Prancūzija, Avançon
Nuo 2009 metų Samuel Pocquet, aisčių mėgėjas, tenkina profesionalų poreikius siūlydamas medų didmeninėmis partijomis. "Pocquet Apiculture" siūlo 300 kg talpos statines arba 20 arba 40 kg kibirus, daugiausia "Miel de Fleur" ir "Miel de Tilleul". Mūsų produktai gaminami laikantis tradicinių procesų, naudojant modernias ekstrakcijos technikas, užtikrinančias didelio masto gamybą, atitinkančią griežči...
Prancūzija, Maubeuge
...La Bonne Épice siūlo jums Oued-Amlil marinatą. Nesvarbu, ar esate tradicinė mėsinė, kepykla, restoranas/snack/greitas maistas, mėsos paruošimo pramonininkas ar paprastas vartotojas, ši marinatą suteiks visišką pasitenkinimą klientams, kurie ragauja jūsų ėrienos šonkaulius, kepinius, šašlykus ir kotletus. Oued-Amlil marinatą, visa žolelių galia, kad pagerintumėte savo mėsą! Mūsų Oued-Amlil...
Prancūzija, Saint Lambert De La Potherie
...Profesionalus panini grilis su 2 didelėmis plokštėmis, leidžiančiomis kepti kelis panini vienu metu. Panini aparatas turi 2200 vatų galią, o maitinimas vyksta per tradicinę 230 voltų kištukinę lizdą. Šis profesionalus panini aparatas leidžia šildyti jūsų karštus sumuštinius, pusiau iškeptą duoną ir panini. Šis panini grilis turi 2 dideles grioveliais išgręžtas plokštes. Ši profesionali panini...
Graikija, Kalybia
Hot baker gamina sausainius su obuolių, šokolado, vanilės, medaus, lazdyno riešutų, cinamono, tahini, citrinos, braškių, bananų, migdolų įdaru. Kuruambijai, melomakarona, mini ir įprasti, paprasti ir su šokolado glajumi. Individualios pyragaitės su obuolių, tahini, apelsinų, citrinų, braškių įdaru. sausainiai su įdaru, melomakarona, kuruambijai, sėklų lazdelės, šokolado lazdelės. Hot baker gamina ...
Vokietija, Halberstadt
Regioninis Visi mūsų produktai drąsiai gali būti pažymėti „Regioniniu“ ženklu. Pirmiausia idėjos gimsta Halberštate – taip pat meiliai vadinamame „Pusiau miestu“. Mes visada stengiamės viską atlikti patys, tačiau ir mes susiduriame su ribomis, todėl turime stiprius regioninius partnerius Hanfboot. Norėdami paminėti tik keletą pavyzdžių: auksiniu apdovanojimu įvertinta tradicinė kepykla iš Köthen...
Prancūzija, Sortosville-En-Beaumont
„La Maison du Biscuit“, tradicinė ir šeimos kepykla, įsikūrusi Normandijoje. Mūsų kepėjų meistriškumas perduodamas jau 5 kartas Burnouf šeimoje. Produktai, naudojami mūsų receptuose, dažniausiai gaunami iš mūsų normandiško regiono, o mūsų partneriai dalijasi ta pačia kokybės aistra. Mes gaminame savo sausainius tik „Flux tendu“ metodu ir, svarbiausia, be jokių konservantų. Keletas mūsų sausainių...
Belgija, Ieper
Geriausi ingredientai, tradicinė amatininkų darbo metodika, ilgos poilsio ir kybimo laikotarpiai, entuziastinga kvalifikuotų kepėjų komanda, moderni kepykla, labai daug aistros ir meilės savo darbui bei šypsena... Tai receptas jūsų skaniam amatininkų duonai... MĖGAUKITĖS!
... pramonei). Jie siūlo savo produktus profesionaliems vartotojams (tradicinė kepykla, maisto paslaugos, pramonė) ir didmeninei prekybai, siūlydami platų produktų portfelį, derinantį naudojimo paprastumą, skonį ir tekstūrą. Vandemoortele yra vienas iš pirmaujančių Europos šaldytų kepinių gamintojų, siūlantis platų duonos, kepinių, spurgų ir konditerijos gaminių asortimentą.
Belgija, Diest
