Vokietija, Heidelberg
Diafood GmbH yra pirmaujanti augalinių žaliavų perdirbimo įmonė, specializuojanti aukštos kokybės džiovintuose daržovėse, aromatinėse augaluose ir ekologiškuose produktuose. Turėdama daugiau nei 35 metų patirtį, Diafood išsikovojo puikią reputaciją dėl kokybės ir tvarumo. Įmonė dirba tik su sertifikuotais tiekėjais, kurie atitinka griežtus ekologiškos kokybės standartus. Ypatingas dėmesys skiriam...
Vokietija, Bad Bramstedt
...Kuminas yra klasika Vidurio Europos virtuvėje. Čia, taip pat Austrijos, Rytų Europos ir Skandinavijos virtuvėje, jis dažnai naudojamas kaip sveiki sėklos. Jį puikiai galima naudoti kopūstų ir bulvių patiekaluose, guliaše arba sriubose ir troškiniuose. Ir, žinoma, nepamirškime - kuminas yra TAS prieskonis raugintiems kopūstams. Taip pat duonoje ir, žinoma, spiritiniuose gėrimuose dažnai rasite stiprų, kartokai saldų kuminų aromatą. Su mūsų praktiškais atsargų indeliais ilgai užteks ir galėsite lengvai dozuoti. Turinys: 250,00 g Prekės Nr: 802090...
Prancūzija, Maubeuge
... mišinys – vasaros klasika! Naudodami mūsų šašlykams skirtą prieskonių mišinį, tikrai patenkinsite visus savo klientus, norinčius šią vasarą pasigaminti skanius kepsnius. Kuminas, kalendra, paprika ir visų rūšių aukščiausios kokybės aromatiniai žolelės pavers jūsų šašlykus skonio roju ir pavers jūsų kepsnį kelione, vedančia prieskonių keliu, paprasto, tačiau nepamirštamo vasaros popietės metu. Pabarstykite šį mišinį ant savo šašlykų, Nuoroda:ART0051...
Vokietija, Bad Bentheim
... kojomis. Tada sėklos gali išdžiūti. Kuminas virtuvėje Kuminas žinomas kaip ingredientas kumino sūryje, tačiau taip pat plačiai naudojamas Viduržemio jūros, Azijos ir arabų patiekaluose. Jis taip pat suteikia šiek tiek papildomo skonio patiekalams ant grotelių ar kepsninėje. Naudokite kumino sėklas, kad pagardintumėte karį, troškinius, čili, kuskusą ar ėrieną. Kumino sėklos yra turtingos gerųjų riebalų, baltymų, skaidulų, B grupės vitaminų, vitamino E, geležies, magnio ir mangano.
Bulgarija, Sofia
...Kuminai turi stiprų kvapą ir aštrų skonį. Jie yra žinomi ir naudojami kaip prieskoniai nuo viduramžių. Tradicinėje medicinoje kuminai buvo naudojami pūtimui, virškinimo problemoms, nervų raminimams ir motinos pieno gamybai infuzijos forma. Kuminų vaisiai yra ingredientas curry ir garam masala. Į savo patiekalus įberkite 1 arbatinį šaukštelį kuminų, kad suteiktumėte jiems rytietišką skonį. Visas...

europages programėlė yra čia!

Naudokite mūsų patobulintą tiekėjų paiešką arba kurdami užklausas naudokite naują „europages“ programėlę pirkėjams.

Atsisiųsti iš „App Store“

App StoreGoogle Play