Prancūzija, Warmeriville
...Ingredientų sąrašas: Vaisiai (gervuogės, avietės, mėlynės, braškės), cukrus, rudasis cukrus iš kanų, koncentruotas citrinų sultys ir, jei reikia, želė formuotojas: vaisių pektinas Maistinė vertė 100g: Energijos vertė (kcal) 243 kcal / 100g Celiuliozė 0g / 100g Riebalai 0,1g / 100g cukrūs 58g / 100g Energijos vertė (kJ) 1015kJ / 100g Maistinės skaidulos 1,9g / 100g Baltymai 0,6g / 100g Sočiųjų...
Italija, Moio Della Civitella
... sezoniniai citrinos ir itališkas cukrus. Vakuuminio Virimo Procesas: Džemas virinamas vakuume 55 laipsnių temperatūroje, procesas, kuris išsaugo vaisių organoleptines savybes, išlaikant skonį ir maistingąsias medžiagas. Priedų Stoka: Be konservantų, rūgštingumo reguliatorių ar dažiklių, kad būtų gautas autentiškas ir natūralus produktas. Neįkainojamas Skonis: Tobulas saldumo ir lengvo rūgštumo balansas, idealus, kad išryškintų šviežių citrinų skonį.
Prancūzija, Ducy-Sainte-Marguerite
Įkurta 1835 metais, Domaine de la Flaguerie yra šeimos verslas, skirtas obuolių sidro gamybai ir perdirbimui. Mylintys gamtą, domenas 1998 metais priėmė Ekologinės Žemdirbystės vertybes. Domaine gamina obuolių sultis, IGP Normandijos sidrus ir kriaušes, Pommeau de Normandie AOC, Calvados AOC, gyvūnų spiritus ir kitus aukštos kokybės ekologiškus aperityvus ir likerius, skirtus Prancūzijos rinkai ...
...Juodųjų vyšnių, Griotte, Kirsch. Kontinentas mažiau nei 2% alkoholio. „Des Vieux Garçons“ džemas yra viliojančių skonių mišinys, kuris žavi gomurį juodųjų vyšnių, griotte ir šiek tiek kirsch esencija. Pagamintas kruopščiai atkreipiant dėmesį į detales, šis džemas yra pagarbos vaisių konservavimo menui išraiška, kuri ne tik išsaugo jų natūralius privalumus, bet ir paverčia juos skonių simfonija.
Prancūzija, Narbonne
...kremas, kūno aliejus ir kt.), Maisto pramonė (actas, aliejus, padažas, vaisių sultys, sirupas, medus, uogienė, marmeladas, garstyčios, prieskoniai ir kt.), Chemija (ploviklis, tirpiklis, buitiniai produktai, variklio alyva ir kt.), Dažai ir lakai (indai, būgnai ir kt.). Etikečių klijavimo greitis: iki 60 produktų/minutę Etikečių skaičius: iki 2 etiketių...
Italija, Capo D'orlando
... šaltinis, turi priešuždegiminių, antitumorinių ir antihipertenzinių savybių. KULINARIJOJE Mango naudojamas daugelyje receptų, įskaitant padažus, kai kuriuos receptus su krevetėmis ir jūros gėrybėmis arba kaip garnyras, veganiškame suši arba mango pyrage, taip pat daugelyje kitų desertų. Jis ypač naudojamas kaip vaisių sultys arba kaip arbata, sultiniuose arba sulčių kokteiliuose. Tai taip pat puiki uogienė. MAISTO INFORMACIJA Mango turi aukštą energinę vertę, jis daugiausia sudarytas iš angliavandenių, baltymų ir lipidų.
Prancūzija, Puyricard
...Rigorožiai atrinkti, pasirinkti vaisiai yra verdami katile su cukrumi, kad gautume skanių džemų su unikaliu skoniu. Šios linijos džemai vadinami „ekstra“, nes jie gaminami su daugiau nei 50 g vaisių 100 g (išskyrus receptus, kuriuose yra citrusinių vaisių). Jie turi vidutinę bendrą cukraus kiekį, sudarantį 60%. Nauji skanėstai 2015 m.! Nuo seniausių laikų šie skanūs ir autentiški produktai patinka daugeliui. Puikiai tinka su jogurtais, ledais, kaip įdaras pyragams ir tepti ant blynų, bandelių, vaflių, duonos...
