Ispanija, Alcora
... gegužės iki rugpjūčio, užfiksuojant šiltos sezono esenciją. Puikiai tinka tarkuoti ant makaronų, risotto, mėsos ar salotų, jie suteikia švelnų, bet išskirtinį trumų skonį, kuris papildo platų patiekalų spektrą, nesukeldamas per daug intensyvumo. Vasaros trumai yra idealūs, norint pridėti elegantišką ir gurmanišką akcentą bet kuriam patiekalui.
Ispanija, Dicastillo, Navarra
... žiemos trufa Tuber Melanosporum, turinti kietą tekstūrą, apvalią formą ir paprastai sverianti ne daugiau kaip 200 gramų. Išorinis spalvos atspalvis svyruoja nuo rudos iki juodos, priklausomai nuo brandos lygio, o viduje ji yra juoda su smulkiais baltais venomis (gleba). Tuber aestivum (vasaros boilurra), Tuber uncinatum (rudens boilurra), Tuber melanosporum (žiemos boilurra) ir Tuber magnatum (baltoji boilurra) yra pirmo lygio boilurai, kurie liečiant yra tvirti ir sveria daugiau nei 15 g, o pirmo lygio boilurai, sveriantys mažiau nei 15 g, yra kieti.

europages programėlė yra čia!

Naudokite mūsų patobulintą tiekėjų paiešką arba kurdami užklausas naudokite naują „europages“ programėlę pirkėjams.

Atsisiųsti iš „App Store“

App StoreGoogle Play