Ispanija, La Llagosta-Barcelona
... galima keisti, kad būtų gaminami produktai su skirtingu fiksuotų arba sukamu purkštukų skaičiumi; lygūs arba garbanoti. \n-Galimybė gaminti kitų tipų produktus iš pusiau skystos arba kietos tešlos.","PRODUCT":"Ilgas sausainis, pagamintas iš kempinės tešlos, su migdolų juostelėmis paviršiuje. \nDedamas į 450x900mm padėklus su 7 vnt. kiekviename padėkle. \nSausainis kepant išsiplečia.","ADVANTAGES":"-Patobulinta dozavimas, vienodi gabalai, greitesnė gamyba. \n-Tešla nesuspaudžiama. \n-Geriau ergonomika operatoriui. \n-Išimamas galvutė, leidžianti visiškai valyti ir dezinfekuoti."}...
Slovakija, Bratislava
... nuo 50 sek. iki valandos. Maksimali aliejaus temperatūra - iki 200C. Šis pagrindinės fritiūrinės modelio ir antrinio slėgio konvejerio derinys efektyviai kepa maistą, turintį didelį oro arba drėgmės kiekį. Tokie produktai paprastai lieka aliejaus paviršiuje kepimo proceso metu, kas nėra pakankama, kad būtų pasiekti aukštos kokybės, vienodi kepimo rezultatai, nes produktas turi būti panardintas...

europages programėlė yra čia!

Naudokite mūsų patobulintą tiekėjų paiešką arba kurdami užklausas naudokite naują „europages“ programėlę pirkėjams.

Atsisiųsti iš „App Store“

App StoreGoogle Play