Prancūzija, Nousty
...tradicinė Pirėnų regiono rankų darbo uogienė Naudojama veislė yra Raudonasis abrikosas iš Rusiijono, turtingas vitamino A, fosforo, magnio ir beta-karoteno. Klasikinis pusryčių pasirinkimas, taip pat galite mėgautis juo kaip padažu ant desertų arba derindami su senoviniu Cantal sūriu! Natūralūs produktai, pagaminti iš grynų vaisių Mes esame aistringi sveikos mitybos šalininkai, mūsų produktai...
Prancūzija, Gennevilliers
...Ši originali gėlių kompozicija, pagrįsta subtiliu bissap skoniu, yra SENEAFOOD specialybė. Tikras delikatesas. Ši raudonai juoda uogienė sužavės jus savo autentiška tekstūra ir vaisių bei augalų aromatais. Tai tradicinis rankų darbo gaminys, sukurtas išskirtinai Seneafood. Seneafood uogienės yra 100% natūralios, be dažiklių ar konservantų, laikantis galiojančių taisyklių. Ingredientai: Bissap 50...
Prancūzija, Furiani
...Ingredientai 62,5% raudonųjų vaisių (serbentai, juodieji serbentai, gervuogės, mėlynės, avietės, rūgštieji vyšnios), 0,12% nepeta, cukrus, pektinas, citrina, vanduo. Svoris 210g Nuoroda: CONFFROUNEP...
... 24 mm Skonis:Braškė-rabarbaras | nuo 500 kg: Raudona uogienė | nuo 500 kg: Obuolys-avietė Bruto svoris:1,000 gr. Netto svoris:1,000 gr. Galiojimo laikas:apie 18 mėnesių tinkamai laikant Turinys:Saure Kalfany Light Bonbonai Pristatymo laikas:apie 15 darbo dienų po spaudos patvirtinimo Minimali užsakymo suma:24 Variantai:Saure Kalfany Light Bonbonai Pakuotė:4 VE/Karton VE-Karton:4 Info-PDF išjungti:Ne Vegetariška:Ne Vegan:Taip...
Prancūzija, Puget-Sur-Argens
Mes esame maisto produktų, tokių kaip sausi, švieži ir šaldyti, pirkimų centras, taip pat specializuojamės 24 valandų maisto racionų "Meal Ready to Eat" - MRE, skirtų kariniams ir humanitariniams tikslams, kūrime ir gamyboje. Mūsų pasiūlymai yra labai įvairūs, galime tiekti dideliais kiekiais tiek šaldytą vištieną, augalinį aliejų, pomidorų pastą, konservuotą jautieną ir vištieną, konservuotus pa...
Atiye Lacin Food gamina tradicinius Turkijos veganiškus desertus, džiovintų vaisių ir prieskonių mišinį, neturintį konservantų ar priedų. Produktai yra be glitimo ir GMO, be riebalų ir cukraus, ir neturi miltų. Mūsų įmonė siūlo ekologiškus ir be priedų džemus bei marmeladus, ekologišką šaltalankių ekstraktą - antioksidantą, diabetikams skirtas pastas, užkandžius, padažus ir kitus desertų tipus bei...
Turkija, Ankara
...Tradiciškai gaminamos uogienės vaisių santykis, masės (%) bent 30 Papildomos tradiciškai gaminamos uogienės vaisių santykis, masės (%) bent 45 Lapų ir stiebų skaičius (vnt. / kg), labai 2 Nedidelių ir netobulų vaisių dydis (vnt. / kg), labai 2 Užpildymo lygis konteineryje, ez (v / v)% 90...
Italija, Palagianello
Iš ilgametės patirties importo, eksporto ir tarpininkavimo paslaugose kelioms įmonėms galime pasiūlyti ir patarti, taip pat pasirūpinti beveik visais maisto produktais, atitinkančiais konkrečių verslų ar privačių asmenų poreikius. Dėl to Soledòr nusprendė susiaurinti visų galimų produktų asortimentą iki kelių, kurie visada yra amatiniai ir būtini kiekvienos šeimos, restorano ir daugelio kitų kasdi...
Belgija, Seneffe
... tinkamumo laikas (brix > 60) - Atsparus užšalimui/iššalimui ir kepimui Standartinės rūšys Abrikosai, avietės su sėklomis, braškės. Nestandartinės rūšys (arba individualus vaisių procentas) prieinamos pagal užsakymą. Pavyzdžiui: juodieji serbentai, mėlynės, karamelizuoti obuoliai, figos, persikai, arbūzai ir kiti.
