencij...
Prancūzija, Gourdon
Prancūzija, Pomarez
Jau tris kartas DUMECQ šeima, įsikūrusi Chalosse širdyje, gamina foie gras. Be foie gras, DUMECQ įmonė gamina konservus ir šviežius ūkininkų produktus. Taip ji siūlo platų produktų asortimentą: šviežius produktus (antis, visa antis, anties foie gras, anties krūtinėlė), konservuotas anties foie gras, krūtinėles, žarnynus, konservuotas anties kojas ir sparnus, regioninius produktus konservuose (anti...
Prancūzija, OSSES
Įsikūrusi Baskų šalyje, įmonė ARNABAR specializuojasi foie gras ir baskiškų produktų gamyboje. Taigi, ji gamina ir parduoda šiuos regioninius produktus: foie gras bloką, visą foie gras, pusiau virtą foie gras, antienos konservus, axoa, baskiškus receptus, paštetus ir rilletes, dešras, sūdymus, Espelette pipirus, Baskų šalies vynus ir gėrimus, saldžias specialybes, jūros produktus ir kt. ARNABAR ta...
Prancūzija, Barcus
LA FERME UHARTIA yra specializuota ūkininkų ančių gamyboje. Mes įsteigėme tradicinį ančių auginimą ir kukurūzų grūdų šėrimo dirbtuvę, prieš pradėdami gaminti rankų darbo produktus mūsų CEE standartus atitinkančiose patalpose. Taigi, siūlome platų produktų asortimentą, pagamintą iš ančių, tokių kaip ūkininkų ančių foie gras, ančių konservai, ančių rillettes, foie gras paštetai ir paruošti patiekala...
Prancūzija, Lescar Cedex
EURALIS GASTRONOMIE glaudžiai bendradarbiauja su maisto pramonės profesionalais, kad teiktų sprendimus jų maisto tiekimo veiklai ir aprūpintų juos foie gras. EURALIS GASTRONOMIE turi kelias prekių ženklų, priklausomai nuo ieškomų rinkų, tokių kaip ROUGIÉ, MONFORT ar JEAN STALAVEN. Mes esame specialistai ančių ir žąsų auginimo bei perdirbimo srityje.
Prancūzija, Castelnau-Chalosse
Mūsų močiutės kaimo virtuvė - „La Basse-Cour Gourmet“ yra šeimos verslas, specializuojantis antienos foie gras, įsikūręs netoli Daks, Šalose, kaimo vietovėje Landuose (40) Pietvakarių Prancūzijoje, tradicinės žemdirbystės žemėje. Mūsų šeima, mylinti regioninę gastronomiją, puoselėja dvasią, kad pagamintų geriausius anties patiekalus. Visi mūsų produktai gaunami iš mulard anties, auginamos, šeriamo...
Kiti produktai
GOURMET ŪKIS
GOURMET ŪKIS
Prancūzija, Rungis Cedex
EUROVOLAILLES: didmeninė paukštininkystė ir medžioklės produktai Rungyje. Medžioklės produktai: elnias, briedis, šernas ir stirna. Mažieji medžioklės produktai: antys, kiškiai, fazanai. Specialybės: paukštiena padaže, kepta paukštiena, ūkininkų paukštiena ir Label Rouge pjaustymas, ūkininkų vištos iš visos Prancūzijos, pintadės, antienos filė, ančiukai, balandžiai, kepta mėsa (kepta ir virtinė). E...
Įsikūrę pačiame Pietvakarių širdyje, Albigeo šalyje, mes visą savo veiklą skiriame aukštos kokybės produktų, tokių kaip foie gras, konfitas ir kasuletas, gamybai, be daugelio kitų. Jau 4 kartas siūlome jums šviežius produktus visus metus, be mūsų konservų ir gurmaniškų rinkinių asortimento. Nepraleiskite progos atrasti mūsų magretus ir konfitus iš Pietvakarių žąsų ar ančių.
