...%, džiovinta mėta*, Rooibos* 16%, kasha sėklos*.
*Ingredientai iš ekologinės žemdirbystės.
Maistinė vertė 100 mL paruošto produkto
Energija: 9 kJ / 2 kcal
Riebalai: 0 g (iš jų sočiųjų riebalų: 0 g)
Angliavandeniai: 0 g (iš jų cukrūs: 0 g)
Maisto skaidulos: 0 g
Baltymai: 0 g
Druska: 0,02 g
Svoris: 0,7 kg
Ekologiškas: Taip
100% augalinis: Taip...
... vertė 100g
Energijos vertė: 1724 KJ arba 408 Kcal
Riebalai: 6.2 g
Iš jų sočiųjų riebalų rūgščių: 0.9 g
Angliavandeniai: 72 g
Iš jų cukrūs: 2.8 g
Maisto skaidulos: 5.1 g
Baltymai: 13 g
Druska: 1.7 g...
...100% augalinė PalmOlma riebalai buvo specialiai sukurti kepimui, bulvyčių fri, užkandžių, fritiūrų ir spurgų gamybai... Jie idealiai tinka gaminti lengviau virškinamas ir skanesnes bulvytes fri ir fritiūrus.
...Mėgaukitės šviežiu, ant skrudintos duonos ar kaimo duonos kaip užkandžiu, arba gaminkite kaip patiekalą.
Riebalai: 50,1 g
Iš jų sočiųjų riebalų rūgščių: 22,9 g
Angliavandeniai: 1,6 g
Iš jų cukrų: 0 g
Baltymai: 6,9 g
Druska: 0,41 g...
... su Bleu d’Auvergne, jis gali tapti žvaigžde jūsų raclette vakarėliuose arba suteikti originalumo jūsų užkandžių lentai!
SKU: 2200056000000
Svoris: 0,310 kg
Informacija apie svorį: Produktas linkęs džiūti
Ingredientai: Kiauliena, kilmė Prancūzija, kiaulienos riebalai, kilmė Prancūzija
Maistinė vertė KJ/Kcal: 1371 KJ / 293 Kcal
Riebalai: 23,00 g
Iš jų sočiųjų riebalų rūgščių (SRR): 8,15 g
Angliavandeniai: 0,42 g
Iš jų cukrus: 0,20 g
Baltymai: 26,73 g
Druska: 5,03 g
Alergenai: pienas: susijusi žaliava: prieskoniai...
...Kikiai pasižymi didele skaidulų ir baltymų dalimi, todėl tai yra idealus užkandis. Skirtingai nuo kitų užkandžių, NutriPur kikiai skrudinami be riebalų priedų. Kikiai yra be skonio stipriklių, dažiklių ir konservantų. Puikus pasirinkimas riešutų alergiškiems žmonėms. Užkandžiauk!
Energijos vertė: 1644 kJ/390 kcal
Riebalai: 6,9 g
Iš jų sočiųjų riebalų rūgščių: 0,9 g
Angliavandeniai: 53 g
Iš jų cukrūs: 3,2 g
Skaidulos: 9,3 g
Baltymai: 24 g
Druska: 1,4 g...
France Collectivités, įsikūrusi netoli Nimo, yra įmonė, specializuojanti miesto baldų ir baldų viešosioms įstaigoms bei įmonėms srityje. Mūsų komanda turi daugiau nei 10 metų patirties dirbant su savivaldybėmis, bendruomenių asociacijomis, viešosiomis ir privačiomis institucijomis, asociacijomis, mokyklomis, kolegijomis, gimnazijomis, senelių namais ir viešųjų darbų bei želdynų įmonėmis. Siūlome v...
...Jūsų skonio receptoriai įsimylės šį užkandžių mišinį iš CROC'ELLA. Jis atkeliavo tiesiai iš Marseilio.
Su šiuo užkandžių mišiniu galėsite atsipalaiduoti ir mėgautis aperityvu kaip Marseilyje.
Ingredientai
Migdolai
Kakavos riešutai
Pistacijos
Druska
Bulvių krakmolas
Energija: 2540 kJ / 613 kcal
Riebalai: 47 g
Sočiųjų riebalų rūgščių: 5.6 g
Angliavandeniai: 9.8 g
Cukrus: 3.6 g
Maistinė skaidula: nc
Baltymai: 26.6 g
Druska: 2 g...
...Kiaulienos mėsa ir riebalai, kiaulės kepenys 34%, KIAUŠINIS, druska, pipirai, prieskoniai. Mėsa iš Prancūzijos.
ŠEFŲ PATARIMAS:
Patiekite šaltą su duona, marinuotais agurkais ir šiek tiek gero vyno...
Pas mus šventinis maistas neatsiejamas nuo daržovių ir paštetų! Žinoma, garsiausias iš jų yra tas, kurį dabar ragaujate: KEPENŲ PAŠTETAS!
Mažas patarimas: laikykite šaltai! Jis visada bus jūsų ištikimiausias draugas netikėtoms užkandžių akimirkoms, piknikams, užkandžiams ketvirtą valandą, televizijos vakarienei...
Galiausiai, nepamirškite patiekti su jo geriausiu draugu, traškiu marinuotu agurku.
...Karamelizuoti žemės riešutų pralinai su Korsikos AOP medumi.
Skanūs traškūs pralinai, apgaubti Korsikos AOP medumi, kuriuos galima užkandžiauti bet kuriuo paros metu, kai norisi užkandžių.