Sveiki ir skanūs sausainiai – tai, kas svarbiausia Belkorn. Atrodo, kad tai paprasta filosofija, tačiau šiuolaikinėje visuomenėje tai nėra taip lengva įgyvendinti. Vis dėlto Belkorn ryžtingai renkasi tik ekologiškus ingredientus... ir su sėkme! Tradicinė senelio Corthouts kepykla išaugo į ultramodernų gamybos centrą Dieste. Ekologinė kokybė yra viena iš pagrindinių įmonės politikos pamatų...
Italija, Macerata
Osteria Agnese, tradicinės makeratės virtuvės restoranas. Trattoria, vos už 2 žingsnių nuo didingo Sferisterio ir labai arti Maceratos senamiesčio. Gidas AGENDA 365 pažymi Osteria Agnese kaip vieną geriausių restoranų Maceratoje. Sertifikuota tarp Italijos puoselėtojų už natūralius produktus, kruopščiai paruoštus patiekalus ir mandagumą. Restoranas, bet taip pat baras ir kepykla su maistu...
Prancūzija, Boufféré
1970-ųjų pabaigoje Gilles FONTENEAU įsigyja tradicinę kepyklą Chavagnes-en-Paillers. Būdamas iš Vendė ir širdimi, jis su aistra formuoja brioche savo krosnyje. Greitai apdovanojimai pradeda skatinti jo pastangas. 1981, 1988 metai išsiskiria, o 1992 metais jis gauna pirmąją premiją už geriausią vendė brioche. 1983 metais įmonė įsigyja 200 m² brioche gamybos vienetą Copechagnière. Jis bus...
Italija, Potenza
...Tris seserys 1984 metais susivienijo ir įkūrė "Seserų Palese kepyklą" Potencijoje. Nuo tada, pagal senąją Lucan tradiciją, gaminamas duona ir tradicinė natūraliai kyšančio kietojo kviečių semolinos strazzata, klasikiniai aviglianese tarallai, ficculi, tarallucci su krapais ir stozze. Tai tik keletas skanėstų, kurie ir šiandien ruošiami su amatininkų meile ir ypatingu dėmesiu paprastų ir natūralių ingredientų pasirinkimui, griežtai kepami malkomis kūrenamame krosnyje. Taip gimsta šie senoviniai Lucan stalo skoniai. Istorija, perduodama iš kartos į kartą, meilė darbui, gyvenimo pasirinkimas.
Prancūzija, Elancourt
... dirbame trijose papildomose srityse: tradicinė duonos kepykla, konditerija, žinoma, ir maitinimas, tiek vietoje, tiek išsinešimui. -- Mes padedame duonos kepėjams, restoranams, maisto tiekėjams, dideliems prekybos centrams, mokykloms ir institucijoms visais jų įsigijimo - finansavimo - įrengimo - aptarnavimo - įrangos poreikiais.
Belgija, Wetteren
... ir svorių, džiugina gurmanus. Mūsų tradicinė, amatininkų kokybė, derinama su moderniomis gamybos metodikomis ir puikia paslauga, suteikia mūsų tortams nepaprastą pridėtinę vertę, todėl kasdien tenkiname tūkstančius vartotojų.
Vokietija, Essen
Tikra Essen miesto kepimo tradicija. Meistrų kokybė. Geras jausmas. Tai skamba kaip traškūs bandelės. Kvepia šviežiai iškeptu duonu. Skonis kaip geriausias kepinys. Tiesiog neatsispiriama. Nuo 1905 metų mes kepame pagal tradicinę kepimo meną rankomis – ir iš širdies. Tik aukščiausios kokybės kepiniai iš natūralių, regioninių ingredientų palieka mūsų Essen kepyklą. Kasdien švieži, lengvai...
Belgija, Diest
Sveiki ir skanūs sausainiai – tai, kas svarbu BioKorn. Atrodo, kad tai paprasta filosofija, tačiau šiuolaikinėje visuomenėje tai nėra taip lengva įgyvendinti. Vis dėlto BioKorn ryžtingai renkasi tik ekologiškus ingredientus... ir su sėkme! Tradicinė senelio Corthouts kepykla išaugo į ultramodernų gamybos centrą Dieste. Ekologinė kokybė yra viena iš pagrindinių įmonės politikos pamatų. Nuolatinė...
Populiarios šalys šiai paieškos frazei

europages programėlė yra čia!

Naudokite mūsų patobulintą tiekėjų paiešką arba kurdami užklausas naudokite naują „europages“ programėlę pirkėjams.

Atsisiųsti iš „App Store“

App StoreGoogle Play