Prancūzija, Beaumont De Lomagne
Tai meilė gestui ir rimtumas, kurie privertė mažą Beaumonto mėsos parduotuvę, įsteigtą 1888 metais ir valdoma Antoine Micouleau, tapti La Maison Micouleau, amatininkų konservų gamykla. Nuo tada perduodame savo receptus iš tėvo sūnui. Mūsų šalyje, Lomagne, suteikiame visą skonį žodžiui terroir. Mūsų foie gras, konservai, kasuletai ir kiti tipiški patiekalai yra gaminami laikantis tradicijų ir Pie...
Prancūzija, Vezac
Įkurta prieš daugiau nei 80 metų, DELMOND FOIE GRAS yra šeimos įmonė, specializuojanti kepenėlių gamyboje. Įmonė turi skerdimo ir pjaustymo padalinį Dordogne. Jos didmeninė ir pusiau didmeninė prekyba kasmet plečiasi. Taigi, įmonė gamina ir parduoda kepenėles, magretus, aštrius, šlaunis, rankoves, vištienos skrandžius ir kt. Tarp meistriškumo ir tradicijos, DELMOND FOIE GRAS įsipareigoja gaminti aukštos kokybės produktus.
Prancūzija, la Trinité
Prabangūs gastronominiai produktai ir aukštos kokybės delikatesai, atrinkti prestižinės Briuselio gastronomijos mokyklos absolvento, kuris jau tris kartas priklauso restoranų šeimai. Mes sukūrėme Melba Diffusion, siekdami puoselėti kulinarinio meno ir tradicijos vertinimą. Visus mūsų produktus galite užsisakyti internetu mūsų svetainėje: http://www.melba-diffusion.com. Mūsų aukštos kokybės gastron...
Prancūzija, Laguiole
DROSERA GOURMANDE yra įmonė, specializuojanti regioninių maisto produktų rankų darbo gamyboje. DROSERA GOURMANDE gamina daugybę produktų iš ančių, tokių kaip foie gras, foie gras blokai, foie gras putos, vištienos skrandžiai, konservai, ančių krūtinėlės ir kt. Įmonė taip pat siūlo tripoux, dešreles, paštetus, fritonus, kasuletus, galantines, užkandžių terrinas ir žvėrienos terrinas.
Prancūzija, Hagetmau
Prancūzija, Cambiac
Visi mūsų ančiukai auginami daugiau nei 20000 m2 plote. Šeimos ūkyje praktikuojamas savarankiškas auginimas, šėrimas baltu kukurūzu, sertifikuota konservų gamyba. Mūsų politika grindžiama auginimo kokybe, gyvūno maisto sekamumu. https://www.producteur-foie-gras.net/elevage-des-canard/ Siūlome konservuotų produktų asortimentą, griežtai kilusį iš mūsų ūkio: foie gras, paštetas, galantinas, konservai...
Prancūzija, Terrasson Lavilledieu
J.BLANC SA yra amatininkų įmonė, gaminanti foie gras, paštetus ir paruoštus patiekalus. Aukštos kokybės produktai, pagaminti laikantis tradicijų, be dažiklių ir konservantų. BIO sertifikatas paštetų asortimentui, taip pat obuolių tyrelei. Kataloge yra trys vegetariškos terrinos. Gastronominių krepšių gamyba savivaldybėms ir įmonių komitetams. Galimas eksportas ir dideli užsakymai.
Prancūzija, Hagetmau
Nuo 1929 metų, įmonė BESSE FOIE GRAS specializuojasi foie gras gamyboje ir prekyboje. Taigi, įmonė siūlo pusiau virtus foie gras, antienos foie gras, žąsų foie gras ir foie gras specialybes. Taip pat siūlomos terrinos, paštetai, antienos konservai, Landų kasuoliai ir gurmaniški rinkiniai įmonių komitetams.
Prancūzija, Cahors
SUDREAU yra įmonė, specializuojanti foie gras, ančių krūtinėlės, vidurių, ančių rillettų, ančių confit ir tipinių Pietvakarių patiekalų, tokių kaip Cahors Coq au Vin arba cassoulet, gamyboje ir pardavime.