Prancūzija, Auterive
... džemas kviečia mus į išskirtinę ir skanią kulinarinę kelionę. Žinoma dėl savo turtingumo skaidulų, vitaminų A ir C, taip pat beta-karotino, ši džemas tikrai atgaivins jūsų išrankius gomurius su egzotiškais ir tropiniais skoniais. Bendras vaisių kiekis: 56% Ingredientai: Mangai, cukrus, citrinos sultys, bergamotė, imbieras, želė formuotojas: pektinas Laikymas: Du metai iki atidarymo. Laikyti šaltai po atidarymo ir greitai suvartoti.
Prancūzija, Bagneaux Sur Loing
...Ekstra Bulvių Uogienė...
Ispanija, Jerez De Los Caballeros-Badajoz
Prancūzija, Brive La Gaillarde
...Figos ir riešutai, surinkti prinokę, paruošti pagal meno taisykles, be priedų. Tai garantuoja autentišką vaisių skonį, kurį pagerina pono ir ponios GUIONIE meistriškos rankos... Stiklainis 200 g.
Prancūzija, Vincennes
Prancūzija, Vallieres
...Ekstra virta uogienė, pagaminta variniame katile, iš ekologiškų vaisių, ekologiško cukraus, ekologiško citrinos sulčių, vaisių pektino, askorbo rūgšties (vitaminas C). Mes gaminame visą asortimentą uogienių, laikydamiesi tradicinio gamybos proceso, naudojant paprastus ingredientus ir lėtą virimą.
Italija, Monterosso Almo
...Gaminame ekstra uogienes iš mūsų auginamų vaisių (persikų) arba iš vietos, tokių kaip (Sirakūzų Femminello citrina - Sirakūzų Navel apelsinas - Cassibile (SR) auginamos braškės - Monterosso Almo (RG) slyvos - Kiviai ir Etna obuoliai - Ne mažiau kaip 65% grynos vaisių tyrės iki 85%. Ypač be vandens pridėjimo ir virimo tiesiogine ugnimi.
Austrija, Taiskirchen
...BIO vaisių užtepas Abrikosų 20g Prekės pavadinimas: BIO vaisių užtepas Abrikosų Sudėtis (pagal deklaracijos duomenis): Abrikosai*, cukrus*, citrinų sulčių koncentratas*, želė formavimo medžiaga pektinas * iš kontroliuojamos ekologinės žemdirbystės Kontrolės institucija: ES-ECO-025-NA Vaisių kiekis: Pagaminta iš 70 g vaisių 100 g Bendras cukraus kiekis: Bendras cukraus kiekis 44 g 100 g Kita informacija: Platintojas kontroliuojamas: AT-BIO-301 Svoris: 2000 g EAN: 9120005778634 Kiekis: 100 porcijų po 20g/kartoną Bruto svoris/1 kartonas: 2,30kg...
Serbija, Krusevac
...Mūsų slyvų uogienė gaminama tradiciniu būdu, malant slyvas su odelėmis uogienėje. Slyvų uogienės sudėtis sudaro 80-85% slyvų vaisių, o likusieji 15-20% uogienės yra saldinami fruktoze. Į SCHMEKERS konditeriją nebuvo pridėta jokių konservantų, dirbtinių dažiklių ar kitų ingredientų. Produktas yra apsaugotas tik pasterizacijos proceso. Ši uogienė yra dietinis produktas ir turi mažai kalorijų.
Prancūzija, Gennevilliers
... daugybę antioksidacinių savybių, kurios giliai veikia odą, virškinimą ir tranzitą. Gvazdikėlis detoksikuoja giliai, tuo tarpu cinamonas stiprina imuninę sistemą. Saldžiai arba sūriai, ši želė tampa puikiu priedu visiems jūsų patiekalams. Patiekiama pusryčiams arba desertui, ji puikiai dera su blynai, jogurtu ir kitais duonos gaminiais. Naudojama kaip garnyras jūsų patiekalams, jos raudonųjų vaisių skonis...
Populiarios šalys šiai paieškos frazei

europages programėlė yra čia!

Naudokite mūsų patobulintą tiekėjų paiešką arba kurdami užklausas naudokite naują „europages“ programėlę pirkėjams.

Atsisiųsti iš „App Store“

App StoreGoogle Play