Svoris: 160 g
Ingredientai: 65% migdolų, cukrus, Korsikos AOP medus, gliukozės sirupas. Gali būti pėdsakų kitų
Laikymas: laikyti sausoje, vėsioje vietoje
Mitybos deklaracija 100 g:
Energija: 2311 kJ (554 kcal)
Riebalai: 32 g
Sočiųjų riebalų rūgščių: 6,2 g
Angliavandeniai: 44 g
iš jų cukrų: 37 g
Baltymai: 17 g
Druska: 0,01 g...
... patiekalų ar užkandžių.
- Įberti į makaronus, ryžius ar kuskusą.
- Pridėti į įdarus ir padažus prieš kepant.
- Įmaišyti į tuno, vištienos ir krabų salotas.
- Išdėlioti ant picų ir plokščių duonų prieš kepant, arba pridėti į.
- Įmaišyti į humusą ir patiekti su šviežiais daržovėmis.
- Įmaišyti į varškę ir uždėti ant keptų bulvių.
- Pridėti į pomidorų padažą su kaparėmis.
Produkto pavadinimas: Visos žalios...
...Aukštos kokybės užkandis, pagamintas su Espelette paprika ir kitais prieskoniais.
Aukštos kokybės užkandžių temoje siūlome juodojo česnako kiaulienos terriną. Receptas atspindi didelį meistriškumą ir subtiliai derina juodojo česnako, Espelette paprikos ir pipirų aromatus.
Užsisakykite internetu, pristatymas per 48 valandas.
Ingredientai: liesa kiauliena*, kiaulienos kepenys, kiaulienos riebalai*, prancūziškas juodasis česnakas*, jūros druska, pipirai*, Espelette paprika*, Provanso žolelės*
* 100% ekologiški ingredientai
Kiekis: 90g
Laikymas: Laikyti šaldytuve po atidarymo...
...Rytuose patiekalas be ziros laikomas prastesniu, nes kmynai palengvina sunkaus maisto virškinimą ir daro pažįstamus patiekalus, ypač plovą, skanesnius.
Ingredientai
Zira (kmynų sėklos)
Naudojimas
Naudojama salotų, užkandžių, sriubų, antrųjų pietų patiekalų ruošimui.
Maistinė vertė 100 g.
Baltymai (g / 100g)… 44,0
Riebalai (g / 100g)… 22,0
Angliavandeniai (g / 100g)… 18,0
Energijos vertė (kcal / 100g)… 375...
...Pagrindiniai pigmentai yra vandenyje tirpus Norbixinas ir aliejuje tirpus Bixinas. Atkreipkite dėmesį: Annatto nusėda esant rūgščiai pH, tačiau rūgštims atsparios versijos yra prieinamos Roha asortimente. Annatto galima maišyti su E100 ciberžole, kad suteiktų šiltesnę geltoną spalvą.
Naudojimas:
Riebalai ir aliejai, margarinas, riebalų pagrindu pagaminti apvalkalai ir grietinėlės įdarai, sūris, užkandžių produktai, ledai ir ledų kūgeliai, dešrų apvalkalai, vaisių paruošimai, saldumynai, kepimo mišiniai, sausi mišiniai.
... formuluotiems produktams.
• Yra idealus pieno šaltinis bet kurioje situacijoje, kur nėra įprasto skysto pieno tiekimo ar šaldymo.
Visas grietinėlės pieno milteliai
Instantiniai viso grietinėlės pieno milteliai:
Drėgmė: 2.5% max
Laktozė: 36.0% min
Riebalai: 28.0% min
Baltymai: 24.0% min
Pelenai: 7.0% max
Tirpumo indeksas: 1.0 max
Titruojamoji rūgštis: 0.15 max
Spalva: Grietinėlės/Balta
Skonis: Malonus
Standartinis plokštelių skaičius: 50000 cfu/g max
Koliformai: 10 cfu/g max
Stafilokokai: 10 cfu/g max
Salmonelės: Neigiamas
E. Coli: 10 cfu/g max
S.
... parduodami lengvai skrudinti, sūdyti, nesūdyti, su padažu ir pipirais.
Taip pat yra kepinių produktų, pagamintų iš saulėgrąžų sėklų. Pagal maistingumo vertes: angliavandeniai, 18.76 g, cukrus, 2.62 g, riebalai, 49.57 g, baltymai, 22.78 g, vitaminas E (230%) 34.50 mg, kalcis (12%) 116 mg. Saulėgrąžų sėklos yra vienas iš mažų ir skanių užkandžių.
Be to, tai labai vertingas maistas žmogaus sveikatai. Ypač įvairūs vitaminai ir skaidulos saulėgrąžų sėklose papildo organizmo trūkumus, būtinus sveikatai.
Riešutų ir lazdyno aliejaus gamintojas: pirmo spaudimo lazdyno aliejus, pirmo spaudimo riešutų aliejus. Riešutų užkandžių gamintojas: vynas, pagamintas iš graikinių riešutų lapų ir žalių riešutų. Prancūziško riešutų vyno gamintojas. Išspaustų lazdyno riešutų miltai pyragams. Išspaustų riešutų miltai pyragams. Riešutų branduoliai „Huilerie des Roches“ parduodami maišeliuose.
Virti ir dažyti kiaušiniai kaip Velykų kiaušiniai, užkandžių kiaušiniai arba pietų kiaušiniai. Aiškiai lakuoti kiaušiniai didelėms virtuvėms. Kaip paslauga siūlome kiaušinių dažymą pagal užsakymą. Kiaušinių produktų prekyba.