Prancūzija, Figeac
Jean LARNAUDIE namai specializuojasi regioninių patiekalų, pagamintų iš ančių mėsos, gamyboje. Taigi, įmonė gamina foie gras, konservus, terrinas ir paruoštus patiekalus. Jean Larnaudie, visas foie gras vis dar ruošiamas rankiniu būdu ir tradiciškai. Daugiau nei 60 metų Lot ir Kersy regione, Jean Larnaudie pirmiausia yra vyrai ir moterys, kurie vertina regioninį amato meistriškumą ir yra aistring...
Prancūzija, Frespech
Šeimos įmonė SOULEILLES FOIE GRAS gamina foie gras iš kartos į kartą. Tradiciškas auginimas, sveika mityba, pagarbus gyvūnų šėrimas ir unikalus meistriškumas leidžia įmonei gaminti aukštos kokybės produktus. Be foie gras, įmonė savo klientams siūlo terrinas, paštetus, foie gras kremus, magretus, dešreles, šonines, vištienos skrandžius, ančių filė, ančių tournedos, ančių dešreles, ančių šonkauliu...
Prancūzija, Rungis
MASSE La Maison du Foie Gras nuo 1884 metų. MASSE namas išlieka žaliavinio foie gras specialistu profesionalams. Įsikūrusi visoje Prancūzijoje, esanti Europoje ir už jos ribų, ji sugeba identifikuoti kiekvieno poreikius, kad galėtų pateikti tikslius ir kokybiškus atsakymus. Remdamasi savo patirtimi ir klausydama savo klientų, MASSE namas taip pat sukūrė šviežių produktų asortimentą, praktiškų šald...
Prancūzija, PEYREHORADE
Įkurta 1929 metais, įmonė BARTHOUIL gamina ir parduoda rūkytus lašišas ir foie gras. BARTHOUIL ančių mėsą tiekia iš išskirtinių ūkininkų, esančių netoli įmonės. Ypatingas dėmesys skiriamas ančių auginimui, skerdimui, virimui, prieskoniavimui ir brandinimui. Lašišų rūkymas atliekamas pagal tradicines danų technikas. Dėl šio amato ir senovinių rūkymo krosnių, įmonė BARTHOUIL gamina aukštos kokybės...
Prancūzija, Bergerac
Alimentation Fine de France yra pripažintas Prancūzijos gurmaniškos maisto didmenininkas, remiantis griežta kokybės politika: produktų pasirinkimas pagal griežtus skonio ir kokybės kriterijus, maksimaliai vengiant įvairių priedų, dažiklių, konservantų, ir skatinant naudojimo paprastumą bei inovacijas, gerbiant prancūzų kulinarinę tradiciją. Įdiegta visiška produktų atsekamumo sistema (HACCP standa...
Prancūzija, Foix
Natūralioje ir autentiškoje aplinkoje ROUCH šeima nuo 1870 metų tęsia tikrų regioninių produktų, turtingų skonių ir kaimiškų, gamybą. Arižeo regiono kumpis, džiovinta kepenų dešra, pelenų dešra iš Arižeo, foie gras, antis konservuotas, šerno, elnio paštetas ir kt. ROUCH mėsos gaminiai gaminami Europos standartus atitinkančioje laboratorijoje, esančioje Ferrières, Ariže.
Prancūzija, Castanet-Le-Haut
La Valtiere yra šeimos verslas, įkurtas prieš 25 metus Pietų Prancūzijoje. Nuo auginimo iki konservavimo, mes inovuojame plačiame produktų asortimente, pagrįstame riebaliniu antis, vištomis, foie gras, su kokybe, pripažinta Okitanijoje. Daugybė nuorodų, tokių kaip antis merguez, čopolatos, paniruota vištiena, kebabai; ir galiausiai autentiškas ir ypatingas foie gras. Visus metus ir be pertraukų.
Populiarios šalys šiai paieškos frazei

europages programėlė yra čia!

Naudokite mūsų patobulintą tiekėjų paiešką arba kurdami užklausas naudokite naują „europages“ programėlę pirkėjams.

Atsisiųsti iš „App Store“

App StoreGoogle Play